Kizlar biz iyiyizzzepidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku
Pasam uyuyoharika biseyy.
Hepiniz dogurun tavsye ediyorum
Detaylari yazarm insallahh.
Kizlar biz iyiyizzzepidural sezeryanla geldi minigim ters oldugu icin. Simdilik memnun kaldim. Agrilarim yeni basliyo cunku
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Dua edin
özgemmm yerimde duramıyorum :))) senın heycanına bende doguracam sımdı :)) güzelim benım yaaa.. hadi topiğin ilk normal doğumunu yap kızzz. :)
pırtt dıye cıkıversın tontıskoo :)
Günaydın Temmuz anneleri
Bir taraftan bebeye süt sağarken kısa süre içinde tecrübe ettiğim şeyleri de sizlere yazayım belki bir faydam olur dedim
Öncelikle bez stoğu yapmayı diyor herkes ama bebekler sanki yiyor bezi ya
Emmeden önce altı kirli olursa emmez diye değiştiriyorsunuz,emiyor zaten kaka çiş yapıyor ve bunu 2-3 saatte bir yapıyor
Kakası doktorun dediğine göre çok yakıcı olduğundan hiç bekletmemek gerekiyor
30 lük 3.paket bez 6. Günde bitiriyoruz şu an valla
E-bebek te baby and me kare pamuklar var,bir şişeye az zeytinyağı ile kaynaştırmış soğutuyormuş su koydum,kare pamuk ve o suyla siliyorum altını.Çok güzel o pamuklar.Bir de aynı markanın pofuduk alt açma bezleri var.Kirlenmedikçe atmıyorsunuz.O da çok kullanışlı.
Yenidoğan kıyafeti az alın diyorlar.Benim bebek de küçük doğunca prematüre kıyafetleri aldık.3 body,4 tulum,3 tane tek alt,1 tane uzun kollu üst aldık.Bunları ancak bulabildik.Diğer yenidoğanlardan da daha küçükçe 3-4 tanesi de kullanılır dedik.Ama 3-4 günde kıyafetler 3. çamaşıra dönüp de çocuğa iki katı kıyafet giydirmek zorunda kalınca yenilerini mecbur aldık.Bence yenidoğan kıyafeti az olmamalı,bunu anladım.
Ve de battaniye,bir sürü battaniye almıştım.Arayınca battaniye yok evde.
Meme ucu kremi lansinoh almıştım ama çok önermiyorum ben ya çok katı.Zaten meme uçları hassas kremi yedirmeye çalışırken katılığından dolayı acıtıyor.
Göğüs kalkanı herkese tavsiye ederim.Bir tarafı sağarken veya bebek emerken diğer tarafa koyuyorsunuz,akan sütü topluyor.5-10 cc süt kazancı oluyor, hem de üstünüz ıslanmıyor.5-10 cc deyip geçmeyin, 3. Gün 5 cc sütü görünce mutluluktan ağlıyordum nerdeyse.
Ben 6.aydan itibaren falan çok da düzenli olmamakla birlikte banyodan banyoya bebe yağı sürdüm, şu ana kadar çatlağım olmadı.
Ayrıca toplamda 17 kilo aldım, az değil yani. inşallah şu son bir ayı da çatlamadan geçirebilirim.
Yani bence boşuna kafaya takmayın, bunun badem yağıyla, bebe yağıyla falan ilgisi yok, uzmanlar çatlayacağı varsa ne sürseniz çatlar diyor, yapısal bir yatkınlık bu. Annenizde, teyzenizde var mı bakın, onlarda varsa muhtemelen sizde de olur. Benim annemde de yok mesela.
Ama olursa da boşverin aman yaaa, anne oluyoruz kolay değil, o kadar nazarlık da olursa olsun yani :13:
valla tam galiba canım heyecandan unuttuklarım yoksa:)
doktor 8 de gelin dedi tahlil felan 11i bulur bence
Sanki bacagimin kemigini icerden cekiyolar boyle degisik bi agri yaa((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy cnm Bnm yaaa heyecanlı bekleyiş sona erdi desene maşallah sizee..
