Kiz benim hic aklmda epidural yoktu, biliyosun acil gittim ve mecbur kaldim. Hic korktugum gibi olmadi. Bebeginin cikar cikmaz agladigini duyuyosun goruyosun. Odana gider gitmez bilincin yerinde oluyo emzirebiliyosun. Hiic takilma biseye. Sezeryan olacaksan epidural ol.
Ya o an hicbise hissettinmi yada duydunmu ne bilem icini karistirdiklarini anladinmi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa dokunuslari falan hissettim ama aci hissetmedim zaten azcik hissediyorum dedigin an tekrar ilac veriyolar.
Yarin karar vermem gerek.ben cok heycan yaparim epiduralde.allahim bana yardim et yaaa
İnsallah en hayirli karari verirsin canim. Bebegin saglikla gelsin de nasi geldigi cok onemli degil:)
Elbette saglikli olsunda bise istemem.ama epiduralde ilk duymak dokunmak istiyorum.
Kesinlikle çok zevklisiniz.Güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın..kızlar dunku sıcakta carsıda tukendım ama sus işlerimiz hallettik cok sukur :)
bu süs sepetimiz :) ilerde kullanabılecegı seylerı tercıh etmeye calıstık. ıcıne koyar bebeğini oynar :)) (inşallah)
sepetı 25tl.ye aldık.
Eki Görüntüle 1170637
sepetin içindeki bebek şekeri suslerı bunları daha once almıştık zaten burda yakın bır yerden. (içinde lavanta var arkası magnetlı)
Eki Görüntüle 1170636
bu da kapı susumuzun hazır alınmış hali. 20tlye aldık.
Eki Görüntüle 1170638
kalın kurdele ve harf alıp ıcıne ismini ekledik tızımıza özel olsun diye :)
Eki Görüntüle 1170639
Eki Görüntüle 1170641
bu da minnoş kızımın dun cekılen resimi :) maşallah dıyın teyzeleri.
Eki Görüntüle 1170642
Ben sezeryan istemeyen epidural aklindan gecmeyen biri olarak memnun kaldim tavsiye ederim
Ben sezeryan istemeyen epidural aklindan gecmeyen biri olarak memnun kaldim tavsiye ederim
Biliyorum cnm seni.ama sen ztn cesaretliydin :) doguracam da doguracam diyodun :)
Cok sıcak kızlar Bolu. Bakalim ödev yapıyorum bir.taraftan sınavlar var. Ne yapicam ne olucak.hiç.bilmiyorum. Karnimda kocaman olmuş
Kizlar doğum sancisiyla gaz sancısını nasil ayirt edebiliriz?
Durum hala aynı yoğun bakımda bi kerecik dokunamadim bile
Artık bizde yogun bakım ünitesindeyizbebegimi sarılığı yükseldiği için küveze aldılar kilo kaybı var. Siz nasıl oldunuz acaba?
Sinemcim bence çoğumuz pimi çekilmiş bomba gibiyiz,hergün ayrı bi şikayet,belirt,yorulduk bebemmmm,sen nasılsın bakalım
CANIMMMM Rabbimsizlerebağlışlasın gülüm,en kısa zamanda heberlerini bekliyoz,senin sağlığın da iyi umarım,meraklanmaya başlamıştık bu sabah hanzadeyle konuşuyoduk doğurduğunu tahmin ettik,hadi maşallah
sehercim fırsat buldukça bize de haber ver gülüm Allah sağlıcakla kavuştursun bebişini,tüm anneleriii
evet canm antepteyim,akşam 5 te çıkıyom güya işten,sanırısın öğlen 12 sıcağı,beter durumda yani,Allah cümlemize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?