Kızlarrrrşimdi kntolden geldik alttan muayenem vardı nese ki normal dogum için musait ama açılma filan yok daha dedi nst ye bagladı sancıda yokmuş o kadar da dua ettim çıksın die ( snra şişliklerin artmış bi tahlil yapalım dedi yaptı pretein kaçagı oluşmuş albüm başlamış dedi 20 gün önceki tahlilde yoktu bişey ( tansiyon 13 8 çıktı yüksek dedi tuzu kes sıfıra dedi hergün düzenli ölçtür tonsiyonu 14 9 sınır dedi 14 9 çıkarsa hemen acile gel dedi eger bişey çıkmasaydı suyun falan gelmezse ayın 14ün de gel demişti albüm çıkınca pzrtsi gel nst çektir dedi yüzdük yüzdk kuyrına geldik çok dikkat et bi sorun çıkmasın dedi çook korkuyorumm kızlar dua edin bana nolurr
Benimde karnim belim agriyo kizlar afedeersiniz ishal olcakmis gibi bi agri bole...
canm saçmalama olur mu öle ayaklandırmak için yapmak ne demek,kaç gündür dr yollarındasın ,rahat olmak önemli ama ciddiye almak da gerek tatlım,düşünme öyle olumsuz şeyler
Kolay doğumlar ıns sözden sonra sıra bızde Nasılsınız son haftalarda cok ağırlaşınız mı ben suan hala ıyıyım ağırlasmadım bahar temızlıgıne bıle gırıstım son haftalar yapamam dıye...normal doğuranlar dan epıdural yaptıranlar Varmı merak edıyorum nasıl gectı doğumlar yazarsanız sevınırım mınıklerı öpün benım ıcın Allah yardımcınız olsun hepımızın ınş
Aynen cnm benimde oyle baslsdi sancim ayni oyle oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sen kaçıncı haftandasin? Sezeryan olucaksan.niye bekliyorsun ki?
G olsn cnm azcik sekerli su dene aradaSabah kizimi dr.a götürdük kızlar benle kan uyuşmazlığı var bebekte ilk kizim sarılık olmuştu bebekte de çıktı total bilirubin 14 çıktı 15 üstü olsaydı hastaneye yatacaktik.yarin tekrar bakacaklar bilirubine 17 üstü olursa hastaneye aliriz bol emzir dedi.simdi ben de gün ışığına yatiriyorum sütüm de geldi çok şükür kolay atar inşallah. Ikincilerde sarılık daha çabuk ilerlermis eger kan uyuşmazlığı varsa.
Evet duygu ya boyle beklemesi cok zor hep annem geliyo aklima anlattiydi dogumu nisani gelmis 10gun sanci cekmis hastaneden kaciyomus tam ebeler yakalamis sanci vermisler oyle dogurmus...senin dogumun zaten baya yaklasti hatta gunun doldu sayilir sabret bana dktr 36haftadan snra nisan gelmesi normal dedi senin gec benim erken geldi sanslisin 4gun olmstr ama seninde gunun doldugndan yakindir diye tahmin ediyorum walla boyle icimizden birileri doguma yaklasinca sanki kendim gibi telase yapiyorm hepimiz dogursak rahat etczAy kızlar yaz sicak diyorum bu.bidiklar ondan.gelmek istemiyorlar keyifleri yerlerinde. Sancı cok bende nisanda geldi seher gibi ama o.bekledikce anladım ki bende daha cok bekliycem. Karnım erkek diye top gibi.ve dimdik.yukarda. Annem 15 ine felan anca diyor.bakalim bekliyoruz işte keyfi ne zaman isterse paşamin. Ikizler burcu olmasın dedim bu gidisle annesi gibi aslan olacak burcu
Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.
Galaxy Note 2
Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.
Galaxy Note 2
gözün aydın canim geçmiş olsun rabbim uzun omur versin bal oglusuna
Canım Allah bebeğine ve sana hayırlı uzun omur versin inşaallah:)Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.
Galaxy Note 2
Galaxy Note 2
36+4 cnm sezeryan evet 10gun sonra alcak buyuk ihtimal dktr birgun bile onemli diyor su 37ye girsem
G olsn cnm azcik sekerli su dene arada
Evet duygu ya boyle beklemesi cok zor hep annem geliyo aklima anlattiydi dogumu nisani gelmis 10gun sanci cekmis hastaneden kaciyomus tam ebeler yakalamis sanci vermisler oyle dogurmus...senin dogumun zaten baya yaklasti hatta gunun doldu sayilir sabret bana dktr 36haftadan snra nisan gelmesi normal dedi senin gec benim erken geldi sanslisin 4gun olmstr ama seninde gunun doldugndan yakindir diye tahmin ediyorum walla boyle icimizden birileri doguma yaklasinca sanki kendim gibi telase yapiyorm hepimiz dogursak rahat etcz
Galaxy Note 2
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?