2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aglamak istiyorum.ben hala neden dogurmadim.her sabah sanci gelsin diye dua ederk kalkiyorum.

Aglamak istiyorum.ben hala neden dogurmadim.her sabah sanci gelsin diye dua ederk kalkiyorum.

ben yarın 40 haftalık olcam hala doğuramadım sancı var açılma yok yarın muayene olcam umarım açılma var yoksa salı yada çarşamba suni sancı ile doğur dio doktor

canım aynısı bendede var sancı var ama açılma yok sancılarda fazla çıkıyor doktor bu sancıya açılması olması gerekir dio açılma olmazsa suni sancı vercekmiş

ben yarın 40 haftalık olcam hala doğuramadım sancı var açılma yok yarın muayene olcam umarım açılma var yoksa salı yada çarşamba suni sancı ile doğur dio doktor

Korkum 40 haftayi tamamlamak.o kadar bekleyemicem.ama hic bi belirti yok bende

Ebruuu hadi canim merakla bekliyorz ses ver ne durumdasin...hastaneden canli yayin yokmu:)

Rabbim yardımcın olsun canım kolayca yavrunu kucağına alırsın inşallah..

Kayısı fakan hikaye kızlar kendi yaptigim kayisi ve komşunun yaptığı ise yaramadı bende kirazbyedim bol bol iki gündür çok rahatım tavsiye ederim.

Kızlar işte hastanedeyim 8 de giriyorum ameliyata nolur dua edin

Kizlar sezeryana giriyorum dua edin lutfen

Galaxy Note 2

Allah yardımcınız olsun.

Sabah ac karna 10 hurma yedim daha etkili olsun diye

bende yiyorum hurma yürüyüş yapıyorum ılık duş alıyorum ama hayırlısı benimki anne karnını sevdi galiba gelesi yok şimdiye doğururm diyodum çünkü 3 haftadır sancılarım oluyor nst de çıkıyor başka belirti yok

canım benim senin daha günün var gördüğüm kadarıyla. belki bebeğin garanticidir de son günü de değerlendirmek istiyordur
geçen hafta bende senin gibiydim. doktor geçen hafta için doğum başlayacak demişti üstünden günler geçti bende sancı mancı yok. dün kontrolde boş yere umutlandırdın diye atarlandım biraz bi de bana senin daha günün var neden acele ediyorsun demez mi... artık acele macele etmiyorum inat değil mi son güne kadar evdeyim

Sen denediysen bunlari ve hala dogurmadiysan demekki etkisi yok.hic bosuna yiyip bari kilo almayim hurmadan.

Hamileligin basindan beri kendimi temmuzun ilk haftasina odaklamistim.tamam diyorum artik ne zaman gelirse gelsin diyorum ama biraz dayaniyorum sonra geri basliyorum Allahim nolur dogsun artik demeye

Hamileligin basindan beri kendimi temmuzun ilk haftasina odaklamistim.tamam diyorum artik ne zaman gelirse gelsin diyorum ama biraz dayaniyorum sonra geri basliyorum Allahim nolur dogsun artik demeye
burdaki doğum yapan arkadaşları da görünce o kadar hevesleniyorum ki... ama benim daha günüm var deyip ..çımın üstüne oturuyorum
doğar doğar merak etme içinde kalacak değil ya (bu aralar en çok duyduğum sinir bozucu cümlem)

Diler hosgeldiiiin taze annee :) pasa napiyoo kac kilo dogdu nasil simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk canim..taze anne uykusuz ama cok cok mutlu...
3250 kg 52 cm dogdu canim iyi cok sukur ama sutum az gelio mamada veriyoruz..icim cok rahatsiz ama ac kalmasindan iyidir diyorm artik..

canım aynısı bendede var sancı var ama açılma yok sancılarda fazla çıkıyor doktor bu sancıya açılması olması gerekir dio açılma olmazsa suni sancı vercekmiş
Off canım yaa Ne yapıyorlarsa yapsınlar da gelsin bebişlerimiz artık, salıya tekrar gidicez bakalım, böyle beklemek de zor oluyor be.

Hakkaten herkes oyle diyo dogmayip icinde kalcak degil ya

Hosbulduk canim..taze anne uykusuz ama cok cok mutlu...
3250 kg 52 cm dogdu canim iyi cok sukur ama sutum az gelio mamada veriyoruz..icim cok rahatsiz ama ac kalmasindan iyidir diyorm artik..

Massallh gunu tam gelmedn dogmasina ragmen cok guzel kilosu boyu..uzun boylu olcak :) sut bebek emdikce gelir sende kuru incir hurma bol su tuket sut artirici damlalar var arkadasmdan duydum baya faydasi oluyomus bide kasikla ver mamayi ilk gogsunu ver ac kalirsa kasikla mama verki gogsunu unutmasn..hadi hayirlisyla kurtuldun insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…