Artık bizde yogun bakım ünitesindeyizbebegimi sarılığı yükseldiği için küveze aldılar kilo kaybı var. Siz nasıl oldunuz acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaarrrr bugün bebegimi Emzirmeye gittim ilk defa durumu iyiymiş hiç bir sıkıntı olmazsa yarın taburcu edeceklermis sabah 9 da cagirdilar dua edin bize
Kızlaaarrrr bugün bebegimi Emzirmeye gittim ilk defa durumu iyiymiş hiç bir sıkıntı olmazsa yarın taburcu edeceklermis sabah 9 da cagirdilar dua edin bize
Ah aysem ah kiz dungece nisan geldi bugunde afedrsn idrarimi yaptiktan sonra şop diye bisi dustu klozetin icine bi bakarimki yine o kalin sumuksu seyden neyse dktru aradim saglk ocagindaki ebe arkadasmi aradim hic panik yapma dediler gayet normal sancin yada suyun gelene kadar devam et dikkat et kendine nekadar durursa bebis icerde okadar iyi dediler dktrm istersn gel ama bence gerek yok haftada alabilir gunde alabilir saatte alabilir dogumun tehlikeli bisi oldugunu dusunmuyorm dedi zaten pzrtsi kontrolm var hayirlisi artik bide bende bi enerji patlamasi yaptigim isleri anlatsam sasarsin kiz resmen enerji drink icmis gibiyim mutfak dolaplarini ic dis sildim iclerini duzenledim buarada buyuk mutfagim..dip kose sildim supurdum kocayla halilari serdik utu yaptim pimapen kapi ne bulursam sildim catal kasiklari bile deterjanli suyla kaynattim bu arada cocukla ilgilendim balkonda Lkoltukla ekbank var onlara kadar ne bulursam temizledim esim diyoki eski seher geri gelmis noldu sana boyle pire gibisin diyor simdide wcleri yikiycam dus alcam massallah deyin kizlar bu enerjime 9ayin birikimi :)) unutmadan hala sancim yok kizim cok hareketli cok iyiyz teyzeleri
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
Aaaa cnm yaa maşallah sana öncelikle gözün aydın senin kuzun da sabırsız çıktı desene.nasılsınız tatlım durumunuz nasıl
Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊
Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊
Ah aysem ah kiz dungece nisan geldi bugunde afedrsn idrarimi yaptiktan sonra şop diye bisi dustu klozetin icine bi bakarimki yine o kalin sumuksu seyden neyse dktru aradim saglk ocagindaki ebe arkadasmi aradim hic panik yapma dediler gayet normal sancin yada suyun gelene kadar devam et dikkat et kendine nekadar durursa bebis icerde okadar iyi dediler dktrm istersn gel ama bence gerek yok haftada alabilir gunde alabilir saatte alabilir dogumun tehlikeli bisi oldugunu dusunmuyorm dedi zaten pzrtsi kontrolm var hayirlisi artik bide bende bi enerji patlamasi yaptigim isleri anlatsam sasarsin kiz resmen enerji drink icmis gibiyim mutfak dolaplarini ic dis sildim iclerini duzenledim buarada buyuk mutfagim..dip kose sildim supurdum kocayla halilari serdik utu yaptim pimapen kapi ne bulursam sildim catal kasiklari bile deterjanli suyla kaynattim bu arada cocukla ilgilendim balkonda Lkoltukla ekbank var onlara kadar ne bulursam temizledim esim diyoki eski seher geri gelmis noldu sana boyle pire gibisin diyor simdide wcleri yikiycam dus alcam massallah deyin kizlar bu enerjime 9ayin birikimi :)) unutmadan hala sancim yok kizim cok hareketli cok iyiyz teyzeleri
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
ayy seninde az kaldi o zaman canim hayirlisi artik sag salim kavusursun ins bebisine.nisan geldikten sonra bende bir hafta beklemistim kizimda bir hafta sonra olmuştu kuzum.sen normalmi istiyordun sanki senin oglun sezaryen degilmiydi canim.Ah aysem ah kiz dungece nisan geldi bugunde afedrsn idrarimi yaptiktan sonra şop diye bisi dustu klozetin icine bi bakarimki yine o kalin sumuksu seyden neyse dktru aradim saglk ocagindaki ebe arkadasmi aradim hic panik yapma dediler gayet normal sancin yada suyun gelene kadar devam et dikkat et kendine nekadar durursa bebis icerde okadar iyi dediler dktrm istersn gel ama bence gerek yok haftada alabilir gunde alabilir saatte alabilir dogumun tehlikeli bisi oldugunu dusunmuyorm dedi zaten pzrtsi kontrolm var hayirlisi artik bide bende bi enerji patlamasi yaptigim isleri anlatsam sasarsin kiz resmen enerji drink icmis gibiyim mutfak dolaplarini ic dis sildim iclerini duzenledim buarada buyuk mutfagim..dip kose sildim supurdum kocayla halilari serdik utu yaptim pimapen kapi ne bulursam sildim catal kasiklari bile deterjanli suyla kaynattim bu arada cocukla ilgilendim balkonda Lkoltukla ekbank var onlara kadar ne bulursam temizledim esim diyoki eski seher geri gelmis noldu sana boyle pire gibisin diyor simdide wcleri yikiycam dus alcam massallah deyin kizlar bu enerjime 9ayin birikimi :)) unutmadan hala sancim yok kizim cok hareketli cok iyiyz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?