- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Bende belden uyusturularak dogum yaptim ilk bebisi epidural sezeryan yani simdi ikincisinide oyle istiyorm ilk ben gordum oglumu ama cok usumustm ameliyathaneden cikartirlarken odama boyna örtüyü kaldirp karnima bakiyodum sünger gibi olmustukomigime gitti simdi anlatinca
Sen ishal olmuşsun ben 1 saattir wc de yim :-( yoruldum hep zorlan yapiyorum ya aglicam artıkİshal olmusum ya ck fna agri grdi heryerime kotu oldum dogurcm sandim birden:)
Sen ishal olmuşsun ben 1 saattir wc de yim :-( yoruldum hep zorlan yapiyorum ya aglicam artık
Yok cnm bende gaz maz gaz olmadan ztn şişiyorum kabiz oluyorum yapamazsam ölüyorum yaparkende ölüyorum2side zor ya bide milletn icinde tutuyo gaz sorunun warmi seninde ay bnim surkli gazm war
e heryerdede olmuyo tutuncada ck sancilanyrm
Nektar beni de ekleyeilir misin, istatiksel bir anlamım da olsun:)
SAT: 8 Ekim 2013
Kaçıncı: Devam eden ilk gebelik. (kayıplar oldu)
BDT: 21 Temmuz 2014
Kizlar ben kesin sezeryan olcm doktr bugun kesn ddi nrmal dogum dyen olursa yapma ddi
cnm kalsiyum ve magnezyumunda eksilme vardır drla konuş gerekirse onların takviyesini al boşuna kramp ağrısı çekmeKızlar 2 haftadır geceleri üstü bacağıma kramp giriyor tam birleşme yerine, yarım saat 40 dkya bi uyanıyorum..sizde de var mı böyle bi durum??
Benimde kayıplarım var senin nasıl oldu şuan birşey kullanıyormusun....
kızlar devlet hastanesinde cinsiyetini öğrenen var mı? geçenlerde özelde yüzde 70 erkek dedi.bugünde devlet hastanesine gittim. ölçümlerinin yaptıktan sonra doktora sordum cinsiyeti belli mi diye. biz burada gelişimi iyi mi sıkıntısı var mı diye bakıyoruz cinsiyetine bakmayız dedi şoka girdim bi kelime bile söyleyemedim.acaba doktor mu uğraşmak istemedi anlamadım.sonrada amann devlet işte dedim çıktım
İkizdi ama birinin kalp atislari duyulmadi durmus..simdi tek olarak devam ediyor..
günaydın bacım,valla bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum ama,bir an evvel olsa iyi olur,heyecan,stres oluyooHerkese Günaydın
şöyle bi masamdaki takvime baktım da; 11 Şubat olmuştam 5 ay var bebişlerimizi kucağımıza almaya
Kizlar yaa dudagimda ucuk cikmis benimdaha onceden de cikardi ama hamilelikte zarari oluyomu acaba cok huzursuzlandim bilgisi olan varmii
Merak etme uçuk çıkabiliyor. Benim hamileliğimin başında çok çıktı. Baya zorladı beni. Elleme, kaşıma ve beslenmene özen göster. Bir hafta içinde geçecektir. Bu arada yapabilirsen bir diş sarımsağı kes ikiye ve uçuğun olan yere bastır geçecektir merak etme. Ben öyle geçirdim ama sarımsak kokusuna katlanacaksın.. Geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?