Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)
Kizlar cok sancim var ama ne sancisi ayiramiyorm
Anammmm bi bebişş daha mı geliyo yokksa!
Kizlar cok sancim var ama ne sancisi ayiramiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belimden vuruyor. Sanci girip cikiyo
Kızlar iyi geceler ben de dün sabah doğum yaptım spinal sezeryan oldum şimdi hastanedeyiz bebeğime bayılıyorum ayrıntıları yazıcam daha sonra :)
Hayırlı geceler kizlar esime sahur hazırlamak icin bekliyorum bugunde aksine uyku basti ustume
Hamd olsun canım iyiyiz normal oldu dikişim bar biraz duyguya cok dua ettim adıyla sonra sıZe Allah bi avazda kurtarsın hepinizi 😊
hayirli olsun canim ya nasil heyecanlandim sıra sira geliyor bebisler.darisi bize iyisinizdir umarim
Anaaaaammmm şoktayim şuan. Cnm gozunaydin saglikla büyüt yavrunu.allaha emanet olun.
Ayyyyyy tatlım yaa cok sevindim gozunaydin senin adına bnde istiyommm yeaaa
Aman şeytan a teslim olma kız dürtüyo mu ne güzel güzel sahurunuzu yapn hAyırlı ramazanlar tatlım ..bnde yemek hazırlmcktm sinirlndim eşime yigeni burda hamile halimle didinip duruyorm sonra baktım kalktılar 15 dk sonra sadece su içip yattilar bnde dayanamadım kalkıp birşeyler hazırldim yesinler diye günaha girneyeyim boşuna sindi
Kızlar doğurdum ben 35₺5 de meger gelen suymus ve 7 cm açılma varmıs sancı olmadıgı için anlamadım
gözün aydın canım erkenden gelmiş kuzu
daha geçenlerde eşyalarını hazırlamadım demiyo muydun sen?
Maşallah canım sessiz sakın doğurup gelmissin. Allah anali.babalı büyütsün
kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza
Sağolun kızlar Allah razı olsun..Anne olmak harikaymış :)
sadece bir kaç yoktum neler neler olmuş... 4 gün hastanede yattım üstüne birde annanemizi kaybettik burayı takip edemedimamaa ... toz bulutu sis bulutu her yer bebiş dolmuş...tüüüm cici anneleri tebrik ediyorum... benim prenseste geliyordu az daha 34 de... çok şükür şimdi 37 ye girdik biraz daha durursa süper olacak 38 de alıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?