2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm hepsi cok guzel gule gule kullanin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım karnın taş gibi göbek çevren taşlaşıyormu?

offf anammm iyi ki yakınımda kimse yok diyorum böyle okuyunca

sen kendi kendine bilemiyomuymuşsun ne zaman ne iş yapıcağını?

birlikte mi yaşıyosunuz?
Birlikte sayilir ust katimda oturuyor herseye maydanoz
Hicraaan nerelerdesin kuzum
Oyle dengesizler cok ama guldum kiz :))

Cnm benim annem calisiyo ramazanda pek islrri olmuyo ama yinede demedi gelipte yardm edeyim evinin temizligine diye gecen aradm diyomki cok yoruldum anne temizlik yapiyorz himmm tmm dikkat et kendine dedi insan guceniyor gercktn en azindan seninki geliyomus kizkardesimde yok ben kimseye mudanem yok yapabildigm kadar yapicam annemede dogum gecesi hastanede kal eve gelmene gerek yok dicem zaten merakli degil gelmeye kv baksin bize diger gelinine bakti alti ustu 3gun zaten..

Ben burdayim...
Bisi sordum kimse gormedimi kizlarr yaa

Kizlarrrr cati muayenesi olan varmiii ne zmn ki ben cok tirsiyorum bi topikte okudum dogumdsn daha cok aciomuss

Ben oldum hissetmedim bile desem inanie misin. Bosyere gozun korkmasin ayrica kendini kasmazsan senin icin daha iyidir

hemde ne daral gelme ay su 1hafta gecsede olsam sezeryanimi yaa bi kurtlsak sirada senle ben warim:)
Sen benden once alirsin yakisiklilarini kucagina canim pesinden geleyim insallahh
Ben burdayim...
Bisi sordum kimse gormedimi kizlarr yaa

38-39 gibi oluyo herhalde canim. Daha bizim topikten olan yok galiba. Amaaan simdiden korkma, basa gelen cekilir

Ben oldum hissetmedim bile desem inanie misin. Bosyere gozun korkmasin ayrica kendini kasmazsan senin icin daha iyidir

Ben ayrica 34 haftalikken oldum. Su an 36 haftaligim

Ayyy valahamiii haziran topiginde okudum cok acio faln yazmislar...
Bende 34 teyim su an yarin kontrolum var aboooo yaparmi muayne acep ki panikledim ben simdi bi ya :what:

normalde sinirlenirdim bende guldum salaga hg demeye hemen gelemedim diorum oda ewine ddm sandi bide aklinca laf soktu dugune geliyn ama die:))

kizlar benim bebislerin biri aci eksi sewio diqeri tatli:) aciyi yedim sira tatlida normalde aciyla tatli yenirmi bebisler neler yaptiryo bana:)

Kizlarrrr cati muayenesi olan varmiii ne zmn ki ben cok tirsiyorum bi topikte okudum dogumdsn daha cok aciomuss

kendini kasmassan acımıyor her doktor zaten yapmıyor hele ki 38. haftadan önce yapmıyorlar çünkü çatı muaynesi doğumu tetikliyor

kendini kasmassan acımıyor her doktor zaten yapmıyor hele ki 38. haftadan önce yapmıyorlar çünkü çatı muaynesi doğumu tetikliyor

Yarin soracam bakayim benim doktor ne zmn yapack surekli aklimda valla .

Yarin soracam bakayim benim doktor ne zmn yapack surekli aklimda valla .

gözünde büyütme normal doğum düşünüyorsan bunu saat başı yapacaklar haberin olsun hele ki benim dr erkek ve kocaman elleri vardı ayyy dedim bu ellerle mi çatı yapacak bana ama derin bir nefes al kasma acımıyor çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…