slm kızlar
canım cok sıkkın dr son bı ay kala ayrıldıgı ıcın ıkı seferdır baska dr muayene oluyorum gecen sefer bebek ırı seker mı var dedı ölçtük bihafta bısı cıkmadı bgunde kontrolde 34 +4 olması gerekırken kafa gelısımı 40 haftalık görunuyo dedı kendı dr hep bi iki hafta ilerde derdi bu dr diğerlerine göre gelişimi ilerde dio kafamı karıstırdı baya nst girdim normal çıktı hersey kan tahlılı normal
ne suyun yeterli dedi ne tatmın edıcı bı cvp kasılıyo bebek dıorum kasılır tabı 40 haftalık gözukuyo dedı bıda ne zaman gelım dedım 15 sonra dedı
aklıma takılan gelısım 40 haftayı doldurduysa alınması gerekmezmı yada alttan da bakmadı
baska dr gidim diorum sizin düşünceleriniz ne
benim otururken degıyo göbegım de sancım falan yok hamd olsun eşim bi problem varmı deyınce var tabı yasıtlarına göre fazla ılerde dedıBana bisey demedi ama ultrason fotosundan bendede ayniydi sordum seker ciksaydi caresine bakacaktik ama seker cikmamis demekki iyi besleniyor iyi beslemissin dedi dun kontrolum vardi 36+4um bu arada 3 gun sonra her an gelebilir suyun filan gelirse ararsin dedi ve bendede kasilma yalanci sanci var ki hareketini artik alt tarafta hissediyorum bacagima degiyo sanki yatarken 😊 saglikla gelsin insallah bebisler ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kizlar suan nts ye baglandim yatiyorum kizimin sag böbregini normalde de detaylida da goremediler cok moralim bozuk dualarinizi kizimdan eksik etmeyin35+2 deyiz 2450 gr minigim 1 hafta geriden gelmeye baslamis :/ Allahim sen kuzuma saglik ver :'(
slm kızlar
canım cok sıkkın dr son bı ay kala ayrıldıgı ıcın ıkı seferdır baska dr muayene oluyorum gecen sefer bebek ırı seker mı var dedı ölçtük bihafta bısı cıkmadı bgunde kontrolde 34 +4 olması gerekırken kafa gelısımı 40 haftalık görunuyo dedı kendı dr hep bi iki hafta ilerde derdi bu dr diğerlerine göre gelişimi ilerde dio kafamı karıstırdı baya nst girdim normal çıktı hersey kan tahlılı normal
ne suyun yeterli dedi ne tatmın edıcı bı cvp kasılıyo bebek dıorum kasılır tabı 40 haftalık gözukuyo dedı bıda ne zaman gelım dedım 15 sonra dedı
aklıma takılan gelısım 40 haftayı doldurduysa alınması gerekmezmı yada alttan da bakmadı
Gecmis olsun canim nasil goremediler ya tek bobregi yokmuymus yani doktorun aciklamasi nedir bu konuda? Minis kilo alir canim onu sıkınti etme sen.
Devaleur bir sorun çıkmaz inşallah. Kilosu da iyi dogsa kuvoze ihtiyacı olmayacak.gecmis olsun
36. haftaya kadar nasıl farkedemediler ki canım? inşallah sağlıkla gelicek kuzun annesi üzme kendini
merhaba canım
Sizi takip ediyorum ama yazmıyorum hiç senin bu mesajını görünce yazmak istedim. Benimde 30+0 da böbreğin teki ve mide gözükmedi detaylı ultrasondada gözükmedi aralıklarla tekrar girdim sonra da böbrek var ama aynı hizada değil biri daha aşağıda ve küçük dediler. Bi sonraki gün başka doktora gittim böbrekleri var aynı hizada boyları da aynı hiçbi sorun yok dedi. Midesi içinde öyle bi sorun yok dedi. Bu tamamen doktordan kaynaklanıyor bi başka doktora da görünmeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
canım benım hemen uzme kendını dualarımda senınle ve prensesınle..
1 hafta gerıde olması cok normal. hamılelıgımın basından berı 3 doktora gıttım hepsi aynı seyı soyluyor 1hafta-10 gün gerıde veya ılerde olmaları normalmıs. bu her an değişebilirmiş. ki ben bunu kac sefer yasadım.
bobregı ıcınde 2.bır doktora gıtsen ıyı olur sankı. her hastanenın usg.si bile aynı değil. benım gıcık eski dr. doğru durust olçum bıle yapmıyordu. doktordan doktora bıle farkedıyor bakmak.
canım sanssızlık olmuş doktorunun ayrılması. ben 7 ayda dr. değiştirdim. tekrar takıbe gırmek ozaman bıle zor oldu. ama dosyamı gosterdım kontroller tesler vs.. Allahtan ıyıde bır doktora denk geldım bu sefer. (maşallah)
içine sinmiyorsa değiştir derim doktrorunu bu onemlı cunku ınsanı strese sokuyor. anlattığın kadarıyla bu doktor bana da mantıklı gelmedı. hem olcumler uyumlu değil dıyor hem 15 gun sonra gel dıyor. zaten 35in içindesin sanırım. bu haftadan sonra hersey normal de olsa haftalık kontrole gecıyor doktorlar.
