2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayyy simdi bende esime soyledim neguzel fikir oyle ayarlayalim dedi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fenerliyse babaya şahane bir hediye olur tabi ama bizimki galatasaraylı ki ben de öyleyim ama tabi oğlum özgür iradesiyle istediği takımı tutabilir diyorum çocuğun yanında da böyle konuşma diyor eşim bana

Canim hayırlı olsun sag salim kurtulursunuz ins tarih belli olunca heyecan i da bir farkli oluyor Bebisi ne de maşallah az kaldı bizede dua at rabbim yardimciniz olsun doguma girecekler ins...

Valla verirlerse bende onlardan kullanirim.eve gelince sorun degilde orda cikmasin yeter.neyse artik allaha emanet.hergun alev gibi yanan ayaklarim 9 aydir ilk defa Üşüyor cok ilginc ya

Galaxy Note 2

Saatler kaldi canim ben heyecan yaptım off bizimde hayırlısıyla gelseydi SEVGIYLE tarihlerimiz aynı kaldık biz bize dua et canım sizde sag salim kurtulursunuz ins.haber bekliyoruz

Ya kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...

Sorun olmazsa bizimkide normal olacak ins:)

Ya kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...

Ben varım canım. Sanirim 41. Haftayı gorucem bu gidisle...

inş aksilik olmazda normal doğururuz kızlar ama beklemesi zor.41 haftayı tamamlarız galiba ne yapalım bekleriz bizde...
sağ salim doğsunlarda inş...

inş aksilik olmazda normal doğururuz kızlar ama beklemesi zor.41 haftayı tamamlarız galiba ne yapalım bekleriz bizde...
sağ salim doğsunlarda inş...

Sağlıklı olmalari önemli tabi ama.uyiyamiyorum agrilardan :''(

Uyuyamadim uyuyamiyorum 1 gram uyku yok.keske deliksiz uyuyabilsem saat 7 ye kadar ya off

Galaxy Note 2

Uyuyamadim uyuyamiyorum 1 gram uyku yok.keske deliksiz uyuyabilsem saat 7 ye kadar ya off

Galaxy Note 2
Allah kolaylık versin tatlım bebişini al sonrası çok hızlı geçecek zaten. günlerimiz de aynıydı şimdi senin bebiş benimkinden büyük mü olacak

Sor tabi canim hic onemli degil. Benim minikim uyandi da cikmak zorunda kaldim. Dikis agrilarim tam olarak gecti diyemem, unutp da ani bisey yaptigimda, birden ayaga kalktigimda, egildigimde veya uzandigimda canim yaniyo. Ama genel olarak iyiyim.

Galaxy Note 2

Allah yar ve yardimcin olsun canim. bebisini saglikla sihatle kucagina al :) tez vakitte ayaklan dikislerin seni zorlamadan atlat bu donemi bol bol sütun olsun kuzunun karni doysun insallaaaaaaaaaaaah :) amin

Benden cesaretsizi yok bu topikte sor istersen. Ama genelde ayilma suresi uzun hemen ayilamiyosun.belki uyiycam birkac saat bebisimi merak ederim cok.o yuzden bu panigimle son ana kadar epoduralmi spinalmi onu dusuncem.

Galaxy Note 2

Yahu epîdural ile silinelim arasın da nasıl fark var ki biri normal diğeri Sezar'yan için değil mî

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…