eskiden sezeryan mi varmis canim analarimiz pirt pirt dogum yapmis tmm olumsuz yonude cok bunu asla inkar etmiyorum ama baksana kocaaa topikte cok az normal dogum var benim mantigima gore tam tersi olması gerek....
Bide bi arkim 16yasinda doğum yaptı doğum ani çok kolay sadece ağrıyı çekmek zor dio kiss o daha bebeyken böyle normal pirtlatmis ben niye yapamiyimdimi ama
canim tadını çıkar bu günlerin hazırlıklarını son ana bırakma dev anasi gibi yerimuzden kipirdayamiyoruz son zamanlar
iliski falan onermedimi canim nette dogumi hizlandiran seyler yaziyo bi arastir dene sona gelmissin sen
Kızlarrrrşimdi kntolden geldik alttan muayenem vardı nese ki normal dogum için musait ama açılma filan yok daha dedi nst ye bagladı sancıda yokmuş o kadar da dua ettim çıksın die ( snra şişliklerin artmış bi tahlil yapalım dedi yaptı pretein kaçagı oluşmuş albüm başlamış dedi 20 gün önceki tahlilde yoktu bişey ( tansiyon 13 8 çıktı yüksek dedi tuzu kes sıfıra dedi hergün düzenli ölçtür tonsiyonu 14 9 sınır dedi 14 9 çıkarsa hemen acile gel dedi eger bişey çıkmasaydı suyun falan gelmezse ayın 14ün de gel demişti albüm çıkınca pzrtsi gel nst çektir dedi yüzdük yüzdk kuyrına geldik çok dikkat et bi sorun çıkmasın dedi çook korkuyorumm kızlar dua edin bana nolurr
canim dikkat et dr n dediklerini uygula ins herşey gönlünce olur
ayyy buyuk bi cesaret geldi valla sagol canim ya
acelede etme canim.ufak ufak begendigini al derim
ben devletede ozelede gidiyorum ikiside bir haftada cagiriyor
acelede etme canim.ufak ufak begendigini al derim
canim dikkat et dr n dediklerini uygula ins herşey gönlünce olur
yok canım bi şey olmaz allahın ıznıyle bende cok şişim dr bendende suphelenmıstı proteın kacagı var mı dıye bı sey cıkmadı bende...bebegın gelişini tamamlamış hiç korkma bıde tuzul yeme gercekten fark edıyo tansıyonum senın gıbı 13 8 falan cıkıyordu tuzu kestım 11 7 falan cıkıyo sımdı ..
eskiden sezeryan mi varmis canim analarimiz pirt pirt dogum yapmis tmm olumsuz yonude cok bunu asla inkar etmiyorum ama baksana kocaaa topikte cok az normal dogum var benim mantigima gore tam tersi olması gerek....
Bide bi arkim 16yasinda doğum yaptı doğum ani çok kolay sadece ağrıyı çekmek zor dio kiss o daha bebeyken böyle normal pirtlatmis ben niye yapamiyimdimi ama
kızlar bende kontrolden geldım sancı mancı yok bende dr artık beklemek anlamsız dedı. salı gunu yatısım yapılcak sunn sancı vercekler olmazsa sezeryana alıncam ...normal olmasını cok ıstıyorum ama bebiş de biraz iriymiş dogum kanalına tam ınmemiş ben normal dogurmam cok zor ama sansımızı denıycez ..hayırlısı olsun bu saatten sonra saglıkla kucagımıza alalım bebişleri...normal olsun dıye aylarca ne yuruyusler yaptım boşa gıttı sanırım hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?