2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aynen son 1haftam 2side agladimi yandik:)

ohh ohh iyi canim yap hazırlıklarını hemde bi yandan para kanzanmaya devam et tutuuuu masallahh sana senin için de iyi olmuştur böyle... Kapi susunuz çok dadlu çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum da strafor yok yaa memlekette elim ayagim soguyo istediğim seyi bulamayınca... Devaminida bekliyoruz

oğluşun renklilerini yıkadım astım, beyazlarını makinaya attım

patates koydum haşlansın ,salata istedi canım

sabahtan beri bekleyen mutfağı topladım

oğluş pepee seyrederken onun karnını doyurdum

sanki bütün evi kaldırıp temizlemiş gibi belim koptu yarım saatte

ins yeterim bebisime tecrübeli annelerden böyle şeyler duymak çok rahatlatıyor

yetersin canım niye yetmeyesin ben erken evlendim 20 yaşında kızımı kucağıma aldım şimdi 24 yaşındayım tecrübeyi kendi evladınla gayet güzel yapıyorsun.şimdi ben bile diyorum ay nasıl bakacam diye ama bir şekilde oluyor rabbim yardım ediyor yani.

eşim gelene kadar geçmezse dr gideceğim bu arada size sorayım dediim. karnımın sol tarafında böbrek ağrısı bir ağrı başladı 10 dk oldu geçmiyor yüzüm buz oldu resmen böyle olan varmı bebekle mi benlemi alakalı anlamadım. tam bsol bel boşluğum da değil belimden karnıma doğru 4 parmak ötesi kalbim beynimde atıyor nefesim kesiliyor resmen ne yapsam bilemedim.

Sağol canım benim bel ağrım hala var ne zaman doğurcam çok merak ediyorum :) canım ya ben telden giriyorum fotoları bazen gösteriyor bazen göstermiyor tablet de işe yaramadı niye göstermedi ben de anlamadım

Kizlar ancak bunları yukleyebildim telefondan 2 saattir yüklenmiyor idare edin maşallah demeyi de unutmayın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402071638005.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $1402071659626.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $1402071675908.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
y geçmişi okuyup kendimi dinlememeye çalışıyorum ama inşllh böbrek vs değildir enfeksiyon heralde biraz netten baktımda ona benziyor

benim iki taraftan kimseden hiçbir yardım anlayış yok malesef boşver üzülme ben de çok üzüldüm gözyaşı döktüm kimse b,tarafına takmıyor değşende olmuyor. şimdi de kimse yardıma gelecek sanmıyorum ben hasranede sezeryan olacağından eşim yanımda duracak kızımıda anneme bırakır hastaneden eve gelirkende alırım kızımı oğlumu glrm evime die düşünüyorum hatta nerde bursa istanbulmu nerde hangi hastanede doğum yapacağım bile belli değil daha, eşim bide soruyor nerde doğum yapmaya karar verdin diye ben iyice sinirleniyorum sanki tek benim çocuğum yani anlayacağı herkesin biyerden vardır esteği ben hiçbiyerden hiçbir destek görmüyorum çıkarına olan arayıp soruyor yoksa kimse aramıyor
bazen tek başıma gdp doğurup geleyim kimseye söylemeden diyorum belki merak eden olur nerde oldugumu

ben hiç yaptırmadım krem kullanıyorum çok hassas cildim ya hiç dayanamıyorum iki gözüm iki çeşme oluveriyor

kızlar 1 sezeryan 1 normal yaptım hiç lavman yada sonda yapılmadı dr 12 saat öncesinde yeme içmeyi bırak demişti bende yememiştim sordu bende dediğinz gb bişey yemedim ddm tmm dedi ikisinde de bişey yapılmadı

aynn

Kizlar ancak bunları yukleyebildim telefondan 2 saattir yüklenmiyor idare edin maşallah demeyi de unutmayın

rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah hepsi çok güzel kuzucuğunun

Bunlarda halı ve tülümüz bir de kolonya şişesi süsledim fikir olsun diye sizede gostereyim dedim malum sicaklara denk gelecek dogumlar usulen sardim şimdilik daha duzgun bir şekilde yapistiracam

Eklentiler

• $1402073385235.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $1402073403412.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $1402073421545.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 40

annem her telefonda soruyor ne zaman geleyim diye ama daha 1 ay var gerek yok gelmesine. o olsa her işim hallolur kimseyi aramam

kardeşim de buraya taşınalı 1,5 ay oldu sevinmiştim yardımı olur diye ama ancak söylersem. annem de diyor o öyle sen zorla da işini yapsın biraz diye. bende kardeşimde olsa kimseye söyleyerek iş yaptırmak istemiyorum.

zaten işinde değilim ben, komşunun arkadaşının bile çocuğuna baksan bikaç saat, kahvaltı yaptırdığın tabağı bari kaldırırsın masadan haksız mıyım?

sancın nasıl oldu azaldı mı?

güle güle yatsın uyusun kuzucuk

Cok guzl hepsi gule gule kullanin ind.

Kizlarrrr cati muayenesi olan varmiii ne zmn ki ben cok tirsiyorum bi topikte okudum dogumdsn daha cok aciomuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…