Cnm aklin varsa 6. Aya gelmeden basla bence.son ay birak alisverisi nefes alamazsin bak soylim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eylül sonu doğumum. Ya iyiki sormuşum size. Çok sağolun kızlar. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere de.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım tadın yok ya bugun ondan sakındır kuzucukBenimki gecen gece uyutmadi asagilarda hareketten ama bugunde cok sakin
oy maşallah kuzuşa yerim ben onun ellerini ayaklarını totosunu kusura bakma annesi sana pek bişe kalmadı ;-)benimki de bazen sağa belime doğru itiyo ayaklarıyla sanırsın benim sağ böbreğin ordan çıkacak ama hareket etmeyince anlıyor insan bunların ne kadar kıymetli şeyler olduğunu
Kızlaaar napynz bakayim nasılsiniz var mi doğuran falan yağmurdan haber var miiii
Ayy bn bugün ise gittim öldüm bittim ama şükür hallettim..
Sonra çıkışta çarşıya indim borcumu kapattım dayanamadım oglusa zibin bide çorap aldım ama cok güzeldi hele zibini oyyyy yrrim onu bn minik kelebekler ..
Son aya bırakmadan bitiricem oğluşumun her şeyini. Bitek kıyafetle bitmiyor ki kendime lohusa geceliği alıcam. Bebek şekerleri yaptırılacak.lohusa tacına kadar hiçbir şeyi unutmak istemiyorum. Çok şey var. Siz halletmişsinizdir hepsini :))
canım tadın yok ya bugun ondan sakındır kuzucuk
:)) gecen gece soluma uzanmış bıseyler bakıyordum bılgısayardan, o gun cok yorulmuştum temızlık vs.. amannn sağdan papi bır cıktı yumru oldu resmen ama canım nasıl yandı. tabı canımın acısından zıyade o goruntu şoka soktu benım kuzumun ayagııııı dıye :)
aynen hareket etmeyince sevıyorum konuşuyorum hemen tepkı verıyor :) maşallah kuzularımıza
hosgeldin tatlım. yağmurdan hıc havadıs gelmedı bugun
ohh güle güle gıysın tontısım :)
Neee eylül mu cnm allah yardimcin olsun.hemen basla hemen hic vakit kaybetme bezine kadar al mumkunse.
ilk doğumum eylülün 20sindeydi, o yaz sıcağını nasıl atlattım anlatamam
bütün kıyafetlerini annemle kardeşim almıştı nerdeyse, odası ve arabasını haziran ayından hazırlamıştım iyice ağırlaşmıyım diye
küvetine, tırnak makasına varana kadar da internetten aldım biçok şeyini
sıcaklarda dışarı çıkmak zulüm geliyor insana
ay ne uyuzlarmış yaa..dilercim valla bu sefer hıc takma gec sen odana dinlen. ayaklarını falan uzat. o ne oyle yaa ne uyuz adammış
ben zaten bu tarz ınsanlara kılım gelip de işe yarayacaklarına hizmet bekliyorlar. aynı benım kv. Allah sabır versin sana kuşum yaaa.. uyuz oldum cok..
aynen ebrucum(( yuzum gozum değişti valla sıcaktan (
canım yorgunlukta hemen pörtlüyor bende aşağıda ağrılar. olabılır.
Çok şükür hallettik sayılır cnm bnmde şekerler kaldı ama kurabiye olduğu için ..sende halledersn cnm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
Hosbulduk bal kızin anasıiii...sağolasin
Cnm benim gibi olan varmi bilmiyorum ama sicaak sanki beni bayiltacak gibi.fenalasiyorum.bide 2 gecedir full uykusuzum
canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D
Hsgeldin seni tanıdığıma cok sevindim cnm inanilmaz hemde :) cok az vaktim kaldi sezeryan olacagim epidural istiyorum ama cok korkuyoruum o ani yasamaktan.ama o ani yasamayida cok istiyorum.bana cesaret ignesi felan yaparlarmi?
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Ben son ay alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz ağırlaştınız mı? Son ayınıza gireceğiniz için size soruyorum. Zor olur mu son ay alışveriş?
Son aya bırakmadan bitiricem oğluşumun her şeyini. Bitek kıyafetle bitmiyor ki kendime lohusa geceliği alıcam. Bebek şekerleri yaptırılacak.lohusa tacına kadar hiçbir şeyi unutmak istemiyorum. Çok şey var. Siz halletmişsinizdir hepsini :))
Ayy ne güzel ilkinde benim sabah on bir on iki gibi nisanim gelmişti yatsiya dogurmustum:)
Şimdi de heyecanla nişanı bekliyorum gelsin diye:)
Gün içinde bida leke gelmedi akşama doğru bu sefer kahverengi akıntı geldi ..Normal görünüyor süreç ..doktorumda rahat adam valla bende rahatım sancı basana kadar beklerim oğlişte te bi kıpırtı karnım yamuk yumuk hadi hakkımızda hayırlısı...
