Sagolasin canim yatistayim halen nst yaptılar bebiş normal cıktı bende sanci görünüyor biraz ama benim hissettigim bişi pek yok dr ultrason ve el ile alttan muayne etti o biraz karnımın agrımasına sebep oldu, kolumdan hemşire damar yolu actı acil birşey olursa diye nedense o çok agrı yaptı bir de tansiyonum 14-9 dil altı verdiler hala böyle anlamadım
canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D
Hosgeldiniz bende derya 4. bebisimi bekliyorum ilk çocuklarım ikiz ikincisi tek buda tek benim korkum biraz farklı ilk doğumum genel anestezi (ciddi sıkıntı yasadık) ikinci spinal oldum fakat ikinci doğumdan sonra alerji rahatsızlığına yakalandım dil boğaz dahil simdi spinal dedi dr. ama ben cook korkuyorum zira ilaç alerjim var korkmakta haklıyım biliyorum cok sorunlar yasadım ama dr.um sakin tutuyor beni hazırlıklar yapılacak felan diyor buyuk bir hastane tercih etti dr. ama ben yinede korkuyorum
uykusuz bir gece daha ile size günaydın diyorum sizde durumlar nasıl demiycem eminim sizdede uyku sornu vardır sıcakda ayrı tabiii
bizim hazırlıklar bitti ama çantamı haaalllllaaaaa hazırlamadımmm tamam hazırlicam no panik ve bu cumartesi dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek diye sabırsızlıkla bekliyorum
benım fıstıkta pek sakın duruyor yaa.. yanı tepiği falan cokda usgde hıc gelesı yok gıbı duruyor :))) kızzz Allah mı soylettı ne :))) ben aldım valla adrenalını dogurayımmmmm
)) bende bi dogursam rahatlicam valla. Geceleri acayip kasiniyorum yaa goguslerim ve karnim, gecenin bi yarisi kalkiyorum kasimaya, dua aliyorum ama bosuna yani.
canlar ben böyle bir anda ortaya çıkmış gibi oldum ama forumu başından beri takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum eski telden dolayı üye olup yazamıyordum telefonu değiştirdim huzura erdim sonunda.
adım derya anestezi teknikeriyim spinal epidural genel anestezi hakkında her türlü bilgi verilir habarınız ola sonra yok efendim ben duymadım oy ben bilmedim demeyin:-D
Kızlar size bi şey sormak istiyorum. Ben son ay alışveriş yapmayı düşünüyorum. Siz ağırlaştınız mı? Son ayınıza gireceğiniz için size soruyorum. Zor olur mu son ay alışveriş?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uykusuz bir gece daha ile size günaydın diyorum sizde durumlar nasıl demiycem eminim sizdede uyku sornu vardır sıcakda ayrı tabiii
bizim hazırlıklar bitti ama çantamı haaalllllaaaaa hazırlamadımmm tamam hazırlicam no panik ve bu cumartesi dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek diye sabırsızlıkla bekliyorum
Günaydın kızlar. Zorlu bir süreçten sonra nihayet az önce tercihlerimizi sisteme girdik. Bu telaşta bitti, sıra doğumu beklemekte. Bu cumartesi doktora gideceğim, biliyorsunuz ben sezeryan istiyorum. Doktorla görüşüp gün almaya çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı, ağrılar son şiddetle devam ediyor. Iş yerinde bir haftam kaldı, haftaya cuma bitiyor çok şükür. Evimde olacağım doğuma son 3 hafta kala...
Canım günaydın, ben bel fığından dolayı sezeryan istiyorum. Bu cumartesi doktorumla görüşeceğim. Anestezi konusunu hangi durumlara göre belirliyorsunuz? Hangisini önerirsin?
günaydın canlar,doğum iznimden iki gün çalıp evde kaldm malum grip :26: oyyy şu yawrularımızı sağşıcalşa kucağımıza alalım inşallah,bitkin hissediyommm
Mide bulantısı, öksürük, soğuk ter atma, yüzümün bir sokup kızarması ve teyzemin anneme bu kızı yanlız.bırakma doğumu yakındır deyişi. Bakalim cidden öyle mi olacak ne olacak heyecanla bekliyoruz kızlar.
Hepinize günaydın dün kimse doğurmadi.bugünde kimse yok sanirim. Yağmurdan haber var mi? Ikizlerimiz ne durumda eve çıktı mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mide bulantısı, öksürük, soğuk ter atma, yüzümün bir sokup kızarması ve teyzemin anneme bu kızı yanlız.bırakma doğumu yakındır deyişi. Bakalim cidden öyle mi olacak ne olacak heyecanla bekliyoruz kızlar.
Hepinize günaydın dün kimse doğurmadi.bugünde kimse yok sanirim. Yağmurdan haber var mi? Ikizlerimiz ne durumda eve çıktı mi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun canım ben de yeni iyileştim sayılar. Sinüzüt vurdu beni yine, 10 gün burnum tıkanık yaşadım çok zor. Rabbim yardımcımız olsun, az kaldı biraz daha sabır...