2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sağol canım benim çokkk heyecanlıyım yaaa uyuyamam

Olsun cnm yaaa sağlık olsuun.
Bacagimin agrisindan aglicam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kasiliyo mu cnm bacağın Bnm kasiliyo mesela gece yatirmiyo resmen böyle vursan acimiycak gibi geliyor

sağol canım benim çokkk heyecanlıyım yaaa uyuyamam
pelincim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bence de çok heyecanlı bi bekleyiş inş misss kokusunu çekersin içine çok özlemişindir...çünkü ben öleyim...
Olsun cnm yaaa sağlık olsuun.
Bacagimin agrisindan aglicam

tatlım geçmiş olsun neden ağrı var ki inş çabucak geçer minişin nasılö bu arada...

Keşke bizde süreydik badem yağı bebe yağı kullandım bi halta yaramadı

Ben 6.aydan itibaren falan çok da düzenli olmamakla birlikte banyodan banyoya bebe yağı sürdüm, şu ana kadar çatlağım olmadı.
Ayrıca toplamda 17 kilo aldım, az değil yani. inşallah şu son bir ayı da çatlamadan geçirebilirim.

Yani bence boşuna kafaya takmayın, bunun badem yağıyla, bebe yağıyla falan ilgisi yok, uzmanlar çatlayacağı varsa ne sürseniz çatlar diyor, yapısal bir yatkınlık bu. Annenizde, teyzenizde var mı bakın, onlarda varsa muhtemelen sizde de olur. Benim annemde de yok mesela.

Ama olursa da boşverin aman yaaa, anne oluyoruz kolay değil, o kadar nazarlık da olursa olsun yani :13:

Kasiliyo mu cnm bacağın Bnm kasiliyo mesela gece yatirmiyo resmen böyle vursan acimiycak gibi geliyor

Sanki bacagimin kemigini icerden cekiyolar boyle degisik bi agri yaa ((

Bilmiyorum cnm kemigim aciyor resmen.ustune basmam cok zor yarin randevum var gecmezse solicem. Minism iyi bugun biraz sakin sanirim yeri daraldi iyce gelmek istiyo kasilip duruyo.senin nasil bebisn sen nasılsın.?

özgemmm yerimde duramıyorum :))) senın heycanına bende doguracam sımdı :)) güzelim benım yaaa.. hadi topiğin ilk normal doğumunu yap kızzz. :)
pırtt dıye cıkıversın tontıskoo :)

özgemmm yerimde duramıyorum :))) senın heycanına bende doguracam sımdı :)) güzelim benım yaaa.. hadi topiğin ilk normal doğumunu yap kızzz. :)
pırtt dıye cıkıversın tontıskoo :)

Bu gecede uyku yok banaaa offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…