2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende hala yaptırmadım önce dr ile konuşmam gerekiyo bi dahaki kontrolde inşallah bir sürü şeye alerjim var malesef kan verirken bile şırınganın iğnesinden dolayı kolum kızarıp kaşınıyo metale alerjim olduğu için ilk okulda da yapmamışlardı dr kontrolünde olmalısın diye.... dr ye sormam lazım önce olmalımıyım olmasam bişey olurmu diye

Ben de yaptırmadım daha,ararlar heralde bu aralar beni de..aşınınnasıl bişi olduğunu unuttum resmen :) korkmaya gerek yok ama yaa kendini kasınca daha çok acı duyuyosun çünkü :)

bırak doğumhaneyi sancı çekerken yanımızda olsalar hastane odasına atıp kaçmasınlar o bile nimet...

Hahaa:) ben sorcam doktoruma epidural sezeryanda alıyolarsa eşleri zorlucam kocamı :) hem kendim için sakinleşip rahat olmak istiyorum orda hem de o da görsün yavrumuzun ilk saniyesini:) birlikte paylaşalım oduyguyu :) fotoğraf makinesi de götürcem

Ben aşı icin doktoruma danistim sne zaman yapilcagi konusunda.20.haftadan sonra dedi bana.saglik ocaginada gitmiyordum dün ilk kes gittim.24.hafta cagirdilar.bazilari 19 20 de oldu bile.sanirim cokta farketmiyor.

eşimi doğuma alsalar ben istemem zaten panik rahat rahat doğurayım eşim düşer bayılır bide onunlamı uğraşcam adama bişey oldumu kafasını bir yere çarptımı diye yok o oda da yanımda olsun yeter

Bu da iyiydi ha benimkide cok duygusallasiyo ben azxik aci ceksem.hayatta dayanamaz ağlar o aglayinca bende aglarim ikinamam

Bu da iyiydi ha benimkide cok duygusallasiyo ben azxik aci ceksem.hayatta dayanamaz ağlar o aglayinca bende aglarim ikinamam

şimdiden benimki ben ağlayınca gözleri dolu dolu oluyo sancı çekerken beraber ağlarız kocişle zaten doğuma son anlarda alıyolar açılma tam olunca ozamana kadar dayansın yanımda yeter

şimdiden benimki ben ağlayınca gözleri dolu dolu oluyo sancı çekerken beraber ağlarız kocişle zaten doğuma son anlarda alıyolar açılma tam olunca ozamana kadar dayansın yanımda yeter

Aynen aynen gözler kizariyo felan bende ona dayanamiyom.agliyos bas basa.dogum aninda mi aliyolar benim hic bi fikrim yok o konuda

Ben de öyle düşünmüştüm nerdeyse herkes yok şöyle kötü yok böyle oluyo falan yazınca tiksinmiştim ama hiç öyle olmadı :)
Insaallah ya zaten bı sürü sorun var bıde ılacı ıcememe durumu fena sınırlerımı bozuyo

Kızlar dogum senaryolarınıZ öldürdü benı gulmekten :)))
Size su kadarını solım kızkardesımle aynı gün normal dogum yapan kadın gözümün önünde üstünü basını gıyınıp cocunu kaptığı gıbı çıktı gıttı kardesımse sezeryan olduğu ıcın bırak ayağını kaldırmayı bebegı kucağına almakta zorlanıyordu nolursunuz kendınızı dımdıden strese sokmayın normal deyıp sezrryan sezeryan deyıp normal olan cok ornek var Allah bızı bızden cok sevuyo ona bırakın dusunmemeye çalışın kolay olmasa da

:) sizin açınızdan mantıklı ozaman girmemeleri :)

doğuma girdiğini düşünüyorumda '' ben bağırıyorum ıkıncam die uğraşıyorum eşimde benle berarber bağırıyo falan sen ne bağırıyon manyakmısın deyip doğumhaneden kovabilirim.. yada dr geldi saçlarına dokunuyorum son bi kez ıkın dediğinde benimki küt yere yığılmış'' ay çok güldüm şimdi

Kizlar slm 2 haftadir bursadaydim aile ziyareti cok iyi geldi ara ara girdim ama yorum yazamadim..bu arada bende bi deisiklik olmadi cinsiyet de belli olmadi 16 haftadayiz bi ben kaldim ogrenemeyen sanirim gerci bebis yuzustu yatiyodu ondan goremedik. Ha bideee hastanemi belirledim artik coook şükür ankara medicana dr da coskun simsir super ilgilendi diyemem de işte..tamamlayici dogum sigortasi yaptirdik artik bakalım hayirlisi..sizi de takip edemedim aklim kaldi tabi simdi biraz geriye donuk biraz karistirayim bakalim sayfalari:)hepsini okumam imkansiz tabi ya umarim hep ii haberler gorurum optum hepiniziii

Benim bildiğim belli bir açıklığa ulaşınca doğumhaneye alıyolar o zamana kadar odadasın yanında herkes, doğumhaneye de birlikte gidiyosundur

9 cm olunca doğumhaneye alıyorlarmış canım sonra kapıya kadar beraber tabi içeri alıyolarsa içeriyede alıyolardır

Hahaaa olur mu olur bu erkeklere güven olmaz

Koptum ayni seyleri düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…