2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Özge bende bisey sorcam.ben hic geceelik almadim lazim oluyormu arkadasa lazim olmamisti çünkü uyuuskluk gidene kadar alt tarafi ciplak kalmis.kalkincada ztn pijama giymis.

Galaxy Note 2

Ben gecelik de giydim pijama da giydim canim bence gecelik daha rahatti. Pijama goturceksen de beli yuksek olsun lastigi dikisine yakin olurrsa rahat edemezsin. Ben gece 3 e dogru ameliyattan ciktim sabah 7 de ilk yuruyusu yaptirdilar. Uyusukluk cok da uzun surmuyo yani.

Kanama cok oldumu kiz ayyyy of hersey aklima gelir simdi :)

Galaxy Note 2

Kisiye gore degisir tabi ama bna iki uc gun ped yetmedi canim. Hastaneden verdikleri kalin pedlerden kullandim.

Valla verirlerse bende onlardan kullanirim.eve gelince sorun degilde orda cikmasin yeter.neyse artik allaha emanet.hergun alev gibi yanan ayaklarim 9 aydir ilk defa Üşüyor cok ilginc ya

Galaxy Note 2

Olsun cnm hayırlısı buymuş demek ki kız yakınımda olaydin bn sana bakardım Bnm bebegimin gelmeye niyeti yok o gelene kadar sen toplardin zati kendini hehehe ..

Ayy çok az kaldı beee Bnm de p.tesi kontrolum var gideyim de kontrol olayim bişey çıkacağı yok emme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla verirlerse bende onlardan kullanirim.eve gelince sorun degilde orda cikmasin yeter.neyse artik allaha emanet.hergun alev gibi yanan ayaklarim 9 aydir ilk defa Üşüyor cok ilginc ya

Galaxy Note 2

Ayy cikarsa ciksin kiz umrunda olmaz zaten ) az kaldi canim kolayca atlatcan insallah. Yurumeye kalkarken ac olma. Meyve suyu ic mutlaka. Mumkunse kayisi.Ben ac kalktim bayiliyodum. Kan kaybindan dolayi basin doncek zaten karsiya bakmadan yuruyemiyosun.

Kayisi kaynatcak simdi annem insallah gaz sorunum olmaz kolay atlatirim.basim ztn surekli doner benim yarin donmezse şaşardim :)

Galaxy Note 2

Merhaba ben agustos annesiyimde cahikkigime ver belki saçma bir soru soruyorum ama :) sezeryandan snra kanama alt bölgenden mi geliyor yoksa dikiş yerinden mi

Ya yemegi iftarda yedim annemle suan suya devam ediyorum.11 de kesicem insallah.dus almam lazim ayagim gitmiyor bir türlü. Sabah alirim dusumu gece cok terliyorum.nasipse sabah alir cikarim napim yaaa oyyyyy

Galaxy Note 2

canım bu havada en zor susuzluk Rabbim yardımcın olsun. sabah al bencede gece bende cok fenayım klıma da açsam su ıcınde uyanıyorum nasıl iş anlamadım.

ayy ona da sukur özgem 3 gun yıne ıyımış. hergun alabilmek supermıs kendımı gectım mınıgımı Allahın ıznıyle emzırırken yazık pis pis kokmıyım kuzuma.
ne güzel bandajmış o ya :) iyileşene kadar hiç çıkarmasınlar onu yada yenılesınler :) hıc gormıyım o yarayı kaynayana kadar :)

en ıyısını yapıyorsun canım :) son zaman heyecandan geçmek bılmıyor. Amin canım cumlemız ıcın ınsallah..
bende ustume alındım duanı :) benımde Allahın izniyle pazartesı.

oyle canım herşey Rabbimden.. oyyy kuzum benım yerim seni ben :) gelecek annesı kaçış yok :) bugun dr. dediki suyun cok ıyı, dolayısıyla bebişin cok rahat, hiç sıkışmıyor, bu haftalarda bu kadar ıyı su olmaz genelde, bebiş cok buyumeseydı beklerdık daha dedı. belki senın paşanında suyu ıyı olduğundan keyfı yerındedır annesı :)
bugun hep dua ettım hepimize Rabbım hayırlısını ver dıye. hiç bellı olmaz sevgım belkı pazartesı olmadan paşanın gelesı olur :)

Kayisi kaynatcak simdi annem insallah gaz sorunum olmaz kolay atlatirim.basim ztn surekli doner benim yarin donmezse şaşardim :)

Galaxy Note 2

İnsallah olmaz canim bol yurursen gaz cabuk cikiyo

aa kayısı ıyı dedınız ya bende alayım. zaten en korktuğum seylerden bırı affedersınız kabız vs.

özgecim bide bide dikiş ağrıların gectı mı :) gectıyse ne zaman gectı. ay ne ağrıttım basını ya

Ayyy ins sinem yaaa gelsin iyice psikopata bağladım bn zaten ...

Dr banada demisti cnm suyun fazlasıyla var diye bide bi haftda 500 gr almış 3 buçuk olmuş p.tesi gideyim de bakalım ne olmuş kilosu cnm sıkıldıkca evde iş yapıyorm suan egzersiz falan açılsın diye bide dr m gitmeden ins doğururm en çok istediğim o

Benim de pazartesi doğum kızlar,kendimi kitap okumaya verdim başka türlü değil gün saatler bile geçmiyor :) Doğuran arkadaşların bebişlerine Allah sağlık ve uzun ömür versin. Bizlere de hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almamazı kısmet etsin .Lohusa arkadaşlar bize dua etmeyi unutmasın.

Bebegin dogacagi tarihi bilmek iyimidir kotumudur karar veremedim :)

Bebegin dogacagi tarihi bilmek iyimidir kotumudur karar veremedim :)

Ben ilkinde de sezeryana girmiştim :) Var olan bir tarihi beklemek bana cesaret veriyor diğer türlü evden çıkmak istemezdim herhalde nerede ne zaman sancım olur diye uyuyamayabilirdim :)) Herkes için hayırlısı diyelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…