Bunlarda halı ve tülümüz bir de kolonya şişesi süsledim fikir olsun diye sizede gostereyim dedim malum sicaklara denk gelecek dogumlar usulen sardim şimdilik daha duzgun bir şekilde yapistiracam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eşim gelene kadar geçmezse dr gideceğim bu arada size sorayım dediim. karnımın sol tarafında böbrek ağrısı bir ağrı başladı 10 dk oldu geçmiyor yüzüm buz oldu resmen böyle olan varmı bebekle mi benlemi alakalı anlamadım. tam bsol bel boşluğum da değil belimden karnıma doğru 4 parmak ötesi kalbim beynimde atıyor nefesim kesiliyor resmen ne yapsam bilemedim.
Son gunleri degerlendrmek.istiyo demekki)
Ayy yagmur dogursak artik yaa daral geldi banaaaaa:26:
Birlikte sayilir ust katimda oturuyor herseye maydanozofff anammmiyi ki yakınımda kimse yok diyorum böyle okuyunca
sen kendi kendine bilemiyomuymuşsun ne zaman ne iş yapıcağını?
birlikte mi yaşıyosunuz?
Hicraaan nerelerdesin kuzumkuzum dunki bebisin annesi beni sıkı sıkı tembihledi aman sakin kucaklatma bebisini dedi benimkini gelen aldi giden aldi mincikladilar minicik cocugu dedi bence uyarmak lazım daha tasecikler biraz büyüyunce istedikleri gibi sevsinleer
Oyle dengesizler cok ama guldum kiz :))dun aksam nisana gttim butun akrablar geldi esimin hic kimseye kalkmadim onlar eqildi beni optu kalkma dediler amcasinin karisinin biri gcik o geldi lafci yanima gelmedi karnim agriyodu hemen kalkip gtmedim 10dk snra gttim elini optum k.bkma arada sancim oluyo gelemdm ddm dugune geliyon ama ddi ben soook manyakmidir nedir babasi olmustu kwler gtti ewine ben gtmedim onu diyom sandi hcte takmadim catlasin hihh:)
annem her telefonda soruyor ne zaman geleyim diye ama daha 1 ay var gerek yok gelmesine. o olsa her işim hallolur kimseyi aramam
kardeşim de buraya taşınalı 1,5 ay oldu sevinmiştim yardımı olur diye ama ancak söylersem. annem de diyor o öyle sen zorla da işini yapsın biraz diye. bende kardeşimde olsa kimseye söyleyerek iş yaptırmak istemiyorum.
zaten işinde değilim ben, komşunun arkadaşının bile çocuğuna baksan bikaç saat, kahvaltı yaptırdığın tabağı bari kaldırırsın masadan haksız mıyım?
sancın nasıl oldu azaldı mı?
kaynana muhabbetlerine cok guldum ya kacirdim ben ama sohbeti benimki iyidir saolsunda bugun zaten sinirim tepemde geldim tam net dgl sezeryan gunu diorum 20si 20si dio doktorya sanki o yapck sezeryani:))
Kizlarrrr cati muayenesi olan varmiii ne zmn ki ben cok tirsiyorum bi topikte okudum dogumdsn daha cok aciomuss
Sen benden once alirsin yakisiklilarini kucagina canimhemde ne daral gelme ay su 1hafta gecsede olsam sezeryanimi yaa bi kurtlsak sirada senle ben warim:)
Ben burdayim...
Bisi sordum kimse gormedimi kizlarr yaa
Ben oldum hissetmedim bile desem inanie misin. Bosyere gozun korkmasin ayrica kendini kasmazsan senin icin daha iyidir
Ben ayrica 34 haftalikken oldum. Su an 36 haftaligim
Birlikte sayilir ust katimda oturuyor herseye maydanoz
Hicraaan nerelerdesin kuzum
Oyle dengesizler cok ama guldum kiz :))
Cnm benim annem calisiyo ramazanda pek islrri olmuyo ama yinede demedi gelipte yardm edeyim evinin temizligine diye gecen aradm diyomki cok yoruldum anne temizlik yapiyorz himmm tmm dikkat et kendine dedi insan guceniyor gercktn en azindan seninki geliyomus kizkardesimde yok ben kimseye mudanem yok yapabildigm kadar yapicam annemede dogum gecesi hastanede kal eve gelmene gerek yok dicem zaten merakli degil gelmeye kv baksin bize diger gelinine bakti alti ustu 3gun zaten..
canım 20 sinde kaç. haftalık oluyosun?[/QUOTE37+1oluyrm yanlis hesaplamadysam:)
canım 20 sinde kaç. haftalık oluyosun?
Sen benden once alirsin yakisiklilarini kucagina canimpesinden geleyim insallahh
38-39 gibi oluyo herhalde canim. Daha bizim topikten olan yok galiba. Amaaan simdiden korkma, basa gelen cekilir
Kizlarrrr cati muayenesi olan varmiii ne zmn ki ben cok tirsiyorum bi topikte okudum dogumdsn daha cok aciomuss
kendini kasmassan acımıyor her doktor zaten yapmıyor hele ki 38. haftadan önce yapmıyorlar çünkü çatı muaynesi doğumu tetikliyor
Yarin soracam bakayim benim doktor ne zmn yapack surekli aklimda valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?