Aglamak istiyorum.ben hala neden dogurmadim.her sabah sanci gelsin diye dua ederk kalkiyorum.
Kızlar işte hastanedeyim8 de giriyorum ameliyata nolur dua edin
Ben de normal olacak diye bekliyorum. Nst de sancı var açılma yok bakalım ne kadar bekleyecez. Sezeryandan önce suni sancı denenebiliyor diye biliyorm. Arkadaşımın sancısı olmamıştı, suni sancı verildi. O da olmasaydı ameliyata alınacaktı.
ben yarın 40 haftalık olcam hala doğuramadım sancı var açılma yok yarın muayene olcam umarım açılma var yoksa salı yada çarşamba suni sancı ile doğur dio doktor
canım aynısı bendede var sancı var ama açılma yok sancılarda fazla çıkıyor doktor bu sancıya açılması olması gerekir dio açılma olmazsa suni sancı vercekmiş
Allah nasip eder inşallah normal doğumu arkadaşlar. Ben hamile kaldığım günden bu yana popomun üstüne oturmadım normal doğum olsun diye ama bebeğimin suyu azaldığı ve riskte olduğu için mecburi sezeryan tarihi aldım. Yarın bu saatlerde bende doğurmuş olacağım inşallah dualarınızı eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu havada en zor susuzluk Rabbim yardımcın olsun. sabah al bencede gece bende cok fenayım klıma da açsam su ıcınde uyanıyorum nasıl iş anlamadım.
ayy ona da sukur özgem 3 gun yıne ıyımış. hergun alabilmek supermıs kendımı gectım mınıgımı Allahın ıznıyle emzırırken yazık pis pis kokmıyım kuzuma.
ne güzel bandajmış o ya :) iyileşene kadar hiç çıkarmasınlar onu yada yenılesınler :) hıc gormıyım o yarayı kaynayana kadar :)
en ıyısını yapıyorsun canım :) son zaman heyecandan geçmek bılmıyor. Amin canım cumlemız ıcın ınsallah..
bende ustume alındım duanı :) benımde Allahın izniyle pazartesı.
oyle canım herşey Rabbimden.. oyyy kuzum benım yerim seni ben :) gelecek annesı kaçış yok :) bugun dr. dediki suyun cok ıyı, dolayısıyla bebişin cok rahat, hiç sıkışmıyor, bu haftalarda bu kadar ıyı su olmaz genelde, bebiş cok buyumeseydı beklerdık daha dedı. belki senın paşanında suyu ıyı olduğundan keyfı yerındedır annesı :)
bugun hep dua ettım hepimize Rabbım hayırlısını ver dıye. hiç bellı olmaz sevgım belkı pazartesı olmadan paşanın gelesı olur :)
aa kayısı ıyı dedınız ya bende alayım. zaten en korktuğum seylerden bırı affedersınız kabız vs.
özgecim bide bide dikiş ağrıların gectı mı :) gectıyse ne zaman gectı. ay ne ağrıttım basını ya
Kızlar işte hastanedeyim8 de giriyorum ameliyata nolur dua edin
Kizlar sezeryana giriyorum dua edin lutfen
Galaxy Note 2
Sabah ac karna 10 hurma yedim daha etkili olsun diye
Aglamak istiyorum.ben hala neden dogurmadim.her sabah sanci gelsin diye dua ederk kalkiyorum.
Ebruuu hadi canim merakla bekliyorz ses ver ne durumdasin...hastaneden canli yayin yokmu:)
bende yiyorum hurma yürüyüş yapıyorum ılık duş alıyorum ama hayırlısı benimki anne karnını sevdi galiba gelesi yok şimdiye doğururm diyodum çünkü 3 haftadır sancılarım oluyor nst de çıkıyor başka belirti yok
canım benim senin daha günün var gördüğüm kadarıyla. belki bebeğin garanticidir de son günü de değerlendirmek istiyordur
geçen hafta bende senin gibiydim. doktor geçen hafta için doğum başlayacak demişti üstünden günler geçti bende sancı mancı yok. dün kontrolde boş yere umutlandırdın diye atarlandım birazbi de bana senin daha günün var neden acele ediyorsun demez mi... artık acele macele etmiyorum inat değil mi son güne kadar evdeyim
Rabbim yardımcın olsun canım kolayca yavrunu kucağına alırsın inşallah..
burdaki doğum yapan arkadaşları da görünce o kadar hevesleniyorum ki... ama benim daha günüm var deyip ..çımın üstüne oturuyorumHamileligin basindan beri kendimi temmuzun ilk haftasina odaklamistim.tamam diyorum artik ne zaman gelirse gelsin diyorum ama biraz dayaniyorum sonra geri basliyorum Allahim nolur dogsun artik demeye
Diler hosgeldiiiin taze annee :) pasa napiyoo kac kilo dogdu nasil simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off canım yaa Ne yapıyorlarsa yapsınlar da gelsin bebişlerimiz artık, salıya tekrar gidicez bakalım, böyle beklemek de zor oluyor be.canım aynısı bendede var sancı var ama açılma yok sancılarda fazla çıkıyor doktor bu sancıya açılması olması gerekir dio açılma olmazsa suni sancı vercekmiş
burdaki doğum yapan arkadaşları da görünce o kadar hevesleniyorum ki... ama benim daha günüm var deyip ..çımın üstüne oturuyorum
doğar doğar merak etme içinde kalacak değil ya(bu aralar en çok duyduğum sinir bozucu cümlem)
Hosbulduk canim..taze anne uykusuz ama cok cok mutlu...
3250 kg 52 cm dogdu canim iyi cok sukur ama sutum az gelio mamada veriyoruz..icim cok rahatsiz ama ac kalmasindan iyidir diyorm artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?