Bana bisey demedi ama ultrason fotosundan bendede ayniydi sordum seker ciksaydi caresine bakacaktik ama seker cikmamis demekki iyi besleniyor iyi beslemissin dedi dun kontrolum vardi 36+4um bu arada 3 gun sonra her an gelebilir suyun filan gelirse ararsin dedi ve bendede kasilma yalanci sanci var ki hareketini artik alt tarafta hissediyorum bacagima degiyo sanki yatarken 😊 saglikla gelsin insallah bebisler ....
öle degilmi bı soledıgı bı söledıgını tutmuyor kaldıkı normal bı zamanda degılız ilk gebelıgım hıcbısı bılmıyorum ınt baksak bı turlu bakmasan kör cahıl kalıyosun bole olunca .....bende dıyorumkı her hafta cagırır artık kadın on bes derken bıle samımı degıldıcanım benım hemen uzme kendını dualarımda senınle ve prensesınle..
1 hafta gerıde olması cok normal. hamılelıgımın basından berı 3 doktora gıttım hepsi aynı seyı soyluyor 1hafta-10 gün gerıde veya ılerde olmaları normalmıs. bu her an değişebilirmiş. ki ben bunu kac sefer yasadım.
bobregı ıcınde 2.bır doktora gıtsen ıyı olur sankı. her hastanenın usg.si bile aynı değil. benım gıcık eski dr. doğru durust olçum bıle yapmıyordu. doktordan doktora bıle farkedıyor bakmak.
canım sanssızlık olmuş doktorunun ayrılması. ben 7 ayda dr. değiştirdim. tekrar takıbe gırmek ozaman bıle zor oldu. ama dosyamı gosterdım kontroller tesler vs.. Allahtan ıyıde bır doktora denk geldım bu sefer. (maşallah)
içine sinmiyorsa değiştir derim doktrorunu bu onemlı cunku ınsanı strese sokuyor. anlattığın kadarıyla bu doktor bana da mantıklı gelmedı. hem olcumler uyumlu değil dıyor hem 15 gun sonra gel dıyor. zaten 35in içindesin sanırım. bu haftadan sonra hersey normal de olsa haftalık kontrole gecıyor doktorlar.
Sancilarimiz var o kadar beklemeyeck gibi benim oglan bu ay sonundan itibarn bekliyorz dedi doktorumuz buyuk ihtimlle temmuzun ilk haftasi gelirmis..
slm kızlar
selamlar fıstıklar ve mınnoslar..
Nasılsınız?
yenı haftanın ılk gunundeyız bız :) 35+1 ayağımızı şukur 36yada uzattık :)
Lakin uykusuz gecelere devamAllah hepimizin yardımcısı olsun..
Ayşecim geçmiş olsun canım. aman ihmal etme doktoruna gıt raporunu al evınde dınlen canım. zaten zor bırde hastalık aman dıyorum kuzum.
özge kızzz cee desem dogurucan sankı :)) aman dıyım anıden suyun falan gelır haber ver kısadan da dua edelım.
ayyy bu aralar sancı nisan derken devamlı heyecanlıyım :)) badiklerimiz geliyor cok sukur Rabbime.
ebrucum sıcakta cabası oluyordur uyuyamamana. gecen aksam pencereyle yetınıyım dedım ııı-ıhhh olmadı yıne açtım klımayı. aglıyacaktım yatakta sıcaktan.
dilerim dur yavv bız daha ay sonuna kadar doğurmayalım badikleribarı 37 tamamlansın. kilo boylar ıyı ama bıraz da gelişsinler genel mana da :)
Ama allah bılıyor ya dıyorum hep temmuz 5ten sonra bekleme kızım dıye. Ay başında şu dava olsun bıtsın de. ondan sonra gelsin annesının kuzusu
duygucum bende aynı seyı soyluyorum hep hakıkaten sankı oncesını unuttum. kendımı bıldım bılelı hamıle gıbı hıssedıyorum :))))
cok kucuk oldugu icin gorememisler nasil bi bahaneyse bu artik.hastaneden ciktim eve gidiyorum tanidigimiz bi uzman kadin dogumcu var onunla gorustuk tek bobrekte olsa hayati tehlikesi olmaz ama dogunca baksinlar rahmin arkasindadir gorememistir doktorunuz dedi 1-2 dr tavsiye etti az da olsa rahatladim. suana kadar sadece sezeyandan tirsiyodum normal die tutturmustum simdi gozum bisey gormuyo kizim saglikli olsun da baska bisey istemem. lizim tesekkur ederim tavsiyene kesinlikle uyacagim.
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş. cnm
Sinemcim ya haklisin kalsinlar tabi biraz daha ama cok bunaldim sicaklarda ustune bide kp geleck stresi basti beni yaninda sanci falan tutar diye unursamaz cunku karsimda oturur
Onlar gelmeden dogurayim diye bakiom ama haftaya geliolar...
canım sıcak konusunda cok haklısın ınan benımde dayanacak gucum kalmadıAllahım sabır ver dıye geziyorum ortalıkta
buranın havası yedı bıtırdı benı.(((
ama kp konusunda hem haklısın hemde alemsnm :)) haftaya geliyorlar bu hafta doğurayım :) Allah ıyılıgını versin..
şaka gıbı dımı ınsanlar oyle rahatsız edıcıler kı ınsan neler düşünüyor. benım kv pintilikten gelmiyor yenı geldı gıttı tekrar gelmek masraflı olur dıye.
cok sukur dıyorum ılk defa pintiliği bana yaradı. insanın en tatlı anını bıle hiç Allah korkusu olmadan zehır ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?