2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Topige insanlari zorla sokup okumaya mecbur eden kimse yok burda.. Negatif olan biz olduk yahu !!!

gecen ay banada oldu. bir turlu hareket yok stresli donemden işte.. dopllere gırdım hatta bır suru test 2 gun hastanede surundum. korkudan perişan oldum meğer strestenmıs.
o bana son oldu artık. anladımkı stres bebıse ne zararlıymış. ustelık o streslı zamanımda kv. geldıgı vakıttı buyur ıste..
ertesi gun bebişim yıktı ortalığı :) annesine guc gosterısı yaptı :) rahatladım. o gun bugun stresten, gerginlikten kaçar oldum.

Canlar bubhafta benimde kontrolde suyum az cikti kv geliyo diye strestn suyum cekilmis benimde demekki:)) hahahah

al işte stres baş belası gerçekten hiç gerek yokmuş bu arada benim minnak davşanım altta kazı çalışmasına başladı ben yazmaya başlayınca o da tünel kazıyor sanırım tünelin ucundaki ışığı görünce fırtlayıp çıkacak:-D

insanı suyundan da ediyorlar hanı derler ya omrumu kuruttun dıye :) bunlarda hem omrumuzu hem suyumuzu kurutuyorlar :)))))

Heh iste aynen...bi laf varya golge etme baska ihsan istememm...golge ediyorlar iste..bizde boyle kuruyoruz:)))
Siskinligimin yarisi hamislikten yarisi kvdeden:)

maşallah ona
bugun benım fıstıkta maşallah kazı calısması yaptı cok ama badik ayaklarıyla karnımdan çıkmaya çalışıyor. soylenıp duruyorum kızım ordan değil aşağıdan gelıcen dıye
maşallah bıdışlar buyudu tekme tepiklerde nasıl kuvvetlendı :) dogacagı gunu iple cekıyorum ama bu tepikleri cok ozlicem ya

Heh iste aynen...bi laf varya golge etme baska ihsan istememm...golge ediyorlar iste..bizde boyle kuruyoruz:)))
Siskinligimin yarisi hamislikten yarisi kvdeden:)

hem kurutuyorlar hem insanda ödem yapıyorlar dilerim :)) hahahhahaha
benımkı benı görünce bır sevındı zaten, kılo aldım odemden balon oldum dıye halay cekecektı sevıncten nerdeyse

benimki de kazı çalışmasına alttan başladı bugün sanki , ordan çıkış yok yukardan gelcen diyorum bende

Benimki gecen gece uyutmadi asagilarda hareketten ama bugunde cok sakin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oy maşallah kuzuşa yerim ben onun ellerini ayaklarını totosunu kusura bakma annesi sana pek bişe kalmadı ;-)benimki de bazen sağa belime doğru itiyo ayaklarıyla sanırsın benim sağ böbreğin ordan çıkacak ama hareket etmeyince anlıyor insan bunların ne kadar kıymetli şeyler olduğunu

Kızlaaar napynz bakayim nasılsiniz var mi doğuran falan yağmurdan haber var miiii
Ayy bn bugün ise gittim öldüm bittim ama şükür hallettim..

Sonra çıkışta çarşıya indim borcumu kapattım dayanamadım oglusa zibin bide çorap aldım ama cok güzeldi hele zibini oyyyy yrrim onu bn minik kelebekler ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kayınvalidemle problemim yok diye suyum da azalmıyor maşallah

bak işte ilahi sen yani ne güzel kahkahalar attırıyoz birbirimize:-D senin kaynanada da hiç iş yokmuş yani ama millette ne kaynanalar var şaka bir yana allahım hiç bozmasın hiç problem yaşamayın inşallah

canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D

bak işte ilahi sen yani ne güzel kahkahalar attırıyoz birbirimize:-D senin kaynanada da hiç iş yokmuş yani ama millette ne kaynanalar var şaka bir yana allahım hiç bozmasın hiç problem yaşamayın inşallah

2 oğlan anası olcam korkuyorum gelinler de benim arkamdan laf eder diye

kayınvalidemle aynı gün doğumluyuz, burçtaşız aynı karakterdeyiz genelde kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…