2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar sicaklar arttikca hrpimizde bi sikinti stres dogurma telasi ee hakliyiz yukumuzde agirlasti artik dayanmasi zor sinir stres panik korku hepsi tavan yapti halsizlik ozgur hareket edememe hersye isteksizlik hepimizn canini sikiyor gunumz gelsede gelmesede dogrmak istiyorz ve yalanci sancilari saymiyorm bile allah yardimcimiz olsn o yasli teyzelerin allah kurtarsin demelerini simdi cok iyi anliyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen oyle yapiyorm canim once emziriyorm sonra kasikla mama veriyorm..humana cay iciyorm..hayirlisiyla biraz daha artsa sutum baska derdim yok cok sukur..darisi basiniza ins canim..bide banyo yapmadm daha sut ondn inmez fln diyorlar...bakalim iste cnm sendr tik yokmu hala yahu nisanda geldino kadar:)

Bende dun gece cok sancilandim 10..15dkkada bir oldu ama felaketti anlatamam bikac saat surdu sakindm panik yapmadim gecti gitti son zamanlarima geldim sanirim annem diyoki ben 10gun cektim oyle sanci 10gunun sonunda dogurdm sanirm bende gittigi yere kadar cekcem..dogru soylemisler banyo yapinca sut dahada artiyor ayaklanabildnmi

Dilercim banyo yapamiyosan ilik suyla masaj yap goguslerine, hurma ve kuru incir de iyi geliyor. Alistiniz mi birbirinize, nasil gidiyor, uykusu falan nasil

Günaydın kızlar yazıyorum yazıyorum siliniyor gitmiyor anlamadım.bir türlü. Kendimi hic doğuracak gibi hissetmiyorum. O kadar yorgunum ki saatlerce uyumak istiyorum uykusuzluktan perişan oldum. Bebis dogsun anneme.bırakıp iki.gün uyumayı planlıyorum.

Hayirlisi ilr topikce bi dogumlar bitse rahatlasak..10 dk sancin dustuyse canun dogumun yakindir ins.
Ayaklandim sukur yavas yavas bebegime fln bakabiliyorm iste.

Dilercim banyo yapamiyosan ilik suyla masaj yap goguslerine, hurma ve kuru incir de iyi geliyor. Alistiniz mi birbirinize, nasil gidiyor, uykusu falan nasil

Pazartesi kontrole kadar yikanma dedi doktorm...tamam msji deneyim canim bide.alistik gibi sukur gunduz gecedn daha iyi uyuyor sanki gece cok uyaniyor sipam.sizde durum nasil sutun iyi geldimi canim senin

Benim de normal dogum gibi basladigi icin rahat emzirdim canim cok sukur. Dogumdan itibaren hurma yemeye basladim hatta hamileyken baslamistim. Bizimki de en fazla iki saatte biir uyaniyor.cabuk acikiyolar :))

Slmmmmmm kizlarrrrr

Ebrulimavi ve ffkoc rabbim yardımciniZ olsun simdiye bebisler kucaktadir ins cup cup emisiyorsunuzdur

Seheeeerrrr kizzz nisanin neyin gelmic ne lavabo ciflemesi agrin varkeeennnn otur totonun ustune bu agrilarida goz ardi etme derim ben

Aysecaaaannnnn ... Evet hep normal doğum istedim bastan beri rabbim o gucu kuvveti versin ins hiiiicte tirsmiyorummm :18::18:

Dileerrrr kisss masallahhh kagan oglusaaa haftasina gore cok iyi tututuuuuuu.... Dr dan memnun kaldin mi dogumda spinal mi oldun

Bende bugun itibari ile nidilati biraktim (erken doğum riskine karşı kullandığım ilaç) veee kasilmalar basladi bile hayirlisi olsun

tabi canm ne tırsıcaz hohooooo bizde bu cadılık varken sahi bak kimseler yok nere gitmiş bu kızlar,herkes bugün doğurmuyii herhalde

kızlar bende kontrolden geldım sancı mancı yok bende dr artık beklemek anlamsız dedı. salı gunu yatısım yapılcak sunn sancı vercekler olmazsa sezeryana alıncam ...normal olmasını cok ıstıyorum ama bebiş de biraz iriymiş dogum kanalına tam ınmemiş ben normal dogurmam cok zor ama sansımızı denıycez ..hayırlısı olsun bu saatten sonra saglıkla kucagımıza alalım bebişleri...normal olsun dıye aylarca ne yuruyusler yaptım boşa gıttı sanırım hepsi

eskiden sezeryan mi varmis canim analarimiz pirt pirt dogum yapmis tmm olumsuz yonude cok bunu asla inkar etmiyorum ama baksana kocaaa topikte cok az normal dogum var benim mantigima gore tam tersi olması gerek....

Bide bi arkim 16yasinda doğum yaptı doğum ani çok kolay sadece ağrıyı çekmek zor dio kiss o daha bebeyken böyle normal pirtlatmis ben niye yapamiyim dimi ama

kaçıncı haftadasin canim benim hayırlısı olsun

40+2 gunluguz ama 41.haftayı gecırmem dıyo dr...kakasını falan yememesı gerek dıyo..doktor kendımde normal dogum ıstememe ragmen bende sezeryan olmak zorunda kaldım dedı bugun..off bılmıyorum bı garıp hıssettım bugn doktor oyle dıyınce korktum bı yandan bı yandan sevındım tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…