- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Hadiiii bu gunde birileri dogursunnnn hatta ben bile olabilirimm...pitir pitir doguralimmm siraylaaa yasasinnnn:)
Kuzum daha çok var yaa hele senin 1 aydan fazla nerdeyse ne bu acele :)
Of bu siyah perwoll beni mahvetti eskiden çok beğenirdim bayılırdım kokusuna ana hamile kalınca midemi bulandırmaya başladı bulantılar geçti ama hala bu deterjan beni mahvetti kusuyorum:banghead: :what::banghead:
geçmiş olsun canım, rabbim sağlık versin bebişine...merhaba kizlar suan nts ye baglandim yatiyorum kizimin sag böbregini normalde de detaylida da goremediler cok moralim bozuk dualarinizi kizimdan eksik etmeyin35+2 deyiz 2450 gr minigim 1 hafta geriden gelmeye baslamis :/ allahim sen kuzuma saglik ver :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar suan nts ye baglandim yatiyorum kizimin sag böbregini normalde de detaylida da goremediler cok moralim bozuk dualarinizi kizimdan eksik etmeyin35+2 deyiz 2450 gr minigim 1 hafta geriden gelmeye baslamis :/ Allahim sen kuzuma saglik ver :'(
doruk'u da gönderebilirim
gece uykuya dalana kadar çok zorlanıyorum bende ama maşallah uyuduktan sonra 3-5 wc nöbeti hariç bir güzel uyuyorum
buaralar sağolsun oğluşum sabahları da 9-9:30a kadar uyumaya başladı, annem doğum yapmadan azcık dinlensin diyo galiba
merhaba kizlar suan nts ye baglandim yatiyorum kizimin sag böbregini normalde de detaylida da goremediler cok moralim bozuk dualarinizi kizimdan eksik etmeyin35+2 deyiz 2450 gr minigim 1 hafta geriden gelmeye baslamis :/ Allahim sen kuzuma saglik ver :'(
Günaydın annişler ..sabah namaza kalktım amanin bi baktım çok az pembe akıntıbilemedim de eşime çaktırmadım başta sonra kalp atışım hızlandı vs ayy doğuracamm mı diye..çok yakın hissettim bian eşime dedim hastaneye gitmeliyiz şöyle böyle ..o gayet sakin bi kahve içti doktorunu ararmısın dedi ben heyecanlı tabi doktorumu aradım ..sabahın 5 i .. çok normal pilin hanım nişanınız gelmeye başlamış siz normal kontrollerinize gelin yeter dedi sonra uyuduk
ayy bebişin cicilerini yıkıycam bugün dolabı da gelicek çantayı hazırlayayım ben heyecan olmasın diye sona bırakıyodum ama bi tuhaf oldum yahu
Kızlar ben korkmaya başladım
Eşim strese girdi sanki hep mutsuz hep yorgun hep benden uzak duruyor
İşten geliyor yemek yiyoruz hiç konuşmuyor hemen odasına geçip tv seyrediyor
Dün misafirimiz geldi ona bile benim eşim doktor diyeceğine diş hekimi dedi :) hadi yorgun anlıyorum ama benim mesleğimi unutacak kadar değildir diye düşünüyorum :) Ne olduğunu sorduğumda doğum için strese girdim diyor
Hayır benim stresim yoktu saolsun sabaha kadar rüyamda doğum yaptım. Şimdi de korku başladı.Bana destek olmasını beklemez miyiz?
her haftasonu eşim hobileriyle ilgilenmekten ne beni bir yere götürüyor ne benimle iletişim kuruyor. sabah 9.30 akşam 18.00 arası cumartesi -pazar gelmiyor saolsun. Ben de kv ile evde oturup onu bekliyoruz
Acaba hamileliğime bağlı hormonlardan dolayı mı abartıyorum bilemedim?
Hani sanki doğumdan sonra birbirimize vakit ayıramayacağız ben dışarı çıkıp artık rahatlıkla gezemeyeceğimi düşünmüyor da durmadan kendine vakit ayırıyor. Acaba yanlış mı düşünüyorum?kafam karıştı:44:
geçmiş olsun canım inşallah fazla uzun sürmez benim de hamileliğimde çok yaşamıştım çok kötü bir durum gerçekten neyseki bebişin herşeye değer
Bende aynen oyle inan wcye giderkn bile zorla kalkiyorum yataktan miracta tam 9yada 9bucuga kadar uyuyor iyi oluyor..ama su babalar yokmu cocugun duzenini sasirtiyor ya beni sinir ediyo kiz hergece cocugu bizim yataga koyuyor ucumuz bir uyuyorz sonra odasina tasiyo beni sinir ediyo aslinda krndi odasini seven bi cocuk sirf babasinin yuzune bizim odada yatiyo uyuyana kadar
Bi doğursam totosundan ısırcam ben senin için bunları bunları çektim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?