2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cANIM; ALLAH; YARDIMCIN OLSUN!!!

canm saçmalama olur mu öle ayaklandırmak için yapmak ne demek,kaç gündür dr yollarındasın ,rahat olmak önemli ama ciddiye almak da gerek tatlım,düşünme öyle olumsuz şeyler

Hic sorma bu sicaklarda cocukla birlikte dktr yollarinda kaldim inan tesetturluym kiyafetimde yok bi takim almistim kisin ama biraz kalin kumasi pisiyorm eziyet geliyor dktra gitmk eski kiyafetlerimi enerjimi ozledim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epidural büyük rahatlik ben iki doğumumu da epidural oldum ilki psikolojik durumumdan dolayi hiç ağrı sancı hissetmwden oldu.ikincide sancıyi hissettim ama dayanilamayacak gibi dwgildi..sadece ağrı hissetmedim çok rahattım. Tavsiye ederim eğer imkanınız varsa

Ay kızlar yaz sicak diyorum bu.bidiklar ondan.gelmek istemiyorlar keyifleri yerlerinde. Sancı cok bende nisanda geldi seher gibi ama o.bekledikce anladım ki bende daha cok bekliycem. Karnım erkek diye top gibi.ve dimdik.yukarda. Annem 15 ine felan anca diyor.bakalim bekliyoruz işte keyfi ne zaman isterse paşamin. Ikizler burcu olmasın dedim bu gidisle annesi gibi aslan olacak burcu

Sabah kizimi dr.a götürdük kızlar benle kan uyuşmazlığı var bebekte ilk kizim sarılık olmuştu bebekte de çıktı total bilirubin 14 çıktı 15 üstü olsaydı hastaneye yatacaktik.yarin tekrar bakacaklar bilirubine 17 üstü olursa hastaneye aliriz bol emzir dedi.simdi ben de gün ışığına yatiriyorum sütüm de geldi çok şükür kolay atar inşallah. Ikincilerde sarılık daha çabuk ilerlermis eger kan uyuşmazlığı varsa.

Aynen cnm benimde oyle baslsdi sancim ayni oyle oldu

Canım sen kaçıncı haftandasin? Sezeryan olucaksan.niye bekliyorsun ki?

Canım sen kaçıncı haftandasin? Sezeryan olucaksan.niye bekliyorsun ki?

36+4 cnm sezeryan evet 10gun sonra alcak buyuk ihtimal dktr birgun bile onemli diyor su 37ye girsem

Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.

Galaxy Note 2

G olsn cnm azcik sekerli su dene arada
Evet duygu ya boyle beklemesi cok zor hep annem geliyo aklima anlattiydi dogumu nisani gelmis 10gun sanci cekmis hastaneden kaciyomus tam ebeler yakalamis sanci vermisler oyle dogurmus...senin dogumun zaten baya yaklasti hatta gunun doldu sayilir sabret bana dktr 36haftadan snra nisan gelmesi normal dedi senin gec benim erken geldi sanslisin 4gun olmstr ama seninde gunun doldugndan yakindir diye tahmin ediyorum walla boyle icimizden birileri doguma yaklasinca sanki kendim gibi telase yapiyorm hepimiz dogursak rahat etcz

Kizlar saat 11:01 de bebegim dogdu spinal sezeryanla.pamuk sekeri bi oğlum var.emzirmekte güçlük cekiyorum her yolu deniyoruz.agrilar var biraz.detaylari anlatirim yine.

Galaxy Note 2

Gecmis olsun canim..evladin saglukla buyysun ins.emzirmede benimde sorunum var gececk ins ebrucum.

Galaxy Note 2
Canım Allah bebeğine ve sana hayırlı uzun omur versin inşaallah:)

Galaxy Note 2

hayırlı olsun gözün aydın emer annesi daha darısı bizlere artık

36+4 cnm sezeryan evet 10gun sonra alcak buyuk ihtimal dktr birgun bile onemli diyor su 37ye girsem

Anladım daha küçükmus tabi. Rabbim sağlıkla zamanında gelmeyi.nasip.etsin.

Aynen.canım bdt bile.uzak.geliyordu.bana şimdi o zamana bile.zor dedi doktorum. Hep.beraber telaş yapıyoruz ama onlar rahat ne zaman isterlerse o zaman gelecekler. Kafası kanala girse karnım yavaş yavaş inse rahatlicam. Bunca sancı.çekip sezeryan.olmak istemiyorum. 42. Haftaya.kadar beklicem gerekirse.

Galaxy Note 2

Ebru cum gözün aydın cnm maşallah size Allah analı babalı buyutsun ins

İyi aksamlar hayirli iftarlar kizlar, yarin sabah 8.30 da sezeryana giriyorum cok gerginim benim icinde dua edin insaallah hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…