2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar oğluş cumartesiden beri çok hareketli karnımı yırtacak sanki canımı yakıyor. normal mi böyle olması bi sıkıntısı mı var acaba?

Slm özlem ben doktoruma sormuştum çok hareket etmesinin bi sakıncası yok di mi diye.O da yo gayet iyi hareketli olması demişti.Ama insan korkuyo yanlış giden bi şeyler mi var acaba diye düşünüyor..

Oldumu ki acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mis gibi olmus hemde:)

Kızlar oğluş cumartesiden beri çok hareketli karnımı yırtacak sanki canımı yakıyor. normal mi böyle olması bi sıkıntısı mı var acaba?

Sikildi cocuklar tabi artik yer dar gelmeye basladi.. Cikacak yer ariolar canim bisicik yok masallh:)

Eklentiler

• $20.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $19.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $18.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $17.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $16.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $15.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $14.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $13.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $12.webp
    10 KB · Görüntüleme: 62
  • $11.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
iyiyiz biz canım yaramazlık yok şimdilik idare ediyoruz işte bende gecen seni sordum mesajımı görmedin galiba nasıl iyimisin
nektar nasıl olmuş haberin varmı?bebşi iyimi inş.

çok şükür canım,havalar ısındı ,son zamanlar daha mı yavaş geçiyo neee hepimizin şikayetleri benziyo,uyku,wc,karında sertlik,ağırlaşmalar,e benim bi de bel ağrısı sorunu çıkınca yürümede zorlaştı,işe gidip gelmeye çalışıom,nektarın da durumu iyi sanırım hastaneden çıkacaklar diye biliyodum facede resmi var,maşallah kıvır saçlı çirkin oğluşuu

sorma benim de bi alerji dolayısıyla ilaç sormaya gittim + kontrolü,
sonra da 32 hafta raporu için + kontrolü
her hafta gitmiş oldum 4 kereden
2 haftaya düştü. sana da öyle diyecek muhtemelen... çünkü 1 ay diyordu hep bana da.... bakma alerji değiştirdi bizim takvimi. yoksa 32 haftaya kadar o sıra gitmeyecektim ben de.

erkek bebeklerde böbrek genişlemesi görülebiliyor, nolur sıkma canını... düzelecektir
teyzenin bebeğine de Rabbim şifa versin inşallah yolundadır her şey!
bak Nigar'ın bebeklere de neler dediler sapasağlam doğdu yavrumuz! Allah büyüktür!

Maşallah ona annesi, yeri dar olduğundan çok hissediyorsundur , hareketsiz olması kötü sen sıkma canını sakın

Slm özlem ben doktoruma sormuştum çok hareket etmesinin bi sakıncası yok di mi diye.O da yo gayet iyi hareketli olması demişti.Ama insan korkuyo yanlış giden bi şeyler mi var acaba diye düşünüyor..

Normal cnm hatta daha iyi masallah:)

Sikildi cocuklar tabi artik yer dar gelmeye basladi.. Cikacak yer ariolar canim bisicik yok masallh:)

teşekkür ederim kızlar tecrübesiz olmak çok kötü herşeyden korkuyor insan

kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım

sarışın Bihter'in oğlu Kuzey

Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş

ayy hepsi cok güzel ...
ben bebege hiç pijama takımı almamısım ,onu farkettim

bugün gidip alalyım 2 takım

hahahaa
dort yapraklı ablamıza dua et
teknoloji özürlü deryam , ben de anca fırsat bulabildim.. güya geçen hafta atacaktım papatyanın cicilerini...
geç oldu ama bak işe yaradı

iyi günlerde eskitsinler inşallah

Masallah cok sirinler hic oyle erkn dogmus gibi diil ikiside : nazar nigar kacinci haftadaydi bebis kac kilo dogdu tostoparlak masallh.

ALLAH bağışlasın sağlıkla büyüsün inş.aynı durum bendede var canım benimde pöçük kemiği diyorlar oturunca çok ağrıyor izne neden ayrılmadın madem rahatın yok yorma kendini daha fazla cnm.

oh iyi yapmışsın canım ücret ödedinmi peki merak ettim .
amin cümlesini şifa olsun işte rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin inş.nigarın bebeğe ne demişlerdi canım bilgim yok fazla benim..

oyyy maşallah maşallah size ya çok tatlılar ALLAHIM esirgesin kuzular bunlar ayy sevesim geldi bana bebek bulun bir doğursaydık bizde hayırlısıyla heyecanlandım şimdi...

Masallah cok sirinler hic oyle erkn dogmus gibi diil ikiside : nazar nigar kacinci haftadaydi bebis kac kilo dogdu tostoparlak masallh.

Ayyy ölürüm yaaa cok tatlilar oy y masallag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…