2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm aklin varsa 6. Aya gelmeden basla bence.son ay birak alisverisi nefes alamazsin bak soylim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nefes alamamak da korkutuyor beni. Bi de ben 3 hafta kala doğum iznime ayrılmayı istiyorum. Böyle nefes alması zor olursa daha önce ayrılırım o zaman. Bakalım durumuma göre davranıcam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eylül sonu doğumum. Ya iyiki sormuşum size. Çok sağolun kızlar. Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere de.

ilk doğumum eylülün 20sindeydi, o yaz sıcağını nasıl atlattım anlatamam

bütün kıyafetlerini annemle kardeşim almıştı nerdeyse, odası ve arabasını haziran ayından hazırlamıştım iyice ağırlaşmıyım diye

küvetine, tırnak makasına varana kadar da internetten aldım biçok şeyini

sıcaklarda dışarı çıkmak zulüm geliyor insana

Benimki gecen gece uyutmadi asagilarda hareketten ama bugunde cok sakin

canım tadın yok ya bugun ondan sakındır kuzucuk

:)) gecen gece soluma uzanmış bıseyler bakıyordum bılgısayardan, o gun cok yorulmuştum temızlık vs.. amannn sağdan papi bır cıktı yumru oldu resmen ama canım nasıl yandı. tabı canımın acısından zıyade o goruntu şoka soktu benım kuzumun ayagııııı dıye :)
aynen hareket etmeyince sevıyorum konuşuyorum hemen tepkı verıyor :) maşallah kuzularımıza

hosgeldin tatlım. yağmurdan hıc havadıs gelmedı bugun
ohh güle güle gıysın tontısım :)

Çok şükür hallettik sayılır cnm bnmde şekerler kaldı ama kurabiye olduğu için ..sende halledersn cnm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins

Hosbulduk bal kızin anasıiii...sağolasin

Neee eylül mu cnm allah yardimcin olsun.hemen basla hemen hic vakit kaybetme bezine kadar al mumkunse.

Yatağını aldık. Biraz da kıyafet aldık. Gerisi duruyor. Artık onları alıp aklımdan atmak istiyorum. Hamileyken bu bile stres oluyor anneye..

Tam da yaz sıcaklarına geliyor benimki. Senin ilk doğumun gibi. Daha banyo malzemeleri var dimi. Yeni bi hayat kuruyoruz :) evlilik gibi bir şey... Beni korkuttunuz ama iyi oldu yoksa benim harekete geçeceğim yoktu. Teşekkür ederim hepinize:)

of çok kötü yaa bi gün iş yaptım diye hemen basladı ağrılar çok komik yürüyorum :)

En son şekerler kurabiyeler yaptırılıyor zaten. Allahım size de kolay doğumlar nasip etsin. Siz doğumunuzu yapın da sıra da bize gelsin artık:)

Cnm benim gibi olan varmi bilmiyorum ama sicaak sanki beni bayiltacak gibi.fenalasiyorum.bide 2 gecedir full uykusuzum

aynen canm uyku yok gözlerim yanıyor artık uykusuzluktan. sıcaklar da bunaltıyor şu bi hfta nasıl geçer bilmiyorum

canım prensesinle hosgeldın :)
bende sinem. makyözüm lakin birkaç senedir evdeyim. simdiye kadar normal doğum ıcın engel çıkmadı ama tabı herşey catı muayenesınde bellı olacak.
gereklı olmadıkça sezeryan ıstemıyorum. aile vs yok. ameliyatlı olmak zor geliyor gözüme ondan sıcak bakmıyorum. pırrttt dıye doğurayım ayaklanayım ıstıyorum. Tabi herşeyınde hayırlısı olsun.. sezeryan soz konusu olursa azıcık ağrıtırım ama basını :) simdiden af ola :))

ebruuuuuu yirım kız seniiiii kız ben cahil kalmışım ilk defa duyuyorum cesaret iğnesi
sen doğuma gıtmeden ben burdan gaz verırım canım bosver sen cesaret ıgnesını

canım arkadaşlar demiş zaten hep bir ağızdan :)) cok fenayızzz :) kesinlikle şekerinden geceliğine kadar herşeyı tamamla bencede.
son günlerde dua ediyorum iyi ki erken diyip alısverıs yapmamazlık yapmamışım. hatta bebısın kıyafetlerını, yatak malzemelerını bıle hemen yıkayıp utuleyıp yerlestırmıstım. cok sukur dıyorum sımdı..
bel ağrısı ayrı, ayaklar balon, karın gergın vs de vs.. son ıkı ay cok zor oluyor.

kızlar bu sene afet sıcakları geliyor diyordu haberlerde doğurana kadar biz yanıcaz, doğduktan sonra da bebişler

Gelir cnm merak etme sen ama son ayın geçmez hiç şimdiden soyliyeyim bende hep diyordum o kadr ay geçmiş son ay mi gecmiycekmis ama hakkaten öyleymiş zaman resmen kaplumbaga misali ağırrrr

maşallah bütün kuzuşlara gerçekten de o ayak toto falan beni benden alıyo ya doğduklarında yemezsek iyidir

Bi de yıkayıp ütülemesi var dimi. Üstelik evimde dip köşe cam çerçeve temizlik de yapılacak. Kızlar sizler yapmışsınız her şeyinizi maşallah. Artık benim de başlayıp bitirmem lazım. Beni çok fena gaza getirdiniz. Her şeyini hazır hale getiricem oğlumun.

kızlar bu sene afet sıcakları geliyor diyordu haberlerde doğurana kadar biz yanıcaz, doğduktan sonra da bebişler

Bn hiç böyle terledigimi bilmem bu zamana kadar hiç kiyafetim islanmadi ama şimdi 1 saat. Dışarda kalayım su gibi oluyorum diyebilirim ahhh bebislerimizide elimizden geldiği kadar koruyalım valla isilik olurlar kuzular

Evet özellikle son iki hafta çok zor geçiyormuş. Benim bi ablam yaşam sevincini kaybetmişti. Her zaman güleryüzü kız asık suratlı çekilmez biri olmuştu. Demek o kadar zorluyor son ay. Tahmin edebiliyorum ama yaşayınca daha iyi anlıcam. Yine de bugünleri gördüğümüz için şükürler olsun...

Hosbulduk bal kızin anasıiii...sağolasin

bal oğlanın anası :) odanız ne zaman bitecek?

of çok kötü yaa bi gün iş yaptım diye hemen basladı ağrılar çok komik yürüyorum :)

penguen moduna gecmıssındır ozlemcım iş yapınca ve cok ayakta kalınca hemen penguene bağlıyorum ben yuruyusu

elifcim sorma yarın burası 38derece gözüküyor cok pis tırsıyorummmmm :18::18::18::18:

ya benden nişan falan gelmedi ama iki akşamdır karnım çok yamuluyor canım yanıyor bebiş çıkmak mı istiyor acaba artık???

hoşbulduk canım ne demek seve seve yardımcı olurum hiç çekinmeden aklına ne gelirse sorabilirsin sayfalarda göremeyebilirim eğer cvp yazmazsam msj atabilirsin inşallah istediğin gibi normal olur ben de normal istiyorum ama doğum bu hiç belli olmuyo son anda sezeryana girmekte var hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…