gözünde büyütme normal doğum düşünüyorsan bunu saat başı yapacaklar haberin olsun hele ki benim dr erkek ve kocaman elleri vardı ayyy dedim bu ellerle mi çatı yapacak bana ama derin bir nefes al kasma acımıyor çok fazla
Ya midem bulaniyor ama yanmiyor o kusma bendede var ama boyle bogazim yaniyor resmen bi acayip süt ictim fayda vermedi gavisconda icesim yok dun zaten metpamit ictim bulanti icin anca duzeldiydm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya midem bulaniyor ama yanmiyor o kusma bendede var ama boyle bogazim yaniyor resmen bi acayip süt ictim fayda vermedi gavisconda icesim yok dun zaten metpamit ictim bulanti icin anca duzeldiydm
iyi olur inş canım benimde iki böbrekte genişleme vardı ya bir tanesi ilerlemiyormuş galiba biride normal dedi çok büyümemiş dedi ki 5 aylıkken çıkmıştı bu sorun o zamandan bu zamana iyi dedi bilmiyorum artık doğumdan sonra kontrol belkide hiç sorun kalmaz geçer dedi.bebişimde kilo olarak bir hafta geri çıktı 33+6da gittim 2000 kilo ancak çıktı 20 gün sonra tekrar gidecem işte bakalım büyümüşmü yaramazım.
Bnmde sadece sol böbrek cnm ama oda baya büyümüştü neyse dedim bnde artık Rabbim beterinden saklasin ..bnm bebiste 32+0 da 2176 ydi 16 sında randevum var iyidir ins kuzucugum ..Allah m sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Bunlarda halı ve tülümüz bir de kolonya şişesi süsledim fikir olsun diye sizede gostereyim dedim malum sicaklara denk gelecek dogumlar usulen sardim şimdilik daha duzgun bir şekilde yapistiracam
Olabilir:)) ben cok migde yanmasi yasadim esime diyorum ki eger bu yaramaz oglumun saclari olmazsa sorarim ona diye :)) bakalim kizimda cok rahattim hic sikintim yoktu bu hamileligim zorlu oldu ama kizim akilliydi halen de oyle bu oglan beni yoracak diyorum kucuk yaramzim olacak heralde:)) kizim kel kabakti eger bu bebisim sacli olursa dogrudur:))
Olabilir:)) ben cok migde yanmasi yasadim esime diyorum ki eger bu yaramaz oglumun saclari olmazsa sorarim ona diye :)) bakalim kizimda cok rahattim hic sikintim yoktu bu hamileligim zorlu oldu ama kizim akilliydi halen de oyle bu oglan beni yoracak diyorum kucuk yaramzim olacak heralde:)) kizim kel kabakti eger bu bebisim sacli olursa dogrudur:))