2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kuzey 1720 idi galiba,
kirpi 2870 gram....

bugün hastaneden çıkacaklardı.... akşama Nigarla haberleşeceğim. şimdi belki telaşe içindedirler. rahatsız etmek istemiyorum....

dua edelim kızlar lütfen!
nigar sabır için herkesten dua istedi.

Rabbim bütün bebeklerimize önce sağlık sonra huzur versin inşallah!
bize de şu sıcaklarda annelik yapabilme imkanı versin =)

hepinizi öpüyorum okul paydooossssssss!!!!

kızlar bebişe hemen emzik vermeyi düşünüyormusunuz ben kızımda verdim tutmamıştı şimdide bazı arkadaşlar verme anne sütünü emmez diyor kararsız kaldım siz emzik verecekmisiniz...

kızlar bebişe hemen emzik vermeyi düşünüyormusunuz ben kızımda verdim tutmamıştı şimdide bazı arkadaşlar verme anne sütünü emmez diyor kararsız kaldım siz emzik verecekmisiniz...

ben vermeyi düşünüyorum cnm sonrasında rahat olur diyorlar. anne sütüyle alakası olur mu bilemedim :44:

İnşallahh herşey yolunda gider içine siner canım güzel haberlerle gel

İnşallah herşey yolunda gider canım

Şimdilik kadın doğumda ki kontrolüm iyi geçti prenses hanım 2.200 olmuş gayet normal dedi sadece 1 hafta önden gidiyor dedi resimlerimizi aldım çıktık şimdi şeker için endokrini bekliyoruz burasıda iyi der inş. Sonra ver elini cici Dr. :)

ben vermeyi düşünüyorum cnm sonrasında rahat olur diyorlar. anne sütüyle alakası olur mu bilemedim :44:

yani bende biberon emerse anne memesini ammiyor diye biliyorum ama emzik duymadım şimdi etrafımdakiler emzikde aynı diyor kararsız kaldım ama bende istiyorum emsin emzik eve gelince veririm ağzına diye düşünüyorum.

ben vermeyi düşünmüyorum canım bana çok hijyenik gelmiyor.. ama emzikli bebeklere bayılıyorum çok şeker oluyorlar emzik emerken :)

canım çarşamba günü rapor alma hakkım oluyo da o izin doğum sonrasına kalsın diyom bebemm

ben vermeyi düşünmüyorum canım bana çok hijyenik gelmiyor.. ama emzikli bebeklere bayılıyorum çok şeker oluyorlar emzik emerken :)
bana da hijyenil gelmiyor ama bende emzik emen bebişlere bayılıyorum helede kızım çok seviyor şimdiden derdine düşmüş kardeşime emzik verecem diye inşalah tutar kızım için emziği...

canım çarşamba günü rapor alma hakkım oluyo da o izin doğum sonrasına kalsın diyom bebemm
yinede çok zorlanırsan ayrıl canım izne yorma kendini fazla ben evde olduğum halde dayanamıyorum ALLAH yardımcınız olsun...

Ben gerekmedikçe vermeyi düşünmüyorum canım..İnşallah gerek kalmaz.

Maşallah prensese inş endokrin de iyi geçer cnm cuma günü benim de endokrin kontrolü. Kendi drum artık her hafta bekliyorum dedi son ay old için

Çalışan bayanlara sorum varrr normalde 40 haftam 4 temmuzda doluyor ama sezeryan olacağım kesinleşti. 25 haziranda alacak dr. Ben şimdi mecburi doğum iznine çıkmak için 4 temmuzu mu yoksa 25 haziranı mı baz almalıyım? boşuna çalışmak istemiyorum çok zor geliyor artıkk

herkese selammm

bugun 36. hafta kontrolu vardı bebeğim allaha şükür iyi ama benım tansıyonum yuksek cıktı bugun birde 10 gunde 2.5 almışım ama fena derecece ödemim var doktorada gösterdim idrar tahlılı istedi oda şaşırdı görüntüye sonucu 1-2 saat sonra cıkacak artık kontroller haftalık yapılcak önümüzdeki hafta çatı muayenesi var insallah sorunsuz geçer yanlız aklıma takılan bir şey var bebeğimin kafası 2 hafta ileride hep öyleydi gerçi ama anormal bir durummu doktora sormayıda unuttum varmı sizde böyle bir şey

mecburi izne 37. haftanın dolduğu gün yani 37+1 de cıkman gerek,sezeryan dogumda 2 hafta evvelden doğum yapılıyor o 2 haftan doğum sonrasına aktarır

inşalah akıllı olurlarda dediğin gibi gerek kalmaz bu seferde ileriye doğru emzik bıraktırma sıkıntısı olur kimi bebiş çok düşkün oluyor emziğe...

Aynen öyle canım bazı çocuklar 5-6 yaşlarında dahi hala emzik etmek istiyorlar her bebeğe biraktirmak da kolay olmuyor.Hem diş gelişimi açısından da sakıncalı bildiğim kadarıyla..

Aynen öyle canım bazı çocuklar 5-6 yaşlarında dahi hala emzik etmek istiyorlar her bebeğe biraktirmak da kolay olmuyor.Hem diş gelişimi açısından da sakıncalı bildiğim kadarıyla..
tabi canım aslında bir faydası yokki sadece gazlı bebekler için ilk doğduğunda susturucu niyetine işte :))
tabi ileri yaştada susturucu niyetine iyi oluyorda sonra bıraktırması zor ağız gelişimini konuşmasını bile engelliyor yani.

geçmiş olsun canım tuzlu yememeye özen göster tansiyon ve ödem tuzlada alakalı oluyor.
bebişinede maşşallah ama duymadım kafa gelişimi olarak önde gitmeyi sıkıntı olsa doktorun söylerdi bence takma kafana...

Canım merhaba geçmiş olsun tansiyonun kaç çıktı?Aman dikkat et baş ağrısı ellerde şişlik de tansiyon yüksekliğinden oluyomuş.Hoş hepimiz şiştik son zamanlarda ama.. Bu son haftalarda doktorlar yok kafası büyük karnı küçük bacakları kısa ya da uzun diyolar çok duydum ya bunları daha geçen haziran annelerinde okudum hatta karnı gelişmemiş demişler yatırmışlar hastaneye neyse doğum yapmış yokmuş öyle bişey.Geçen de bebek görmeye gittik ona da 35. haftada kafası küçük bacakları uzun demişler baya üzülmüş anne baba haliyle ama çocuk gayet normal..Acaba ölçüm hatası falan mı yapıyolar diye düşünmedim değil hani.Tavsiyem canını sıkma Allahın izniyle az kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…