2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar geçen hafta cinsiyet öğrenmeye gittik doktor %95 kız dedi yani yüzde beşlik bi ihtimal yanılma payı verdi ama kızdır dmi kesin

Cok tesekkur ederim :) beslenmeme ozen gosteremiyorum ki sarimsakta cok kotu bulantilarim tam gecmedi cunku insallah gecer hemen sagol :)

offf hiçç çalışasım yok keşke kocam çok zengin olaydı da çalışmayaydım (hoş öylede olsa ben evde deliririm )

sabah sabah oğlum çok ağladı kerameti ben evden çıktıktan 30 dk sonrada o servise binecek derdi okula gitmemek falan değil ben bırakacakmışım okula ben gittikten sonra evde kalmak istemiyomuş ama ne yaparsam yapayım saatlerimiz uymuyo o kadar çok ağladı ki içim ezile ezile işe geldim böyle zamanlarda zorlanıyorum birini bile halledememişken 2. doğunca ne yapıcaz hiç bilmiyorum düşünüpte şimdiden strese girmekte istemiyorum

daha 4 ay yeni bitti ama ben zorlanıyorum özellikle akşamları yerimden kalkacak takatim olmuyo sanki heryerim ağrıyo hayırlısıyla şu 9 ayı bitirsek sağlıcakla :44:

Günaydınn kızlar
Dün 23 gün bekleyip 5 gün dayanamayarak doktora gittim . diyaloglarımız
Bn. Bebek aşağıda galiba kasıktan bakıyorsunuz
Dr. Bu aylarda normal yoksa 9. Ayda burnunuza kadar gelir
Bn. Cinsiyeti öğrenebilir miyiz
DR. Açmıyor bacaklarını kıza benziyor ama emin değilim erkek olsa emin olurdum. Kız gibi
Bn. (İçimden millet 13. Haftada öğrendi bu gidişle doğumda öğrenirim)
Bn. Eşle cinsellik
Dr. 6,5 aydan sonra sorun
Bn. Şimdi
Dr. Sizin bileceniz bişi
Dr. Üçlü test istiyor musunuz
Bn. Siz öneriyor musunuz
Dr. İyi olur.
Bn. Kabızlık sorunum var
Dr. Kayısı kurusu iyi geliyormuş
Bn. Yaaaa (ilk defa duymuş gibi)
Bn. Çatlaklar için krem önerirmisiniz
Dr. Önünüzdeki broşürlere bakabilirsiniz
Ben bu doktoru değiştireyim mi yol yakınken
Sonuç: beklentim kız yönündeydi kızım olacak ben hissediyorum 1 ay daha bebeğimle bebek naber diye konuşamam. Artık kızım diye cem yuppi zaten eşimde kız babası tipi mevcut onu sinir ederim artık süs püs gezmeler konusunda

komik olmuş klivyacım bu kadarını bizde söylerdik sana bence yeni doktor arayışına başla kuzum sona kalanlar hep kız olacak galiba bu gidişle kız-erkek sayısı eşitlenecek

:) erkekse hemen söyleyebiliyolar,ben de kız diye hissediydum hep kızım diyodum şüpjeye yer bırakmcak şekilde erkek olduğu anlaşıldı:) hayırlısı olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :) sorduğun sorular doktora ve bebeğin durumuna göre değişiyo..özellikle cinsellik konusu..arkadaşıma hiçbir sorun yokken ilk 3 ve son 3 ayda yasaklamıştı doktou..ben sordum doğuma kadar devam edebilirsiniz bir sıkıntı yok,olırsa biz söylüyoruz zaten ilişki olmasın diye dedi:) üçlü testi de ben yaptırmadım ikilisini de yaptırmadım,doktorum da tavsiye etti ama her halükarda doğurcam diyip boş yere strese sokmak istemedim kendümi..çatlaklar için de herkeste farklı bişi işe yarıyo,vazelin,bebek yağı kullanıp memnun kalan çok duydum:)

tatlım o dr laf vermeden terketme bence

aklım karıstı hepinizin dr u testleri sizemi soruyo ya benim dr hersey yolunda diyo ama bütün testleri sormadan istiyo... offffff kötü oldum şimdi

aklım karıstı hepinizin dr u testleri sizemi soruyo ya benim dr hersey yolunda diyo ama bütün testleri sormadan istiyo... offffff kötü oldum şimdi

Rutin testleri sormuyor canım, ben ikili test sadece down sendromu için mi diye sormuştum evet deyince yaptırmak istemediğimi söylemiştim..onu yaptırmayınca diğerine de gerek olmadı..ama doktorum tavsiye etmişti artısını eksisini anlatmış benim kararıma saygı duymuştu...

