- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Slmmmmmm kizlarrrrr
Ebrulimavi ve ffkoc rabbim yardımciniZ olsun simdiye bebisler kucaktadir ins cup cup emisiyorsunuzdur
Seheeeerrrr kizzz nisanin neyin gelmic ne lavabo ciflemesi agrin varkeeennnn otur totonun ustune bu agrilarida goz ardi etme derim ben
Aysecaaaannnnn ... Evet hep normal doğum istedim bastan beri rabbim o gucu kuvveti versin ins hiiiicte tirsmiyorummm:18::18:
Dileerrrr kisss masallahhh kagan oglusaaa haftasina gore cok iyi tututuuuuuu.... Dr dan memnun kaldin mi dogumda spinal mi oldun
aaaaaaaaa duymamış oliiim ne korkması beee,Allahın izniyle,pırt diye olmasa da güzelce doğsun bebişler canm sakin olmakta fayda var,eğer yanında seni teskin edecek biri varsa ne iyi,ben de eşimi öğütlüyom bak doğum başlarsa sen yaparsın falan de cesaret ver diye ama bilmiyom yapabilir miiimerhaba kızlar bizde bugün çatı muayenesi olmaya çalıştıknormal olabilirmişim tabi yine zaman gösterecek bebeğim hiç hareket etmedi iki kerede nts ye girdik yarın tekrar girecem eve gelince hareketlendi yarın gitmesemmiki tekrar.
şu zamana kadar korkmuyodum ama şimdi baya korkmaya başladım doğumdan.
amin sağol yağmurcum inşallahkizlar ebrulimawi dogum yapmis iyiler ama konusamadk emzircekti:) darisi size artik:)
Hahahahahah sarkiyomuymus daha neler peygamber efendimize kadinlarin dogum halini sormuslar bal varya bala parmagini sokmus cikarmis bal akmis akmis sonra toplanmis parmaginda iste boyle olur kadinlarin dogumu demis yani kus kendini topluyor..canm benim annem de 15 yaşında doğum yapmış,karşı komşum ne dese beğenirsin normal doğum yapayım da sarksın mı,sanki cümle aleminki sarkmış,dr lar hher türlü şeye müdehale edriyolar akıllım,avrupa ülkelerinde hasta dr soruyo sez.gerekir mi diye soruyo,gerekli değilse zaten sez.lafı geçmiyo bile,bu tür şeyler dr tercihi oluyo diyolar,tabi kimin için nasıl icap ediyosa öyle olsun ,Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin gerisi boş ama grupta da normal doğuran bir çok arkadaş oldu,darısı başımıza,Allah kolay getirir inşallah...
Slmmmmmm kizlarrrrr
Ebrulimavi ve ffkoc rabbim yardımciniZ olsun simdiye bebisler kucaktadir ins cup cup emisiyorsunuzdur
Seheeeerrrr kizzz nisanin neyin gelmic ne lavabo ciflemesi agrin varkeeennnn otur totonun ustune bu agrilarida goz ardi etme derim ben
Aysecaaaannnnn ... Evet hep normal doğum istedim bastan beri rabbim o gucu kuvveti versin ins hiiiicte tirsmiyorummm:18::18:
Dileerrrr kisss masallahhh kagan oglusaaa haftasina gore cok iyi tututuuuuuu.... Dr dan memnun kaldin mi dogumda spinal mi oldun
kizlar ebrulimawi dogum yapmis iyiler ama konusamadk emzircekti:) darisi size artik:)
canim sen adalat mi kullanıyordun yanlış hatirliyorda olabilirim ilac kullaniyorsan ne zaman birakcanKizlar selam..heyvcanlar artiyor. Sukur bende 36 ya girdim erken dogum riskim kalmadi artik normale geciyomus
Rabbim bundan sonra once bebeklerimizin saglikli sonra hepimize kolay dogum nasip etsin insallahh
çatı muayenen nasildi canım zorladı mi bence yarinda git
benim rahmetli kv de sezeryan bi yonden iyi altin tum kaliyo fiki fiki icin iyi gibi bisey demisti
ayy hadi gözümüz aydın olsun inskizlar ebrulimawi dogum yapmis iyiler ama konusamadk emzircekti:) darisi size artik:)
yaaa ne güzel örnek vermiş kız,duymamıştım önceden...senin son durumun nasıl canm,iyisin inşallahHahahahahah sarkiyomuymus daha neler peygamber efendimize kadinlarin dogum halini sormuslar bal varya bala parmagini sokmus cikarmis bal akmis akmis sonra toplanmis parmaginda iste boyle olur kadinlarin dogumu demis yani kus kendini topluyor..
Hicraaaan kiz dunku sancilardn eser yok simdi nisanda geldi karnimda dustu iyice ama yoook arkadas yoook gelmiyo bu kiz iste kipir kipir icerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaa ben bi daha ki geldiğinde yatircam diyince tirstim suyun az dedi... Devletteki normal dedi sezeryan yapmak istiyor diye düşündüm kontrole gitmedim duruma gore gidicem bakalım
yaaa ne güzel örnek vermiş kız,duymamıştım önceden...senin son durumun nasıl canm,iyisin inşallah
elbet gelecek seheercim
elbet gelecek seheercimsenin kiz garantici olacak herhal sezeryan gününü bekliyii
her dogum bir olmuyomus canim seninki gibi.... Sabir sabir sabir
e yani canm dedim ya şehir efsanesine döndü mesele herkes bişey diyo,dr epidural yaparız istersen dedi,eşim o kı-onuya sıcak bakmıyo sölemiştim daha önce,diyo ki eskiden epidural mi vardı,sıcak su+havlubenim rahmetli kv de sezeryan bi yonden iyi altin tum kaliyo fiki fiki icin iyi gibi bisey demistiannenin komsusu gibi sarksin mi dimi ama istisnai durumlar için iyi de böyle kasap gibi olunca insan bi düşünüyor
nasip ins hepimiz icin en hayirlisi olur hangisi daha kolay olacaksa o olsun
canm saçmalama olur mu öle ayaklandırmak için yapmak ne demek,kaç gündür dr yollarındasın ,rahat olmak önemli ama ciddiye almak da gerek tatlım,düşünme öyle olumsuz şeylerDungeceki sancilardn eser yok sikildm artik boyna aham doguruyorm diyorm sonrasi yok cok uzadi..bundan sonra kendi sancilarima inanmiycm son ana kadar kocama bile haber vermiycem dun herkesi telase sardi uzuldum insanlarada sanki yalanciktan yapmisim gibi simdi hicbisey yokmus gibiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?