Bilmem ki sormadim tatlim sadece kisalmis dedi.ben hic doguramicam gibi geliyo ne sanci ne kasilma var.1 haftadan fazla durmazsa mutlu olcam.herkes doguruyoya bi ben kalcam gibi geliyo
rahim agzin kisaliyorsa yakindir canım doğum merak etme elbet çıkacak o bebiş ordan
ben varken en son doğurmazsın canım bence :)
maşallah canm ne güzel olmuşlar bitmiş işte hazırlıklar,geriye cadıları beklemek kaldı,yine görebilmişsiniz canım siz bizimki elini sürekli yüzünde ,anca elini görüyoz,bu arada ben işe geliyom da güçlükle,küfür gibi beee,
Geldim kontrolden bebegim biraz minyon.2750 g.rahim agzinin uzunlugu kisalmis.cati muaynesini 38 de yapiyorum dedi.yani haftaya muayne olcam.onun disinda sikintimiz yok sukur.artik heran hazirlikli ol dedi.nst de sancilar 50 60 civarinda cikti.ama bi inip bi yukselmesi gerekiomus.hep ayni olursa sanci olmazmis o.
minnosada cicilerine de kocaman bir masallaaaaaaahhhhh
sağol aysem. oyle valla artık çatlaya çatlaya bekliyoruz. :)
senın utangaç kızının o bidik ellerini ısırırım ama :) bizimkide bir ara cok kapatıyordu yuzunu bu cadılar hem cadı hemde nazlı :)
ya valla artık cık be guzelım ızıne nasıl ağırlaştık zaten tabı kufur gıbı gelır. bu hafta son ama dimi?
maşallah canım kuzucuğuna. gayet güzel kılosu.bugünde doğuramadan geldin :) artık kontrollerde bıle belkı dogururz umudu oluyor :)))
sağol hicran teyzesi :) tepikleriyle teşekkür edıyor tontık kızımda :)
kızlar dunku sıcakta carsıda tukendım ama sus işlerimiz hallettik cok sukur :)
bu süs sepetimiz :) ilerde kullanabılecegı seylerı tercıh etmeye calıstık. ıcıne koyar bebeğini oynar :)) (inşallah)
sepetı 25tl.ye aldık.
Eki Görüntüle 1170637
sepetin içindeki bebek şekeri suslerı bunları daha once almıştık zaten burda yakın bır yerden. (içinde lavanta var arkası magnetlı)
Eki Görüntüle 1170636
bu da kapı susumuzun hazır alınmış hali. 20tlye aldık.
Eki Görüntüle 1170638
kalın kurdele ve harf alıp ıcıne ismini ekledik tızımıza özel olsun diye :)
Eki Görüntüle 1170639
Eki Görüntüle 1170641
bu da minnoş kızımın dun cekılen resimi :) maşallah dıyın teyzeleri.
Eki Görüntüle 1170642
Kızlar ben Dr a geldim şuyum geldi galiba
bu süs sepetimiz :) ilerde kullanabılecegı seylerı tercıh etmeye calıstık. ıcıne koyar bebeğini oynar :)) (inşallah)
sepetı 25tl.ye aldık.
Eki Görüntüle 1170637
sepetin içindeki bebek şekeri suslerı bunları daha once almıştık zaten burda yakın bır yerden. (içinde lavanta var arkası magnetlı)
Eki Görüntüle 1170636
Eki Görüntüle 1170638
Eki Görüntüle 1170639
Eki Görüntüle 1170641
Eki Görüntüle 1170642
Kızlar ben Dr a geldim şuyum geldi galiba
Geldim kontrolden bebegim biraz minyon.2750 g.rahim agzinin uzunlugu kisalmis.cati muaynesini 38 de yapiyorum dedi.yani haftaya muayne olcam.onun disinda sikintimiz yok sukur.artik heran hazirlikli ol dedi.nst de sancilar 50 60 civarinda cikti.ama bi inip bi yukselmesi gerekiomus.hep ayni olursa sanci olmazmis o.
Bende de tık yok canım 3 gün sonra pirtlatmak istiyorum ına
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sepetı 25tl.ye aldık.
Eki Görüntüle 1170637
Eki Görüntüle 1170636
Eki Görüntüle 1170638
Eki Görüntüle 1170639
Eki Görüntüle 1170641
Eki Görüntüle 1170642
Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum
Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum
Slm hrkese dün sabah bende doğum yaptım çok zor geçti epidural istedim ödem varmış vücudumda mahfettiler belim delk deşk oldu neyseki sonunda buldular uyuşturma yerini üç buçuk kiloya yakın çok güzel bir oğlum oldu size tek diye bileceğim keyfiyeere sezeryan olmayın dün dayanılmaz
dayanılmaz ağrım vardıbugünde ağrı kesiclerle zarzorkalkıyorum
Cnm gozunaydin.allah saglikli uzun omurler versin size.bende cok korkuyorum epiduralden.
Ebrucumm korkma canim gayet iyiyim ben bak
Cnm o an dan korkuyorum yaaa cesaret istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?