cok hos bir hobi :) gecmis olsun allah şifa versin. bende bi basimayim bi ablam var ayni sitedeyiz oda gezmekten bana vakit ayırmıyo yada hamile kalınca ben iyice alıngan oldumevde vakitte gecmiyo :/
Yatmak da sıkıyor bir yerden sonra:) neredesin?? Ben ankaraya geleli 3.5 sene oldu ama hala yeni gelmiş gibiyim..kimsemiz yok burda bi başımızakaldık :/
hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim eşimi ikna edep bi deneyim. hafta içi biraz zor ama bi yolunu bulup gideyim
:) bakarsın bizim oğlanlar da kıza döner
Tekirdagdayim 7aydir. Yeni yeni tanisiyorum iste insanlarla:) biz de oyleyiz esimle, bebisler gelse de guzel guzel vakit gecirsekkk
bakan dr şaşı bakıp şaşırmışsa olabilir :)
Eşimin memleketi :) komşu falan olsa yine bu kadar sıkılmıcaz :) temmuzda yeni eve taşındık biz de,eski apartmanımda komşularım vardı burda daha tanışamadım hiçbiriyle..çat kapı gidip tanışmak da olmuyo, bekliyoruz bakalım fırsatını :)
Oyle yapmak en iyisi bence catkapi:) kimsenin gelecegi yok baska turlu
:) yine de ablan yakınında :) akrabalardan kimse yok bizde,4 arkadaşımız var görüştüğümüz bir yerden sonra hep aynı yerlere aynı kişilere gitmekten gına geliyo insana :) birine gidemiyoruz gerçi artık kedileri var bende de toksoplazma negatif,doktor riske atma dedi:/
aaaa sendemi Konyadasin yoksa :) mevlana üniversitesi hastanesi (vakıf hastanesi) hüsnü alptekine gidiyorum yrd.doç. erkek dr sorun olmazsa gayet iyi bir dr. hamilelikte 1-2 dr daha gezdim hemen vajinal ultrasona aldilar ve kanamam oldu siddetli agriyla bende hüsnü beye devam etmeye karar verdim bayan dr ler acımasız oluyo sanki
yakında yalnızlıktan gına gelecek desene bize :/
:) inşallah yoktur öyle bişi :) 28 inde söyleyim doktora iyice bi baksın bi daha :)
evet konyadayız İş sebebiyle. Erkek doktor konusunda eşimi ikna edemedim saçma-sapan mazeretler öne sürüyor bende onu kırmak istemiyorum yani bayan doktor arayışındayım
:) en azından burayı bulduk yüzyüze olmasa da sohbet edebiliyoruz :)
aynen canım ya burasıda olmasa hic vakit gecmeyecek sohbet edecek kimse yok zaten bide hamiş olunca bizi bizden daha iyi anlayacak olan da olmuyo
:) öyle valla..sayılı gün çabuk geçer bebişlerimize inşallah sağlıklı sıhatli kavuşmamıza ne kaldı şurda :)
gel temmuz gel :) yolu yarıladık haziran sonu temmuz başı bebiş müjdelerini almaya başlarız :) benim temmuz sonu ama icimden temmuz basinda gelir bu kiz diyo... anası gibi duramiyo yerinde kıpır kıpır :)
Hayırlısı olsun canım :) benim normal zamanı 19 temmuz ama sezeryan olcağı için temmuzun başında olur heralde diyorum:) doktora sordum yaklaşınca o günler konuşuruz sakin ol dedi :)
:) sezeyandan korkmasam bende sezeryan olup kisti de aldırcam ama acayip sezeryan korkusu var aslında normaldende korkuyorumyapcak bisey yok bisekilde dogurcam :)))))))) benimde 21 temmuz son zaman bakalım hayırlısı olsun hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?