- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Hahaha alemsiniz kızlar dediklerinz makulmus yarın uygulayayim bari..
Elif cim soğuk tatlı olarak dondurma en en favorim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ebrucum kusma olayını yazmayı unutmuşum epiduralde olmuyor ama spinal ameliyatta tansiyonu düşürdüğü için olabiliyor ama o zamanda hem bulantı için ilaç yapılıyor hem de tansiyonu yükseltmek için ilaç yapılıyor
sen ne kadar rahat olursan ameliyatın da o kadar güzel geçer canım
canım inan ki hiç panik olacak bir durum yok genel anesteziden kat kat iyi bir şey ben epidural dedim ama zaten sezeryanda spinal şart. spinal anestezi ve epidurali birlikte yaparlarsa tadından yenmez çünkü spinal ameliyat için gereken kas gevşemesini sağlar epiduralde ameliyattan sonraki ağrının kesilmesini sağlar şimdi spinal için belinden küçük bi iğne yapacaklar aynı yerden epidural için kateter takacaklar daha sonra buradan ameliyat sonrası kateterin ucundan ilaç yapacaklar hiç ağrı hissetmeyeceksin ki en şiddetli ağrılar zaten ameliyattan hemen sonraki ağrılardır sen bir sonraki kontrolünde doktora sor yine de spinal ve epidural birlikte mi olacak diye
bence çıkmak istiyooo bu bıdıklar..minik ayacıklarıyla karnımı tekmelemesi yokmu oyy yerim ben onu yer..ya benden nişan falan gelmedi ama iki akşamdır karnım çok yamuluyor canım yanıyor bebiş çıkmak mı istiyor acaba artık???
Bende seni yirim yavruum :) cok.pis arastirmaciyim yaa incik cincik bakarim simdi doguma kadar :) ztn senin pozotifligin yetiyor cnm masallah
Hahaha alemsiniz kızlar dediklerinz makulmus yarın uygulayayim bari..
Elif cim soğuk tatlı olarak dondurma en en favorim...
eşimden başka bişey istedim ama duraktaymış geliyomuş, o zaman dondurma al dedim
dondurma aldı mı da çift alıyor ertesi günde istemiyeyim diye
Veeeeeee nihayet 39
Allahimmm haftaya kucagimda olsun oglum insallahh sagsalimm
Bitiriyoruz artik kizlaar, cok heyecanlii
size doyum olmaz kızlar , öptük sizi oğluşlarımlatatlı tatlı uykular olsun inşallah
ohhh hadi hayırlısıözge aksam aksam verdın adrenalını kız 39 mu nieeeeeee
iyi geceler canım bizde optuk çokkkAllah rahatlık versin.
) bn kac haftadr adrenalin veriyorum da benim oglum almiyoo, sen al da dogur hayrlisiyla sinem
bence çıkmak istiyooo bu bıdıklar..minik ayacıklarıyla karnımı tekmelemesi yokmu oyy yerim ben onu yer..
valla hayırlı normal doğum nasip olur işaallah heyecanla bekliyorum ya sana da hayırlı doğumlar canım benim
bendeki şansa bakın ya, bir parağraf yazı yazdım eşim yanlışlıkla fişi çekti paylaşamadımneyse dün başıma gelenleri yazıyodum size tekrar yazayım. dün öğlen gözüme bişeyler oldu çok şiddetli bir ışık gözümün içinde sanki baktığım yeri göremiyorum sadece etrafı görebiliyorum yani görmek istediğim şeye direkt bakınca yok, nası korktum anlatamam, eşimle apar topar çıktık işten göz dr na gitmek için bu arada 20 dk civarı geçti hafifledi sonrada bitti. ben yinede dr umu aradım kendisi çok pozitif ve rahat bir insan olmasına rağmen hemen tans. baktır yüksekse gebelik zehirlenmesidir acil seni hast ye yatırmamız gerekir dedi tabi çok korktuk , tans bakıldı dr uma değerleri söyledim gebelikle ilgili değil dedi. sonra göz muayenesi değişik cihazlarla extra ölçümler vs bişey çıkmadı, astigmat/miyop dışında inşaallah önemli bişey değildir. hamileyken korkusu tavan yapıyormuş insanın iyice öğrenmiş oldum.
Bayanlar tansiyonum yuksek diye dr.a geldim acilen yatirdılar beni geblik zehirlenmedinden korkuyorlar dua edinde erken dogum olmasin kizlar
canim sakin olmaya çalış. Ya Safi çek bol bol. Bebeğin ve senin için herşey yolunda olucak inş. Kaç haftalıksin? Doktoruna güven panik yapma kuzum
Canim 35+5 bu hesap bunca zamandir gittigim memorial hastanesinin hesabi orada dogum pahali diye türkiye hastanesin de 8 gun evvel bi dr la gorusmeye basladim tansiyon 14-9 u gecerse acil gel dedi ayaklarim da da sisler vardi 16-10 oldu bu gun ciktik geldik yatis verdi hemen bakalim napacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?