- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Bn hiç böyle terledigimi bilmem bu zamana kadar hiç kiyafetim islanmadi ama şimdi 1 saat. Dışarda kalayım su gibi oluyorum diyebilirim ahhh bebislerimizide elimizden geldiği kadar koruyalım valla isilik olurlar kuzular
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bal oğlanın anası :)odanız ne zaman bitecek?
penguen moduna gecmıssındır ozlemcımiş yapınca ve cok ayakta kalınca hemen penguene bağlıyorum ben yuruyusu
elifcim sorma yarın burası 38derece gözüküyor cok pis tırsıyorummmmm :18::18::18::18:
bal oğlanın anası :)odanız ne zaman bitecek?
18:[/B]
Patrona yarin soylicem bakalım cnm yaaaa bekleyemiyorum artık valla bian once otursun ıstiyorum yerine ..almazsa cikar alirim valla ...
cup cup yapçak kuzular hergün(oğluşum banyoya cupcup diyo )
burda da 35 gösteriyor ama iyi haber cuma 28e düşüyomuş yağmur gözüküyor
cuma kontrolüm vardı bari biraz serinde giderim
penguen moduna gecmıssındır ozlemcımiş yapınca ve cok ayakta kalınca hemen penguene bağlıyorum ben yuruyusu
maşallah bütün kuzuşlara gerçekten de o ayak toto falan beni benden alıyo ya doğduklarında yemezsek iyidir
Bi de yıkayıp ütülemesi var dimi. Üstelik evimde dip köşe cam çerçeve temizlik de yapılacak. Kızlar sizler yapmışsınız her şeyinizi maşallah. Artık benim de başlayıp bitirmem lazım. Beni çok fena gaza getirdiniz. Her şeyini hazır hale getiricem oğlumun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba hepinize.Uzun süredir takipçinizim aslında ilk aylarda yazıyordum sonra ne oldu bilmiyorum :) sadece okumaya başladım yazılanları.Hamileliğim ilk günlerden itibaren hep sorunlu geçti.Daha öncesinde üç kez kimyasal gebelik yaşamıştım.Kanama lekelenme derken çok şükür bugünlere gelebildik.Son zamanlarda her şey iyi gitmeye başlamıştı aslında ama bugün kontrolde 2 hafta geri çıktı kızımın gelişimi.2500 gr çıktı kilosu 34 haftalıkken 2379 çıkmıştı.Anlamadım niye böyle oldu.:18:Çok moralim bozuldu.Yakın takibe alıcaz dedi drm cuma tekrar kont var.Dua edin lütfen çok ihtiyacım var
kızlar merhaba hepinize.Uzun süredir takipçinizim aslında ilk aylarda yazıyordum sonra ne oldu bilmiyorum :) sadece okumaya başladım yazılanları.Hamileliğim ilk günlerden itibaren hep sorunlu geçti.Daha öncesinde üç kez kimyasal gebelik yaşamıştım.Kanama lekelenme derken çok şükür bugünlere gelebildik.Son zamanlarda her şey iyi gitmeye başlamıştı aslında ama bugün kontrolde 2 hafta geri çıktı kızımın gelişimi.2500 gr çıktı kilosu 34 haftalıkken 2379 çıkmıştı.Anlamadım niye böyle oldu.:18:Çok moralim bozuldu.Yakın takibe alıcaz dedi drm cuma tekrar kont var.Dua edin lütfen çok ihtiyacım var
odasını mı alcak, bizim patron da ilk doğumda arabasını alcaktı sözde
biz eşimle gidip 6. ayda almıştık, insan parasını verir bari ama nerdeee
hoşbulduk canımne demek seve seve yardımcı olurum hiç çekinmeden aklına ne gelirse sorabilirsin sayfalarda göremeyebilirim eğer cvp yazmazsam msj atabilirsin inşallah istediğin gibi normal olur ben de normal istiyorum ama doğum bu hiç belli olmuyo son anda sezeryana girmekte var hakkımızda hayırlısı
aman serin olsun valla doktor gunu alev topu olup geliyoruz eveburda da 35 gösteriyor ama iyi haber cuma 28e düşüyomuş yağmur gözüküyor
cuma kontrolüm vardı bari biraz serinde giderim
Patrona yarin soylicem bakalım cnm yaaaa bekleyemiyorum artık valla bian once otursun ıstiyorum yerine ..almazsa cikar alirim valla ...
