2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin herkesleree :)

Cumartesi sabahin korunde ne isim var benim burada :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin kizlar dun gecte olsa kontrol icin randevu aldim :) 33+4 te kizcem 2060 gr olmus :) ama kicini biturlu donmuyo hala ters durusta. pazartesi nts icin tekrar gidicem. bu hafta sonu cok hareketliyiz insallah bi sorun yasamam. bugun yarin aof sinavlarim var :/ dun alisveris yaptim arabamizi cantamizi aldik yatagimizda pazartesiye kadar gelecek :) bizde haberler boyle sizler nasilsiniz

Bu arada benim hic mide yanmam vs olmadi bakalim nasil olacak saclimi sacsiz mi :)

Herkese günaydın yine yağmurlu birgün ama en azından is gunu değil :)

Günaydın kızlar artik dusunmekten fenalik gecirecegim kendime dahi söylemekten korktugum doğum korkum var..hepimizde az da olsa var bu korku ama benim bi anda aklima geliyo carpintim tutuyo nefesim kesiliyo, ayy panik atak gibi bisey..Rüyalarımda normal sezeryan onlarca dogum yaptim:)ona rağmen bi turlu rahatlayamiyorum, ilk olacak insallah. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Cok mutluyum hergun sukrediyorum. Ama normal dogum yapamayacak gibi hissediyorum kendimi... sanki sezeryanda bayilirsam bi sekilde olacak bebisimi gorunce insallah bütün acilarim gidecek gibi.. esim dahil sezeryan istegimi kimse bilmiyo.. Çünkü cok şükür hersey de normal giderken ben gunahindan korkmaya başladım. Kizkar cok mu kotu bir dusucedeyim? Gunahi vebali var midir bu isin? Yardiminiza ihtiyacım var. .

En basindan bende normal kolay olur iyi olur diyordum ama arada bi sancilaninca bunlar bu kadarsa doğum sancisi nasildir nasil dayanirim diye korkmaya basladim. Hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim hep çünkü sen çok istesende kismette ne varsa o oluyor.. Su anda 2 kordon var oğlumun boynunda doktor normal tehlikeli gorunuyo dedi.. Pazartesi günü kontrolum var 36+3 oluyorum sanirim artik belli olur ne olacagi :) sende kendini sıkıntıya sokma bence bu çocuklar bi şekilde cikicak disari akisina Burak düşünme :)

Gunaydinlar nasilsiniz bu mide yanmasina cozum yok mu kizimda hic yasamadim ama bu her gece 2 de mide yanmasiyla uyaniyorum hafifletecek bi sey var mi bildiginiz

Gunaydinlar nasilsiniz bu mide yanmasina cozum yok mu kizimda hic yasamadim ama bu her gece 2 de mide yanmasiyla uyaniyorum hafifletecek bi sey var mi bildiginiz

yemek sonrası gaviscon liquid öneriyorlar ama doktorunla görüşmeden bişey kullanmanı önermem.

Gunaydin cnm ben sodayla idare ediyorum.doktorum gaviscon verdi ama icemiyorum.bir iki defa ictim fayda etmedi sevmedigimden icmedim.buna çözüm yok cnm.benim hergun köz gibi yaniyor.

Kızlar ben bugün rüyamda postaneden bana bir zarf veriyolar içine bakıyorum erkek kimliği var ve umut yazıyor bu benim bebeğim in adımıydı acaba ama ben eymen koycam ya kesinlikle caymak istemiyorum :)

Kızlar ben bugün rüyamda postaneden bana bir zarf veriyolar içine bakıyorum erkek kimliği var ve umut yazıyor bu benim bebeğim in adımıydı acaba ama ben eymen koycam ya kesinlikle caymak istemiyorum :)

Cnm bence eymen umut koyabilirsin

Bende sezeryan istiyodum ve kimseye caktrmiyodm normalden korkuyormdm halendaha korkuyorm :)) ama 37de kontrole diye gittim sezeryanla dogm yaptm ciktm :))

Bende sezeryan istiyodum ve kimseye caktrmiyodm normalden korkuyormdm halendaha korkuyorm :)) ama 37de kontrole diye gittim sezeryanla dogm yaptm ciktm :))

Seninki dahada iyimis )

Seninki dahada iyimis )

Millet normal dogumun faydalarini anlatiyodu bende hi hi evet evet deyip duruyodum ama hep sezeryan istemistim ve korkusuz paniksiz apar topar doguma girdm ne oldugunu anlamadim iyi oldu tarih bilince insan stres oluyor :)

Kiz sen kendi isteginle mi sezeryan oldun allah seni

Kiz sen kendi isteginle mi sezeryan oldun allah seni

Yok kiz sezeryan istiyodum ama kimseye demedim utaniyodum doguramiycanmi diceklr diye :)) 37haftada kontrole gittim nst ye girdm doktr falan toplandi anestezicide geldi basima kalp atislari yavaslams bebegin basi donmemis falan filan sezeryana alicaz dediler esimde dediki normal olmazmi bende biyandan seviniyorm biyandanda normali beklesek nolur diyorum yani istemem yan cebime koy sonra esim eve geldi cantalari fln aldi benide ameliyata hazirladilar 17:45de aldim oglumu kucagima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…