2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ya aynen bırde son 3-4 gundur nasıl hassaslaştı goguslerım doğuma kadar geçer ınsallah kazara kolumu bıryere uzatırken değiyor canımdan can gıdıyor nasıl bır acı anlamadım...

Uyku yok rahat yokkk oglum gelsin bari bunaldimmm
Burnundan getircn ben onun bi dogurayimmm 8 ay lohusayim:) bakalim ne kadar dayanacak okuzum

son günlerde ıyıce uyuyamaz olduk ya dun gece 3de dalmışım bıraz sonra 4 gıbı yıne uyandım yıne oturdum bırkac saat. vücut uyku dıye deliriyor ama yok. bencede nasılsa uyku yok barı kuzularımız gelsın yaa..
:)))) lohusadan bır kacgun sonra yalvarmaya baslar :))) dayanamaz. ama yok oyle senin paşa keyfin ne zaman ısterse o zaman bıtsın lohusan dilercim

yormazlarmi nobet tutuyolar biri uyuyo biri uyank :)

onlar gelmeden içerde anlaşmışlardır yağmurcum bak sen durunca ben baslıcam dıye :)

[aynen ayne n dr um bıle cıksın artık hocam dedım de bıde sıcak offff dıye tellendırdı ....
anam gece uyumayı gedctım mıde yanmasından aglıcam nerdeyse wc gıt gel yat yamul off gecseydı bı zaman

canım boğazında yanıyorsa en güzel limonlu soda ıyı geliyor rahatlatıyor ınsanı. ama meyvelı soda değil. sade soda+dogal lımon.
wc mesaisi bitmek bilmiyor zaten :)))) bu ay daha da cogaldı. kesın bu ay su faturaları fazla gelır sıfon çekmekten

günaydın canlar,cümleten hayırlı cumalar

selam ayşe HANIMMMMM kac seferdir selam verıyoruz havada geziyor

daha 2 sene olmadı ilk hamileliğimde 35 tl ödüyordum muayene ücreti, bunda 70 tlye çıktı neyseki nst ve rutin tahliller için de ücret istemiyolar.

bir oncekı hastane 22tl alıyordu muayeneye ama onlarda nst bastan paralıydı sanırım ve cok yuksektı. ama benım nst ıle ısım olmadı tabı ılk zamanlar. fakat gelen gıdenden duymuştum. bırde o hastanenın tahlıllerı cok pahalıydı 70-80 tl tutuyordu.
muayenede 22tl ama bısey baktığı yoktu. zaten dr.un uyuzluğundan ve ıhmalınden bıraktım orayı. suan gıttıgım hastaneye sırf doktoru ıcın gıdıyorum. burda muayene cok güzel dr. süper zaten maşallah. fakat burda da tahlıller ucretlı idrar tahlılı 12tl. kan tahlıllerı 45tl.

sen muayeneye 70 verıyorsun çok ama tahlıl ucretı olmaması cok ıyımıs.
ben sımdı kan tahlıllerını asm.de yaptırıyorum. yoksa doğum parası kalmıcak

canım gozunuz aydın hayırlı olsun. Yenı yerınızde huzurla sağlıkla yasayın ınsallah.

hayırlı vakitte gelsin inşallah sehercim sağlıkla sıhhatle

canım hayırlı olsun gözünüz aydın inşallah herşey gönlünüzce olur bebişe bişeyler olmaz korkma havalar sıcak nasılsa

Arkadaslar ben dogum yaptim bebisim 35 hafta 4 gunlukken dogdu genel sezeryan oldum dualarimdasiniz Rabbim hepinizi saglicakla yavrulariniza kavustursun detaylari sonra anlatirim

hayırlı olsun valla kendim doğurmuş gibi sevindim gizliden doğuruverdin yok hastane felan kandırdın bizi burayada uğramıyon hiç haberdar et biz cahil cahil bekliyok

selam kızlar benim evde canım çok sıkıldı o yuzden bgn işe geldim ne var ne yok diye :)
aynen canım bende bugun işyerime gittim 4 haftadır evdeyim zaman evde geçmiyor ama sıcaktan nefes alamdım işde olsa sitresten yapamazmışım