bozma moralini canım kilosu çok da az değil maşallah. 40 haftayı doldurup 2-2,5 kg doğan bebekler var biliyosun
muzlu ballı süt gibi enerjisi yüksek şeyleri tüketip soluna yatıp dinlen, yorma kendini pek
Yaa cok kisa suruyor dimi o kisacik an icin yavrusumun sesinden mahrum kalmak istemiyorum ama cok heycanli ve panik bi yapim var.ondan korkuyorum.bide spinalle ne farki varki epiduralin.he bide epoduralde kusma olayi oluyormu ameliyattan sonra
canım ya bayagı oldu görüşmeyeli özellikle sana ve serap ablaya bakayım bi dedim.. gelmiş mi bebişler..az kalmış sanırım Allah rahatlıkla kurtarsın saglıcakla kucagına aldırsın inşallah
Yok kiz,yatağıni alicak ins
Hakkında hayırlısı olsun canm üzme kendini inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına...[/QUOTE
sağol canım hepimiz o güzel günleri görürüz inşallah
aaa yemezsek olmaz ama kaç aydır yiyelim diye bekliyoruz :)))) yicez o badik ayakları. Dr.a ayak olcusunu sorup duruyorumyıcem papinin boyutunu simdiden takıpteyım
aa tabı canım yıkama utuleme de ayrı bır mevzu. ama cok tatlı iş annesıama alacaklarınız bıtınce hemen basla bence. hersey ne kadar hazır olursa o kadar rahat edıyor ınsan.
canım prensesinle hosgeldın :)
bende sinem. makyözüm lakin birkaç senedir evdeyim. simdiye kadar normal doğum ıcın engel çıkmadı ama tabı herşey catı muayenesınde bellı olacak.
gereklı olmadıkça sezeryan ıstemıyorum. aile vs yok. ameliyatlı olmak zor geliyor gözüme ondan sıcak bakmıyorum. pırrttt dıye doğurayım ayaklanayım ıstıyorum. Tabi herşeyınde hayırlısı olsun.. sezeryan soz konusu olursa azıcık ağrıtırım ama basını :) simdiden af ola :))
ebruuuuuu yirım kız seniiiiikız ben cahil kalmışım ilk defa duyuyorum cesaret iğnesi
sen doğuma gıtmeden ben burdan gaz verırım canım bosver sen cesaret ıgnesını
canım arkadaşlar demiş zaten hep bir ağızdan :)) cok fenayızzz :) kesinlikle şekerinden geceliğine kadar herşeyı tamamla bencede.
son günlerde dua ediyorum iyi ki erken diyip alısverıs yapmamazlık yapmamışım. hatta bebısın kıyafetlerını, yatak malzemelerını bıle hemen yıkayıp utuleyıp yerlestırmıstım. cok sukur dıyorum sımdı..
bel ağrısı ayrı, ayaklar balon, karın gergın vs de vs.. son ıkı ay cok zor oluyor.
Amin canım. kuzucuklarımızla sağlıkla gelsınde Rabbım herseyın gucunu verır ınsallah..
aman serin olsun valla doktor gunu alev topu olup geliyoruz eve
burda hiiiiçç serinlik gözükmüyor hep 30.un ustu
hayır cok meşgulse nakıtte kabulumuzdur :) parasını versın sız alın.
doğurcam artık patroncum de
canım soğuk tatlı bişeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?