Dimi yaaa ilk normal doğumumz olmadı daha abboww
Canimmmmm Allah m korusun paşanla seni öpüyorum onun tontik ayaklarıni yaaa.iyi olduğunda hikayrni bekliyoruz tatlım
Ayyy gizem cim günaydın öncelikle nasılsın cnm maşallah yaaa nasıl da alışıyorsun anneliğe bizleri unutmayip bilgilendrdgin için sana ayrı bi teşekkür ederiz tatlım bebisimiz napyo bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın annişler.. Salı günü doğum yaptım. 36+4'de dünyaya geldi oğluşum.. Çok şükür bebeğim sağlıklı. Normal doğum oldu.. Doğumun ertesi günü hastaneden çıktık. Hepinize normal doğumu tavsiye ederim. Allahıma çok şükür sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım oğlumu.. İnşallah sizler de bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizlerle...
Günaydın cnm
Bebiş bugün doktora gidecek.2160 gr doğmuştu,hastaneden 1950 çıktı.2 gün sonra 1900 oldu.İnş kilo almıştır diye ümit ediyorum.Annelik çok pimpirikli bişi,karnımızdayken hareket mi etmiyor,ağrım oldu,yok suyu nasıl diye düşünürken doğunca da çok rahatlamıyor insan.Sütüm gelecek mi,bebek kilo aldı mı,sarılığı artacak mı,az mı yedi vs hep bir telaş var.Tabi erken doğunca biz biraz fazla yaşıyoruz,inş sizlerin bebekleri zamanında gelecek ve yine telaş olsa da daha tatlı olacak cnm
Aklınızda bir soru olursa ve yanıtlayabilirsem ne mutlu,ben de daha çok şey tecrübe etmedim ama ettiğim kadarını paylaşayım dedimöpüyorum tüm bebikleri
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Dua edin
Günaydın Temmuz anneleri
Bir taraftan bebeye süt sağarken kısa süre içinde tecrübe ettiğim şeyleri de sizlere yazayım belki bir faydam olur dedim
Öncelikle bez stoğu yapmayı diyor herkes ama bebekler sanki yiyor bezi ya
Emmeden önce altı kirli olursa emmez diye değiştiriyorsunuz,emiyor zaten kaka çiş yapıyor ve bunu 2-3 saatte bir yapıyor
Kakası doktorun dediğine göre çok yakıcı olduğundan hiç bekletmemek gerekiyor
30 lük 3.paket bez 6. Günde bitiriyoruz şu an valla
E-bebek te baby and me kare pamuklar var,bir şişeye az zeytinyağı ile kaynaştırmış soğutuyormuş su koydum,kare pamuk ve o suyla siliyorum altını.Çok güzel o pamuklar.Bir de aynı markanın pofuduk alt açma bezleri var.Kirlenmedikçe atmıyorsunuz.O da çok kullanışlı.
Yenidoğan kıyafeti az alın diyorlar.Benim bebek de küçük doğunca prematüre kıyafetleri aldık.3 body,4 tulum,3 tane tek alt,1 tane uzun kollu üst aldık.Bunları ancak bulabildik.Diğer yenidoğanlardan da daha küçükçe 3-4 tanesi de kullanılır dedik.Ama 3-4 günde kıyafetler 3. çamaşıra dönüp de çocuğa iki katı kıyafet giydirmek zorunda kalınca yenilerini mecbur aldık.Bence yenidoğan kıyafeti az olmamalı,bunu anladım.
Ve de battaniye,bir sürü battaniye almıştım.Arayınca battaniye yok evde.
Meme ucu kremi lansinoh almıştım ama çok önermiyorum ben ya çok katı.Zaten meme uçları hassas kremi yedirmeye çalışırken katılığından dolayı acıtıyor.
Göğüs kalkanı herkese tavsiye ederim.Bir tarafı sağarken veya bebek emerken diğer tarafa koyuyorsunuz,akan sütü topluyor.5-10 cc süt kazancı oluyor, hem de üstünüz ıslanmıyor.5-10 cc deyip geçmeyin, 3. Gün 5 cc sütü görünce mutluluktan ağlıyordum nerdeyse.
Günaydın annişler.. Salı günü doğum yaptım. 36+4'de dünyaya geldi oğluşum.. Çok şükür bebeğim sağlıklı. Normal doğum oldu.. Doğumun ertesi günü hastaneden çıktık. Hepinize normal doğumu tavsiye ederim. Allahıma çok şükür sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım oğlumu.. İnşallah sizler de bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?