kızlar hepsi aynı bu kaynanaların benimki melek yüzlü şeytan 4,5 aylık hamileyken bunun yüzünden evimi terkettim 15 gün sonra geri geldim geldiğim de ne hoşgeldin ne bişey neymiş giderken veda etmemişim lan ben zaten senin yüzünden gittim bi de veda mı edecektim neyse biz ikinci günü bir kavga kadın resmen sokak karısı gibi kavga ediyo ben de laflarına cevapları verince iyice delirdi en son allah çocuğundan çıkarsın dedi defolup diğer oğlunun yanına gitti ama üç ay sonra oğlunu işten çıkardılar ilahi adalet işte benim çocuğuma ettiği beddua kendi başını yedi. 20 gün önce orada da barınamadı tekrar geldi bide yüzsüz hiçbişey olmamış gibi davrandı torunu kıymetlendi iki yüzlü neyse tekrar gitti de şimdilik rahatım ama artık bende onun gibi davranıom alttan alttan işlerimi hallediom ama h
ep söylemişimdir en iyi kaynana ölü kaynana diye
kızlar muhabbete katılmak çok isterdim ama,grip belimi büktü,zaten sinüzit vardı,dr gittim antibiyotik verdi,yerimden kalkacak halim yok,bu sıcakta öğleden sonra sersem gibi uyumuşum,ateş de cabası...lütfen kaynana muhabbeti hakkım saklı kalsın,hala espri yapabiliyom şükürgeçmişe bakmadım yağmurdan ve ikizlerimizden haber var mı canlar
Bende hep anasi olmayan biriyle evlenecem derdim ama nerdeeee.benden saglam masallah :) bide ki fena alttan alttan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yuhh artık yaa. aslında kv diyoruzda bunun kvliği bır yana ınsanlar ınsan değil ya.. yahu ınsan düşmanına demez o lafı. anasının karnındakı masuma nasıl dil uzatacak kadar mı Allahsızsın be...
hep dıyorum zaten bu ınsanlarda Allah sevgisi korkusu yok..
kuşum benım cabuk ıyıles böylede kısadan yazman bıle yeterlı. ıyı olduğunu bılelımde.her zaman saklı canım hakkın istediğin zaman gelip kazanda kaynatabılırsın fokur fokur
aynen kızzz benımkıde cok genç ama benımkı sadece alttan alttan değil. hem alttan hem ustten
bide terbiyesiz eşimin eski dalgalarının mevzularını açıp durur densiz... en son geldıgınde hala anlatıyor...ulan karnım burnumda hala ne anlatıyorsun.. bu anlatıyor anlatıyor ben artık şiştim en son bağırarak ALLAHHHHHHHHHH demişim. surat oldu mosmor.. şükür sustu.
Bende hep anasi olmayan biriyle evlenecem derdim ama nerdeeee.benden saglam masallah :) bide ki fena alttan alttan.
yuhh artık yaa. aslında kv diyoruzda bunun kvliği bır yana ınsanlar ınsan değil ya.. yahu ınsan düşmanına demez o lafı. anasının karnındakı masuma nasıl dil uzatacak kadar mı Allahsızsın be...
aynen canım allahtan korkmuyor ama namaz kılıyorum diye 5 vakit yatıp kalkıyor
Benimkide utanmaz yuzume herseyi soyler bi anlatsam ooooo o kadarmi olursunuz.ama sallamiyorum artik simdiye kadarda hic cvp vermedim.sabrimi zorluyorum :)
Ne dusunceli bir kp o oykr benimkide demezki bu kiz bebegi emzireck cikayim ben...ben baska odaya gidecem o zmnda kv laf yapacak yanimizda oturmadi diye..
...
kuşum benım cabuk ıyıles böylede kısadan yazman bıle yeterlı. ıyı olduğunu bılelımde.her zaman saklı canım hakkın istediğin zaman gelip kazanda kaynatabılırsın fokur fokur
aynen kızzz benımkıde cok genç ama benımkı sadece alttan alttan değil. hem alttan hem ustten
bide terbiyesiz eşimin eski dalgalarının mevzularını açıp durur densiz... en son geldıgınde hala anlatıyor...ulan karnım burnumda hala ne anlatıyorsun.. bu anlatıyor anlatıyor ben artık şiştim en son bağırarak ALLAHHHHHHHHHH demişim. surat oldu mosmor.. şükür sustu.
