2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Allah yardimciniz olsun insallah....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su siralar sezeyandasin sanirim. rabbim yardimcin olsun. cabucak dikislerin iyilessin. insallah

Şimdi gireceğim anestezisi geldi ve sipinal yapalım dedi bayanlar dwyanabilirmiyim ya bu arada sonda tandılar

Şimdi gireceğim anestezisi geldi ve sipinal yapalım dedi bayanlar dwyanabilirmiyim ya bu arada sonda tandılar

dayanmalisin bes dakikada bebegini goreceksin buna deger ♥

ahh senin de mi yarın :) nasıl hissediyorsun kendini peki bende hiç heyecan yoktu ama şimdi garip bi hal içindeyim ayrıca nasıl bi narkoz alıcaksın?

heyecanlı kızlarr,Rabbim kolaylık versin,bizi de habersiz bırakmayın ebrucan,bakıyom her sayfada yazmışsın,uyku tutmadı demiiii
Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha

Allah bağışlasın bacım,gözünüz aydın
sinemcanım hadi bakalım haıyırlısı,ama bana biraz abartmışlar gibi geldi,bi de bişey diycem gebelik boyunca o demir-kan-vitamin ilaçlardan çok kullandın mı,onların etkisi olduğunu duydum,grçi hepimiz kullandık ama...senin adına ssevindim kız,tarih de belli artık,son rütuşları yap
kızlar benden başka normal doğum isteyen kimler var bakalım

Kızlar ben geldim neler oldu bensiz doğuran var mi yarin doğumu olan arkadaşa rabbim kolaylık versin benimde son bir haftam kaldı beni unutmayın

Ya kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...
biz varız tabeee,hicran ve ve ben nasipse düşünüyoz ve gayet rahatız de mi hicran

oh oh oh ne guzel herkes pıtır pıtır doguruyorr=)
bende hiç bi belirti yok
aynen normal hayatıma devam ediyorum gece tualete kalkmalar dışında
sanki sonsuza kdr hamile kalıcakmış gibi hissediyorum çok alıştım göbee fln=))
normal i bekliyorum ama 20 sine kdr çıkmazsa kendilinden sezeryan olurum die dusunuorum.
sezeryandan önce istersem sunnni sancı deneyebilir miyim bilen var mı?
belki o sekilde çıkar?
sezeryan eeeeeen son tercihim çunku?

Bende rahatım çok şükür ama su sancıların ne zaman geleceği belirsiz ya insan hevesli oluyo iste hemen gelsin istiyo bi de işin en güzel yanı doğumdan sonraki rahatlık ve hemen kuzularımızı kucağımiza almak..bence tüm çekeceğimiz sancılara değer be:)
Su anda ameliyata giren arkadaşıma da Allah kolaylık versin

amin canm dediğin gibi bi heves oluyo doğması iç,n,demin arkadaşlara dedim sncı gelse şimdi doğurmak isterim dedim,bebiş içerde kaldıkça kendini toparlar diyolar,evde de temizlik falan fazla uğraşmasam da,yemek,bulaşık ütü vs ben yapıyom,yürüme mesafelerine gidiyom,inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip eder

Ben de normal olacak diye bekliyorum. Nst de sancı var açılma yok bakalım ne kadar bekleyecez. Sezeryandan önce suni sancı denenebiliyor diye biliyorm. Arkadaşımın sancısı olmamıştı, suni sancı verildi. O da olmasaydı ameliyata alınacaktı.

Herkeze gunaydin bebegimin gelmesine iki bucuk hafta var hastane cok yakin eşimin işi de hastanede. fakat dr um pazar günü gidiyor. Normal dogm istiyodum dr um gidince iki saat uzklikda bsska şehirde girecktm doğuma ama dün kendi dr um gitmeden sezaryen yapalim istersen dedi eşim işi yüzünden izin de alamicak şehir dışında dogm yapck olrsam. SIZCE YARINDAN SONRA KENDI DR UMA SEZARYAN oLSAM MI..,? Tedirginim

Dungece cok sancilandim kizlar sabaha kadar oturduk esimle dktra gidelim diyor hayir diuorum yat diyor hayir diyorm kv indi asagiya ben burda kalayim bu gece dedi kadinla konusma bile konusmuyorm bu psikoloji cok acayip eminim dun esimde kvdede bana sinir oldular kadin diyoki az otur ben gidiyorm camasir katlamaya esim diyoki gec yatalim ben gidiyorum lavabo ciflemeye kizlar kendimi taniyamadm birden triplere girdm neyse sabah namazini kildik biraz azaldi sancilarim yattim uyudum simdide dktra gitsemmi gitmesemmi

sezaryaana giren arkadaşlar RABBİM yardımcınız olsun inş.
seher bir git doktora niye sancın olduki doğum mu basilıyor acaba nişanda gelmişte sende zaten...

Kizlar sezeryana giriyorum dua edin lutfen

Galaxy Note 2

Hayırlı olsunnn...Bebişin doğmuştur büyük bir ihtimalle...Allah analı babalı büyütsün☺️ Benimde iki doğumum sezeryandı...Sonrasında kendine dikkat etmen gerek...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın güzel anneler

ffkoç ve ebrulimavi sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almışsınızdır inşallah

evde annanemiz dedemiz olunca pek fırsatım olmuyor girmeye

dün gece çok kötüydüm bende hemen gidip sezeryana giresim geldi

son hafta inşallah

Allah nasip eder inşallah normal doğumu arkadaşlar. Ben hamile kaldığım günden bu yana popomun üstüne oturmadım normal doğum olsun diye ama bebeğimin suyu azaldığı ve riskte olduğu için mecburi sezeryan tarihi aldım. Yarın bu saatlerde bende doğurmuş olacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…