2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet konyadayız İş sebebiyle. Erkek doktor konusunda eşimi ikna edemedim saçma-sapan mazeretler öne sürüyor bende onu kırmak istemiyorum yani bayan doktor arayışındayım

Bende konyadayim hospitalde aysel hanima gidiyorm cokda memnunum tavsiye ederim her vsorunuza ictenlikle bıkmadan cvp verecek nadir doktorlardandir kendisi. .

Beni ancak bu şarkı tanimlayabilirdi mersi canim

aaaaaa neden üzülüyorsun bebişleri kucağımıza alınca en mutluda biz olcaz ben 2 sene bekledim gözümün nuru kızımı sanki etrafımdaki herkes bana inat göbişlerini gere gere geziyodu ben şimdi korkupta bebişimi strese sokmak istemiyorum doğurcaz geçip gidecek en fazla bi gün ağrı çekicez sonra bize masum masum bakacak pıtırcıkları alcaz kucağımıza ne ağrı ne sancı hepsi geride kalacak fazla stres yapma Allahın izniyle hepimiz en rahat doğumu yapacağız

Kızlar yaa benim moıde bulantılarım gecmıstı Dr gynofreron verdı ıcınce kötü oldum çıkardım böylemi devam etcek yoksa Dr solıp degıstırımmı ılacı

Doğru diyorsun ama ben çok korkuyorum cok dayaniksizim.cok zor gecti 3.5 ay hicbirseyim kolay olmadi benim eminin doğum da zor olacakdir.insallah kolayca atlatiriz hepimiz

Doğru diyorsun ama ben çok korkuyorum cok dayaniksizim.cok zor gecti 3.5 ay hicbirseyim kolay olmadi benim eminin doğum da zor olacakdir.insallah kolayca atlatiriz hepimiz

Hiç öyle düşünme canım her şey güzel olacak merak etme :) sen kendine böyle söyledikçe fark edeceksin daha kolay gelecek her şey:) ayrıca o sıkıntıların sonunda bi melek gelicek hayatına asıl onu düşün :):)

benim hamilelik hala zor Allaaaaaaah bir gazım var düşman başına bağırsaklar da olsa yine iyi mide de bide gaz bende baş dönmesi yapıyo yemek yemek işkence aç kalmak işkence gaz yapan hiç bir şeye dokunamıyorum süt dahil olmak üzere mide dekileri boşaltmadan da gaz çıkmıyo psikolojim berbat her akşam ağlıyorum eşime ben mahvoldum açım ne zaman bitecek hiç geçmeyecekmi diye amaaaaaa bebişim için dayanmak zorundayım biz anne olacağız biz dayanıksız olursak onları kim koruyup kollayacak... kendini iyi düşünmeye zorlamalısın ne kadar pozitif okadar iyi herkes başarıyo da bizmi yapamıcaz aaaaaa emin ol sende bu korkunu yenebilirsin ama önce buna inan

İnşallah oğlum geldiğinde hayatim daha da kolaylaşır. Insallah saglikla kavusuruz hepimiz.gelip buraya paylasiriz doğum hikayemizi

Illaki herkesin farkli farkli zorlu geciyor.bide bebegim asagida progestan iciyorum hergün baş donmesi kafa yastikta kendi evimde bile kalamiyorum.kabizlik mide yanmasi da cabasi.allah yardimcimiz olsun insallah.dogurcam leyynnn normal dogurcaam inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…