2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sağol aysem. oyle valla artık çatlaya çatlaya bekliyoruz. :)
senın utangaç kızının o bidik ellerini ısırırım ama :) bizimkide bir ara cok kapatıyordu yuzunu bu cadılar hem cadı hemde nazlı :)
ya valla artık cık be guzelım ızıne nasıl ağırlaştık zaten tabı kufur gıbı gelır. bu hafta son ama dimi?

maşallah canım kuzucuğuna. gayet güzel kılosu. bugünde doğuramadan geldin :) artık kontrollerde bıle belkı dogururz umudu oluyor :)))

minnosada cicilerine de kocaman bir masallaaaaaaahhhhh

sağol hicran teyzesi :) tepikleriyle teşekkür edıyor tontık kızımda :)

Valla kontrole gitmeden bebegin.park yatagina serecegim nevresimleri utuledim serdim kontrole oyle gittim dogurcakmis gibi ama tik yok.

Bende de tık yok canım 3 gün sonra pirtlatmak istiyorum ına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaaam ne ka güzel ne ka gözel cnm güle güle takın takistirin kizz senin kızın yüzü ne kaaaa belli öyle bizimki usg ye sigmiyo yaaa acaba makinadan makinaya farkediyor mu bide senin usg net net gösteriyor belli cook güzel bi kızın olacak cancagzimm yerim onu bn yaaaa..

Maşallah maşallah maşallah tü tü ....
Kızlar ben Dr a geldim şuyum geldi galiba

Aaaa nasıl oldun cnm ayyy çok heyecanli

maşallah prensesin cicilerine de kendisine de

Kızlar ben Dr a geldim şuyum geldi galiba

nasılsın şuan merak ettim

ayy 2 doğum yapmış olcam, şu suyum geldi, sancım geldi, nstde sancım çıktı diyemeden vallahi

bebiş aşağı inmiş iyice yani, hayırlı vakitte gelsinler inşallah

Bende de tık yok canım 3 gün sonra pirtlatmak istiyorum ına

sen sınavlarda, ödevlerde doğurma da canım az sık dişini

Sinemcim hepsi birbirindn guzel pempis pempis bayildimmm ..
Zilli kizinada masaallh tututu..yanaklarini yerim tonbisinnn

Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum

gözün aydın canım maşallah tontişe de

topikten kısa süre kaybolan doğum yaptım deyip geliyor darısı bize artık

Maşallah cnm gözünaydin ayy ne güzel sende kurtuldun Allah n izniyle ..Rabbim anali babalı büyütsün

Öncelikle gözün aydın canım darısı bize inş bende de aşırı ödem var korktum açıkçası sen istege bağlı sezaryan mı oldun

Cnm gozunaydin.allah saglikli uzun omurler versin size.bende cok korkuyorum epiduralden.

Tşkler kızlar rabbim en güzel şekilde szede tattırsın sezeryan isteğe bağlı değildi ilk doğum seZryan olduğu için

Gozun aydin canim.bende epidural oldum iki gun zorlandim ama simdi cok daha iyiyim. İnsallah sende toparlarsin kisa surede

Cnm o an dan korkuyorum yaaa cesaret istiyorum.

Kiz benim hic aklmda epidural yoktu, biliyosun acil gittim ve mecbur kaldim. Hic korktugum gibi olmadi. Bebeginin cikar cikmaz agladigini duyuyosun goruyosun. Odana gider gitmez bilincin yerinde oluyo emzirebiliyosun. Hiic takilma biseye. Sezeryan olacaksan epidural ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…