2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

her dr un görüşüde farklı oluyor canım biçok dr ikili temizse üçlü istemiyor bende dr ma bunu sorduğum da anlattı bize ikli testin ne olduğunu üçlü testin ne olduğunu açıkladı ama istersen demedi bende dediğim gibi dr ma güveniyorum ne isterse itiraz etmiyorum bizimde özel hastane ama burda dr cebine gircek bir para yok benim yaptığım testlerde yoksa benimde aklıma gelmedi değil yani maddi açıdan olabilir mi diye rahat ol dr güveniyorsan takılma bunlara

canım seninle aynı fikirdeyim 1 ay dayanamadım ben şimdiye kadar 10-15 günde bir gittim bu defa dayancam diyorum ama bilmiyorum 5 şubatta gittim bende en son 1 ay kadar sonra ayrıntılıyı yaptır öyle gel dedi banada ama ben 25 de gideyim ayrıntılıya diyorum 25 e kadar belki dayanarım ama mart girerse araya olmaz bu ayı atlatamam hissedene kadar dediğin gibi 15 de bir çağırsalar bomba olurdu hissetmeye başladıktan sonra daha rahat olucaz zaten 33 haftadan sonra galiba 15 de bir çağırcaklar dimi

suana kadar gittiğim en iyi jinekolog en azindan hep iyi seyler söyledi. bide kilo alsam hic bi sey demeyecek....

Kizlaaar gunaydin
Oglusum costu yine sabah sabah, bende uyumayayim buraya geleyim madem dedim
Yarin detaylimiz var acayip heycanliyim yaaaa

Bana da doktorum dayanamazsın sen falan dedi ondan inatla bekliyorum zaten 19.haftanda gel istersen dedi tamam beklicem bu sefer 21 i dedim ama içim içimi yiyor şimdi haziran topiğine baktım hala net hissetmeyenler var ... gerçi aramızda iki hafta falan var onlarla da ama dün aradım 17 sinde nöbetciymiş ogün gitmeyi düşünüyorum hem test falan yapacaktı ne istiyorsa alırım sağlık ocağının yaptığı varsa orda yaptırır öyle giderim. en büyük temellim iyi olması ama merak ediyorum işte forumdakiler çok erken hissetti ama etrafımdakilere soruyorum 20 den 22 den önce hisseden yok takıntı yaptım valla

sen bide bana sor göbiste cikmadi fazla esim nerde buyutuyosun sen kızımı diye dalga geciyo Allahımmmmmm saglıklı sihatli kucagimiza almayi nasip etsin hepimize...

Ayy ne güzel :) hem hissediyosun hem ayrıntılın yarın..28 şubata çok var daha,nasıl beklicem

E yarin 20 yi dolduruyoruz artik biiizz cok guzelmis gercekten yaa esim de hissedince daha mutlu oluyorum
Senin de iki hafta,az kalmis dicem ama ne kadar zor gectigini biliyorum zamanin. Bana yarin bile gelmiyo bi turlu

canım bende ilk 14 15 haftalıkken hissettim yada hissettiğimi zannettim bilmiyorum ama 2 3 haftadır tık yok yine elim sürekli karnımda hele geceleri uyanyorum elim karnımda bikaç dakka uyumuyorum dinliyorum sonra tabi tekrar uykuya dalıyorum ben geçen hafta dr sordum hissedebilirmiyim artık sanki daha önce hissetmiştim falan dedim güldü hayır dedi kesinlikle hissedemezsin daha dedi hissettim dediğin şey kesinlikle bağırsak hareketleri dedi biraz olsun rahatladım bende 20 haftaya kadar hissedemezsin hatta 22 haftayı bulur ilk gebeliklerde dedi sabırsızlıkla tekmeleri bekliyorum bende içerde hareketlilik var bişeyler yapıyo farkındayım ama elimle hareket hissedemiyorum halan daha ayrıca benim dr kızdı en son ultrasyona bu kadar girmek iyi değil lütfen arada ultrasyona girme artık dedi bende bu sefer bari dayanayım diyorum ama bakalım napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…