canım dr nidilati haftaya birak dedi 37+0 da biraksam diyorum agrilar kasilmalar basliyor hemen zaten sonra ne zaman gelir bebiş bilemiyorum
Selam kızlar.. 25 haziranda sabah 10:18de 49 cm 3260 gr oglusum katildi hayatimiza :)
Belden uyusturuldum sezeryanda. Ben hep genel istiyordum korkuyorum.görürüm duyarim panik yaparim diye ama hic korkulcak bisey değilmiş zaten 10 dakikada bebeği aliyorlar anlamiyorsunuz bile :)
Tavsiyelerde gelince yan yatis uyku yastigi mutlaka alin. Biz onla çok rahat ettik zaten doktora evde yatirirken meyilli olsun Basi biraz yuksek olsun dedi biz o yastkla her yere tasiyoruz çok rahat ettik.
Emzirme yastigi da çok isime yaradi simdilik altina ince bi uastik daha koyuyorum hem daha rahat oluyor hem de karnimi koruyo.
Birde gogsum.ilk geceden yara oldu, lansinohu ilk emzirme deneyiminizden itibaren her seferinde surun. Ben sabah aksam surcem diye ilk gün surmedim simdi cabuk geçsin diye dua ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dr nidilati haftaya birak dedi 37+0 da biraksam diyorum agrilar kasilmalar basliyor hemen zaten sonra ne zaman gelir bebiş bilemiyorum
Uleeyynnn özgeeeee bir hemserin olarakdan ben o kuzuyu niye goremiyorum.cok pis küstüm lan
artik get an gelebilirler canım hazırlikli olmak gerekuzunsuredir hic bakamadim saatt farkindan denk getiremiyorumm . benim dun kontrolum vardi doktor bebegin cok asagida oldugunu pelvikse indigini soyledi her an doguma gitcekis gibi hazir ol dedi sizce ne demekyani dogum yakinmi gozukuyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah su mubarek ramazan ayi kolaylik dogularimiz olsun insalah. Bide adet sancisi gibi sanci oluyo biraz yuruyeyim altan sancim oluyor yardimlarinizi bekliyorum ins.
Selam kızlar.. 25 haziranda sabah 10:18de 49 cm 3260 gr oglusum katildi hayatimiza :)
Belden uyusturuldum sezeryanda. Ben hep genel istiyordum korkuyorum.görürüm duyarim panik yaparim diye ama hic korkulcak bisey değilmiş zaten 10 dakikada bebeği aliyorlar anlamiyorsunuz bile :)
Tavsiyelerde gelince yan yatis uyku yastigi mutlaka alin. Biz onla çok rahat ettik zaten doktora evde yatirirken meyilli olsun Basi biraz yuksek olsun dedi biz o yastkla her yere tasiyoruz çok rahat ettik.
Emzirme yastigi da çok isime yaradi simdilik altina ince bi uastik daha koyuyorum hem daha rahat oluyor hem de karnimi koruyo.
Birde gogsum.ilk geceden yara oldu, lansinohu ilk emzirme deneyiminizden itibaren her seferinde surun. Ben sabah aksam surcem diye ilk gün surmedim simdi cabuk geçsin diye dua ediyorum.
Kizlar benm belden.kasiklara vuran siddetli sancılarim var ama tuvalete gidince geciyo bunlar yalancimi gercekmi anlamadim bilen varsa yardim etsin
ayy geçmezse dr git canım ilk gebelik olunca acemiyiz
ins sevgim 37nin sonu 38in basi diyorum ben bakalım cuvcuvumun gönlü ne zaman olacak
hazırla köy kenara canım bizim bebekler çok aceleci cıktı topigin çoğu doğum yaptı temmuz gelmedenben cantami bile hazirlamadim burda yanlizimda annemler icin vizeye basvurduk daha haber gelmedi hayirlisi ozaman hazirligimi yapayim ...
O surubu bir kere dahi icmedim hic sevmiyorum onu kuscak gibi oluyorum.sadece soda içiyorum onuda zorlan sanki bogazima kadar yaniyorum.bazi seyler hamilelikten sonra kalici oluyormus bende ya sirt agrisi ya mide yanmasi kalir diye korkuyorum.
Galaxy Note 2
market alisverisini erkekler anlamıyor mecbur biz el atmamiz lazım... Ki benim herif avm de calisio muhasebesinde market evin altinda sunu sunu al gel diom gel birlikte alalım ben anlamam dio
Ahh sinem benimde o şekil yaniii kafası 2 aydır aşağıda ama bi kanalı bulamadı zıpirik oğlan aynı elini kolunu oynatiyi ancak ..bn net yüzünü goremedim hiç yüzünü ışte sadece o kafasında eli var o yani zaten usg ye sığmıyor o kadar merak ediyorum ki onu anlatamam sinem ama en cok istedigim yavrumun sağlıkla kucağıma gelmesi onun kokusunu duymak ve eşimle huzurlu bir yuva hayatımda ilgileneblecegim küçük bi adam minik eller ayaklar ve onun minicik bedeni bana huzur veren kokusu ..
Allah m hayırlı vicdanlı imanlı evlatlar nasip etsin ins bizlere bunları yazarken gözlerim dolu dolu oluyor sinem karnıma bakıyorm benim icimde bi can insan mı var diyorum hep ve sana bişey diyim mi ben hala akıl erdiremiyorum hani taşıyorm ama ne bilim ordan çıkanları görünce tuhaf oluyorum yaaa..
Ayyy aynısı bnde var diyorum az dışarı çıkayım hava alim ama sonra fissss diye sönüyorm bu halimle evde olmak çok güzel..ama bebiste bişey almak için çıkınca pek fiss diye sönmüyrm kız bakarken içim gidiyo küçük kelebeğim Bnm daha görmedn beni kendine aşık etti küçük erkeğim
Biz arkadas olmadigimiz icin goremiyosun canim. Cok pis kusme lutfennn. Lohusayim ben bak sendrom olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?