2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Çok geçmiş olsun beni Emzirme ye cagirdilar bugün hatta iyi olursa yarın sabah taburcu edeceklermis sabah 9 da gideceğim bakakim ne olacak

Kızlaaarrrr bugün bebegimi Emzirmeye gittim ilk defa durumu iyiymiş hiç bir sıkıntı olmazsa yarın taburcu edeceklermis sabah 9 da cagirdilar dua edin bize

Kızlaaarrrr bugün bebegimi Emzirmeye gittim ilk defa durumu iyiymiş hiç bir sıkıntı olmazsa yarın taburcu edeceklermis sabah 9 da cagirdilar dua edin bize

Cnm ins yarın sabah sağlıkla kucağına alır miisss kokusuyla evinize gidersiniz yuvanixda rahat rahat emzirirsin ins...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah birlikte evinize gidersiniz. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Gözünüz aydın çok sevindim gerçekten.bebeğimi yatiracaklarini söylediklerinde nedendir bilmiyorum ilk sizin bana yazdiklariniz aklima gelmisti.bende şimdi sütümü sagiyorum şimdi yarın götürucem.bize de dua edin hemen atsın sariligini bebeğim evimize gelelim hemen.

Benden bi tane daha:)
Sancı başlatmak için ne yapsak ki ben doğurmak istiyorum; )

Maşallah Allah sağlık versin inşallah sana da bol süt; )

.

Kaynanam esime ha bire baskı yapıyor kaynanan neden gelmiyor gelmeyecek ise ben geleyim gelsin söyle vs..bu kadın manyak mı ne bes aydır gelmemek için bahaneler üretiyor simdi dediğine bak.annemi ben doğumdan sonra cagiracagim dedim kafam rahat olsun asıl doğumdan sonra işime yarayacaklar şimdiden gelmesinler esim de izinde 7 24evdeyiz bebek gibi bakıyor zaten.esim de gelme doğumdan sonra gelecek biz öyle istiyoruz demis.afferin ona.ayrica kadıni ilk dogumda gel olacak diye cagirdik gününü beklemez dwdi dr.dedik tinmamisti bile.simdi kalkmış anneme laf atiyor

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım

Aaaa cnm yaa maşallah sana öncelikle gözün aydın senin kuzun da sabırsız çıktı desene.nasılsınız tatlım durumunuz nasıl

Aaaa cnm yaa maşallah sana öncelikle gözün aydın senin kuzun da sabırsız çıktı desene.nasılsınız tatlım durumunuz nasıl

Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊

Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊

Allah razı olsun cnm kaçta yaptın doğumu.iyi olmanıza çok sevindim hastanedmisn peki

Aneyyyyy gozunaydin cnm.saglikla buyusun yavrun.masallah sana ya gittin dogurdun geldin...

Maşallah :) son haftalar bazısında tam tersi bitkinlik bazısında sendeki gibi enerji patlaması oluyormuş öle okumuştum

Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

ayy seninde az kaldi o zaman canim hayirlisi artik sag salim kavusursun ins bebisine.nisan geldikten sonra bende bir hafta beklemistim kizimda bir hafta sonra olmuştu kuzum.sen normalmi istiyordun sanki senin oglun sezaryen degilmiydi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…