pelincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bence de çok heyecanlı bi bekleyiş inş misss kokusunu çekersin içine çok özlemişindir...çünkü ben öleyim...
Ben 6.aydan itibaren falan çok da düzenli olmamakla birlikte banyodan banyoya bebe yağı sürdüm, şu ana kadar çatlağım olmadı.
Ayrıca toplamda 17 kilo aldım, az değil yani. inşallah şu son bir ayı da çatlamadan geçirebilirim.
Yani bence boşuna kafaya takmayın, bunun badem yağıyla, bebe yağıyla falan ilgisi yok, uzmanlar çatlayacağı varsa ne sürseniz çatlar diyor, yapısal bir yatkınlık bu. Annenizde, teyzenizde var mı bakın, onlarda varsa muhtemelen sizde de olur. Benim annemde de yok mesela.
Ama olursa da boşverin aman yaaa, anne oluyoruz kolay değil, o kadar nazarlık da olursa olsun yani :13:
pelincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bence de çok heyecanlı bi bekleyiş inş misss kokusunu çekersin içine çok özlemişindir...çünkü ben öleyim...
tatlım geçmiş olsun neden ağrı var ki inş çabucak geçer minişin nasılö bu arada...
Bilmiyorum cnm kemigim aciyor resmen.ustune basmam cok zor yarin randevum var gecmezse solicem. Minism iyi bugun biraz sakin sanirim yeri daraldi iyce gelmek istiyo kasilip duruyo.senin nasil bebisn sen nasılsın.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pelincim Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım. bize de ilk fırsatta haberlerini ver canım.
sezeryanında tatlı cilvesi gecesine uyuyamaz ınsan heycandan :)