2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

yuhh artık yaa. aslında kv diyoruzda bunun kvliği bır yana ınsanlar ınsan değil ya.. yahu ınsan düşmanına demez o lafı. anasının karnındakı masuma nasıl dil uzatacak kadar mı Allahsızsın be...

hep dıyorum zaten bu ınsanlarda Allah sevgisi korkusu yok..

kuşum benım cabuk ıyıles böylede kısadan yazman bıle yeterlı. ıyı olduğunu bılelımde. her zaman saklı canım hakkın istediğin zaman gelip kazanda kaynatabılırsın fokur fokur

Bende hep anasi olmayan biriyle evlenecem derdim ama nerdeeee.benden saglam masallah :) bide ki fena alttan alttan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen kızzz benımkıde cok genç ama benımkı sadece alttan alttan değil. hem alttan hem ustten
bide terbiyesiz eşimin eski dalgalarının mevzularını açıp durur densiz... en son geldıgınde hala anlatıyor... ulan karnım burnumda hala ne anlatıyorsun.. bu anlatıyor anlatıyor ben artık şiştim en son bağırarak ALLAHHHHHHHHHH demişim. surat oldu mosmor.. şükür sustu.

Benimkide utanmaz yuzume herseyi soyler bi anlatsam ooooo o kadarmi olursunuz.ama sallamiyorum artik simdiye kadarda hic cvp vermedim.sabrimi zorluyorum :)

Bende hep anasi olmayan biriyle evlenecem derdim ama nerdeeee.benden saglam masallah :) bide ki fena alttan alttan.

aaah ah anacım zamanında demişti kimsesi olmayan biriyle evlenin diye ama dinleyen kim:-( benimki de aynen benden sağlam valla ama görsen tam tiyatrocu öyle rolleri varki yarın ölecek sanırsın hep mağdur hem mazlum rollerinde ama sağlam olduğuna kesin kanaatimi koşu bandını ( ki 1 ton vardır sanırım ) odanın bir ucundan öteki ucuna taşıdığında vermiştim

Benimkide utanmaz yuzume herseyi soyler bi anlatsam ooooo o kadarmi olursunuz.ama sallamiyorum artik simdiye kadarda hic cvp vermedim.sabrimi zorluyorum :)

bende şimdiye kadar hiç bir şey demedim. zaten bizim durum daha fena patladık mı nasıl olur bılmıyorum :))
eşime de dedım en son gelısınde bır daha densızlık yaparsa susmam bil.. ki buyuk ıhtımalle buyuk tartışma olur dedım.
yollarken konuşmuş eşim bak nıye böyle seylerı konuşuyorsun sana ters cevap verse ne dıyeceksın kız haklı senın konuştuğun laf değil diye..
hala ne dıyormus bılıyormusun. ben kızım gıbı sevıyorum onu ondan anlatıyorum. yaaaa sabırrrr dıyorummm....
ama eşimde bılıyor içyüzünü o da vermıs cevabını madem sevıyorsun anlatma demıs..

off ebru bunların topunu Allaha havale edıyorum. insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar, bunlar fitne ficur derdinde. aynı frekansta olmadığımızdan bunlarla hiç bir zaman anlayamıyacagız.

çok şükür 3 gündür bakışmakta olduğum ütü masasını yerine gönderdim

bizim beyazlar, renkliler...oğlanın beyazlar, renkliler...derken 4 makina çamaşır nasıl gözümde büyüyordu

bebiş de gelince nasıl altından kalkıcam bilmem

Ne dusunceli bir kp o oykr benimkide demezki bu kiz bebegi emzireck cikayim ben...ben baska odaya gidecem o zmnda kv laf yapacak yanimizda oturmadi diye..
...

daha önce de demiştim vallahi haklarını yemem ikisinin de

yok artık..gıcıklığa bak olmuş geçmiş kime neyi anlatıyosun dengesiz ya

Dogumlara bu kadar az zaman kalmisken Su kv muhabbetiyle burayi neden gereksiz yere mesgul ediyosunuz arkadaslar,lutfen darilmayin ama gercekten Cok sikici oluyo bynlari okumak bazen..baska baslik altinda paylasilsa daha Iyi olmazmi

