kızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
sarışın Bihter'in oğlu Kuzey
Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş
kızlar bebişe hemen emzik vermeyi düşünüyormusunuz ben kızımda verdim tutmamıştı şimdide bazı arkadaşlar verme anne sütünü emmez diyor kararsız kaldım siz emzik verecekmisiniz...
İnşallahh herşey yolunda gider içine siner canım güzel haberlerle gel
İnşallah herşey yolunda gider canım
ben vermeyi düşünüyorum cnm sonrasında rahat olur diyorlar. anne sütüyle alakası olur mu bilemedim :44:
oyyyşşşşş kubbaneeeeyyy maşallah kız bihterin de veledi datlıymış yeni gördüm,Rabbim birbirlerinden yana yüzlerini güldürsün inşallahkızlar paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Nigar'ın ve Bihter'in bebeklerini de tanıştırmaktan şeref duyarım
Eki Görüntüle 1141267 Eki Görüntüle 1141265 Eki Görüntüle 1141258 Eki Görüntüle 1141264
sarışın Bihter'in oğlu Kuzey
Esmer kirpi de Nigar'ın oğluş
kızlar bebişe hemen emzik vermeyi düşünüyormusunuz ben kızımda verdim tutmamıştı şimdide bazı arkadaşlar verme anne sütünü emmez diyor kararsız kaldım siz emzik verecekmisiniz...
canım çarşamba günü rapor alma hakkım oluyo da o izin doğum sonrasına kalsın diyom bebemmALLAH bağışlasın sağlıkla büyüsün inş.aynı durum bendede var canım benimde pöçük kemiği diyorlar oturunca çok ağrıyor izne neden ayrılmadın madem rahatın yok yorma kendini daha fazla cnm.
bana da hijyenil gelmiyor ama bende emzik emen bebişlere bayılıyorum helede kızım çok seviyor şimdiden derdine düşmüş kardeşime emzik verecem diye inşalah tutar kızım için emziği...ben vermeyi düşünmüyorum canım bana çok hijyenik gelmiyor.. ama emzikli bebeklere bayılıyorum çok şeker oluyorlar emzik emerken :)
yinede çok zorlanırsan ayrıl canım izne yorma kendini fazla ben evde olduğum halde dayanamıyorum ALLAH yardımcınız olsun...canım çarşamba günü rapor alma hakkım oluyo da o izin doğum sonrasına kalsın diyom bebemm
Şimdilik kadın doğumda ki kontrolüm iyi geçti prenses hanım 2.200 olmuş gayet normal dedi sadece 1 hafta önden gidiyor dedi resimlerimizi aldım çıktık şimdi şeker için endokrini bekliyoruz burasıda iyi der inş. Sonra ver elini cici Dr. :)
Ben gerekmedikçe vermeyi düşünmüyorum canım..İnşallah gerek kalmaz.
Çalışan bayanlara sorum varrrnormalde 40 haftam 4 temmuzda doluyor ama sezeryan olacağım kesinleşti. 25 haziranda alacak dr. Ben şimdi mecburi doğum iznine çıkmak için 4 temmuzu mu yoksa 25 haziranı mı baz almalıyım? boşuna çalışmak istemiyorum çok zor geliyor artıkk
inşalah akıllı olurlarda dediğin gibi gerek kalmaz bu seferde ileriye doğru emzik bıraktırma sıkıntısı olur kimi bebiş çok düşkün oluyor emziğe...
tabi canım aslında bir faydası yokki sadece gazlı bebekler için ilk doğduğunda susturucu niyetine işte :))Aynen öyle canım bazı çocuklar 5-6 yaşlarında dahi hala emzik etmek istiyorlar her bebeğe biraktirmak da kolay olmuyor.Hem diş gelişimi açısından da sakıncalı bildiğim kadarıyla..
geçmiş olsun canım tuzlu yememeye özen göster tansiyon ve ödem tuzlada alakalı oluyor.herkese selammm
bugun 36. hafta kontrolu vardı bebeğim allaha şükür iyi ama benım tansıyonum yuksek cıktı bugunbirde 10 gunde 2.5 almışım ama fena derecece ödemim var doktorada gösterdim idrar tahlılı istedi oda şaşırdı görüntüye sonucu 1-2 saat sonra cıkacak artık kontroller haftalık yapılcak önümüzdeki hafta çatı muayenesi var insallah sorunsuz geçer yanlız aklıma takılan bir şey var bebeğimin kafası 2 hafta ileride hep öyleydi gerçi ama anormal bir durummu doktora sormayıda unuttum varmı sizde böyle bir şey
herkese selammm
bugun 36. hafta kontrolu vardı bebeğim allaha şükür iyi ama benım tansıyonum yuksek cıktı bugunbirde 10 gunde 2.5 almışım ama fena derecece ödemim var doktorada gösterdim idrar tahlılı istedi oda şaşırdı görüntüye sonucu 1-2 saat sonra cıkacak artık kontroller haftalık yapılcak önümüzdeki hafta çatı muayenesi var insallah sorunsuz geçer yanlız aklıma takılan bir şey var bebeğimin kafası 2 hafta ileride hep öyleydi gerçi ama anormal bir durummu doktora sormayıda unuttum varmı sizde böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?