2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cup cup yapçak kuzular hergün (oğluşum banyoya cupcup diyo )

burda da 35 gösteriyor ama iyi haber cuma 28e düşüyomuş yağmur gözüküyor

cuma kontrolüm vardı bari biraz serinde giderim

kızlar merhaba hepinize.Uzun süredir takipçinizim aslında ilk aylarda yazıyordum sonra ne oldu bilmiyorum :) sadece okumaya başladım yazılanları.Hamileliğim ilk günlerden itibaren hep sorunlu geçti.Daha öncesinde üç kez kimyasal gebelik yaşamıştım.Kanama lekelenme derken çok şükür bugünlere gelebildik.Son zamanlarda her şey iyi gitmeye başlamıştı aslında ama bugün kontrolde 2 hafta geri çıktı kızımın gelişimi.2500 gr çıktı kilosu 34 haftalıkken 2379 çıkmıştı.Anlamadım niye böyle oldu.:18:Çok moralim bozuldu.Yakın takibe alıcaz dedi drm cuma tekrar kont var.Dua edin lütfen çok ihtiyacım var

Patrona yarin soylicem bakalım cnm yaaaa bekleyemiyorum artık valla bian once otursun ıstiyorum yerine ..almazsa cikar alirim valla ...

odasını mı alcak, bizim patron da ilk doğumda arabasını alcaktı sözde

biz eşimle gidip 6. ayda almıştık, insan parasını verir bari ama nerdeee

cup cup yapçak kuzular hergün (oğluşum banyoya cupcup diyo )

Cıbıdık Cıbıdık yapsınlar banyolarini artık bn kesin oynarim sıpır sıpır hehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah bütün kuzuşlara gerçekten de o ayak toto falan beni benden alıyo ya doğduklarında yemezsek iyidir

aaa yemezsek olmaz ama kaç aydır yiyelim diye bekliyoruz :)))) yicez o badik ayakları. Dr.a ayak olcusunu sorup duruyorum yıcem papinin boyutunu simdiden takıpteyım

aa tabı canım yıkama utuleme de ayrı bır mevzu. ama cok tatlı iş annesı ama alacaklarınız bıtınce hemen basla bence. hersey ne kadar hazır olursa o kadar rahat edıyor ınsan.

bozma moralini canım kilosu çok da az değil maşallah. 40 haftayı doldurup 2-2,5 kg doğan bebekler var biliyosun

muzlu ballı süt gibi enerjisi yüksek şeyleri tüketip soluna yatıp dinlen, yorma kendini pek

Hakkında hayırlısı olsun canm üzme kendini inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına...

odasını mı alcak, bizim patron da ilk doğumda arabasını alcaktı sözde

biz eşimle gidip 6. ayda almıştık, insan parasını verir bari ama nerdeee

Yok kiz,yatağıni alicak ins

Amin canım. kuzucuklarımızla sağlıkla gelsınde Rabbım herseyın gucunu verır ınsallah..

aman serin olsun valla doktor gunu alev topu olup geliyoruz eve
burda hiiiiçç serinlik gözükmüyor hep 30.un ustu

Patrona yarin soylicem bakalım cnm yaaaa bekleyemiyorum artık valla bian once otursun ıstiyorum yerine ..almazsa cikar alirim valla ...

hayır cok meşgulse nakıtte kabulumuzdur :) parasını versın sız alın.

bozma moralini canım kilosu çok da az değil maşallah. 40 haftayı doldurup 2-2,5 kg doğan bebekler var biliyosun

muzlu ballı süt gibi enerjisi yüksek şeyleri tüketip soluna yatıp dinlen, yorma kendini pek

sağol canım önceki haftalrda uyumlu çıkarken birden böyle olunca korktum aslında.Sürekli bir şeyler yemeye başladım zaten drdan geldiğimden beri

canım inan ki hiç panik olacak bir durum yok genel anesteziden kat kat iyi bir şey ben epidural dedim ama zaten sezeryanda spinal şart. spinal anestezi ve epidurali birlikte yaparlarsa tadından yenmez çünkü spinal ameliyat için gereken kas gevşemesini sağlar epiduralde ameliyattan sonraki ağrının kesilmesini sağlar şimdi spinal için belinden küçük bi iğne yapacaklar aynı yerden epidural için kateter takacaklar daha sonra buradan ameliyat sonrası kateterin ucundan ilaç yapacaklar hiç ağrı hissetmeyeceksin ki en şiddetli ağrılar zaten ameliyattan hemen sonraki ağrılardır sen bir sonraki kontrolünde doktora sor yine de spinal ve epidural birlikte mi olacak diye

canım ya bayagı oldu görüşmeyeli özellikle sana ve serap ablaya bakayım bi dedim.. gelmiş mi bebişler.. az kalmış sanırım Allah rahatlıkla kurtarsın saglıcakla kucagına aldırsın inşallah

Denizcimm cok sevindim yazdigina serap abla dogum yapmis gecen hafta sanirim..benim de en fazla bi haftam var, insallah once biz sonra da siz alirsiniz bebisleri
Allah yardimcimiz olsunn.

Haklısın canım alacaklarımı alıp yıkamasını ütülemesini yapıcam ve kafam rahat olacak:) uyku vaktim geldi:) hepinize iyi geceler diliyoruz teyZeleri:) tekrar teşekkür ederiz hepinize:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende seni yirim yavruum :) cok.pis arastirmaciyim yaa incik cincik bakarim simdi doguma kadar :) ztn senin pozotifligin yetiyor cnm masallah

doğurcam artık patroncum de

canım soğuk tatlı bişeyler istiyor

Hahaha alemsiniz kızlar dediklerinz makulmus yarın uygulayayim bari..

Elif cim soğuk tatlı olarak dondurma en en favorim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…