Herkese iyi akşamlar. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Yapamayan arkadaşlarım allah bizede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu agriya ne rahimde yumuşama var ne açılma var. Acil doktoruda cok yaktı.canımı ama geçen sefer kendi doktorumdaki kanama bunda olmadı. Artik normal doğumdan ciddi ciddi tirsmaya başladım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayanlar benimde baya problemli bi hamileliğim oldu. Son haftalara geldik. Çatım dar olduğu için doktorum doğumu önermedi sezeryan olucam kısmetse. Bebeğin suyuda azalmış kilosuda 2800. Bu arada 38 haftalık hamilryim. Ve bugün oruç tuttum. Sizce bi problem yaşarmıyım. Salı günü sezeryanla alıcak bebebeğimi doktor. Ozamana kadar oruç tutmak istiyorum. Bi yandanda korkuyorum. Bebeğe zarar verirmiyim acaba gelişimide geri zaten😔
Oyy bu mide yanmasi iki gundur öldürüyor beni midem agzimda hele yatinca çok kötü oluyor sodadan başka önerisi olan var mi asitli hiç bisey icemiyorumda
oyle tabı canım o yüzden ben de artık o olsun bu olsun bıle dıyemıyorum.
uzun zamandır aşağıda tontişin kafası ama kanala gırmeye nıyetı yok gıbı duruyordu ellerini kollarını oynata oynata bir cilvelenmeler falan modundaydı en son :))
Selam kızlar akşam yemegim vardı ama pazartesi kontrolde dr.yatirir diye corba yemek kayisi kompostosu vs.. yaptım kaynar kaynar kavanoza koydum ters cevirdim bir iki saat bekledi dolaba koydum. Böyle yemekler bir iki hafta dayaniyormus.sutu yapiyordum bir hafta gidiyor.yemek de gitse eve gelince yiyecek olur malum küçük kızım da var ramazan esim de corbayi sever.yarinda bi yemek bi corba atsam bir hafta yeter diye düşünüyorum inşallah.
Oyy bu mide yanmasi iki gundur öldürüyor beni midem agzimda hele yatinca çok kötü oluyor sodadan başka önerisi olan var mi asitli hiç bisey icemiyorumda