Kızlar oğluş cumartesiden beri çok hareketli karnımı yırtacak sanki canımı yakıyor. normal mi böyle olması bi sıkıntısı mı var acaba?
Kızlar oğluş cumartesiden beri çok hareketli karnımı yırtacak sanki canımı yakıyor. normal mi böyle olması bi sıkıntısı mı var acaba?
Oldumu ki acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım selam,karşılaşamadık ne zamandır,iyisiniz bebiş ve sen inşallah
iyiyiz biz canım yaramazlık yok şimdilik idare ediyoruz işte bende gecen seni sordum mesajımı görmedin galiba nasıl iyimisin
nektar nasıl olmuş haberin varmı?bebşi iyimi inş.
bernacım maşallah sana benim üstüme kaç kere gittin doktora bende daha gidecem inş hayırlı haberlerle dönerim yarın ay evet fırtına koptu resmen heryer çamur toprak oldu valla.kaç haftada bir çağırıyor mahmut seni bana bir ay sonra gel demişti.dün biraz moralim bozuldu teyzemde hamile kan sonuçları yüksek çımış down sendromundan dolayı aminiyosentez yaptırdı bu hafta çıkacak sonuçları bende gece uyuyamadım benimde böbrek genişliği var ya bebekte kafama taktım durdum yarın iyi haberler alırım inş.bir sıkıntı olsa mahmut söylerdi gerçi dedim şükür başka sıkıntısı yok bebişimin tek başına etken değil diye kendime sakinleştirdim işte.
Maşallah ona annesi, yeri dar olduğundan çok hissediyorsundur , hareketsiz olması kötü sen sıkma canını sakın
Slm özlem ben doktoruma sormuştum çok hareket etmesinin bi sakıncası yok di mi diye.O da yo gayet iyi hareketli olması demişti.Ama insan korkuyo yanlış giden bi şeyler mi var acaba diye düşünüyor..
Normal cnm hatta daha iyi masallah:)
Sikildi cocuklar tabi artik yer dar gelmeye basladi.. Cikacak yer ariolar canim bisicik yok masallh:)
ayy hepsi cok güzel ...
ben bebege hiç pijama takımı almamısım ,onu farkettim
bugün gidip alalyım 2 takım
kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
sarışın Bihter'in oğlu Kuzey
Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş
ALLAH bağışlasın sağlıkla büyüsün inş.aynı durum bendede var canım benimde pöçük kemiği diyorlar oturunca çok ağrıyor izne neden ayrılmadın madem rahatın yok yorma kendini daha fazla cnm.çok şükür canım,havalar ısındı ,son zamanlar daha mı yavaş geçiyo neeehepimizin şikayetleri benziyo,uyku,wc,karında sertlik,ağırlaşmalar,e benim bi de bel ağrısı sorunu çıkınca yürümede zorlaştı,işe gidip gelmeye çalışıom,nektarın da durumu iyi sanırım hastaneden çıkacaklar diye biliyodum facede resmi var,maşallah kıvır saçlı çirkin oğluşuu
sorma benim de bi alerji dolayısıyla ilaç sormaya gittim + kontrolü,
sonra da 32 hafta raporu için + kontrolü
her hafta gitmiş oldum 4 kereden
2 haftaya düştü. sana da öyle diyecek muhtemelen... çünkü 1 ay diyordu hep bana da.... bakma alerji değiştirdi bizim takvimi. yoksa 32 haftaya kadar o sıra gitmeyecektim ben de.
erkek bebeklerde böbrek genişlemesi görülebiliyor, nolur sıkma canını... düzelecektir
teyzenin bebeğine de Rabbim şifa versin inşallah yolundadır her şey!
bak Nigar'ın bebeklere de neler dediler sapasağlam doğdu yavrumuz! Allah büyüktür!
kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
Masallah cok sirinler hic oyle erkn dogmus gibi diil ikiside : nazar nigar kacinci haftadaydi bebis kac kilo dogdu tostoparlak masallh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?