2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
disari cikmak bana da çok zor geliyor gozum yemiyo yurumeyi

ayakta durmakta ayrı yoruyor artık zorunlu olmadıkça çıkmamak lazım aslında. toplu alısverıs yapacağımız ıcın çıktım bende ama cok fena oldum tansıyonum falanda dustu

Benimde durmustu mide yanmam.iki gündür gecmek bilmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o tuhaf şurup dışında ben en ıyı cozum sade soda+dogal lımonda buldum careyı. bende de cok sık oluyor yanma. hiç tam olarak gecmedı

2.500 kilo minnak bi oğlum oldu çook şükür kızlar inş sizde hayırlısı ile kurtulursunuz)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım gozun aydın :) Rabbim sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın. Amin canım sağol. :)

O surubu bir kere dahi icmedim hic sevmiyorum onu kuscak gibi oluyorum.sadece soda içiyorum onuda zorlan sanki bogazima kadar yaniyorum.bazi seyler hamilelikten sonra kalici oluyormus bende ya sirt agrisi ya mide yanmasi kalir diye korkuyorum.

Galaxy Note 2

Sahurdan sonra mide yanmasindan uyuyamadim yatinca midem bulaniodu odalari dolandim sabaha kadar salonda oturdugum yerde uyuya kalmisim

dogru hatirlion sevgim
Ayinenn zaten gelmek istiyo birde don firlatirsak oyy isiga dogru yonelir cikis yolu gostermeyelim yawruya

Aman o zaman hiç gerek yok öyle şeylere hem ayıp hiiiiiii olmaaaaaazzz ...

Ahh sinem benimde o şekil yaniii kafası 2 aydır aşağıda ama bi kanalı bulamadı zıpirik oğlan aynı elini kolunu oynatiyi ancak ..bn net yüzünü goremedim hiç yüzünü ışte sadece o kafasında eli var o yani zaten usg ye sığmıyor o kadar merak ediyorum ki onu anlatamam sinem ama en cok istedigim yavrumun sağlıkla kucağıma gelmesi onun kokusunu duymak ve eşimle huzurlu bir yuva hayatımda ilgileneblecegim küçük bi adam minik eller ayaklar ve onun minicik bedeni bana huzur veren kokusu ..

Allah m hayırlı vicdanlı imanlı evlatlar nasip etsin ins bizlere bunları yazarken gözlerim dolu dolu oluyor sinem karnıma bakıyorm benim icimde bi can insan mı var diyorum hep ve sana bişey diyim mi ben hala akıl erdiremiyorum hani taşıyorm ama ne bilim ordan çıkanları görünce tuhaf oluyorum yaaa..

Ayyy aynısı bnde var diyorum az dışarı çıkayım hava alim ama sonra fissss diye sönüyorm bu halimle evde olmak çok güzel..ama bebiste bişey almak için çıkınca pek fiss diye sönmüyrm kız bakarken içim gidiyo küçük kelebeğim Bnm daha görmedn beni kendine aşık etti küçük erkeğim
2.500 kilo minnak bi oğlum oldu çook şükür kızlar inş sizde hayırlısı ile kurtulursunuz)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm maşallah gozun aydin Allah anali babalı büyütsün ins...

Sahurdan sonra mide yanmasindan uyuyamadim yatinca midem bulaniodu odalari dolandim sabaha kadar salonda oturdugum yerde uyuya kalmisim

Cnm hicbise yapamiyorum inanki ne yapsam gecmiyor.soda iciyorum biraz hafifler gibi oluyo sonra devam ediyo.dun saat oglen 3 den beri yaniyorum.sadece uyuyunca geciyor o da iyuyana kadar mahfoluyorum

Galaxy Note 2

Bir hafta daha dayansin sonra ciksin gelsin pirt die pirtkatim pirtkatalim ins

Inan bende icimde bi can olduguna inanamiyorum o dalgalanmalar oldukca rabbime şükürler ediyorum bu mucizeyi bana yasattigu icin
Cnm hicbise yapamiyorum inanki ne yapsam gecmiyor.soda iciyorum biraz hafifler gibi oluyo sonra devam ediyo.dun saat oglen 3 den beri yaniyorum.sadece uyuyunca geciyor o da iyuyana kadar mahfoluyorum

Galaxy Note 2

Offf ben soda icemiyorum.hiiccc

Bende cok zor iciyom cnm hatta hepsini icemem hep yarisini icerim yarisini esim icer.zorla biraz bikac yudum iyi gelir.

Galaxy Note 2

Selam kızlar.. 25 haziranda sabah 10:18de 49 cm 3260 gr oglusum katildi hayatimiza :)

Belden uyusturuldum sezeryanda. Ben hep genel istiyordum korkuyorum.görürüm duyarim panik yaparim diye ama hic korkulcak bisey değilmiş zaten 10 dakikada bebeği aliyorlar anlamiyorsunuz bile :)

Tavsiyelerde gelince yan yatis uyku yastigi mutlaka alin. Biz onla çok rahat ettik zaten doktora evde yatirirken meyilli olsun Basi biraz yuksek olsun dedi biz o yastkla her yere tasiyoruz çok rahat ettik.

Emzirme yastigi da çok isime yaradi simdilik altina ince bi uastik daha koyuyorum hem daha rahat oluyor hem de karnimi koruyo.

Birde gogsum.ilk geceden yara oldu, lansinohu ilk emzirme deneyiminizden itibaren her seferinde surun. Ben sabah aksam surcem diye ilk gün surmedim simdi cabuk geçsin diye dua ediyorum.

Dimi hicranim yaa ne tuhaf ama şükür ki cook şükür Rabbimize Allah m olmayanlrda nasip etsin ins..

Kız plan varmı ne zaman çıkarticn bakım kuzucugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…