Kızlaaar napynz bakayim nasılsiniz var mi doğuran falan yağmurdan haber var miiii
Ayy bn bugün ise gittim öldüm bittim ama şükür hallettim..
Sonra çıkışta çarşıya indim borcumu kapattım dayanamadım oglusa zibin bide çorap aldım ama cok güzeldi hele zibini oyyyy yrrim onu bn minik kelebekler ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D
canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D
Kızlaaar napynz bakayim nasılsiniz var mi doğuran falan yağmurdan haber var miiii
Ayy bn bugün ise gittim öldüm bittim ama şükür hallettim..
Sonra çıkışta çarşıya indim borcumu kapattım dayanamadım oglusa zibin bide çorap aldım ama cok güzeldi hele zibini oyyyy yrrim onu bn minik kelebekler ..
hoşgeldin canım işe gittim diyince ufak çaplı bi fenalık geçirdim haa :-/ oğluşun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah annesi
ya ben bakıyorum dışarı çıktıkça alasım geliyor ama oğluştan kalan o kadar çok kıyafet var ki vazgeçiyorum almaktan
sadece ilk doğduğunda yeni giysin diye çıtçıtlı badi, hastane çıkışı, tulum, şortlu takım var yeni alınan. ayakkabısıyla çorapları da var bir de yeni
ilk oğlumda bazı tulumlarını sadece 1 kez bile giydirdiğim olmuştu yazık
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Ben son ay alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz ağırlaştınız mı? Son ayınıza gireceğiniz için size soruyorum. Zor olur mu son ay alışveriş?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hsgeldin seni tanıdığıma cok sevindim cnm inanilmaz hemde :) cok az vaktim kaldi sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok korkuyoruum o ani yasamaktan.ama o ani yasamayida cok istiyorum.bana cesaret ignesi felan yaparlarmi?
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Ben son ay alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz ağırlaştınız mı? Son ayınıza gireceğiniz için size soruyorum. Zor olur mu son ay alışveriş?
adım atçak halimiz yok diyim anla canım ne kadar ağırlaştık
Hosgeldin canim. Benim adim diler
Su an icin evdeyim..oglumu bekliyorum.
Su an normal gorunuyor dogumum ama degusirse kapini calarim
Nefes alamiyoruz o kadar diyim sana canim sen anla..dogumun ne zmn bilmiyirum ama alisverisi bitirirsn rahat edersin
Canimmmm cok tesekkurler. İnsallah hepimiz saglikla alalim minisleri) biz onden gidiyoruz pesimizden gelinn
Eylül sonu doğumum. Ya iyiki sormuşum size. Çok sağolun kızlar. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere de.
Hosgeldin canim. Benim adim diler
Su an icin evdeyim..oglumu bekliyorum.
Su an normal gorunuyor dogumum ama degusirse kapini calarim
Nefes alamiyoruz o kadar diyim sana canim sen anla..dogumun ne zmn bilmiyirum ama alisverisi bitirirsn rahat edersin
Benim fikrim son ayina bırakmaman cnm gerçekten bel ağrısı ayak el sisi hele bide son ayın yaz sıcağına denk geliyorsa eziyet olur senin için ... En iyisi yavaş yavaş yapıp sindire sindire keyfini çıkarmak daha iyi
sağol canım ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyumşimdii gelelim konumuza hiç korkma iyiki epidural olmuşum diyeceksin inşallah belinden incecik bi iğneyle ilaç yapılacak belden aşağısı uyuşacak ama geçici bir durum bu en fazla 4 saat sürer sonra tekrar yürüyebileceksin cesaret iğnesi maalesef bebişe zararlı olduğu için bebiş çıkmadan yapamazlar bebişin çıkar öper koklarsın o gidince de sen istersen yaparlar senin tek yapman gereken strese girmemek ve bebişini göreceğin anı beklemek canım daha detay istersen anlatırım biraz uzun oluyo sen bir an önce oku rahatla diye kısa kesiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?