2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canı gönülden amin hayırlı bi ayda dualarımız kabul olur inşallah canım
allah inşallah tüm işlerini rast getirir

Son düzenleme:
Kızlar bu agriya ne rahimde yumuşama var ne açılma var. Acil doktoruda cok yaktı.canımı ama geçen sefer kendi doktorumdaki kanama bunda olmadı. Artik normal doğumdan ciddi ciddi tirsmaya başladım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhaba bişi sorucam ya 37haftalık hamileyim gecelri bazen kasıklarıma sancı giriyo yalancı dogum sancısı mı oluyo bide karnım bi ara acayip sertleşiyo geriliyo niye acaba

Yapmayın yaaaa ne orucu hem farz değil sana çocuğun günahı ne kaza tutmak zor mu geliyor

Nzaman dogurcam acaba bebiskomu merak ediyorm :)

Oyy bu mide yanmasi iki gundur öldürüyor beni midem agzimda hele yatinca çok kötü oluyor sodadan başka önerisi olan var mi asitli hiç bisey icemiyorumda

Mersi bebem ...

Normal doğumu bnde çok istiyom hayırlısi yinede ama zaman ne gösterir bilinmez sinem senin bebis kafası nerdeee tadlum

oyle tabı canım o yüzden ben de artık o olsun bu olsun bıle dıyemıyorum.
uzun zamandır aşağıda tontişin kafası ama kanala gırmeye nıyetı yok gıbı duruyordu ellerini kollarını oynata oynata bir cilvelenmeler falan modundaydı en son :))

Yea bn seni yerim kuzum yaa laflarina bitiyom haaa pompis mis ne kaa güzel seviyo kuzusunu balım yaaa Allah m kavuştursun siziiii hepimiziiii

canım benımmmm bende senı yerimmmm tatlış arkadaşım benım napiim oyle tatlı olunca dillendiriyor ınsanı. kudurucam sevgıcım ıyıce sabrım tukendı. :) her kontrole gıdıste yuzunu gördükçe GELLLLLL ARTIKKKK diye bağırasım geliyor
Amin canım, hepimiziii....

market alısverısıne gıttık aksam serınlıgınde yapalım dedık ama. nerdeeee aksam serınlıgı acaip yoruldum.. dışarı çıkmak bıtmıs benım ıcınde sansımı zorluyorum sankı ayakta durmak cok zor geliyor yemegede gec kaldık nasıl acıkmısım kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım yahuuu

Selam kızlar akşam yemegim vardı ama pazartesi kontrolde dr.yatirir diye corba yemek kayisi kompostosu vs.. yaptım kaynar kaynar kavanoza koydum ters cevirdim bir iki saat bekledi dolaba koydum. Böyle yemekler bir iki hafta dayaniyormus.sutu yapiyordum bir hafta gidiyor.yemek de gitse eve gelince yiyecek olur malum küçük kızım da var ramazan esim de corbayi sever.yarinda bi yemek bi corba atsam bir hafta yeter diye düşünüyorum inşallah.

2.500 kilo minnak bi oğlum oldu çook şükür kızlar inş sizde hayırlısı ile kurtulursunuz)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyy bu mide yanmasi iki gundur öldürüyor beni midem agzimda hele yatinca çok kötü oluyor sodadan başka önerisi olan var mi asitli hiç bisey icemiyorumda

Benimde durmustu mide yanmam.iki gündür gecmek bilmiyor

2.500 kilo minnak bi oğlum oldu çook şükür kızlar inş sizde hayırlısı ile kurtulursunuz)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy gozunaydin cnm.saglikla büyüt yavrunu insallah.sezeryanmi normalmi oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…