2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlarrrrşimdi kntolden geldik alttan muayenem vardı nese ki normal dogum için musait ama açılma filan yok daha dedi nst ye bagladı sancıda yokmuş o kadar da dua ettim çıksın die( snra şişliklerin artmış bi tahlil yapalım dedi yaptı pretein kaçagı oluşmuş albüm başlamış dedi 20 gün önceki tahlilde yoktu bişey( tansiyon 13 8 çıktı yüksek dedi tuzu kes sıfıra dedi hergün düzenli ölçtür tonsiyonu 14 9 sınır dedi 14 9 çıkarsa hemen acile gel dedi eger bişey çıkmasaydı suyun falan gelmezse ayın 14ün de gel demişti albüm çıkınca pzrtsi gel nst çektir dedi yüzdük yüzdk kuyrına geldik çok dikkat et bi sorun çıkmasın dedi çook korkuyorumm kızlar dua edin bana nolurr

Evet cok az normak dogum canim bende kizimda senin gibi dusundum dedim herkes normal doguruyor ben mi yapamayacak misim dedim kendinize güvenin doktorum Sezeryan a alacakti hayir normal doguracam illa dedim sukur normal oldu dogum sirasi gercekten cok kolay oldu ama sanci kısmı biraz zordu ondada disimi siktim son anlar dayanamayip Sezeryan istedim ama esim ailem sagolsun destek oldular az kaldı diye ve normal oldu ailem bana uysa sezeryan olsam uzulurdum o kadar sanci cekmistim sizde uyarin etrafını zi normal dogum da tam kararliysaniz agri esnasinda beni dinlemeyin diye ama dogum esnasi kolay kızlar hem belki sizin daha kolay olur takmayin bebegimi rahat emzirdim ilk gun hemen kalktım cok rahatti gercekten.ins oglumuda normal istiyorum ins aksilik olmaz hi korkmuyor degilim korkuyorum ama rabbim bizi o yolda koymz yardımını Esirgeme z ins iyi olacsk inaniyorum

Kizlar bir sorum oluckti,devlet hastanesinde 36.haftadan sonra kontroller ne siklikla oluyor? Ozel hastanelerdki gbi haftada bir gormek istiyorlar mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum yapanların gözü aydın olsun :)
Yapacak olanları da Allah bir avazda kurtarsın. Amin.
Darısı başımıza :))

yok canım bi şey olmaz allahın ıznıyle bende cok şişim dr bendende suphelenmıstı proteın kacagı var mı dıye bı sey cıkmadı bende...bebegın gelişini tamamlamış hiç korkma bıde tuzul yeme gercekten fark edıyo tansıyonum senın gıbı 13 8 falan cıkıyordu tuzu kestım 11 7 falan cıkıyo sımdı ..

Kizlar selam..heyvcanlar artiyor. Sukur bende 36 ya girdim erken dogum riskim kalmadi artik normale geciyomus

Rabbim bundan sonra once bebeklerimizin saglikli sonra hepimize kolay dogum nasip etsin insallahh

inşallah canımm kendisi için olsa bu kadar telaşlanmaz ama söz konusu yawrusu olunca napıcanı bilemiyo insan inş bişey olmazz 10 günüm kaldı zaten rabbim hepimize sağlıkla yawrularımızı kucaklamayı nasip etsin

merhaba kızlar bizde bugün çatı muayenesi olmaya çalıştık normal olabilirmişim tabi yine zaman gösterecek bebeğim hiç hareket etmedi iki kerede nts ye girdik yarın tekrar girecem eve gelince hareketlendi yarın gitmesemmiki tekrar.
şu zamana kadar korkmuyodum ama şimdi baya korkmaya başladım doğumdan.

canm benim annem de 15 yaşında doğum yapmış,karşı komşum ne dese beğenirsin normal doğum yapayım da sarksın mı,sanki cümle aleminki sarkmış,dr lar hher türlü şeye müdehale edriyolar akıllım,avrupa ülkelerinde hasta dr soruyo sez.gerekir mi diye soruyo,gerekli değilse zaten sez.lafı geçmiyo bile,bu tür şeyler dr tercihi oluyo diyolar,tabi kimin için nasıl icap ediyosa öyle olsun ,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin gerisi boş ama grupta da normal doğuran bir çok arkadaş oldu,darısı başımıza,Allah kolay getirir inşallah...

Benimde senin gibi kafası büyük ve daha cok yukarda dedi kanala bile girmemiş hatta ama 2 gün arayla gidicem günüm geçtikten sonra. Suni sancı.bile.versem.bu kadar yukardayken doguramazsin dedi. Hastanede 41+5 de normal doğum olmuş yenilerden sekreter dedi. Bence bekle suniyi alma sik ko.trole git derim.

Ben ne.zaman dogurucam acaba benmkininde gelmeye niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…