hanımlar merhaba. bir şey danışmak istiyorum. bu sıralar sağlık ocağında iğne yaptırmam lazım sanırım. aramışlardı beni sağlık ocağından. bu iğneyi yaptıran var mı? acıyor mu:) korkarım da ben çok
Milletin kocası suya girer bizimkiler doğumhaneye giremiyo daha :)
hanımlar merhaba. bir şey danışmak istiyorum. bu sıralar sağlık ocağında iğne yaptırmam lazım sanırım. aramışlardı beni sağlık ocağından. bu iğneyi yaptıran var mı? acıyor mu:) korkarım da ben çok
bırak doğumhaneyi sancı çekerken yanımızda olsalar hastane odasına atıp kaçmasınlar o bile nimet...
Hahaa:) ben sorcam doktoruma epidural sezeryanda alıyolarsa eşleri zorlucam kocamı :) hem kendim için sakinleşip rahat olmak istiyorum orda hem de o da görsün yavrumuzun ilk saniyesini:) birlikte paylaşalım oduyguyu :) fotoğraf makinesi de götürcem
Bu da iyiydi haeşimi doğuma alsalar ben istemem zaten panik rahat rahat doğurayım eşim düşer bayılır bide onunlamı uğraşcam adama bişey oldumu kafasını bir yere çarptımı diye yok o oda da yanımda olsun yeter
Bu da iyiydi habenimkide cok duygusallasiyo ben azxik aci ceksem.hayatta dayanamaz ağlar o aglayinca bende aglarim ikinamam
Bu da iyiydi habenimkide cok duygusallasiyo ben azxik aci ceksem.hayatta dayanamaz ağlar o aglayinca bende aglarim ikinamam
şimdiden benimki ben ağlayınca gözleri dolu dolu oluyo sancı çekerken beraber ağlarız kocişlezaten doğuma son anlarda alıyolar açılma tam olunca ozamana kadar dayansın yanımda yeter
Insaallah ya zaten bı sürü sorun var bıde ılacı ıcememe durumu fena sınırlerımı bozuyoBen de öyle düşünmüştüm nerdeyse herkes yok şöyle kötü yok böyle oluyo falan yazınca tiksinmiştim ama hiç öyle olmadı :)
Aynen aynen gözler kizariyo felan bende ona dayanamiyom.agliyos bas basa.dogum aninda mi aliyolar benim hic bi fikrim yok o konuda
:) sizin açınızdan mantıklı ozaman girmemeleri :)
Benim bildiğim belli bir açıklığa ulaşınca doğumhaneye alıyolar o zamana kadar odadasın yanında herkes, doğumhaneye de birlikte gidiyosundur
doğuma girdiğini düşünüyorumda '' ben bağırıyorum ıkıncam die uğraşıyorum eşimde benle berarber bağırıyo falan sen ne bağırıyon manyakmısın deyip doğumhaneden kovabilirim.. yada dr geldi saçlarına dokunuyorum son bi kez ıkın dediğinde benimki küt yere yığılmış''ay çok güldüm şimdi
Aa çok güzelmiş :)Eki Görüntüle 972498
kızlar bu çok hoşuma gitti oğluşum odasına kendim yapmak istiyorum bunu sizce nasıl
Hahaaa olur mu olur bu erkeklere güven olmaz
Koptumdoğuma girdiğini düşünüyorumda '' ben bağırıyorum ıkıncam die uğraşıyorum eşimde benle berarber bağırıyo falan sen ne bağırıyon manyakmısın deyip doğumhaneden kovabilirim.. yada dr geldi saçlarına dokunuyorum son bi kez ıkın dediğinde benimki küt yere yığılmış''ay çok güldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?