Kızlar işte hastanedeyim8 de giriyorum ameliyata nolur dua edin
Allah yardimciniz olsun insallah....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi gireceğim anestezisi geldi ve sipinal yapalım dedi bayanlar dwyanabilirmiyim ya bu arada sonda tandılarsu siralar sezeyandasin sanirim. rabbim yardimcin olsun. cabucak dikislerin iyilessin. insallah
Şimdi gireceğim anestezisi geldi ve sipinal yapalım dedi bayanlar dwyanabilirmiyim ya bu arada sonda tandılar
ahh senin de mi yarın :) nasıl hissediyorsun kendini peki bende hiç heyecan yoktu ama şimdi garip bi hal içindeyimayrıca nasıl bi narkoz alıcaksın?
heyecanlı kızlarr,Rabbim kolaylık versin,bizi de habersiz bırakmayın ebrucan,bakıyom her sayfada yazmışsın,uyku tutmadı demiiiiEvt cnm yarin.ben cok panigim ya heycan benim ikinci adim gibi kendimi dizginliyorum ama icim fena oluyo sanki böyle bayilacak gibi hissediyorum.spinal olmak istiyorum ki kararimda o yönde ama işte bu panik yuzunden korkum var.ama son ana kadar spinal diyorum ben. Peki sen?
Galaxy Note 2
Allah bağışlasın bacım,gözünüz aydınKizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha
sinemcanım hadi bakalım haıyırlısı,ama bana biraz abartmışlar gibi geldi,bi de bişey diycem gebelik boyunca o demir-kan-vitamin ilaçlardan çok kullandın mı,onların etkisi olduğunu duydum,grçi hepimiz kullandık ama...senin adına ssevindim kız,tarih de belli artık,son rütuşları yapKizlar ben geldim. Hastaneden cikamadik bir türlü. Benim pompis kiz 4kg olmus. Doğumu konustuk dr.la kilosu ve cati darligimdan normal riskli dedi.Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee... pazartesiye gun aldik. Anestezi icin kan verdim islemler yapildi. Cok pissss tirsiyorum. Sezeryan günü alan bacilarim benim simdi anladim sizin stresinizi.
Hem mutluyum bebisim gelicek. Hemde ameliyat korkusu. Karman corman oldum.
kızlar benden başka normal doğum isteyen kimler var bakalım
beeeeeennnnn
Kızlar ben geldim neler oldu bensiz doğuran var mi yarin doğumu olan arkadaşa rabbim kolaylık versin benimde son bir haftam kaldı beni unutmayın
biz varız tabeee,hicran ve ve ben nasipse düşünüyoz ve gayet rahatızYa kızlar hepiniz sezeryan oluyonuz tarihler belli ne guzel bir kac kisi normal doğum bekliyor vtabi sonradan Sezeyanadonmezse beklemek cok zor ben ne zaman doguracam acaba of 41 haftayi bulmazsa iyi...
heyecanlı kızlarr,Rabbim kolaylık versin,bizi de habersiz bırakmayın ebrucan,bakıyom her sayfada yazmışsın,uyku tutmadı demiiii
Allah bağışlasın bacım,gözünüz aydın
sinemcanım hadi bakalım haıyırlısı,ama bana biraz abartmışlar gibi geldi,bi de bişey diycem gebelik boyunca o demir-kan-vitamin ilaçlardan çok kullandın mı,onların etkisi olduğunu duydum,grçi hepimiz kullandık ama...senin adına ssevindim kız,tarih de belli artık,son rütuşları yap
biz varız tabeee,hicran ve ve ben nasipse düşünüyoz ve gayet rahatızde mi hicran
Bende rahatım çok şükür ama su sancıların ne zaman geleceği belirsiz ya insan hevesli oluyo iste hemen gelsin istiyobi de işin en güzel yanı doğumdan sonraki rahatlık ve hemen kuzularımızı kucağımiza almak..bence tüm çekeceğimiz sancılara değer be:)
Su anda ameliyata giren arkadaşıma da Allah kolaylık versin
oh oh oh ne guzel herkes pıtır pıtır doguruyorr=)
bende hiç bi belirti yok
aynen normal hayatıma devam ediyorum gece tualete kalkmalar dışında
sanki sonsuza kdr hamile kalıcakmış gibi hissediyorum çok alıştım göbee fln=))
normal i bekliyorum ama 20 sine kdr çıkmazsa kendilinden sezeryan olurum die dusunuorum.
sezeryandan önce istersem sunnni sancı deneyebilir miyim bilen var mı?
belki o sekilde çıkar?
sezeryan eeeeeen son tercihim çunku?
Hadi hayırlısı olsun dualarımiz seninle canım benim bu arada bugün dogan bebislerle doğum tarihimiz aynı bugün benim doğum günümKizlar sezeryana giriyorum dua edin lutfen
Galaxy Note 2
Kizlar sezeryana giriyorum dua edin lutfen
Galaxy Note 2
amin canm dediğin gibi bi heves oluyo doğması iç,n,demin arkadaşlara dedim sncı gelse şimdi doğurmak isterim dedim,bebiş içerde kaldıkça kendini toparlar diyolar,evde de temizlik falan fazla uğraşmasam da,yemek,bulaşık ütü vs ben yapıyom,yürüme mesafelerine gidiyom,inşallah Rabbim kolay doğumlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?