2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar mide yanmasına bizim burada büyükler bebek saçlanıyor derler benim midem de bir şey yok öyle yanma gibi acaba benim oğlan kel mi olacak

bizde de öyle derler ilk oğlumda hiç yanmadı midem ama oğlumu kapkara upuzun saçlı doğdu

bunda çok çektim yanmadan galiba bu kel olcak

Benimde herkes normal dogur diyip duruyo kaynanamlar.sanki benim elimdeymis gibi.sigil olayinida onlara aciklayamicam icin baska bise uydurmam lazim randevumdan sonra catim dar dicem mecburen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olabilir mantikli yada bebek iriymis faln de bu seferde ayy catinmi dar dicekler

günaydın hatta tünaydın kızlar

oğluşla bir güzel uyumuşuz maşallah kalktık pazara gidip geldik ,güzel bir kahvaltı yaptık kuşumla

saat 1 oldu tembel tembel oturuyoruz daha yatağımı toplamadım

Bebek donmemis de bu defa da catin dar demesinler benim kizimda suyu bitmisdi ve kordon 2 defa boynunda diye mecburen sezeryan oldum dolayisiyla bu da sezeryan olcak

Olabilir mantikli yada bebek iriymis faln de bu seferde ayy catinmi dar dicekler

Gorumcem iki sezeryanli.catisi cok darmis ölüm tehlikesi vardi.napim benimkide dar bebek iri degilse dogunca gorecekler aa bunumu cikartamadin derler

herkes ne çok şeye karışıyor ya, normal doğur sezeryan yapma. öyle yap böyle yapma....

Gorumcem iki sezeryanli.catisi cok darmis ölüm tehlikesi vardi.napim benimkide dar bebek iri degilse dogunca gorecekler aa bunumu cikartamadin derler

Dogana kdr iri olckti o dersn :)) benelse ismn ne bilmiyorm benimdr yatsklar duruyo hala :))

Dogana kdr iri olckti o dersn :)) benelse ismn ne bilmiyorm benimdr yatsklar duruyo hala :))

elif canım adım, bende kimsenin adını bilmiyorum burda

çay keyfindeyim daha oğluş da oyuncaklarını çantaya doldurup kapıdan bye bye yapıyo bana atti gidiyomuş

yemeğimi falan yapayım da akşamüstü arkadaşın oğlunun kreşte yılsonu gösterisi varmış oraya gideyim diyorum

iyice eve hapsettim kendimi çıktığım yok dışarı

Benim adım açık ebru

Mssllh oglusa benimde yemegim yok yaa napcam bilniyorm bizde karpuz keyfi yapiyorz oglumla...su kres meselesine karsiydim ama esim cok kararli bu eylulde bizimkide krese baslycak

kaç yaşında oğlun? adı miraç galiba nickinden anladığım kadarıyla

senin için iyi olur aslında ama eve bebek geldi beni gönderdiler gibi düşünmesin oğlunda ?

Gunaydinlar nasilsiniz bu mide yanmasina cozum yok mu kizimda hic yasamadim ama bu her gece 2 de mide yanmasiyla uyaniyorum hafifletecek bi sey var mi bildiginiz

Ben balli ilik sut iciyorum iyi geliyo bi dene istersen belki sendede.ise yarar

sebze sevmeyen kocama 'barbunya mı pişireyim taze fasulye mi' diye sordum

'farketmez 2si de aynı şey, sanki sebze mi et mi pişireyim diye soruyosun ' dedi

off pişiresim de yiyesim de yok bişey

Kizkar alintilama yapamadim:) ama dgm korkularimla ilgili verdihiniz cvplar olmus tskkr ederim. Hepimiz için hayirlusi olsun. Opuldunuzz

sebze sevmeyen kocama 'barbunya mı pişireyim taze fasulye mi' diye sordum

'farketmez 2si de aynı şey, sanki sebze mi et mi pişireyim diye soruyosun ' dedi

off pişiresim de yiyesim de yok bişey

Aynen hayatimizda sebze yok nerdeyse arada zorla sokusturmasam araya hic yemeyeck.taze fasulyeyi tercih ederim ama

Aynen hayatimizda sebze yok nerdeyse arada zorla sokusturmasam araya hic yemeyeck.taze fasulyeyi tercih ederim ama

evet bende onu tercih ettim şimdi

gidip yemeği koyayım, kahvaltı bulaşıklarını toplayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…