tam isirmalik senin pufidikin yanaklari masallahh
tam isirmalik senin pufidikin yanaklari masallahh
canı gönülden amin hayırlı bi ayda dualarımız kabul olur inşallah canım
allah inşallah tüm işlerini rast getirir
nasıl bi özlemdir bu dimi
lohusaligimiz nasıl olacak bi sıcaklar da bakalım
kızlarrr havale mi geçiriyoz ne yawww,ezandan sonra parka çıktık eşimle,çay içtik eve gelince hava aynı sıcak pffffffffffffffffffffffff,göbüşümün altı çatlamış beeee:18::18:
nasıl bi özlemdir bu dimi
Insan hiç bilmediği yaşamadığı tatmadigi seyi özler mi ozluyomus işte
surup cok fena ya ben cok ıctım ama etkısı cok kalıcı da olmuyor bıraktım surubu.
sodaya limon parçası at ebrucum daha etkılı oluyor hem tadıda daha ıyı oluyor.
ayyy deme oyle ya kalıcı olmasın bunlar((
aynen hıcrancım eşimde markette çalışıyor :))) ama ıs kendı alısverısımıze gelınce tırtgıda neysede temizlik urunlerı dedın mı anlamıyorlar.
en temızı çıkıp almak anlatana kadar. birde cok lüzumsuz pahalı seyler alıyor o zaman kuduruyorum.
keyifleri yerinde heralde sevgicim :) şaka bır yana simdiye kadar kanala gırmelerı gerekırdı sankı :44: kafalarıda aşağıda.
oyy sevgim artık o kadar dolduk kı özlemdenaksamları karyolasına bakıp bakıp kızımız gelıcek burda tıs tıs yatıcak dıye içleniyoruz :)
usg.den de farkedıyordur ama sevgıcım benım tonıgı bılıyorsun kocaman oldu ama gözüküyor yuzu. sağlıkla gelsınde kaymaklılarımız kucağımızda doya doya bakalım ınsallah..
İnan aynı bende hala ınanamıyorum yasadıgım mucizeye kucağıma alana kadar da idrak edemıcem galıba. bu kadar zaman gectı ama hala hayal gıbı geliyor.
onlara cici almak zaten alısverısın en tatlısı :) kucuk adam pantolanlarıkucuk kız elbiseleri oyy oyyy :)
ay sevgı teyzesı benım kızım puf'a bayılıyor bu arada ne zaman puf yesem hop hop yapıyor :))) gecen hafta kesmıstım cok kılo alıyor dıye baktım yesemde yemesem de alıyor kızımı keyfınden mahrum etmıyım dedım. pufları yıyıp yıyııp puf puf oluyor yanakları :))))
Kizlar benm belden.kasiklara vuran siddetli sancılarim var ama tuvalete gidince geciyo bunlar yalancimi gercekmi anlamadim bilen varsa yardim etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayşemmmmm hosgeldın tatlımmm
tam ne güzel keyıf yapmışsınız dıyecektım kı sıcak ınsanda keyıf bırakmıyor
benım ıkı hafta oldu alttan çatlamaya başlayalı mücadele verıyorum ama sonuç ne olacak bılıyorum(( bırde yukarı doğru çıkmaya başladı
cimcimeler çatlattı bızı :)))))
hani derler ya ilk görüşte aşk dıye. bu ondan da başka ıste :) görmeden aşk..
tenını kokusunu bılmıyoruz ama tutuşuyoruz :)
O zaman ona dogunca puf puf bayramı yapalım hatta 40 i çıkınca puf un üstüne mum dikelim hehe..ballı börekler yeaa minicik bedenleriyle bizleri nr peşinden koşturacaklar
O zaman ona dogunca puf puf bayramı yapalım hatta 40 i çıkınca puf un üstüne mum dikelim hehe..ballı börekler yeaa minicik bedenleriyle bizleri nr peşinden koşturacaklar
Sevgican noruyoonn kız? ? Sinem canm dogum yapan kizlar simdi gobek kilo konusi yapinca ustune de çatlakları görünce pfff oldum, bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin Allah :)
Canım doğum ağrısı da belden giriyor ama hic gecmiyormus artarak siklasiyormus. Suyun geliyor mu ona dikkat et
Suyum gelmedi sanırım. Ilk hamilelik olunca insan ne oldugunu ne yapacagini anlamıyor: (
Benimde ilk hamileligimde suyum gelmemisti... sancin varmi ona bak her 5 dkda bir sancim vardi oturup saymistim dk dk ... ebe oyle demisti ...
Kafayı yemem an meselesi artık zaten canım burnumda birde Kv kp uğraşıyorum . Doktor kontrolünden geliyorum Kv soruyor ne dedi doktor diye anlatıyorum iyiymiş şöyleymiş böyleymiş laf çocuğun kilosuna geliyor 2.500 gr olmuş doktor iyi dedi diyorum cevap doğuma kadar 3 kilo bari olsa benim oğlum 7 aylık olmasına rağmen 2.500 kilo doğdu
Yemek sonrası çay içiyoruz muhabbet ediyoruz laf nasıl geliyorsa hala aynı ev mevzusuna geliyor çıldırıyorum evleneli nerdeyse 2 sene olmuş daha aynı evde yaşayalım muhabbetini çekiyorum şaka gibi ya hayır eşimle bir problemim olmamasına rağmen sonunda geri vereceğim oğullarını rahat edeceğim heralde hayret bir şey ya
Bende bazen öyle dusunuyorum oğullarını geri versem rahat ederler diye:) cunku ayni muhabbetleri bende cok cekdim hala konusu olunca tekrarlarlar.
Galaxy Note 2
Yalanci sanci değilse iki saate bir gelio gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?