2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oğlum bugün anne deme rekoru kırmaya çalışıyor yine, hiç durmadan anne anne anne...

cuma sıcaklık biraz düşüyomuş kızlar az da olsa rahatlıcaz inşallah

merhaba kizlar suan nts ye baglandim yatiyorum kizimin sag böbregini normalde de detaylida da goremediler cok moralim bozuk dualarinizi kizimdan eksik etmeyin 35+2 deyiz 2450 gr minigim 1 hafta geriden gelmeye baslamis :/ Allahim sen kuzuma saglik ver :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of bu siyah perwoll beni mahvetti eskiden çok beğenirdim bayılırdım kokusuna ana hamile kalınca midemi bulandırmaya başladı bulantılar geçti ama hala bu deterjan beni mahvetti kusuyorum :banghead::what::banghead:

geçmiş olsun canım inşallah fazla uzun sürmez benim de hamileliğimde çok yaşamıştım çok kötü bir durum gerçekten neyseki bebişin herşeye değer

geçmiş olsun canım, rabbim sağlık versin bebişine...

Gecmis olsun canim nasil goremediler ya tek bobregi yokmuymus yani doktorun aciklamasi nedir bu konuda? Minis kilo alir canim onu sıkınti etme sen.

Bende aynen oyle inan wcye giderkn bile zorla kalkiyorum yataktan miracta tam 9yada 9bucuga kadar uyuyor iyi oluyor..ama su babalar yokmu cocugun duzenini sasirtiyor ya beni sinir ediyo kiz hergece cocugu bizim yataga koyuyor ucumuz bir uyuyorz sonra odasina tasiyo beni sinir ediyo aslinda krndi odasini seven bi cocuk sirf babasinin yuzune bizim odada yatiyo uyuyana kadar

canım dualarımız seninle inşallah sağsağlim sağlıklı doğar bebişin ))

Canım inşallah bir sıkıntısı yoktur. Dualarım seninle

Allahin izniyle sag salim dogum yapacaksin saglikli bi minis olcak sikintiya sokma kendini uzulme

Ayy ne güzel ilkinde benim sabah on bir on iki gibi nisanim gelmişti yatsiya dogurmustum:)
Şimdi de heyecanla nişanı bekliyorum gelsin diye:)

Eşinin hayatinda geriye donulmeyecek degisiklikler olacak ve neler yaşayacağını bilmiyor ayrica babalik annelik gibi değil hamile kalir kalmaz biz anne oluyoruz babalik ogreniliyoor bebekle zaman gecirerek kucağına alarak.gecici bir durum inşallah kolay atlatır . hele baba baba diye pesinde dolasan bicirigi gördükçe sukredecek.sen esinin davranislarini hoşgör gerekirse psikolojik destek alsın. Ya da sen bi psikologla neler yapacağını konuş.

36. haftaya kadar nasıl farkedemediler ki canım? inşallah sağlıkla gelicek kuzun annesi üzme kendini

çocuğun düzenini niye bozuyor ya? hem sana yazık insan eşini bile istemiyor yatakta, bir de çocuklar kıpır kıpır zaten

selamlar fıstıklar ve mınnoslar..
Nasılsınız?

yenı haftanın ılk gunundeyız bız :) 35+1 ayağımızı şukur 36yada uzattık :)

Lakin uykusuz gecelere devam Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Ayşecim geçmiş olsun canım. aman ihmal etme doktoruna gıt raporunu al evınde dınlen canım. zaten zor bırde hastalık aman dıyorum kuzum.

özge kızzz cee desem dogurucan sankı :)) aman dıyım anıden suyun falan gelır haber ver kısadan da dua edelım.
ayyy bu aralar sancı nisan derken devamlı heyecanlıyım :)) badiklerimiz geliyor cok sukur Rabbime.

ebrucum sıcakta cabası oluyordur uyuyamamana. gecen aksam pencereyle yetınıyım dedım ııı-ıhhh olmadı yıne açtım klımayı. aglıyacaktım yatakta sıcaktan.

dilerim dur yavv bız daha ay sonuna kadar doğurmayalım badikleri barı 37 tamamlansın. kilo boylar ıyı ama bıraz da gelişsinler genel mana da :)

Ama allah bılıyor ya dıyorum hep temmuz 5ten sonra bekleme kızım dıye. Ay başında şu dava olsun bıtsın de. ondan sonra gelsin annesının kuzusu

duygucum bende aynı seyı soyluyorum hep hakıkaten sankı oncesını unuttum. kendımı bıldım bılelı hamıle gıbı hıssedıyorum :))))

slm kızlar
canım cok sıkkın dr son bı ay kala ayrıldıgı ıcın ıkı seferdır baska dr muayene oluyorum gecen sefer bebek ırı seker mı var dedı ölçtük bihafta bısı cıkmadı bgunde kontrolde 34 +4 olması gerekırken kafa gelısımı 40 haftalık görunuyo dedı kendı dr hep bi iki hafta ilerde derdi bu dr diğerlerine göre gelişimi ilerde dio kafamı karıstırdı baya nst girdim normal çıktı hersey kan tahlılı normal
ne suyun yeterli dedi ne tatmın edıcı bı cvp kasılıyo bebek dıorum kasılır tabı 40 haftalık gözukuyo dedı bıda ne zaman gelım dedım 15 sonra dedı
aklıma takılan gelısım 40 haftayı doldurduysa alınması gerekmezmı yada alttan da bakmadı
baska dr gidim diorum sizin düşünceleriniz ne

merhaba canım
Sizi takip ediyorum ama yazmıyorum hiç senin bu mesajını görünce yazmak istedim. Benimde 30+0 da böbreğin teki ve mide gözükmedi detaylı ultrasondada gözükmedi aralıklarla tekrar girdim sonra da böbrek var ama aynı hizada değil biri daha aşağıda ve küçük dediler. Bi sonraki gün başka doktora gittim böbrekleri var aynı hizada boyları da aynı hiçbi sorun yok dedi. Midesi içinde öyle bi sorun yok dedi. Bu tamamen doktordan kaynaklanıyor bi başka doktora da görünmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…