2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hoşgeldin canım işe gittim diyince ufak çaplı bi fenalık geçirdim haa :-/ oğluşun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah annesi

Hsgeldin seni tanıdığıma cok sevindim cnm inanilmaz hemde :) cok az vaktim kaldi sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok korkuyoruum o ani yasamaktan.ama o ani yasamayida cok istiyorum.bana cesaret ignesi felan yaparlarmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin bende sonradan dahil oldum sayılır topiğe

adım elif

ya ben bakıyorum dışarı çıktıkça alasım geliyor ama oğluştan kalan o kadar çok kıyafet var ki vazgeçiyorum almaktan

sadece ilk doğduğunda yeni giysin diye çıtçıtlı badi, hastane çıkışı, tulum, şortlu takım var yeni alınan. ayakkabısıyla çorapları da var bir de yeni

ilk oğlumda bazı tulumlarını sadece 1 kez bile giydirdiğim olmuştu yazık

hoşgeldin canım işe gittim diyince ufak çaplı bi fenalık geçirdim haa :-/ oğluşun cicileri hayırlı olsun güle güle giysin inşallah annesi

Sağol tatlım valla surda 3 hafta gibi bi zamanım var ama bi hişimla gittim akşam da iyi bi yürüyüş yaptım diyebilirim 1 saatcik ...

Bu arada sende hoş geldin cnm aramıza biz dr değilik emme psikolog vw moral dr olduğumuzu söyleyebilirim ..

Ohh miss ne güzel cnm oğlustan kalanlar iyi oluyo valla bn bikac parça gorumcemdn aldım daha doğrusu o verdi temiz yikadim ütüledim amaaaaa dışarı çıkınca hakkatten dayanamıyorum bn ufak da olsa bişey alıyorum bi dogsun o zaman naparim bilmiyorummm

Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Ben son ay alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz ağırlaştınız mı? Son ayınıza gireceğiniz için size soruyorum. Zor olur mu son ay alışveriş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adım atçak halimiz yok diyim anla canım ne kadar ağırlaştık

sağol canım ben de sizleri tanıdığım için çok mutluyum şimdii gelelim konumuza hiç korkma iyiki epidural olmuşum diyeceksin inşallah belinden incecik bi iğneyle ilaç yapılacak belden aşağısı uyuşacak ama geçici bir durum bu en fazla 4 saat sürer sonra tekrar yürüyebileceksin cesaret iğnesi maalesef bebişe zararlı olduğu için bebiş çıkmadan yapamazlar bebişin çıkar öper koklarsın o gidince de sen istersen yaparlar senin tek yapman gereken strese girmemek ve bebişini göreceğin anı beklemek canım daha detay istersen anlatırım biraz uzun oluyo sen bir an önce oku rahatla diye kısa kesiom

Hosgeldin canim. Benim adim diler
Su an icin evdeyim..oglumu bekliyorum.
Su an normal gorunuyor dogumum ama degusirse kapini calarim

Nefes alamiyoruz o kadar diyim sana canim sen anla..dogumun ne zmn bilmiyirum ama alisverisi bitirirsn rahat edersin

Benim fikrim son ayina bırakmaman cnm gerçekten bel ağrısı ayak el sisi hele bide son ayın yaz sıcağına denk geliyorsa eziyet olur senin için ... En iyisi yavaş yavaş yapıp sindire sindire keyfini çıkarmak daha iyi

Cnm aklin varsa 6. Aya gelmeden basla bence.son ay birak alisverisi nefes alamazsin bak soylim

Eylül sonu doğumum. Ya iyiki sormuşum size. Çok sağolun kızlar. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere de.

birden fazla alıntı nasıl yapılıyor bilemediğimde dolaayı hoşbulduk sevgi ve elif canlar;-)

Canimmmm cok tesekkurler. İnsallah hepimiz saglikla alalim minisleri) biz onden gidiyoruz pesimizden gelinn

canım ya bayagı oldu görüşmeyeli özellikle sana ve serap ablaya bakayım bi dedim.. gelmiş mi bebişler.. az kalmış sanırım Allah rahatlıkla kurtarsın saglıcakla kucagına aldırsın inşallah

Eylül sonu doğumum. Ya iyiki sormuşum size. Çok sağolun kızlar. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere de.

Neee eylül mu cnm allah yardimcin olsun.hemen basla hemen hic vakit kaybetme bezine kadar al mumkunse.

hoşbulduk canım seve seve yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince bu arada ben de normal istiom ama bakalım kısmet artık

Son aya bırakmadan bitiricem oğluşumun her şeyini. Bitek kıyafetle bitmiyor ki kendime lohusa geceliği alıcam. Bebek şekerleri yaptırılacak.lohusa tacına kadar hiçbir şeyi unutmak istemiyorum. Çok şey var. Siz halletmişsinizdir hepsini :))

Yaa cok kisa suruyor dimi o kisacik an icin yavrusumun sesinden mahrum kalmak istemiyorum ama cok heycanli ve panik bi yapim var.ondan korkuyorum.bide spinalle ne farki varki epiduralin.he bide epoduralde kusma olayi oluyormu ameliyattan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…