İnşallah oğlum geldiğinde hayatim daha da kolaylaşır. Insallah saglikla kavusuruz hepimiz.gelip buraya paylasiriz doğum hikayemizi[/inşallah canım :;QUOTE]
Illaki herkesin farkli farkli zorlu geciyor.bide bebegim asagida progestan iciyorum hergün baş donmesi kafa yastikta kendi evimde bile kalamiyorum.kabizlik mide yanmasi da cabasi.allah yardimcimiz olsun insallah.dogurcam leyynnn normal dogurcaam inaniyorum
Ben de merak ediyorum. Nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ben sürekli yatma modundayim uyuyorum bolca.bebegimde aşağıda oldugu icin hicbirsey yapmiyorum kayinvalidem de yim malesed
Ben de merak ediyorum. Nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Allaha bin şükürler olsun.annem canim annem benim 2 ay cekti benimle birlikte.sonrada hastalandi.kayinvalidem cagirdi annem hastalaninca allah razi olsun gorumcem kaynanam hepsi yanimda oldu.4 aydir ne yemek ne iş yapmıyorum. Artik evimize gitcez o zamanda allah yardimcim olsun . malesef kocalar çalışıyor calismak zorundalar ne kadar faydalari olcakki.ailen uzaktami canim.?Ona da şükür demek lazım,ya kimsen olmasaydı?? Geçen hafta belim tuttu 2 gün yattım kocamdan başka kimse yok o da çalışıyor..her şey güzel olur inşallah hepimiz için:) iyi düşünelim iyi olsun :)
sanırım önce doğumun gerçekliğini kabullenmek gerekiyor kaçınılmaz sonben ilk 2 ay sezeryan diye tutturdum eşime inatla normal doğum deme bana die kızıyordum sonra sezeryan hikayelerini okumaya başladım... epidural anestezi yapamam okadar cesaretli değilim genel anestezi de de en son bebeği ben göreceğim bu beni çok üzdü... sonra başladım normal doğum hikayelerini okumaya en zorlu geçen bile doğum bittiğinde tün acılarının yok olduğunu yazıyor bide youtube da gezen '' izleyebileceğiniz en güzel doğum'' diye bi video var onu izledim ve hala cesaretim kırıldığında izlerim hemde ilk izlediğim günkü gibi ağlaya zırlaya ve en sonunda kendime dedim ki bebeğimin ilk kokusuna ilk bakışına değer normal doğum yapmalıyım yapmam gerek bunu... önce doğuma beynimi hazırladım korkularımı yendim hazırım
Illaki herkesin farkli farkli zorlu geciyor.bide bebegim asagida progestan iciyorum hergün baş donmesi kafa yastikta kendi evimde bile kalamiyorum.kabizlik mide yanmasi da cabasi.allah yardimcimiz olsun insallah.dogurcam leyynnn normal dogurcaam inaniyorum
Bende ancak daha dün doğum hikayelerini okudum.henuz izlemeye cesaretim yok.izlesem dahami cok korkarim diye düşünüyorum. Bi yandan izlemeliyim diyorum ama hala elim gitmiyo acmaya bakalimsanırım önce doğumun gerçekliğini kabullenmek gerekiyor kaçınılmaz sonben ilk 2 ay sezeryan diye tutturdum eşime inatla normal doğum deme bana die kızıyordum sonra sezeryan hikayelerini okumaya başladım... epidural anestezi yapamam okadar cesaretli değilim genel anestezi de de en son bebeği ben göreceğim bu beni çok üzdü... sonra başladım normal doğum hikayelerini okumaya en zorlu geçen bile doğum bittiğinde tün acılarının yok olduğunu yazıyor bide youtube da gezen '' izleyebileceğiniz en güzel doğum'' diye bi video var onu izledim ve hala cesaretim kırıldığında izlerim hemde ilk izlediğim günkü gibi ağlaya zırlaya ve en sonunda kendime dedim ki bebeğimin ilk kokusuna ilk bakışına değer normal doğum yapmalıyım yapmam gerek bunu... önce doğuma beynimi hazırladım korkularımı yendim hazırım
Allaha bin şükürler olsun.annem canim annem benim 2 ay cekti benimle birlikte.sonrada hastalandi.kayinvalidem cagirdi annem hastalaninca allah razi olsun gorumcem kaynanam hepsi yanimda oldu.4 aydir ne yemek ne iş yapmıyorum. Artik evimize gitcez o zamanda allah yardimcim olsun . malesef kocalar çalışıyor calismak zorundalar ne kadar faydalari olcakki.ailen uzaktami canim.?
Bende ancak daha dün doğum hikayelerini okudum.henuz izlemeye cesaretim yok.izlesem dahami cok korkarim diye düşünüyorum. Bi yandan izlemeliyim diyorum ama hala elim gitmiyo acmaya bakalim
Bende ancak daha dün doğum hikayelerini okudum.henuz izlemeye cesaretim yok.izlesem dahami cok korkarim diye düşünüyorum. Bi yandan izlemeliyim diyorum ama hala elim gitmiyo acmaya bakalim
benim izlediğim suda doğum ama sadece onu izliyorum diğerleri ürkütücü olabilir die normal doğum falanda izlemiyorum kendimi adepte ettim normal doğuma tırsarsam doğuramam falan
Aynen öyle:) dahası genel anestezi bebek için çok zararlıymış,6 ay vücudundan atamıyomuş yavrucakbiz bile 1 haftada anestezinin etkisini anca atıyoz minnacık yavru napsın o yüzden epidural anesteziyle olcam sezeryanı inşallah..bazılarında etkili olmuyomuş diyolar dua ediyorum ben debol bol bende işe yarar inşallah diye :)
inşallah canım rabbim hayırlısıyla kavuştursun :) ayyyy minicik bebişler genel anesteziyi nasıl kaldırsın anneler bile zor uyanıyo kıyamam ya inşallah zorunlu kalmayız hiç birimiz genel anesteziye
Biliyorum sanırım o videoyu izlemiştim , ama o doğum gibi değil :):) çok güzel bişeydi :)
evet hiç doğum gibi değilama doğuruyo işte hala ağlayarak izliyorum ne kadar duygusal sancıyı çekiyo kocasının yanında suda kocasıyla pıtırt diye doğuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?