Massallh gunu tam gelmedn dogmasina ragmen cok guzel kilosu boyu..uzun boylu olcak :) sut bebek emdikce gelir sende kuru incir hurma bol su tuket sut artirici damlalar var arkadasmdan duydum baya faydasi oluyomus bide kasikla ver mamayi ilk gogsunu ver ac kalirsa kasikla mama verki gogsunu unutmasn..hadi hayirlisyla kurtuldun insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusursn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen denediysen bunlari ve hala dogurmadiysan demekki etkisi yok.hic bosuna yiyip bari kilo almayim hurmadan.
Aynen oyle yapiyorm canim once emziriyorm sonra kasikla mama veriyorm..humana cay iciyorm..hayirlisiyla biraz daha artsa sutum baska derdim yok cok sukur..darisi basiniza ins canim..bide banyo yapmadm daha sut ondn inmez fln diyorlar...bakalim iste cnm sendr tik yokmu hala yahu nisanda geldino kadar:)
Aynen oyle yapiyorm canim once emziriyorm sonra kasikla mama veriyorm..humana cay iciyorm..hayirlisiyla biraz daha artsa sutum baska derdim yok cok sukur..darisi basiniza ins canim..bide banyo yapmadm daha sut ondn inmez fln diyorlar...bakalim iste cnm sendr tik yokmu hala yahu nisanda geldino kadar:)
Bende dun gece cok sancilandim 10..15dkkada bir oldu ama felaketti anlatamam bikac saat surdu sakindm panik yapmadim gecti gitti son zamanlarima geldim sanirim annem diyoki ben 10gun cektim oyle sanci 10gunun sonunda dogurdm sanirm bende gittigi yere kadar cekcem..dogru soylemisler banyo yapinca sut dahada artiyor ayaklanabildnmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dilercim banyo yapamiyosan ilik suyla masaj yap goguslerine, hurma ve kuru incir de iyi geliyor. Alistiniz mi birbirinize, nasil gidiyor, uykusu falan nasil
Hayirlisi ilr topikce bi dogumlar bitse rahatlasak..10 dk sancin dustuyse canun dogumun yakindir ins.
Ayaklandim sukur yavas yavas bebegime fln bakabiliyorm iste.
Pazartesi kontrole kadar yikanma dedi doktorm...tamam msji deneyim canim bide.alistik gibi sukur gunduz gecedn daha iyi uyuyor sanki gece cok uyaniyor sipam.sizde durum nasil sutun iyi geldimi canim senin
canim nstde sancin kaclarda cikiyo peki
tabi canm ne tırsıcaz hohoooooSlmmmmmm kizlarrrrr
Ebrulimavi ve ffkoc rabbim yardımciniZ olsun simdiye bebisler kucaktadir ins cup cup emisiyorsunuzdur
Seheeeerrrr kizzz nisanin neyin gelmic ne lavabo ciflemesi agrin varkeeennnn otur totonun ustune bu agrilarida goz ardi etme derim ben
Aysecaaaannnnn ... Evet hep normal doğum istedim bastan beri rabbim o gucu kuvveti versin ins hiiiicte tirsmiyorummm:18::18:
Dileerrrr kisss masallahhh kagan oglusaaa haftasina gore cok iyi tututuuuuuu.... Dr dan memnun kaldin mi dogumda spinal mi oldun
Bende bugun itibari ile nidilati biraktim (erken doğum riskine karşı kullandığım ilaç) veee kasilmalar basladi bile hayirlisi olsun
eskiden sezeryan mi varmis canim analarimiz pirt pirt dogum yapmis tmm olumsuz yonude cok bunu asla inkar etmiyorum ama baksana kocaaa topikte cok az normal dogum var benim mantigima gore tam tersi olması gerek....
kaçıncı haftadasin canim benim hayırlısı olsun
ins canim gun sayiyoruz artik
ins canim gun sayiyoruz artiksen ne yapiosun
kaçıncı haftadasin canim benim hayırlısı olsun
canim tadını çıkar bu günlerin hazırlıklarını son ana bırakma dev anasi gibi yerimuzden kipirdayamiyoruz son zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?