Ben de oyle düşünüyorum bebek dogsub yaz günü gonderelim temiz zaten :)
Kolay alisirsiniz inşallah

Arkadaslar ben dogum yaptim bebisim 35 hafta 4 gunlukken dogdu genel sezeryan oldum dualarimdasiniz Rabbim hepinizi saglicakla yavrulariniza kavustursun detaylari sonra anlatirim
maşallah şimdi nasıl bebis

Ben de şaşırdım beklesin diyor dr.um suyu az buldu pazartesi tekrar bakalim hiç sanci yok nstde.

ben üç haftadir bekliyorum daha yeni iki cm açıklık oldu:) :) inşallah dayanir annesi
Kasılma olmasın diye magnezyum ic demişti dr.sana verdi mi bir de nişan gelince su sizabilyor dikkat et

Doğum enerjisi mi yoksa hayırdır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah cnm masallah.bende enerji menerji yok.nefes almaya bile useniyorum :) sira bende mi ayyy heycan yaptim.su epidural beni korkutuyo ve yarin karar vermem lazim yarin islemlerim yapilacak.offf

canım sanada çok geçmiş olsun inş sağlıkla al bebeğini kucağına evet kilo hafta farketmiyor rabbim sağlık versin

Saat 2 de kontrolum var.artik bi degisiklik olsun istiyorum.banada desin 2 cm acikligin var diye.nst de sancim ciksin mesela.

action istiyorum diyorsun gidip gidip geliyoruz tık yok dımı ınsan bır hareket ıstıyor artık :)))

Kizlar su an nst deyim catlicam sicaktan sancim 50 fln oldu ama ben bisi hissetmedimmm bu gun cok heveslenmistim dogururum diye ama oglumun gelesi yok gibi

naptın dilercim çıktın mı ?

kuzummm gozun aydın dun aldık bızde daha haberını Rabbim sağlık sıhhat versin bıdığına.. detayları en kısa zamanda bekliyoruz ve koccaman opuyoruz ıkınızıdeeeeeeee

alemsin elifcim kendi işin bitti komsuya yardıma mı başladın

Benim memislerde tık yok.ne sertlik ne agri ne dolgunluk kös kös duruyolar.hamileykende buyumediyse umut yok artikin

Kızlar boluda doktor tavsiyesi olan var mi?

Doğum enerjisi mi yoksa hayırdır

enerjiyi bulmuşken halletim işleri

ama sıcak çok fena ya camlardan içeri sıcak hava üflüyolar sanki

az önce soğuk bir duş aldım serinledim, ama yine ateş bastı

Benim memislerde tık yok.ne sertlik ne agri ne dolgunluk kös kös duruyolar.hamileykende buyumediyse umut yok artikin

ya kaşıntı vardı ara ara cok az ama 3-4 gundur nasıl hassas nasıl acıyor deliricem
senın memısler istikrarlı memiş :)))) ama sütün falan bunlarla ılgısı yokmuş herkeste değişkenmiş sutun bol bol gelsinde değişiklik olmasın zaten cok da ıyı bısey değil sonuçta bence.

alemsin elifcim kendi işin bitti komsuya yardıma mı başladın

benim oğlan karşı komşunun evinde bizim evden daha çok vakit geçiriyor nene nene kadının yanından ayrılmıyor

onu almaya gittim baktım börek sarıyor yardım ettim

dün de hastaneden geldim evde börek sardım, bebek nasılolsa 100 gr almış diye yedik börekleri

canım yok maraşta olcak benim doğum sen antepde misin orası da bura gibidir şimdi...

canım doğumdaşım gözün aydın olsun miniş de sende iyisinizdir inşallah çok ani olmuş sağlıkla büyüt bebeğini balım...

Kizlar ciktim ben hala dogurmuyorum.m bekliyoruzzzz oglum iyi 2850 kg 51 cm her an bekliyorz offff bunaldim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…