Benimkide beni cok seviyor.aslinda beni sevmiyor o parayi ve menfaatini seviyor.ufak tefek göstermelik seyler yapiyor.oglullarinida gormeyegorsun hemen baslar tiyatroya duygu sömürüsüne.e tabi diger oglanlar yemiyor ama benim saftirik oturup aglamakli oluyor :) onlarin bu hallerine gülüyorum sadecr:)

Dogumlara bu kadar az zaman kalmisken Su kv muhabbetiyle burayi neden gereksiz yere mesgul ediyosunuz arkadaslar,lutfen darilmayin ama gercekten Cok sikici oluyo bynlari okumak bazen..baska baslik altinda paylasilsa daha Iyi olmazmi
Siz okumasaniz bizim yazdiklarimizi olmazmi?

şuanki halleriyle birbirlerini her anlamda diğer tüm kişilerden daha iyi anlayacak olan bayanların sadece elim uyuştu, belim ağrıdı, uyuyamıyorum şikayetleri dışında rahatsız olduğu diğer günlük konulardan bahsetmesi neden çok sıkıcı oluyor anlamadım

her türlü muhabbeti yapıyoruz burda, rahatsızlıklarımızdan da, doğumdan da...

Agzini öpem :)

Cnm ben hosuma gitmeyen konular gevtiginde okumadan geciyorum.bunu deneyebilirsin mesela bunlari yazma zahmetine girmek yerine....

ohh gecmıs olsun canım :) badiklerin utusude ayrı zormuş ya :))) miniş miniş parçaları neresinden tutacağımı sasırıyorum

benımde 5-6 parçam var 3 gundur bekliyor keşke senınkılerın arasına karıştırsaymışım o kadar utunun ıcınde farketmezdın :)

yok artık..gıcıklığa bak olmuş geçmiş kime neyi anlatıyosun dengesiz ya

ya bu sene 8 yılı dolduruyoruz hala aynı densizlik işte..

:))) di mi cok sevmekten oluyor aslında yazık kız cok sevıyorlarda biz anlamıyoruz
aaa o kotu işte eşinin görememesi. benımkıde tıyatronun alasını yapyorda yemezler modunda eşim :)) eşim yokken bu gelişinde karnım burnumda kahvaltı hazırlıyorum yemek yapıyorum. eşim izinli olunca kendını mutfağa attı
ama gerçekten komik oluyorlar ya bu tiyatro mevzunda :)))

Burasi gebelik-anne topigi bence yazmayin nacizane fikrim forum anlamini yitiriyo yoksa

dikkat ederseniz burası temmuz anneleri topiği. yani burda konuşulması yasak ya da alakasız bir durum yok. biz burda aylardır hamılelık olsun güncel dertlerımız olsun herseyımızı paylaşıyoruz..

biz burda sayfanın anlamını yitirmiyoruz bence.

Burasi gebelik-anne topigi bence yazmayin nacizane fikrim forum anlamini yitiriyo yoksa

bizi bizden başka kimse anlamaz da ondan burada anlatıyoruz her türlü derdimizi ,bence hiç anlamını falan da yitirmiyor aksine yaşadıklarımıza kimi zaman gülüyoruz kimi zaman birbirimize destek oluyoruz ve rahatlıyoruz bu anne ve bebek sağlığı açısından son derece önemli bence. burada oturup anne bebekle ilgili bilimsel veriler tartışacak halimiz yok değilmi ama bence sen de fazla kasma zararlı olabilir

Katiliyorym, bazen o kadar sikici oluyorki. Gecmeye calisiyorum ama o kadar uzunki.

Arkadaslar hemen negatif algiliyolar ama gercekten sayfalari gecistirmekten yoruluyo insan

arkadaşlar hem selamsız sabahsız direk dialoglarımıza laf soyluyorsunuz hemde biz negatif algılıyor oluyoruz....

sizin bu tarzınız topiğe cok mu uyumlu oldu şimdi? akşam akşam insanları gererek??

kimse burda çalışan değil kimse kimsenin gönlüne göre yazmak zorunda da değil. sayfanın başlığı belli.. konuyla alakasız bırsey yok, uzatmanın da geregı yok.

aynen canım katılıyorum sana. ptesi bebişimin suyunun azaldığını öğrendim kafayı taktım bebişim iki gün boyunca çok az hareket etti bugün başka şeyler düşündüm başka şeylerle ilgilendim bebişim oynayıp zıplamaya başladı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…