bende şimdiye kadar hiç bir şey demedim. zaten bizim durum daha fena patladık mı nasıl olur bılmıyorum :))
eşime de dedım en son gelısınde bır daha densızlık yaparsa susmam bil.. ki buyuk ıhtımalle buyuk tartışma olur dedım.
yollarken konuşmuş eşim bak nıye böyle seylerı konuşuyorsun sana ters cevap verse ne dıyeceksın kız haklı senın konuştuğun laf değil diye..
hala ne dıyormus bılıyormusun. ben kızım gıbı sevıyorum onu ondan anlatıyorum. yaaaa sabırrrr dıyorummm....
ama eşimde bılıyor içyüzünü o da vermıs cevabını madem sevıyorsun anlatma demıs..
off ebru bunların topunu Allaha havale edıyorum. insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar, bunlar fitne ficur derdinde. aynı frekansta olmadığımızdan bunlarla hiç bir zaman anlayamıyacagız.
Siz okumasaniz bizim yazdiklarimizi olmazmi?Dogumlara bu kadar az zaman kalmisken Su kv muhabbetiyle burayi neden gereksiz yere mesgul ediyosunuz arkadaslar,lutfen darilmayin ama gercekten Cok sikici oluyo bynlari okumak bazen..baska baslik altinda paylasilsa daha Iyi olmazmi
Dogumlara bu kadar az zaman kalmisken Su kv muhabbetiyle burayi neden gereksiz yere mesgul ediyosunuz arkadaslar,lutfen darilmayin ama gercekten Cok sikici oluyo bynlari okumak bazen..baska baslik altinda paylasilsa daha Iyi olmazmi
şuanki halleriyle birbirlerini her anlamda diğer tüm kişilerden daha iyi anlayacak olan bayanların sadece elim uyuştu, belim ağrıdı, uyuyamıyorum şikayetleri dışında rahatsız olduğu diğer günlük konulardan bahsetmesi neden çok sıkıcı oluyor anlamadım
her türlü muhabbeti yapıyoruz burda, rahatsızlıklarımızdan da, doğumdan da...
Dogumlara bu kadar az zaman kalmisken Su kv muhabbetiyle burayi neden gereksiz yere mesgul ediyosunuz arkadaslar,lutfen darilmayin ama gercekten Cok sikici oluyo bynlari okumak bazen..baska baslik altinda paylasilsa daha Iyi olmazmi
Burasi gebelik-anne topigi bence yazmayin nacizane fikrim forum anlamini yitiriyo yoksaSiz okumasaniz bizim yazdiklarimizi olmazmi?
ohh gecmıs olsun canım :) badiklerin utusude ayrı zormuş ya :))) miniş miniş parçaları neresinden tutacağımı sasırıyorumçok şükür 3 gündür bakışmakta olduğum ütü masasını yerine gönderdim
bizim beyazlar, renkliler...oğlanın beyazlar, renkliler...derken 4 makina çamaşır nasıl gözümde büyüyordu
bebiş de gelince nasıl altından kalkıcam bilmem
yok artık..gıcıklığa bak olmuş geçmiş kime neyi anlatıyosun dengesiz ya
Benimkide beni cok seviyor.aslinda beni sevmiyor o parayi ve menfaatini seviyor.ufak tefek göstermelik seyler yapiyor.oglullarinida gormeyegorsun hemen baslar tiyatroya duygu sömürüsüne.e tabi diger oglanlar yemiyor ama benim saftirik oturup aglamakli oluyor :) onlarin bu hallerine gülüyorum sadecr:)
Burasi gebelik-anne topigi bence yazmayin nacizane fikrim forum anlamini yitiriyo yoksa
Burasi gebelik-anne topigi bence yazmayin nacizane fikrim forum anlamini yitiriyo yoksa
Katiliyorym, bazen o kadar sikici oluyorki. Gecmeye calisiyorum ama o kadar uzunki.
Katiliyorym, bazen o kadar sikici oluyorki. Gecmeye calisiyorum ama o kadar uzunki.
Arkadaslar hemen negatif algiliyolar ama gercekten sayfalari gecistirmekten yoruluyo insan
arkadaşlar hem selamsız sabahsız direk dialoglarımıza laf soyluyorsunuz hemde biz negatif algılıyor oluyoruz....
sizin bu tarzınız topiğe cok mu uyumlu oldu şimdi? akşam akşam insanları gererek??
kimse burda çalışan değil kimse kimsenin gönlüne göre yazmak zorunda da değil. sayfanın başlığı belli.. konuyla alakasız bırsey yok, uzatmanın da geregı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?