En son şekerler kurabiyeler yaptırılıyor zaten. Allahım size de kolay doğumlar nasip etsin. Siz doğumunuzu yapın da sıra da bize gelsin artık:)
canım tadın yok ya bugun ondan sakındır kuzucuk
:)) gecen gece soluma uzanmış bıseyler bakıyordum bılgısayardan, o gun cok yorulmuştum temızlık vs.. amannn sağdan papi bır cıktı yumru oldu resmen ama canım nasıl yandı. tabı canımın acısından zıyade o goruntu şoka soktu benım kuzumun ayagııııı dıye :)
aynen hareket etmeyince sevıyorum konuşuyorum hemen tepkı verıyor :) maşallah kuzularımıza
hosgeldin tatlım. yağmurdan hıc havadıs gelmedı bugun
ohh güle güle gıysın tontısım :)
canım prensesinle hosgeldın :)
bende sinem. makyözüm lakin birkaç senedir evdeyim. simdiye kadar normal doğum ıcın engel çıkmadı ama tabı herşey catı muayenesınde bellı olacak.
gereklı olmadıkça sezeryan ıstemıyorum. aile vs yok. ameliyatlı olmak zor geliyor gözüme ondan sıcak bakmıyorum. pırrttt dıye doğurayım ayaklanayım ıstıyorum. Tabi herşeyınde hayırlısı olsun.. sezeryan soz konusu olursa azıcık ağrıtırım ama basını :) simdiden af ola :))
ebruuuuuu yirım kız seniiiiikız ben cahil kalmışım ilk defa duyuyorum cesaret iğnesi
sen doğuma gıtmeden ben burdan gaz verırım canım bosver sen cesaret ıgnesını
canım arkadaşlar demiş zaten hep bir ağızdan :)) cok fenayızzz :) kesinlikle şekerinden geceliğine kadar herşeyı tamamla bencede.
son günlerde dua ediyorum iyi ki erken diyip alısverıs yapmamazlık yapmamışım. hatta bebısın kıyafetlerını, yatak malzemelerını bıle hemen yıkayıp utuleyıp yerlestırmıstım. cok sukur dıyorum sımdı..
bel ağrısı ayrı, ayaklar balon, karın gergın vs de vs.. son ıkı ay cok zor oluyor.
kızlar bu sene afet sıcakları geliyor diyordu haberlerdedoğurana kadar biz yanıcaz, doğduktan sonra da bebişler
Gelir cnm merak etme sen ama son ayın geçmez hiç şimdiden soyliyeyim bende hep diyordum o kadr ay geçmiş son ay mi gecmiycekmis ama hakkaten öyleymiş zaman resmen kaplumbaga misali ağırrrr
Hosbulduk bal kızin anasıiii...sağolasin
of çok kötü yaa bi gün iş yaptım diye hemen basladı ağrılar çok komik yürüyorum :)
kızlar bu sene afet sıcakları geliyor diyordu haberlerdedoğurana kadar biz yanıcaz, doğduktan sonra da bebişler
Gün içinde bida leke gelmedi akşama doğru bu sefer kahverengi akıntı geldi ..Normal görünüyor süreç ..doktorumda rahat adam valla bende rahatım sancı basana kadar beklerim oğlişte te bi kıpırtı karnım yamuk yumuk hadi hakkımızda hayırlısı...
canım prensesinle hosgeldın :)
bende sinem. makyözüm lakin birkaç senedir evdeyim. simdiye kadar normal doğum ıcın engel çıkmadı ama tabı herşey catı muayenesınde bellı olacak.
gereklı olmadıkça sezeryan ıstemıyorum. aile vs yok. ameliyatlı olmak zor geliyor gözüme ondan sıcak bakmıyorum. pırrttt dıye doğurayım ayaklanayım ıstıyorum. Tabi herşeyınde hayırlısı olsun.. sezeryan soz konusu olursa azıcık ağrıtırım ama basını :) simdiden af ola :))
ebruuuuuu yirım kız seniiiiikız ben cahil kalmışım ilk defa duyuyorum cesaret iğnesi
sen doğuma gıtmeden ben burdan gaz verırım canım bosver sen cesaret ıgnesını
canım arkadaşlar demiş zaten hep bir ağızdan :)) cok fenayızzz :) kesinlikle şekerinden geceliğine kadar herşeyı tamamla bencede.
son günlerde dua ediyorum iyi ki erken diyip alısverıs yapmamazlık yapmamışım. hatta bebısın kıyafetlerını, yatak malzemelerını bıle hemen yıkayıp utuleyıp yerlestırmıstım. cok sukur dıyorum sımdı..
bel ağrısı ayrı, ayaklar balon, karın gergın vs de vs.. son ıkı ay cok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?