Ay valla hic unutmuyorum daha testte hamile oldumu gorunce soyledigimde bi panik olduuu dur duzgun yat sunlari ye ani hareket etme dikkat et diye başımı yedi

benimkide sütle peşimde dolaşıyo onu yeme turşu yeme acı yeme haftada 2 defa balık yicekmişim ....
yoldan arar sütü cevizi yanına aldın mı dieeee tey allammmmm

ne çeşit dr lar var burdan öğreniyoruz birbirmizden şimdiye kadar kendini göstermediyse kız olma ihtimali yükseliyor ama bu dr da dediğine ne kadar güvenebilirsin mechul tabi benim fikrim dr nu değiştirip dr gittiğin zaman daha rahat olabilceğin net ceaplar verebilcek bi dr araştırmandan yana açıkcası uyuz oluyorum böyle tiplere çatlar için yüksek ücretler ödeyipte kremler alma taraftarı olmadım çoğunluk duyduğum kadarıyla bebek yapı kakao badem fındık yapı vs bunlar bende kakao ve badem yapı aldım ilk kullandım sonra onuda bıraktım çatlıcaksam çatlarım her türlü düşüncesindeyim ama bebe yağı kullanmayıda düşünüyorum ilişki konusunda ad benim dr ilk üç ay dedi ama eşim bu konuda çok hassas davranıyo doğuma kadar olmaz diyo bende korkuyorum açıckası uzun zaan bekleyince herşeyden tedirgin oluyorum birde bende en son gittiğimde kasık bölgemden baktı usg ile benimde aklımda o soru işareti kaldı daha öncesine daha yukardan bakıyodu çünkü dr sordum bebek aşağıda mı duruyo diye hayır olması gerektiği yerde öle bişey yok dedi bana gönlündeki olsun arkadaşım ne diyelim

Canım aklıma ne geldi, arkadaşım da jükabızlık çekiyo pırasa,yoğurt,kahve ve nesfitler var ya onlardan yiyince tuvalete çıkabiliyomuş..bir de kabak var..dene istersen belki işe yarar sende de...

benim dr da sormuyo mesela şu gün gel ikili test yapıcaz dedi o gün gittik 1 ay sonra şu gün gel üçlü yapıcaz dedi ikili temiz çıkarsa yinede gerek varmı dedim evet var ikili üçlü farklı testler dedi yani bizimkide sormuyo şugün şu yapılcak diyo bende itiraz etmiyorum zaten dr güveniyorum ne derse yapıyoruz

benden 2 li 3lü testi istedi ondan dedim 2li test kötü cıkmadı ense kalınlığıda normal 3lü test icin de gecen persembe kan verdim

tşk ederim içim rahatladi :))) özel olunca maddi açidan mı istiyo acaba dedim gelinimizi aradım onun dr isterseniz yapalım demiş.... bende çikolata kisti var dr hic bir seyi sansa bırakmıyor her test kontrol den geciyorum

günaydınnnn güzel annecikler

randevuya daha 11 gün var ve meraktan çatlamak üzereyim sadece akşamları kıpırtılar hissediyorum onu da acaba ben hissetmek istediğimden bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum :S paranoyaya bağladım yine hala niye tekme atmadı yaaaa eşim frenlemese şimdiye kadar 10 kere gitmiştim başka doktora : aslında hissedene kadar 15 de bir çağırsalar bir ay çok uzun yaff hele benim gibi meraklılara ayrı bir uzun oluyor

benim doktorumda ikiliyi dörtlüyü bana sormadı bile yaptıralım dedi direk diğer rutinleri bazen geç bazen erken bile yapıyor. önce Allah a sonra onlara

diyologlar güzel gitmiş kısa ve net :) alternatifine bakman senin rahatlaman açısından daha iyi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…