2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlarr bogazim yaniyor yemek borusu resmen yaniyor yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt normal istiyorum hayirlisi olsun artik napalim. Basa gelen cekilio mecbur...

Kizlarr bogazim yaniyor yemek borusu resmen yaniyor yaa

Ahh ahh ben o yanmayi kac aydir yasiyorum rezalet bisey renni falnda kesmiyor beni cok kotu cok

sorma canım ya bende de AYNISI SAATLERCE DEVAM EDİYOR SONRADA MİDEM BULANIYOR KUSUYORUM...İLK AYLARDA BU KADAR BULANMAMMIŞTI YANİ. SÜT İÇ İYİ GELİYOR

Ya midem bulaniyor ama yanmiyor o kusma bendede var ama boyle bogazim yaniyor resmen bi acayip süt ictim fayda vermedi gavisconda icesim yok dun zaten metpamit ictim bulanti icin anca duzeldiydm

ayy canım ya senlen benim mide mide borusu çekiyoruz böyle napalım bende aksamdan beri midem midem deyip duruyorum

Kızlar mide yanmasına bizim burada büyükler bebek saçlanıyor derler benim midem de bir şey yok öyle yanma gibi acaba benim oğlan kel mi olacak

Bnmde sadece sol böbrek cnm ama oda baya büyümüştü neyse dedim bnde artık Rabbim beterinden saklasin ..bnm bebiste 32+0 da 2176 ydi 16 sında randevum var iyidir ins kuzucugum ..Allah m sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Maşallah cnm çok güzeller kolonya da iyi fıkır oldu bnm için saglikla huzurla büyüsün bebisin ins

Kızlar mide yanmasına bizim burada büyükler bebek saçlanıyor derler benim midem de bir şey yok öyle yanma gibi acaba benim oğlan kel mi olacak

Valla benimde yanmadi midem bnce pek alakası yoktur

Eger migde yanmasi dogruysa benimde cok migdem yaniyor ama kizima hamileyken hic yanmadi kizim kel dogdu

Bnde dr a sormustum cnm ondan olmayabiluyo demişti kiizz yiksam benim oglusumda mi kel olacak aaaaaa :)

Bnde dr a sormustum cnm ondan olmayabiluyo demişti kiizz yiksam benim oglusumda mi kel olacak aaaaaa :)

Olabilir:)) ben cok migde yanmasi yasadim esime diyorum ki eger bu yaramaz oglumun saclari olmazsa sorarim ona diye :)) bakalim kizimda cok rahattim hic sikintim yoktu bu hamileligim zorlu oldu ama kizim akilliydi halen de oyle bu oglan beni yoracak diyorum kucuk yaramzim olacak heralde:)) kizim kel kabakti eger bu bebisim sacli olursa dogrudur:))

Hmm evet iyi tespit olur bncede senin kizcenin resmi yok mu kii kc yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…