2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Saol canim amin... Ben doktordan zatn memnundum sezeryanida ben istedim adini bile etmedi bekliyorduk ama acilma hic ilerlemedi dayanamadim artik ben.. Beldn asagimi uyusturdular belime katater takilirken bile aysel hanim cok ilgilendi konustu ellerimi tuttu..dogum sonrasida gece bile geldi bakmaya fln.

Kolay doğumlar ıns sözden sonra sıra bızde Nasılsınız son haftalarda cok ağırlaşınız mı ben suan hala ıyıyım ağırlasmadım bahar temızlıgıne bıle gırıstım son haftalar yapamam dıye...normal doğuranlar dan epıdural yaptıranlar Varmı merak edıyorum nasıl gectı doğumlar yazarsanız sevınırım mınıklerı öpün benım ıcın Allah yardımcınız olsun hepımızın ınş

aaaaaaaaa duymamış oliiim ne korkması beee,Allahın izniyle,pırt diye olmasa da güzelce doğsun bebişler canm sakin olmakta fayda var,eğer yanında seni teskin edecek biri varsa ne iyi,ben de eşimi öğütlüyom bak doğum başlarsa sen yaparsın falan de cesaret ver diye ama bilmiyom yapabilir miii
kizlar ebrulimawi dogum yapmis iyiler ama konusamadk emzircekti:) darisi size artik:)
amin sağol yağmurcum inşallah sen nasılsın çirkin böcüklerin napıooo,süt durumun,toparlanma durumun da iyidir inşallah

Hahahahahah sarkiyomuymus daha neler peygamber efendimize kadinlarin dogum halini sormuslar bal varya bala parmagini sokmus cikarmis bal akmis akmis sonra toplanmis parmaginda iste boyle olur kadinlarin dogumu demis yani kus kendini topluyor..

Hicraaaan kiz dunku sancilardn eser yok simdi nisanda geldi karnimda dustu iyice ama yoook arkadas yoook gelmiyo bu kiz iste kipir kipir icerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar selam..heyvcanlar artiyor. Sukur bende 36 ya girdim erken dogum riskim kalmadi artik normale geciyomus

Rabbim bundan sonra once bebeklerimizin saglikli sonra hepimize kolay dogum nasip etsin insallahh
canim sen adalat mi kullanıyordun yanlış hatirliyorda olabilirim ilac kullaniyorsan ne zaman birakcan

yaaa ne güzel örnek vermiş kız,duymamıştım önceden...senin son durumun nasıl canm,iyisin inşallah

yaaa ne güzel örnek vermiş kız,duymamıştım önceden...senin son durumun nasıl canm,iyisin inşallah

Dungeceki sancilardn eser yok sikildm artik boyna aham doguruyorm diyorm sonrasi yok cok uzadi..bundan sonra kendi sancilarima inanmiycm son ana kadar kocama bile haber vermiycem dun herkesi telase sardi uzuldum insanlarada sanki yalanciktan yapmisim gibi simdi hicbisey yokmus gibiyim

elbet gelecek seheercim senin kiz garantici olacak herhal sezeryan gününü bekliyii

Inan hergun konu komsu gelip beni yokluyo naptin seher nasilsn diye millet rahatliycak ben dogurunca butun belirtiler var acilma ve bebek yok belki acilma baslarsa daha erkn alir sezeryana oglum canim oglum ne sanci ne nisan nede baska bisey hicbisi yasamadim bunda hergun farkli bisey yoruldum

benim rahmetli kv de sezeryan bi yonden iyi altin tum kaliyo fiki fiki icin iyi gibi bisey demisti annenin komsusu gibi sarksin mi dimi ama istisnai durumlar için iyi de böyle kasap gibi olunca insan bi düşünüyor
e yani canm dedim ya şehir efsanesine döndü mesele herkes bişey diyo,dr epidural yaparız istersen dedi,eşim o kı-onuya sıcak bakmıyo sölemiştim daha önce,diyo ki eskiden epidural mi vardı,sıcak su+havlu çok bilmiş şaka bi yana epidural anest.ile diz ameliyatı oldu da baya sorun yaşadı ondan istemiyo,nasip artık

Ne ilişki ne sıcak duş ne hurma ne de yürüyüş... Şunu anladım ki hiç birinin tek başına değeri yokmuş.. Hepsini yapmadık mı yaptık.. Dualarımızı da ettik ama hepsi bi yere kadar. Rabbim ol demedikçe olmuyor işte ne yaparsak yapalım. Bize sabırla beklemek düşer artık ölümümüze müdahale edemediğimiz gibi doğumumuza da müdahale edemiyoruz işte...

canm saçmalama olur mu öle ayaklandırmak için yapmak ne demek,kaç gündür dr yollarındasın ,rahat olmak önemli ama ciddiye almak da gerek tatlım,düşünme öyle olumsuz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…