2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bende bebişlerimi ilk kendim gormek istyrm epidural istyrm yani

kızlar devlet hastanesinde cinsiyetini öğrenen var mı? geçenlerde özelde yüzde 70 erkek dedi.bugünde devlet hastanesine gittim. ölçümlerinin yaptıktan sonra doktora sordum cinsiyeti belli mi diye. biz burada gelişimi iyi mi sıkıntısı var mı diye bakıyoruz cinsiyetine bakmayız dedi şoka girdim bi kelime bile söyleyemedim.acaba doktor mu uğraşmak istemedi anlamadım.sonrada amann devlet işte dedim çıktım

Benimde kayıplarım var senin nasıl oldu şuan birşey kullanıyormusun....

Benimde 2 tane kaybım oldu. Meğer hasimato hastasıymisim tsh bence ref araliginda çıkıyordu ama dr 2 nin altinda olmalı dedi sonra bir baktirdikki genetik testlere hasimato. Şu an her ay tsh baktiriyorum. Tabi dr dusuklerin illa bundan diyemem ama etken olabilir dedi. Bu arada ben hiçbirşey hissetmiyorum henuz elim hep karnimda. Allah yavrularimizi sağ salim kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin insaallah

Evet ben devlette öğrendim. Ondan öncesinde özeldeki 2 doktorum erkek tahmin ettiler,17.haftamda devlet %90 kız dedi Kesin görseydi söylerdi bence yok öyle bir kural

Herkese Günaydın

şöyle bi masamdaki takvime baktım da; 11 Şubat olmuş tam 5 ay var bebişlerimizi kucağımıza almaya

Kizlar yaa dudagimda ucuk cikmis benim daha onceden de cikardi ama hamilelikte zarari oluyomu acaba cok huzursuzlandim bilgisi olan varmii

Son düzenleme:
Kizlar yaa dudagimda ucuk cikmis benim daha onceden de cikardi ama hamilelikte zarari oluyomu acaba cok huzursuzlandim bilgisi olan varmii

Merak etme uçuk çıkabiliyor. Benim hamileliğimin başında çok çıktı. Baya zorladı beni. Elleme, kaşıma ve beslenmene özen göster. Bir hafta içinde geçecektir. Bu arada yapabilirsen bir diş sarımsağı kes ikiye ve uçuğun olan yere bastır geçecektir merak etme. Ben öyle geçirdim ama sarımsak kokusuna katlanacaksın.. Geçmiş olsun...

canım nerelerdesin sen uzun zamandır görememiştim seni nasılsın bebişimiz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…