- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Ohh valla keyfiniz bozulmasın canım inşallahhh şu benim köpek oğlumda yese bende yatıcam az ütüye sonra devam edicem
Saol canım ama napıyım ben yapmasam kim yapcak yemeksiz olmuyo dışardada yesek yemeğim olması lazım en azından çorba çocuk var çünkü olmuyo işte sendinlen canım sen bir hafta sonra çifte mesai yapcaksın
ohh ohh iyi canim yap hazırlıklarını hemde bi yandan para kanzanmaya devam et tutuuuu masallahh sana senin için de iyi olmuştur böyle... Kapi susunuz çok dadlu çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum da strafor yok yaa memlekette elim ayagim soguyo istediğim seyi bulamayınca... Devaminida bekliyoruz
ins yeterim bebisimetecrübeli annelerden böyle şeyler duymak çok rahatlatıyor
benimdee benimdeee
masallah sana genc yasta ikinci kez anne oluyorsun
benim kocis simdiye kadar korkuyodu ben istiyodum hep son haftamiz ya bi rahatlama geldi glba bende tik yok yanasip duruyo azcik azcik die:)
Son gunleri degerlendrmek.istiyo demekki)
Ayy yagmur dogursak artik yaa daral geldi banaaaaa:26:
bebişimm beğendiğine sevindim tatlım...aynen dediğin ibi ek gelir oldu bnm için valla ..kıııız az bi zamanımız kaldı valla cok heyecanlanıyorum gun gectıkce valaahha :18::18::18::18:
canımcım öncelikle cok gecmiş olsun zaman gectıkce dahada ağırlaşıyoruz ondan da olsa gerekk..aaa gormemene üzüldüm ya aaa neden goremıyon kii..ama yınede guzel dıleklerın için sağol tatlım
çok sinirlerim bozuldu, sinirden ağlıyorum valla
çocuk da değil 28 yaşında evli barklı insan, komşum gelse arkadaşım gelse pırıl pırıl eder çıkar mutfağımdan
nst bilmiyorum canım kaç çıktı rakam söylemedi ama normal dedi, tontişi çarşamba görmüştüm 2600 gr olmuş
Ahh ahh hep ağda yapan ben.birtek hamileligin basinda yaptim anam agladi resmen aglaya aglaya yaptim.hamilelikte daha hassas oluyormuşuz.ama logusaliktada rahat olur diye agda yaptirmak istiyorum.dayanicam artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lavman cok igrenc anal fissur olurken kendime yapmistim iyyyyy....sezeryanda yapmadilar lavman ama sonda kacinilmaz bidunya serum takiliyo cunku ama belki normal dogumda takmazlar bence takilmiyodur
Aman seninkinde bi torun hevesi var gene ihh benimki hic merakli diil ne aradi ne sordu ne bisi lazimmi falan bi cop almadi...simdi ramazan diye gelio iste ayri ayri tencere kaynamasin dedi gelio burda yan yatacak hizmet beklick bu kiz hamile falan demiyor iste..
Senin kv deninde ne erkk merakiymis tey allahim hepsi bu acaip kazana atmalida iste atamioz
Kizlar ancak bunları yukleyebildim telefondan 2 saattir yüklenmiyor idare edin maşallah demeyi de unutmayın
y geçmişi okuyup kendimi dinlememeye çalışıyorum ama inşllh böbrek vs değildir enfeksiyon heralde biraz netten baktımda ona benziyor
benim iki taraftan kimseden hiçbir yardım anlayış yok malesef boşver üzülme ben de çok üzüldüm gözyaşı döktüm kimse b,tarafına takmıyor değşende olmuyor. şimdi de kimse yardıma gelecek sanmıyorum ben hasranede sezeryan olacağından eşim yanımda duracak kızımıda anneme bırakır hastaneden eve gelirkende alırım kızımı oğlumu glrm evime die düşünüyorum hatta nerde bursa istanbulmu nerde hangi hastanede doğum yapacağım bile belli değil daha, eşim bide soruyor nerde doğum yapmaya karar verdin diye ben iyice sinirleniyorum sanki tek benim çocuğum yani anlayacağı herkesin biyerden vardır esteği ben hiçbiyerden hiçbir destek görmüyorum çıkarına olan arayıp soruyor yoksa kimse aramıyor
bazen tek başıma gdp doğurup geleyim kimseye söylemeden diyorum belki merak eden olur nerde oldugumu
ben hiç yaptırmadım krem kullanıyorum çok hassas cildim ya hiç dayanamıyorum iki gözüm iki çeşme oluveriyor
kızlar 1 sezeryan 1 normal yaptım hiç lavman yada sonda yapılmadı dr 12 saat öncesinde yeme içmeyi bırak demişti bende yememiştim sordu bende dediğinz gb bişey yemedim ddm tmm dedi ikisinde de bişey yapılmadı
aynn
rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin maşallah hepsi çok güzel kuzucuğunun
Bunlarda halı ve tülümüz bir de kolonya şişesi süsledim fikir olsun diye sizede gostereyim dedim malum sicaklara denk gelecek dogumlar usulen sardim şimdilik daha duzgun bir şekilde yapistiracam
Kizlar ancak bunları yukleyebildim telefondan 2 saattir yüklenmiyor idare edin maşallah demeyi de unutmayın
hadi önden başlayın yavaş yavaş da biz de gelelim arkadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?