2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Merhaba ben agustos annesi olacagm inşallah sanırım sizinle ayni sornlari yasiyoruz benimde esimle aramda sornlar olurdu ama hamile olduğumu ogrendktn snra kavgalarn bile dozunu artirdi üzerime bicakla gelmeye basladi ailesi dna testi bile istedi suan ayriyiz benden tazminat bile istiyor bebegime bakmakla yukumlu oldugumu bildigi halde. Daha neler neler:) bebegm 1 aylikken lohusa halimle mahkemeye çıkicam baslarda cok yiprandm ama suan o kadar rahatim ki bebegimin herseyini kimse karismadan nasil istiyosam öyle hazirladm saolsn 4 ay oldu arayip sormuyorda ki yeterki aramasn:) başta ben nasil anne olucam diye dusunsemde suan bebeğim bana o kdr destek ki iyiki var diyorum aksine olmasa bu kdr çabuk kendime gelemezdm

saol teyzesi:) huysuz bidik bunlar uyutmuyolar beni:)

ama tatlılıktan pardon çirkinlikten yıkılıyorlar :)))

biri susuyor biri başlıyor dımı :) Allah yardımcın olsun canım benım zor ıkı afacanla ugrasmak. kaç saatte bır uyanıyorlar ?

ilk oğlum 51 cm doğmuştu, 0-3 aylık tulumları 2 ay zor giydirmiştim

ege'cik 52-53 cm'i bulur dedi doktorum bu muayenede, 1 ay ancak giydircem heralde kıyafetleri

maşallah göbüşe

sağol elifcim o bebiş resiminin orası fık fık fıkırdıyor şuan

Kocaman olmusunuz madallah sinemcim artik icindekileri gorsek diyorummm...:)

sağol dilercim. di mi yaaaa görelim artık içindeki tontikleri son zamanlarda maşallah oylede vuruyorki iyice çıldırıyorum. diyorum kızım yerın darsa geliver bak burda kocaman yatağın var ferah ferah yatarsın

Allah yardımcınız olsun bebeğiniz size, siz ona destek olup atlatıcaksınız inşallah bugünleri inşallah

ama yanlış kişiden alıntılama yaptınız heralde şükür eşimle bir problemim yok böyle

ilk oğlum 51 cm doğmuştu, 0-3 aylık tulumları 2 ay zor giydirmiştim

ege'cik 52-53 cm'i bulur dedi doktorum bu muayenede, 1 ay ancak giydircem heralde kıyafetleri

sevgili tecrübeli anne elif'cik :) bir sualim olacak benım cimcime 3116gr dı en son. gectıgımız pazartesı. boy da 49cm.
sence tahmını ben ne kadar gıydırebılırım 0-3 aylık cıcılerı?

birde yenidogan cıcılerı ne kadar gıydırebılmıstın?

Ben diyorum oglum bak sali carsamba geliver hazir herseyin mis gibi ananda ozledi seni...asagi tarafa acayip bi baskim var dunden beri benimde hem on tarafa hem arka tarafa ne oluyor acep?

doğuma kadar 2 cm daha uzasa 51 olur senin cimcime de benim oğluş gibi ancak 2 ay giyer kıyafetlerini heralde

0-3 aylık yazıp kandırıyolar bizi. hele bir tulumu vardı tavşanlı, şapkası da tavşanlı 3-6 aylık yazıyodu. 3. ayı doldurunca bir giydirdim küçülmüş bile

1 kerecik giymişti

bizim sıpalar accık uzun kıyafet yetişmicek

ama tatlılıktan pardon çirkinlikten yıkılıyorlar :)))

biri susuyor biri başlıyor dımı :) Allah yardımcın olsun canım benım zor ıkı afacanla ugrasmak. kaç saatte bır uyanıyorlar ?

biri susup biri baslasa iyi ayni anda aglylr emmek istylar biri emerkn dgeri aglaynca ck ktu oluyrm birisi uyuyoda biri hc durmuyo ya

Ben diyorum oglum bak sali carsamba geliver hazir herseyin mis gibi ananda ozledi seni...asagi tarafa acayip bi baskim var dunden beri benimde hem on tarafa hem arka tarafa ne oluyor acep?

hehhh ustune bastın onu dıyecektım bende unuttum. arkada bırsey oldu bende de tekmelerken o ne kı acaba ??:44:

bide bide 2-3 gundur kasık ağrısından farklı böööle aşağıda batma gibim bişeyler oluyor ara ara. bugünde karnımın en alt kısmı gülle gibi.

soyleye soyleye dogurucakmıyız ne dilercim :)) su doktor gunu gelse bır. acaba dıyorum kanala mı gırdı :) umut dünyası işte

eliffffff once o bal duduşunu yerim ama ben onunnnnnnn :) Allahım nazarlardan korusunnnn... maşallah yavvv içim eridiii mumuyaaa
yirım onu yirrımmm

yaa deme be yazık ben cok sey almadım ama cici tulumlar gelmişti hediye desene azıcık gıyebılecek onları.
ama ben cok almadım 0-3. forumda tecrubelı anneler hep az alın demıstı bende cok az aldım genellıkle 3-6 almıştım daha fazla. ona sevındım.

cici elbiseler almıştım bayramda gıydırırım dıye onları bıle 3-6 aldım isabet olmuş demekki dimi daha rahat olur heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…