2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Çok sıcak bayılcm su gibi oldum çok uykum vaaar ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil oldun canim? Allah.yardimcin olsun aklım sende

Sagolasin canim yatistayim halen nst yaptılar bebiş normal cıktı bende sanci görünüyor biraz ama benim hissettigim bişi pek yok dr ultrason ve el ile alttan muayne etti o biraz karnımın agrımasına sebep oldu, kolumdan hemşire damar yolu actı acil birşey olursa diye nedense o çok agrı yaptı bir de tansiyonum 14-9 dil altı verdiler hala böyle anlamadım

Hosgeldiniz bende derya 4. bebisimi bekliyorum ilk çocuklarım ikiz ikincisi tek buda tek benim korkum biraz farklı ilk doğumum genel anestezi (ciddi sıkıntı yasadık) ikinci spinal oldum fakat ikinci doğumdan sonra alerji rahatsızlığına yakalandım dil boğaz dahil simdi spinal dedi dr. ama ben cook korkuyorum zira ilaç alerjim var korkmakta haklıyım biliyorum cok sorunlar yasadım ama dr.um sakin tutuyor beni hazırlıklar yapılacak felan diyor buyuk bir hastane tercih etti dr. ama ben yinede korkuyorum

herkese gunaydınnnn

uykusuz bir gece daha ile size günaydın diyorum sizde durumlar nasıl demiycem eminim sizdede uyku sornu vardır sıcakda ayrı tabiii
bizim hazırlıklar bitti ama çantamı haaalllllaaaaa hazırlamadımmm tamam hazırlicam no panik ve bu cumartesi dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek diye sabırsızlıkla bekliyorum

Herkese günaydın: ) geri sayim devam.ediyor :)

)) bende bi dogursam rahatlicam valla. Geceleri acayip kasiniyorum yaa goguslerim ve karnim, gecenin bi yarisi kalkiyorum kasimaya, dua aliyorum ama bosuna yani.

canımsın sakin ol sakın tansiyonuna odaklanma güzel seyler dusun hersey cok güzel olacak İnsallah
İnş canım ya sabah gene kan felan aldılar bakalım durum ne çıkacak

Hoş geldin ozaman :) bu arada bu işin uzmanı olmana da sevindim sen olsan. Ne tercih ederdin önerin nedir Derya ??

Hiiiiiç tavsiye etmem hiiç??

36+0 dan herkese günayydın :)
bugün kızımı görmeye gidiyorum kontrolümüz var ve ilk kez nst ye giricez çok heyecanlıyız çok :)

günaydınn, benim temmuz 4 de doğumum var benim çantamda hazır değil pek ağırkanlıyım canım

37+6 dan günaydın herkese uykusuzluğa devam kaşınmalar iyiyce arttı çatladıkça çatlıyom zayıf olup 9 kilo almama rağmen

Günaydın kızlar. Zorlu bir süreçten sonra nihayet az önce tercihlerimizi sisteme girdik. Bu telaşta bitti, sıra doğumu beklemekte. Bu cumartesi doktora gideceğim, biliyorsunuz ben sezeryan istiyorum. Doktorla görüşüp gün almaya çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı, ağrılar son şiddetle devam ediyor. Iş yerinde bir haftam kaldı, haftaya cuma bitiyor çok şükür. Evimde olacağım doğuma son 3 hafta kala...

Canım günaydın, ben bel fığından dolayı sezeryan istiyorum. Bu cumartesi doktorumla görüşeceğim. Anestezi konusunu hangi durumlara göre belirliyorsunuz? Hangisini önerirsin?

günaydın canlar,doğum iznimden iki gün çalıp evde kaldm malum grip :26: oyyy şu yawrularımızı sağşıcalşa kucağımıza alalım inşallah,bitkin hissediyommm

Mide bulantısı, öksürük, soğuk ter atma, yüzümün bir sokup kızarması ve teyzemin anneme bu kızı yanlız.bırakma doğumu yakındır deyişi. Bakalim cidden öyle mi olacak ne olacak heyecanla bekliyoruz kızlar.

Hepinize günaydın dün kimse doğurmadi.bugünde kimse yok sanirim. Yağmurdan haber var mi? Ikizlerimiz ne durumda eve çıktı mi acaba?

Geçmiş olsun canım ben de yeni iyileştim sayılar. Sinüzüt vurdu beni yine, 10 gün burnum tıkanık yaşadım çok zor. Rabbim yardımcımız olsun, az kaldı biraz daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…