2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ya o an hicbise hissettinmi yada duydunmu ne bilem icini karistirdiklarini anladinmi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle çok zevklisiniz.Güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın..

Son düzenleme:
Ben sezeryan istemeyen epidural aklindan gecmeyen biri olarak memnun kaldim tavsiye ederim

Bende nasip olursa 18inde sezeryan olucam ama daha konusmadik genel mi epidural mi bel fitigim var hic bilginiz var mi olur mu epidural bel fitigi olan biri sonrasinda bacaginzda uyusukluk filan oldu mu cunku bel fitigim odugu icin yoruldugumda bile bacagim uyusuyor

Cok sıcak kızlar Bolu. Bakalim ödev yapıyorum bir.taraftan sınavlar var. Ne yapicam ne olucak.hiç.bilmiyorum. Karnimda kocaman olmuş

Cok sıcak kızlar Bolu. Bakalim ödev yapıyorum bir.taraftan sınavlar var. Ne yapicam ne olucak.hiç.bilmiyorum. Karnimda kocaman olmuş

Allah zihin acikligi kolaylik versin balim.hem formasyon dersleri sanada yararli olur oglun icin bi suru sey ogrenirsin.Allah kimseye kaldiramicaa yuk vermezmis.hayirlisiyla ustesinden gelirsin.

kizlar inanilmaz sicak var
Nefes almakta zorlaniyorum sized de oluyor mu ? 3 gundur gece uyuyamiyorum

Kizlar doğum sancisiyla gaz sancısını nasil ayirt edebiliriz?

hayırlı akşamlar kızlar herkes sıcaklardan yanıyor aynen bizim burada çok kötü yüzümden alev çıkıyor sanki...
BUFYY süsleriniz çok güzel güle güle kullanın bebişinede maşallah çok tatlı poz vermiş hanfendi:))
JEYA hayırlı uğurlu olsun bebişin canım sıra bize gelsin biran önce ben boğuluyorum artık...
zaman durdu sanki ya...

Kizlar doğum sancisiyla gaz sancısını nasil ayirt edebiliriz?

doğum sancısı başladımı durmaz canı örneğin ben kızımda geceden başladı hafif hafif ertesi geceye kadar sürdü belli aralıklarla geliyor gidiyor saat tutarsın en son dkya indimi sancılar sıklaştımı doğum demektir...

Cok gecmis olsun canim rabbim acil sifa versin tez zamanda kucaginiza alirsiniz ins.
INCi sanada gecmis olsun csnim uzmeyin kendiniz i iyi olacak ins

Kızlar benim çatım çok ağrıyor hele hareket edince su iki gündür karnımda baya aşağıya indi kuzucugumda maşallah çok hareketli ..

Ah aysem ah kiz dungece nisan geldi bugunde afedrsn idrarimi yaptiktan sonra şop diye bisi dustu klozetin icine bi bakarimki yine o kalin sumuksu seyden neyse dktru aradim saglk ocagindaki ebe arkadasmi aradim hic panik yapma dediler gayet normal sancin yada suyun gelene kadar devam et dikkat et kendine nekadar durursa bebis icerde okadar iyi dediler dktrm istersn gel ama bence gerek yok haftada alabilir gunde alabilir saatte alabilir dogumun tehlikeli bisi oldugunu dusunmuyorm dedi zaten pzrtsi kontrolm var hayirlisi artik bide bende bi enerji patlamasi yaptigim isleri anlatsam sasarsin kiz resmen enerji drink icmis gibiyim mutfak dolaplarini ic dis sildim iclerini duzenledim buarada buyuk mutfagim..dip kose sildim supurdum kocayla halilari serdik utu yaptim pimapen kapi ne bulursam sildim catal kasiklari bile deterjanli suyla kaynattim bu arada cocukla ilgilendim balkonda Lkoltukla ekbank var onlara kadar ne bulursam temizledim esim diyoki eski seher geri gelmis noldu sana boyle pire gibisin diyor simdide wcleri yikiycam dus alcam massallah deyin kizlar bu enerjime 9ayin birikimi :)) unutmadan hala sancim yok kizim cok hareketli cok iyiyz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…