2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bilmiyorum canım ama bizimkide göstermiyor, meraktan ölsem de 4D ayrıntılı ya 20. haftadan önce gitmeyecem :)) kızz olmuş sonunda zaten haha

Ayy bana da iki farkli doktor kesin erkek dedi ama bi tuhaf oldum okuyunca gerci daha pek bisey almadim bakalimyarin goruruz yine detaylida

Bebek naber çok iyiymiş :)))

yok canım artık anemmmmm bizde pipinin resmini verdi en son hatta tmm artık dedi ihtimal yok kesin gösteriyo kendini dedi onların doktorda sorun vardır hem bana iki ayrı dr %100 erkek dedi yahuuu

Ayni durumdayiz canimm eger o pipileri bi yere saklamayi basarirlarsa helal olsun onlara

hepiniz erkek mi bekliyosunuz yahu ayyyyy benim kızım yalnızmı kalcak :/ temmuz bebişleri erkek oranında patlama yapacak galiba

teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için canımı sıkan doktorun güven vermemesi her hastahanede belli doktorlar isim yapmış full dolu oluyormuş. kimi içeride hasta varken hasta alıyormuş kiminde 2-3 saat bekleniyormuş. Bu dediklerimin hepsi özel bide tabi bazısınında muayene ücreti 150 tl tahliller felan ayda 300 buluyor neyse para kısmını geçtim sindirdim. Allah sağlık versin bebeklerimize bu sıkıntılar gelir geçer. kızlar kendilerini sona sakladılar naz yapıyorlar
zaten hayalim evde doğum yapmak nedense :26:

sıkma canını benim dr pek isim yapmamıs ama ben memnunum biraz merkeze uzak olmasına ragmen güvendigim icin ona gidiyorum hastane konyanin bi ucunda bende bi ucunda :/ illa isim yapmis olmasina bakma icini kim rahatlatiyorsa onunla devam et.... hatta isim yapmıslar dedigin gibi cok dolu oldugu icin bastan savma bakiyolar bide en yuksek ucreti istiyorlar :/

Kızlar benim gibi çalışmayıp ev kuşu olanlar nasıl vakit geçiriyosunuz akşama kadar ???

aaaa ben bende evdeyim suan elimde tlf kk da vakit geciriyorum ... birazdan evi toparlicam sonra aöf sinavlari icin biraz ders calisirim sonrada igne oyasi yapiyorum aksam oluncada esim geliyo zaten

aaaa ben bende evdeyim suan elimde tlf kk da vakit geciriyorum ... birazdan evi toparlicam sonra aöf sinavlari icin biraz ders calisirim sonrada igne oyasi yapiyorum aksam oluncada esim geliyo zaten

:) ben dekeçeden bişiler yapmaya başlıcam oğlanın odasına :) bel fıtığım yüzünden ekimden beri ev işi yapmıyorum anca mutfağı banyoyu hallediyorum..yemek desen zaten çok sürmüyo..puzzle yapıyodum artık asacak yerim de yapacak arkadaşım da kalmadı o da bitti :) arkadaş desen yok sayılır kaldım bi başıma :)

hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim eşimi ikna edep bi deneyim. hafta içi biraz zor ama bi yolunu bulup gideyim

cok hos bir hobi :) gecmis olsun allah şifa versin. bende bi basimayim bi ablam var ayni sitedeyiz oda gezmekten bana vakit ayırmıyo yada hamile kalınca ben iyice alıngan oldum evde vakitte gecmiyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…