2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ay ne uyuzlarmış yaa.. dilercim valla bu sefer hıc takma gec sen odana dinlen. ayaklarını falan uzat. o ne oyle yaa ne uyuz adammış
ben zaten bu tarz ınsanlara kılım gelip de işe yarayacaklarına hizmet bekliyorlar. aynı benım kv. Allah sabır versin sana kuşum yaaa.. uyuz oldum cok..

Bende hal kalmadi sicakdan hic bise yapamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ebrucum (( yuzum gozum değişti valla sıcaktan (

bugün sol kasığımda çok ağrı var yürürken çok zorlanıyorum pelvik midir nedir bilemedim ama çok canım yanıyor yorgunluktan olabilir mi sizce?

canım yorgunlukta hemen pörtlüyor bende aşağıda ağrılar. olabılır.

Selam bir saat önce nstye baglandim ebeler sancin var dedi dr normal dedi ama bn kendimi hic normal hissetmiyorum 35. Haftamdayim sol bacagimi harekt ettiremiyorum kasigimda belimde de agri var. Ben nst den bişey anlamadim kim dogru soyluyo kafam karisti. Gebelik oncesinde idrar yolu enfksiyonu vardi onun etkisi mi var sizce.. Dr um iki hafta sonra gidiyo sanki onemsemiyo gibi... baska Dr a gorunmek istiyorum ama ilcede oturuyorum esimin isleri yüzünden gidemiyorum en yakin şehir 2 saat uzaklikda ufff

Cnm benim gibi olan varmi bilmiyorum ama sicaak sanki beni bayiltacak gibi.fenalasiyorum.bide 2 gecedir full uykusuzum

Ben artik doğurmak istiyorum kızlar dua edin cok yoruldum yıprandım. Hiç.gücüm kalmadı. Dogurayim bitsin.

Duygucum ayni durumdayim inan yillardir hamileyim sanki sicaklar ve agrilar uzerine bide kasilmalarim var bunaldim iyice dogurayimda bitsin artik. Hamilelere allah kurtarsin derlerdide anlamazdim neyindn kurtarsin diye haklilarmis

Canim arkadasim vala daha neler nelerrr bu kadar umursamaz olmamali insan yani...gelip yayilacaklar iste ohhh uc donum bostan yan gel yat osman gelin hamileymus agrisi sancisi varmis kimin umutunda..olan anama olacak arada benim yapmam gerekenleri sen otur kizim ben yaparim dick kv demde kasim kasim kasilacak kosede...

Aynen bende o durumdayim.bir kere gelmedi temizlige felan yardima.annem tek başına didinip duruyor.sonrada merhamet bekliyorlar.ben gecen yil hastaliktan oluyordum da ben orda sikilirim duramam dedi yaa varmi boyle birsey.annemde perisan oldu insansin biraz sen git dinlen der insan.yok anacim aglarsa anam aglar.

Cnm benim gibi olan varmi bilmiyorum ama sicaak sanki beni bayiltacak gibi.fenalasiyorum.bide 2 gecedir full uykusuzum

ebrucum Antalya ya geldinmi hiç bilmiyorum ama burda normal ınsan fenalık gecırıyor bu mevsımde.
ki şuan bize daha da sıcak tansiyon yerlerde geziyorum :2: başım kaç gun oldu geçmiyor ağrısı ne yapacağımı sasırdım. artık günlük ağrıları sıcaktan ve başımdan hıssetmıyorum geceleri klima açmasam mumkun değil uyuyamam. ki klima açmama rağmen kan ter ıcınde uyanıyorum (((
bir sordun bin dinledin yaff :)) ama cok fenayım sıcaktan (((

valla alıştırmak kotu oluyor bu tıp ınsanları. benım kv her gelısınde yayılır onune yemegı kahvesı cayı vs ne varsa hazır gıderdı. lakın bu gelısınde oralı olmadım. ayıp kendı utansın utanmıyor ayıplıyorsa da paşa keyfı bılır. baktı basının caresıne ıyı kotu. (bu arada benım kv bayag genç he oyle yaşlı falan değil)
bu vakitten sonra geldıgınde de aynı muameleyı gorur zaten. benı dusunmeyenı ben artık hıc düşünmem. bu hamılelık cok gozumu açtı.
o da yemek muh. sadece. insan bır sorar dımı guclu kuvvetlı ınsan. kızım evde yapılacak ısın var mı hazır burdayım varsa yapılacak bısey yapayım. nerdeeeeee..

Olan hakkaten analara oluyor...
Kv degilmi iste ay hepsi kara yere...ben bi cimdik iyiligini faydasini gormedim sukur annrm bebise bile paraladi kendisini aklina gelick herseyini aldi kv napti sormadi bile bi ihtiyac varmi diye..anneme tembih ettim ortada is yapma sen diye bisi olmaz yaparim dio o da delirtiyo beni...evinde napiosa burdada yapsin..uc gun sonrada gitsin mumkunse...

