2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar cok sancim var ama ne sancisi ayiramiyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belimden vuruyor. Sanci girip cikiyo

Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

Anaaaaammmm şoktayim şuan. Cnm gozunaydin saglikla büyüt yavrunu.allaha emanet olun.

Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)

Ayyyyyy tatlım yaa cok sevindim gozunaydin senin adına bnde istiyommm yeaaa
Hayırlı geceler kizlar esime sahur hazırlamak icin bekliyorum bugunde aksine uyku basti ustume

Aman şeytan a teslim olma kız dürtüyo mu ne güzel güzel sahurunuzu yapn hAyırlı ramazanlar tatlım ..bnde yemek hazırlmcktm sinirlndim eşime yigeni burda hamile halimle didinip duruyorm sonra baktım kalktılar 15 dk sonra sadece su içip yattilar bnde dayanamadım kalkıp birşeyler hazırldim yesinler diye günaha girneyeyim boşuna sindi

Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊

O duygu benmiyim bilmiyorum ama Allah razı olsun. Allah anali.babalı.büyütsün kuzucugunu.

Maşallah canım sessiz sakın doğurup gelmissin. Allah anali.babalı büyütsün

hayirli olsun canim ya nasil heyecanlandim sıra sira geliyor bebisler.darisi bize iyisinizdir umarim

Anaaaaammmm şoktayim şuan. Cnm gozunaydin saglikla büyüt yavrunu.allaha emanet olun.

Sağolun kızlar Allah razı olsun.Doğumum biraz ani oldu.Bebeğimin çarpıntısı varmış kalp atışları yükseldi.Bu arada sancılarım da başladı fakat alttan muayenede bile kendimi çok kastığım için sezeryan olmaya karar verdim.Çok şükür şimdi iyiyiz bebeğimiz tam 38+0 da doğdu.Simsiyah saçları var her gören saç muhabbeti yapıyo :) Ben daha şimdiden ölüp bitiyorum ona..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

günaydın anneler ve bebişleri bebeklerimiz kısmetse ramazanda doğurcaz benimkininde gelesi yok ama bakalım artık hayırlı ramazanlar herkese

Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

gözün aydın canım erkenden gelmiş kuzu

daha geçenlerde eşyalarını hazırlamadım demiyo muydun sen?

aynen doğuma giderken bi gün önceden yıkayıp kuruttuğum kırış buruş cicileri doldurdum çantaya
ne yaparsın kuzular beklemiyoo aklına koymuş küçük adam..

şimdi uyuyyoo yarım saatlik periyotlarla emziriyorum sarılığı yüksekçıktı teyzesii bakalım düşmüş biraz ama pazartesi kontroü var mememe yapıştırdım resmen sürekli mamişşş

sadece bir kaç yoktum neler neler olmuş... 4 gün hastanede yattım üstüne birde annanemizi kaybettik burayı takip edemedim amaa ... toz bulutu sis bulutu her yer bebiş dolmuş...tüüüm cici anneleri tebrik ediyorum... benim prenseste geliyordu az daha 34 de... çok şükür şimdi 37 ye girdik biraz daha durursa süper olacak 38 de alıcaklar

arakadaşlar hayırlı ramazanlar olsun bereketi evinizde daima dursun....bu ne sıcak ya çatlıyorum düşünün sizde durumlar nedir...salı kontrolüm var benim miniş daha doğum pozisyonuna geçmedi bakalım hanımefendi ne zaman keyfi olup da döncek...:44::44:

Günaydın arkadaşlarr herkesin ramazanı hayırla geçsin inşallahh

Firarperest ve asaytasarım arkadaşım gözleriniz aydın cnım allahım anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzucuklatknızı darısı bizlerinde başına inşallahh

Sıcaklar çok fenâaaaaaa dayanamıyorum elim yüzüm ayağım fena şiş fil hastalığına yakalanmış gibi oldum pöfff

Bide söylemesi ayıptır sıcaklardan ve akıntıdan dolayı galiba mantar olmuşum nasıl geçecek yaaa fitil kullanırsam iyiyim sonra tekrarlıyo

Başınız saolsun canım sanada geçmiş olsun inşallahh kuzucuk biraz daha bekler zamanını sabırsız kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…