Ayyy simdi bende esime soyledim neguzel fikir oyle ayarlayalim dedi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim eşim de 19.07 de doğur diyodu ilk başlarda :) ama bebeğim beklemeyecek o kadar :44:
sevgimmmm canımm rüya gıbı geliyor hala :) sankı hep ıcerde duracakmış gıbı :) sezeryana ne kadar soğuk olsam da cok uzulemedım fıstığıma kavuşucam dıye :)
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim yardımcımız olsun. Kuzularımıza sağlıkla kavuşmayı nasıp etsin.
çok sağol kuşum benım Allah razı olsun..
Valla verirlerse bende onlardan kullanirim.eve gelince sorun degilde orda cikmasin yeter.neyse artik allaha emanet.hergun alev gibi yanan ayaklarim 9 aydir ilk defa Üşüyor cok ilginc ya
Galaxy Note 2
Ya kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...
Ya kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...
inş aksilik olmazda normal doğururuz kızlar ama beklemesi zor.41 haftayı tamamlarız galiba ne yapalım bekleriz bizde...
sağ salim doğsunlarda inş...
Ben varım canım. Sanirim 41. Haftayı gorucem bu gidisle...
Saatler kaldi canim ben heyecan yaptım off bizimde hayırlısıyla gelseydi SEVGIYLE tarihlerimiz aynı kaldık biz bize dua et canım sizde sag salim kurtulursunuz ins.haber bekliyoruz
Duygu kontrol nasıldi yok nu gelen giden
Allah kolaylık versin tatlım bebişini al sonrası çok hızlı geçecek zaten. günlerimiz de aynıydı şimdi senin bebiş benimkinden büyük mü olacakUyuyamadim uyuyamiyorum 1 gram uyku yok.keske deliksiz uyuyabilsem saat 7 ye kadar ya off
Galaxy Note 2
canım bu havada en zor susuzluk Rabbim yardımcın olsun. sabah al bencede gece bende cok fenayım klıma da açsam su ıcınde uyanıyorum nasıl iş anlamadım.
ayy ona da sukur özgem 3 gun yıne ıyımış. hergun alabilmek supermıs kendımı gectım mınıgımı Allahın ıznıyle emzırırken yazık pis pis kokmıyım kuzuma.
ne güzel bandajmış o ya :) iyileşene kadar hiç çıkarmasınlar onu yada yenılesınler :) hıc gormıyım o yarayı kaynayana kadar :)
en ıyısını yapıyorsun canım :) son zaman heyecandan geçmek bılmıyor. Amin canım cumlemız ıcın ınsallah..
bende ustume alındım duanı :) benımde Allahın izniyle pazartesı.
oyle canım herşey Rabbimden.. oyyy kuzum benım yerim seni ben :) gelecek annesı kaçış yok :) bugun dr. dediki suyun cok ıyı, dolayısıyla bebişin cok rahat, hiç sıkışmıyor, bu haftalarda bu kadar ıyı su olmaz genelde, bebiş cok buyumeseydı beklerdık daha dedı. belki senın paşanında suyu ıyı olduğundan keyfı yerındedır annesı :)
bugun hep dua ettım hepimize Rabbım hayırlısını ver dıye. hiç bellı olmaz sevgım belkı pazartesı olmadan paşanın gelesı olur :)
aa kayısı ıyı dedınız ya bende alayım. zaten en korktuğum seylerden bırı affedersınız kabız vs.
özgecim bide bide dikiş ağrıların gectı mı :) gectıyse ne zaman gectı. ay ne ağrıttım basını ya
Yok canım kanala bile girmemiş ayrıntılı.yazdım ama görmedin sanirim.
Uyuyamadim uyuyamiyorum 1 gram uyku yok.keske deliksiz uyuyabilsem saat 7 ye kadar ya off
Galaxy Note 2
Benden cesaretsizi yok bu topikte sor istersen. Ama genelde ayilma suresi uzun hemen ayilamiyosun.belki uyiycam birkac saat bebisimi merak ederim cok.o yuzden bu panigimle son ana kadar epoduralmi spinalmi onu dusuncem.
Galaxy Note 2
Ebrucum spinal degil de epidural iste. Bi de ben ne actim ne susuzdum, gece 1 gibi ameliyata girdim, aksam 7 de yemek yemistim,9da da sut icmistim. Genel anestezi olmaz dedi doktor. Ama digerinde sorun olmadi cok sukur
Epidurali tavsiye ediyorum.bebegini ilk sen gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?