maşaallah subhaallah yagmur allah bızede nasıp etsın ınsaallah
Amaa hic yengec burcu tanidigim olmadi uaff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy maşallah kuzularıma
yağmurcum maşallah hemen yanaklar al al olmuş evlerine gelince keyıfler gelmıs
Rabbim korusun yavruşlarını.
belim kasıklarım çok ağrıyor galiba üşüttüm, yerlerde halı yok diye yalınayak çok güzel geldi 2 gündür ama üşüdüm galiba
buarada korkudan kalkıp bebişin eşyalarını hazır ettim
1 hastane çıkışı ( zıbın, ayaklı takım , şapka, eldiven ,çorap , önlük)
1 ayaklı takım , şapka, eldiven
1 tulum
2 yarım kollu çıtçıtlı badi
1 zıbın
2 çorap
1 penye yelek
2 penye battaniye ( penye yeter heralde çok sıcak)
2 ağız mendili
15 bez, ıslak mendil
yeter heralde bu kadar eşya di mi? dün gece çok rahatım hiç korkmuyorum diyen ben birden kapıldım paniğe
belim kasıklarım çok ağrıyor galiba üşüttüm, yerlerde halı yok diye yalınayak çok güzel geldi 2 gündür ama üşüdüm galiba
buarada korkudan kalkıp bebişin eşyalarını hazır ettim
1 hastane çıkışı ( zıbın, ayaklı takım , şapka, eldiven ,çorap , önlük)
1 ayaklı takım , şapka, eldiven
1 tulum
2 yarım kollu çıtçıtlı badi
1 zıbın
2 çorap
1 penye yelek
2 penye battaniye ( penye yeter heralde çok sıcak)
2 ağız mendili
15 bez, ıslak mendil
yeter heralde bu kadar eşya di mi? dün gece çok rahatım hiç korkmuyorum diyen ben birden kapıldım paniğe
saol teyzesi:) huysuz bidik bunlar uyutmuyolar beni:)
Haydi kizlar cikarin gobisleri :)
35+4
Haydi kizlar cikarin gobisleri :)
35+4
maşallah göbüşe
Kocaman olmusunuz madallah sinemcim artik icindekileri gorsek diyorummm...:)
Merhaba ben agustos annesi olacagm inşallah sanırım sizinle ayni sornlari yasiyoruz benimde esimle aramda sornlar olurdu ama hamile olduğumu ogrendktn snra kavgalarn bile dozunu artirdi üzerime bicakla gelmeye basladi ailesi dna testi bile istedi suan ayriyiz benden tazminat bile istiyor bebegime bakmakla yukumlu oldugumu bildigi halde. Daha neler neler:) bebegm 1 aylikken lohusa halimle mahkemeye çıkicam baslarda cok yiprandm ama suan o kadar rahatim ki bebegimin herseyini kimse karismadan nasil istiyosam öyle hazirladm saolsn 4 ay oldu arayip sormuyorda ki yeterki aramasn:) başta ben nasil anne olucam diye dusunsemde suan bebeğim bana o kdr destek ki iyiki var diyorum aksine olmasa bu kdr çabuk kendime gelemezdm
ilk oğlum 51 cm doğmuştu, 0-3 aylık tulumları 2 ay zor giydirmiştim
ege'cik 52-53 cm'i bulur dedi doktorum bu muayenede, 1 ay ancak giydircem heralde kıyafetleri
sağol elifcim o bebiş resiminin orası fık fık fıkırdıyor şuan
sağol dilercim. di mi yaaaa görelim artık içindeki tontiklerison zamanlarda maşallah oylede vuruyorki iyice çıldırıyorum. diyorum kızım yerın darsa geliver bak burda kocaman yatağın var ferah ferah yatarsın
sevgili tecrübeli anne elif'cik :) bir sualim olacakbenım cimcime 3116gr dı en son. gectıgımız pazartesı. boy da 49cm.
sence tahmını ben ne kadar gıydırebılırım 0-3 aylık cıcılerı?
birde yenidogan cıcılerı ne kadar gıydırebılmıstın?
ama tatlılıktan pardon çirkinlikten yıkılıyorlar :)))
biri susuyor biri başlıyor dımı :) Allah yardımcın olsun canım benım zor ıkı afacanla ugrasmak. kaç saatte bır uyanıyorlar ?
Ben diyorum oglum bak sali carsamba geliver hazir herseyin mis gibi ananda ozledi seni...asagi tarafa acayip bi baskim var dunden beri benimde hem on tarafa hem arka tarafane oluyor acep?
doğuma kadar 2 cm daha uzasa 51 olur senin cimcime de benim oğluş gibi ancak 2 ay giyer kıyafetlerini heralde
0-3 aylık yazıp kandırıyolar bizi. hele bir tulumu vardı tavşanlı, şapkası da tavşanlı 3-6 aylık yazıyodu. 3. ayı doldurunca bir giydirdim küçülmüş bile
1 kerecik giymişti
Eki Görüntüle 1164287
bizim sıpalar accık uzun kıyafet yetişmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?