Cnm ismim seher evet puslu puslu gordm sonra tek gozum karanlik puslu sekilde tamamen gormz oldu hepten kararmadi karanlikpuslu yani

çoook geçmiş olsun caNIM..

selam herkese bu arada 2 gündür hastanelerde helak oldum hanımlar.. momorialdaki dr.a gittim 2.500 gr. dedi bebek için temmuz 10 dan sonra doğum için hazır ol dedi muhtemelen sezeryan dedi şekerden dolayı... türkiye hastanesine gittim 2.700 gr dedi 7 ve 11 temmuz arası alacağız dedi sezaryanla.. ayaklarım daki ödem fena arttı memorial onla alakalı bişi demedi orada tansiyon ölçüldü 12/8 dedi hemşire sonra 10 dk sonrası endokrinde ölçüldü 14/9 çıktı ve tansiyonumun nasıl olduğunu sordu türkiye hastanesi ölçmeyi unuttular 14/9 u geçerse acil gel dedi bekleme dedi.. bu gün ölçtüm sürekli 15/9 çıkıyordu en son 16/10 olunca eşimi aradım geliyor hastaneye gidiyoruz.. varmı böyle sıkıntısı olan ...

kızlar hepsi aynı bu kaynanaların benimki melek yüzlü şeytan 4,5 aylık hamileyken bunun yüzünden evimi terkettim 15 gün sonra geri geldim geldiğim de ne hoşgeldin ne bişey neymiş giderken veda etmemişim lan ben zaten senin yüzünden gittim bi de veda mı edecektim neyse biz ikinci günü bir kavga kadın resmen sokak karısı gibi kavga ediyo ben de laflarına cevapları verince iyice delirdi en son allah çocuğundan çıkarsın dedi defolup diğer oğlunun yanına gitti ama üç ay sonra oğlunu işten çıkardılar ilahi adalet işte benim çocuğuma ettiği beddua kendi başını yedi. 20 gün önce orada da barınamadı tekrar geldi bide yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davrandı torunu kıymetlendi iki yüzlü neyse tekrar gitti de şimdilik rahatım ama artık bende onun gibi davranıom alttan alttan işlerimi hallediom ama h
ep söylemişimdir en iyi kaynana ölü kaynana diye

Aman allahim o nasıl laf konu ne olursa olsun siz haksız bile olsanız senin çocuğunsa onun da torunu
Nasıl öyle der şaştım

Son düzenleme:

Herkesin ki farkli iste kaynanalar cesit cesit ....ama bu lafi sevdim en iyi kaynana olu kaynana sanirim..

kaynana mevzularına dalınmış yine neden anlayışlı davranmıyolar ki karşılarındakine? oğlan senin evladınsa, gelin de annesinin babasının evladı

oğlun sana kıymetliyse, gelinde anasına babasına kıymetli

düşüncesizlik mi, işlerine mi öyle yarıyor bilmem

gerçi ne kayınpederimden ne kayınvalidemden bir şikayetim yok ama böyle okudukça, en yakın annemden duydukça dinledikçe anlayamıyorum bu kayınvalideleri

kayınpederim doğum yaptığım zaman oğlumun odasının kapısından içeri bakmaya bile çekinmişti , ben yatıyorum rahatsız olurum diye

kızlar muhabbete katılmak çok isterdim ama,grip belimi büktü,zaten sinüzit vardı,dr gittim antibiyotik verdi,yerimden kalkacak halim yok,bu sıcakta öğleden sonra sersem gibi uyumuşum,ateş de cabası...lütfen kaynana muhabbeti hakkım saklı kalsın,hala espri yapabiliyom şükür geçmişe bakmadım yağmurdan ve ikizlerimizden haber var mı canlar

Aman allahim o nasıl laf konu ne olursa olsun siz haksız bile olsanız senin çocuğunsa onun da torunu
Nasıl öyle der şaştım

canım ya ben de aynı şeyi söylüyordum hep ne olursa olsun bebeğim günahsız melek . insan dili varıp vicdanını ve allah korkusunu bi kenara bırakıp düşmanının çocuğuna böyle söyleyemez işte benimki böyle bi şeytan şimdi de sahte sevgi gösterileri ben senin kalbini biliyorum artık kimi kandırıyorsun anlatsam roman olur cinsinden benimki daha neler neler

Ne dusunceli bir kp o oykr benimkide demezki bu kiz bebegi emzireck cikayim ben...ben baska odaya gidecem o zmnda kv laf yapacak yanimizda oturmadi diye..

Gecmis olsun canim grip su halimizle cok kotu valla.
Hakkini sandiga koyup sakladim nrj etme en kisa surede bi kazan kaynatir atariz kv leri icine:)

kesinlikle öyle canım onun öldüğü gün ahdım var ciddi ciddi kına yakacam o kadar nefret ediyorum anlayın yani

:) ilahi cok guldum yahu ...

kesinlikle öyle canım onun öldüğü gün ahdım var ciddi ciddi kına yakacam o kadar nefret ediyorum anlayın yani

Bende hep anasi olmayan biriyle evlenecem derdim ama nerdeeee.benden saglam masallah :) bide ki fena alttan alttan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…