- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlar mide yanmasına bizim burada büyükler bebek saçlanıyor derler benim midem de bir şey yok öyle yanma gibi acaba benim oğlan kel mi olacak
Yok kiz sezeryan istiyodum ama kimseye demedim utaniyodum doguramiycanmi diceklr diye :)) 37haftada kontrole gittim nst ye girdm doktr falan toplandi anestezicide geldi basima kalp atislari yavaslams bebegin basi donmemis falan filan sezeryana alicaz dediler esimde dediki normal olmazmi bende biyandan seviniyorm biyandanda normali beklesek nolur diyorum yani istemem yan cebime koy sonra esim eve geldi cantalari fln aldi benide ameliyata hazirladilar 17:45de aldim oglumu kucagima
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde herkes normal dogur diyip duruyo kaynanamlar.sanki benim elimdeymis gibi.sigil olayinida onlara aciklayamicam icin baska bise uydurmam lazim randevumdan sonra catim dar dicem mecburen
Benimde herkes normal dogur diyip duruyo kaynanamlar.sanki benim elimdeymis gibi.sigil olayinida onlara aciklayamicam icin baska bise uydurmam lazim randevumdan sonra catim dar dicem mecburen
Olabilir mantikli yada bebek iriymis faln de bu seferde ayy catinmi dar dicekler
Gorumcem iki sezeryanli.catisi cok darmis ölüm tehlikesi vardi.napim benimkide darbebek iri degilse dogunca gorecekler aa bunumu cikartamadin derler
günaydın hatta tünaydın kızlar
oğluşla bir güzel uyumuşuz maşallahkalktık pazara gidip geldik ,güzel bir kahvaltı yaptık kuşumla
saat 1 oldu tembel tembel oturuyoruz daha yatağımı toplamadım
Dogana kdr iri olckti o dersn :)) benelse ismn ne bilmiyorm benimdr yatsklar duruyo hala :))
elif canım adım, bende kimsenin adını bilmiyorum burda
çay keyfindeyim dahaoğluş da oyuncaklarını çantaya doldurup kapıdan bye bye yapıyo bana atti gidiyomuş
yemeğimi falan yapayım da akşamüstü arkadaşın oğlunun kreşte yılsonu gösterisi varmış oraya gideyim diyorum
iyice eve hapsettim kendimi çıktığım yok dışarı
sendemi sezeryan olcaksin niye erken aliyolar cnim merak etme grmezler ins
elif canım adım, bende kimsenin adını bilmiyorum burda
çay keyfindeyim dahaoğluş da oyuncaklarını çantaya doldurup kapıdan bye bye yapıyo bana atti gidiyomuş
yemeğimi falan yapayım da akşamüstü arkadaşın oğlunun kreşte yılsonu gösterisi varmış oraya gideyim diyorum
iyice eve hapsettim kendimi çıktığım yok dışarı
Mssllh oglusa benimde yemegim yok yaa napcam bilniyorm bizde karpuz keyfi yapiyorz oglumla...su kres meselesine karsiydim ama esim cok kararli bu eylulde bizimkide krese baslycak
Gunaydinlar nasilsiniz bu mide yanmasina cozum yok mu kizimda hic yasamadim ama bu her gece 2 de mide yanmasiyla uyaniyorum hafifletecek bi sey var mi bildiginiz
Ben balli ilik sut iciyorum iyi geliyo bi dene istersen belki sendede.ise yarar
sebze sevmeyen kocama 'barbunya mı pişireyim taze fasulye mi' diye sordum
'farketmez 2si de aynı şey, sanki sebze mi et mi pişireyim diye soruyosun ' dedi
off pişiresim de yiyesim de yok bişey
Aynen hayatimizda sebze yok nerdeyse arada zorla sokusturmasam araya hic yemeyeck.taze fasulyeyi tercih ederim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?