2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben sürekli yatma modundayim uyuyorum bolca.bebegimde aşağıda oldugu icin hicbirsey yapmiyorum kayinvalidem de yim malesed

Ona da şükür demek lazım,ya kimsen olmasaydı?? Geçen hafta belim tuttu 2 gün yattım kocamdan başka kimse yok o da çalışıyor..her şey güzel olur inşallah hepimiz için:) iyi düşünelim iyi olsun :)

sanırım önce doğumun gerçekliğini kabullenmek gerekiyor kaçınılmaz son ben ilk 2 ay sezeryan diye tutturdum eşime inatla normal doğum deme bana die kızıyordum sonra sezeryan hikayelerini okumaya başladım... epidural anestezi yapamam okadar cesaretli değilim genel anestezi de de en son bebeği ben göreceğim bu beni çok üzdü... sonra başladım normal doğum hikayelerini okumaya en zorlu geçen bile doğum bittiğinde tün acılarının yok olduğunu yazıyor bide youtube da gezen '' izleyebileceğiniz en güzel doğum'' diye bi video var onu izledim ve hala cesaretim kırıldığında izlerim hemde ilk izlediğim günkü gibi ağlaya zırlaya ve en sonunda kendime dedim ki bebeğimin ilk kokusuna ilk bakışına değer normal doğum yapmalıyım yapmam gerek bunu... önce doğuma beynimi hazırladım korkularımı yendim hazırım

Ben de merak ediyorum. Nasıl vakit geçiriyorsunuz?

Tv de saçma sapan şeyler var açmıyorum artık..kitap okuyorum,internette takılıyorum,her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum,yemek derken akşam olup kocam geliyo:) bazı günler çok bunalıyorum akşamları dışarı atıyoruz kendimizi :)

hanımlar merhaba. bir şey danışmak istiyorum. bu sıralar sağlık ocağında iğne yaptırmam lazım sanırım. aramışlardı beni sağlık ocağından. bu iğneyi yaptıran var mı? acıyor mu:) korkarım da ben çok

Allaha bin şükürler olsun.annem canim annem benim 2 ay cekti benimle birlikte.sonrada hastalandi.kayinvalidem cagirdi annem hastalaninca allah razi olsun gorumcem kaynanam hepsi yanimda oldu.4 aydir ne yemek ne iş yapmıyorum. Artik evimize gitcez o zamanda allah yardimcim olsun . malesef kocalar çalışıyor calismak zorundalar ne kadar faydalari olcakki.ailen uzaktami canim.?

Aynen öyle:) dahası genel anestezi bebek için çok zararlıymış,6 ay vücudundan atamıyomuş yavrucak biz bile 1 haftada anestezinin etkisini anca atıyoz minnacık yavru napsın o yüzden epidural anesteziyle olcam sezeryanı inşallah..bazılarında etkili olmuyomuş diyolar dua ediyorum ben debol bol bende işe yarar inşallah diye :)

mide yanmasını Rennie dua içerek önlemeye çalışıyorum. seni çok iyi anlıyorum ve inan yaşadıkların dayanıksızlıkla alakalı değil kimse dayanamıyo o şikayetlere.... ohoooo biz nelere dayanıyoz bebek mi doğuramayacağız

Bende ancak daha dün doğum hikayelerini okudum.henuz izlemeye cesaretim yok.izlesem dahami cok korkarim diye düşünüyorum. Bi yandan izlemeliyim diyorum ama hala elim gitmiyo acmaya bakalim

Uzaktalar annemler konyanın ilçesinde,ablamlar istanbulda,kayınvalidemler tekirdağda bi başımıza kaldık ankaralarda ...Allahtan kocam işi konusunda rahat,çok zorda kalınca evden çalışıyo ama bi annegibi de olmuyo..buna da şükür :)

Bende ancak daha dün doğum hikayelerini okudum.henuz izlemeye cesaretim yok.izlesem dahami cok korkarim diye düşünüyorum. Bi yandan izlemeliyim diyorum ama hala elim gitmiyo acmaya bakalim

Kimisine göre doğum yapmamışkadınların doğum videoları izlemesi önerilmiyo:) ben halaizlemedim izlemeyi de düşünmüyorum :)

benim izlediğim suda doğum ama sadece onu izliyorum diğerleri ürkütücü olabilir die normal doğum falanda izlemiyorum kendimi adepte ettim normal doğuma tırsarsam doğuramam falan

inşallah canım rabbim hayırlısıyla kavuştursun :) ayyyy minicik bebişler genel anesteziyi nasıl kaldırsın anneler bile zor uyanıyo kıyamam ya inşallah zorunlu kalmayız hiç birimiz genel anesteziye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…