2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

:)))) ohh 100grmın hatrına borekde yenmıs afıyet olsun tatlım benım pek umudum kalmadı elifcim ben gecen hafta cok normal yedım ama 450gr cıvarında almış kuzu. doktor yapacak bısey yok dıyor en cok da karpuzsuzluk koyuyor yaaa ne güzel koca kaseyle yıyordum soğuk soğuk sulu sulu oyhhh

Kizlar ciktim ben hala dogurmuyorum.m bekliyoruzzzz oglum iyi 2850 kg 51 cm her an bekliyorz offff bunaldim vallaha

maşallah canım oglusa
dilercim 40 a kadar yolu var galıba bızım badıklerın gelesı yok. :18:
gecen hafta aşağıda batma olmuştu dun onu sordum acaba kanala gırdımı dıye yooookk hıc kanalla alakası keyfı yerınde yatıyordu :))))

doğumdan sonra alırız koca karpuzları çatlayana kadar yeriz

benim yüzümden oğluşla eşim de karpuza hasret

Sinemcim bence çoğumuz pimi çekilmiş bomba gibiyiz,hergün ayrı bi şikayet,belirt,yorulduk bebemmmm,sen nasılsın bakalım
Arkadaslar ben dogum yaptim bebisim 35 hafta 4 gunlukken dogdu genel sezeryan oldum dualarimdasiniz Rabbim hepinizi saglicakla yavrulariniza kavustursun detaylari sonra anlatirim
CANIMMMM Rabbimsizlerebağlışlasın gülüm,en kısa zamanda heberlerini bekliyoz,senin sağlığın da iyi umarım,meraklanmaya başlamıştık bu sabah hanzadeyle konuşuyoduk doğurduğunu tahmin ettik,hadi maşallah
sehercim fırsat buldukça bize de haber ver gülüm Allah sağlıcakla kavuştursun bebişini,tüm anneleriii

evet canm antepteyim,akşam 5 te çıkıyom güya işten,sanırısın öğlen 12 sıcağı,beter durumda yani,Allah cümlemize kolaylık versin

kızlar dunku sıcakta carsıda tukendım ama sus işlerimiz hallettik cok sukur :)

bu süs sepetimiz :) ilerde kullanabılecegı seylerı tercıh etmeye calıstık. ıcıne koyar bebeğini oynar :)) (inşallah)
sepetı 25tl.ye aldık.

sepetin içindeki bebek şekeri suslerı bunları daha once almıştık zaten burda yakın bır yerden. (içinde lavanta var arkası magnetlı)

bu da kapı susumuzun hazır alınmış hali. 20tlye aldık.

kalın kurdele ve harf alıp ıcıne ismini ekledik tızımıza özel olsun diye :)

bu da minnoş kızımın dun cekılen resimi :) maşallah dıyın teyzeleri.

canım hayırlı olsun :) Rabbim sağlıkla kavuştursun sızı
hangı hastaneye gıdıyorsun? kac seferdir sorucam unutuyorum.
süs için özelden yazdım bu arada.

Canım medstar topçulara gidiyorum ben. Özelden de yazdım bir kontrol etsene. Ya bu arada süslere cicilere bayıldım, güle güle eskisin. Çok da uyguna olmuş. Pembiş pembiş fıstığın herbişeyi. Allah nazarlardan korusun fıstığını...

Son düzenleme:
doğumdan sonra alırız koca karpuzları çatlayana kadar yeriz

benim yüzümden oğluşla eşim de karpuza hasret

ayy valla karpuzla doyurucam karnımı
butun kış karpuz dıye tırmaladım zaten simdide yıyemıyorum.

yazık kız eşin neysede oglus yesın kıyamam onaaa

Sinemcim bence çoğumuz pimi çekilmiş bomba gibiyiz,hergün ayrı bi şikayet,belirt,yorulduk bebemmmm,sen nasılsın bakalım

cok sukur kuzum ıyıyım klasık sıkıntılar dışında.
ama senı merak ettım nasıl oldun dıye. canım benım toparlandın dımı tam olarak.

sağol canım daha güzelleri sizin olsun :) Amin.. Rabbim hepimizin kuzularını korusun, sağlıkla kavuşalım inşallah..
tamam canım bakıyorum

maşallah canm ne güzel olmuşlar bitmiş işte hazırlıklar,geriye cadıları beklemek kaldı,yine görebilmişsiniz canım siz bizimki elini sürekli yüzünde ,anca elini görüyoz ,bu arada ben işe geliyom da güçlükle,küfür gibi beee,

Son düzenleme:
Geldim kontrolden bebegim biraz minyon.2750 g.rahim agzinin uzunlugu kisalmis.cati muaynesini 38 de yapiyorum dedi.yani haftaya muayne olcam.onun disinda sikintimiz yok sukur.artik heran hazirlikli ol dedi.nst de sancilar 50 60 civarinda cikti.ama bi inip bi yukselmesi gerekiomus.hep ayni olursa sanci olmazmis o.

rahim ağzı uzunluğun ner kadar canım

Maşallah size ins bir hafta daha durur cuvcuvun

ayyyyyy herkes doğuruyor yaw Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...bebekler sabırsız hep erken geliyorlar hayırdır inşallah...

rahim ağzı uzunluğun ner kadar canım

Maşallah size ins bir hafta daha durur cuvcuvun

Bilmem ki sormadim tatlim sadece kisalmis dedi.ben hic doguramicam gibi geliyo ne sanci ne kasilma var.1 haftadan fazla durmazsa mutlu olcam.herkes doguruyoya bi ben kalcam gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…