2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bu arada hala face grubuna giremedim buradan yazmaya da çok firsatim olmuuo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo maşallah cnm size gözün aydın tatlım tavsiyelr içinde çok sağol Allah analı babalı büyütsün ins..sen kaç haftalık tin

uzunsuredir hic bakamadim saatt farkindan denk getiremiyorumm . benim dun kontrolum vardi doktor bebegin cok asagida oldugunu pelvikse indigini soyledi her an doguma gitcekis gibi hazir ol dedi sizce ne demekyani dogum yakinmi gozukuyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah su mubarek ramazan ayi kolaylik dogularimiz olsun insalah. Bide adet sancisi gibi sanci oluyo biraz yuruyeyim altan sancim oluyor yardimlarinizi bekliyorum ins.

Kizlar benm belden.kasiklara vuran siddetli sancılarim var ama tuvalete gidince geciyo bunlar yalancimi gercekmi anlamadim bilen varsa yardim etsin

canım dr nidilati haftaya birak dedi 37+0 da biraksam diyorum agrilar kasilmalar basliyor hemen zaten sonra ne zaman gelir bebiş bilemiyorum

Hahaha cnm benim yaaa ins 38 n başında gelir aman öncelikle sağlıkla gelsin de hayırlısıyla al sende kucağına minik kuşunu ..

Zaten hemen gelmek istiyor beklemez pek gibi küçük surat

artik get an gelebilirler canım hazırlikli olmak gerek

Cnm gozunaydin allah saglikla buyutmeni nasip etsin.bende sezeryan olacagim persembe günü ve her sezeryan olan kisiden epidural konusunda tavsiye istiyorum cunku cok korkuyorum o ani yasamaktan.yapabilirmiyim bilmiyorum

Galaxy Note 2

Kizlar benm belden.kasiklara vuran siddetli sancılarim var ama tuvalete gidince geciyo bunlar yalancimi gercekmi anlamadim bilen varsa yardim etsin

Cnm belden kasiklara vuruyorsa gercek sanci die biliyorum ama ne siklikta oluyor onada bakman gerekir

Galaxy Note 2

ben cantami bile hazirlamadim burda yanlizimda annemler icin vizeye basvurduk daha haber gelmedi hayirlisi ozaman hazirligimi yapayim ...

Bugun bikac saat arayla uc kere oldu bi saat tutuyum en isii

ben cantami bile hazirlamadim burda yanlizimda annemler icin vizeye basvurduk daha haber gelmedi hayirlisi ozaman hazirligimi yapayim ...
hazırla köy kenara canım bizim bebekler çok aceleci cıktı topigin çoğu doğum yaptı temmuz gelmeden

surup cok fena ya ben cok ıctım ama etkısı cok kalıcı da olmuyor bıraktım surubu.
sodaya limon parçası at ebrucum daha etkılı oluyor hem tadıda daha ıyı oluyor.

ayyy deme oyle ya kalıcı olmasın bunlar ((

market alisverisini erkekler anlamıyor mecbur biz el atmamiz lazım... Ki benim herif avm de calisio muhasebesinde market evin altinda sunu sunu al gel diom gel birlikte alalım ben anlamam dio

aynen hıcrancım eşimde markette çalışıyor :))) ama ıs kendı alısverısımıze gelınce tırt gıda neysede temizlik urunlerı dedın mı anlamıyorlar.
en temızı çıkıp almak anlatana kadar. birde cok lüzumsuz pahalı seyler alıyor o zaman kuduruyorum.

keyifleri yerinde heralde sevgicim :) şaka bır yana simdiye kadar kanala gırmelerı gerekırdı sankı :44: kafalarıda aşağıda.
oyy sevgim artık o kadar dolduk kı özlemden aksamları karyolasına bakıp bakıp kızımız gelıcek burda tıs tıs yatıcak dıye içleniyoruz :)

usg.den de farkedıyordur ama sevgıcım benım tonıgı bılıyorsun kocaman oldu ama gözüküyor yuzu. sağlıkla gelsınde kaymaklılarımız kucağımızda doya doya bakalım ınsallah..

İnan aynı bende hala ınanamıyorum yasadıgım mucizeye kucağıma alana kadar da idrak edemıcem galıba. bu kadar zaman gectı ama hala hayal gıbı geliyor.

onlara cici almak zaten alısverısın en tatlısı :) kucuk adam pantolanları kucuk kız elbiseleri oyy oyyy :)
ay sevgı teyzesı benım kızım puf'a bayılıyor bu arada ne zaman puf yesem hop hop yapıyor :))) gecen hafta kesmıstım cok kılo alıyor dıye baktım yesemde yemesem de alıyor kızımı keyfınden mahrum etmıyım dedım. pufları yıyıp yıyııp puf puf oluyor yanakları :))))

Canım maşallah oğluşuna Sağlıkla buyut kuzunu inşallah. :)
yan yatış yastığı bende almıştım ama ne kadar kullanışlı olur emın olamadan almıştım. şimdi senden duyduklarıma cok sevındım.
tavsıyelerın ıcın cok teşekkürler.
Rabbim sizleri korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…