2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cok hos bir hobi :) gecmis olsun allah şifa versin. bende bi basimayim bi ablam var ayni sitedeyiz oda gezmekten bana vakit ayırmıyo yada hamile kalınca ben iyice alıngan oldum evde vakitte gecmiyo :/

:) yine de ablan yakınında :) akrabalardan kimse yok bizde,4 arkadaşımız var görüştüğümüz bir yerden sonra hep aynı yerlere aynı kişilere gitmekten gına geliyo insana :) birine gidemiyoruz gerçi artık kedileri var bende de toksoplazma negatif,doktor riske atma dedi:/

Nektarcım öncelikle geçmiş olsun canım. inşallah sorunsuzca kavuşursun bebişlerine dualarım seninle.

Bizim de cinsiyetimiz dün belli oldu. Erkeklere +1 ekleyebiliriz benim de oğluşum oluyor

hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kim eşimi ikna edep bi deneyim. hafta içi biraz zor ama bi yolunu bulup gideyim

aaaa sendemi Konyadasin yoksa :) mevlana üniversitesi hastanesi (vakıf hastanesi) hüsnü alptekine gidiyorum yrd.doç. erkek dr sorun olmazsa gayet iyi bir dr. hamilelikte 1-2 dr daha gezdim hemen vajinal ultrasona aldilar ve kanamam oldu siddetli agriyla bende hüsnü beye devam etmeye karar verdim bayan dr ler acımasız oluyo sanki

Tekirdagdayim 7aydir. Yeni yeni tanisiyorum iste insanlarla:) biz de oyleyiz esimle, bebisler gelse de guzel guzel vakit gecirsekkk

Eşimin memleketi :) komşu falan olsa yine bu kadar sıkılmıcaz :) temmuzda yeni eve taşındık biz de,eski apartmanımda komşularım vardı burda daha tanışamadım hiçbiriyle..çat kapı gidip tanışmak da olmuyo, bekliyoruz bakalım fırsatını :)

Oyle yapmak en iyisi bence catkapi:) kimsenin gelecegi yok baska turlu

yakında yalnızlıktan gına gelecek desene bize :/

evet konyadayız İş sebebiyle. Erkek doktor konusunda eşimi ikna edemedim saçma-sapan mazeretler öne sürüyor bende onu kırmak istemiyorum yani bayan doktor arayışındayım

evet konyadayız İş sebebiyle. Erkek doktor konusunda eşimi ikna edemedim saçma-sapan mazeretler öne sürüyor bende onu kırmak istemiyorum yani bayan doktor arayışındayım

hmmmm mevlana da fatma hanım var onada iyi diyorlar emine hanım gelinimizin dr u oda memnundu ama konusmuyomus fazla... ben bebis olmuyo diye tavsiye uzerine gittim hüsnu beye. hemde uygun fiyatli bi hastane hemsireleride cok ilgili :)

:) öyle valla..sayılı gün çabuk geçer bebişlerimize inşallah sağlıklı sıhatli kavuşmamıza ne kaldı şurda :)

gel temmuz gel :) yolu yarıladık haziran sonu temmuz başı bebiş müjdelerini almaya başlarız :) benim temmuz sonu ama icimden temmuz basinda gelir bu kiz diyo... anası gibi duramiyo yerinde kıpır kıpır :)

gel temmuz gel :) yolu yarıladık haziran sonu temmuz başı bebiş müjdelerini almaya başlarız :) benim temmuz sonu ama icimden temmuz basinda gelir bu kiz diyo... anası gibi duramiyo yerinde kıpır kıpır :)

Hayırlısı olsun canım :) benim normal zamanı 19 temmuz ama sezeryan olcağı için temmuzun başında olur heralde diyorum:) doktora sordum yaklaşınca o günler konuşuruz sakin ol dedi :)

Hayırlısı olsun canım :) benim normal zamanı 19 temmuz ama sezeryan olcağı için temmuzun başında olur heralde diyorum:) doktora sordum yaklaşınca o günler konuşuruz sakin ol dedi :)

:) sezeyandan korkmasam bende sezeryan olup kisti de aldırcam ama acayip sezeryan korkusu var aslında normaldende korkuyorum yapcak bisey yok bisekilde dogurcam :)))))))) benimde 21 temmuz son zaman bakalım hayırlısı olsun hepimiz icin

Keşke ben denormal yapabilsem, ben de korkuyorum sezeryandan korkunun doğuma faydası yok illaki çıkacaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…