- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
bilmiyorum canım ama bizimkide göstermiyor, meraktan ölsem de 4D ayrıntılı ya 20. haftadan önce gitmeyecem :)) kızz olmuş sonunda zaten haha
Bebek naber çok iyiymiş :)))Günaydınn kızlar
Dün 23 gün bekleyip 5 gün dayanamayarak doktora gittim . diyaloglarımız
Bn. Bebek aşağıda galiba kasıktan bakıyorsunuz
Dr. Bu aylarda normal yoksa 9. Ayda burnunuza kadar gelir
Bn. Cinsiyeti öğrenebilir miyiz
DR. Açmıyor bacaklarını kıza benziyor ama emin değilim erkek olsa emin olurdum. Kız gibi
Bn. (İçimden millet 13. Haftada öğrendi bu gidişle doğumda öğrenirim)
Bn. Eşle cinsellik
Dr. 6,5 aydan sonra sorun
Bn. Şimdi
Dr. Sizin bileceniz bişi
Dr. Üçlü test istiyor musunuz
Bn. Siz öneriyor musunuz
Dr. İyi olur.
Bn. Kabızlık sorunum var
Dr. Kayısı kurusu iyi geliyormuş
Bn. Yaaaa (ilk defa duymuş gibi)
Bn. Çatlaklar için krem önerirmisiniz
Dr. Önünüzdeki broşürlere bakabilirsiniz
Ben bu doktoru değiştireyim mi yol yakınken
Sonuç: beklentim kız yönündeydi kızım olacak ben hissediyorum 1 ay daha bebeğimle bebek naber diye konuşamam. Artık kızım diye cem yuppizaten eşimde kız babası tipi mevcut onu sinir ederim artık süs püs gezmeler konusunda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...smini-verdiler-34-haftalik-kiz-dediler-d.html
Koptumm ya, valla kızlar ben herşeyi ara renk alcam kara verdim, şu konuya bakın :))
İyi bari bir sorun olmucakmış :)
yok canım artık anemmmmm bizde pipinin resmini verdi en son hatta tmm artık dedi ihtimal yok kesin gösteriyo kendini dedi onların doktorda sorun vardır hem bana iki ayrı dr %100 erkek dedi yahuuu
Allaha şükür :) normal doguma engelim yok dr kararı bana bırakti sezeryan istersen kisti alıriz dedi... kist kuculuyo zaten normal dogurcam insallah son anda bi sorun cikmazsa :)
hepiniz erkek mi bekliyosunuz yahuayyyyy benim kızım yalnızmı kalcak :/ temmuz bebişleri erkek oranında patlama yapacak galiba
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için canımı sıkan doktorun güven vermemesi her hastahanede belli doktorlar isim yapmış full dolu oluyormuş. kimi içeride hasta varken hasta alıyormuş kiminde 2-3 saat bekleniyormuş. Bu dediklerimin hepsi özel bide tabi bazısınında muayene ücreti 150 tl tahliller felan ayda 300 buluyor neyse para kısmını geçtim sindirdim. Allah sağlık versin bebeklerimize bu sıkıntılar gelir geçer. kızlar kendilerini sona sakladılar naz yapıyorlar
zaten hayalim evde doğum yapmak nedense :26:
Kızlar benim gibi çalışmayıp ev kuşu olanlar nasıl vakit geçiriyosunuz akşama kadar ???
Kızlar benim gibi çalışmayıp ev kuşu olanlar nasıl vakit geçiriyosunuz akşama kadar ???
Temmuzda erkek nüfusunda patlama yaşancak :)
kızlar kendilerini sona bıraktı yeni yeni belli ediyorlar kendilerini.... bakarsın son anda atağa cıkarız
aaaa benbende evdeyim suan elimde tlf kk da vakit geciriyorum ... birazdan evi toparlicam sonra aöf sinavlari icin biraz ders calisirim sonrada igne oyasi yapiyorum aksam oluncada esim geliyo zaten
sıkma canını benim dr pek isim yapmamıs ama ben memnunum biraz merkeze uzak olmasına ragmen güvendigim icin ona gidiyorum hastane konyanin bi ucunda bende bi ucunda :/ illa isim yapmis olmasina bakma icini kim rahatlatiyorsa onunla devam et.... hatta isim yapmıslar dedigin gibi cok dolu oldugu icin bastan savma bakiyolar bide en yuksek ucreti istiyorlar :/
Ev isleri disinda yatiyorum bol bolburaya yeni geldim bi de. Cevre yapmaya calisiyorum ama sıkılıyorum tabikii
kızlar kendilerini sona bıraktı yeni yeni belli ediyorlar kendilerini.... bakarsın son anda atağa cıkarız
:) ben dekeçeden bişiler yapmaya başlıcam oğlanın odasına :) bel fıtığım yüzünden ekimden beri ev işi yapmıyorum anca mutfağı banyoyu hallediyorum..yemek desen zaten çok sürmüyo..puzzle yapıyodum artık asacak yerim de yapacak arkadaşım da kalmadı o da bitti :) arkadaş desen yok sayılır kaldım bi başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?