2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
neden öyle dedin kıızz yazııkk herşey önüne hazır gelcek hem ne güzel

Ayy yazık adama :) biz 14 kubatı kutluyoz yıllardır :) ne sevgilikte ne evlilikte sevgililer günü diye bi gün görmedim ben :) benim koca öyle sürpriz yapsa ohooo

Ne bileyim yaa ben rahat edemiyorum otelde falan hem oraya gidince beklenti artacak kizlar evde ayagimi uzatip yatarim oh

sana da günaydın da bacım,toton açıkta kaldı herhelde,ince adamı niye hayal kırıklığına uğratıyon,nolcak hamileysen sanki bebiş doğunca bi ayağınız otel odalarında olacak,alemsin sen ya,hamileysen hastalıklı değilsin çok şükür,geri kalma bişeyden bence,bunun da tadı,zamanı başka

İyidir iyi merak etme sen :) el kadar bişi daha etkilenmez okadarcık şeyden :) inşallah yakında hissederiz biz de :)

sakin ol canım panik atağın harekete geçmesine izin verme bişeycik olmaz hem daha öncede konuştuk Allah korusun bişey olsa belirtileri olur zaten

ay valla sakin olmaya çalışıyorum ya başarırım inş herkeze bi gıcığım bugün bi görseniz halimi kocamda yok yanımda akşam şöle çıkalım dolaşım hava alalım dua ediyorum oğluşum bi tekme atsana annemmm ben varım beraber kutlucaz sevgililer günümüzü baş başa dese diye

Kuzumm hic mikmik havamda degilim ben yaa yatis moduna gecmek istiyorumm simdik o kadar ugrasmisken orda hayal kirikligina ugramasin adamcagizim

Benim kucuk sevgilimle en guzel sevgililer gunu.ilk defa surpriz biseyler beklemiyorum.bebisim iyi olsun yeter bana :)

allah ne güzel sürpriz bende istedim şimdi mesajı yanlışlıkla benimkinemi atsam acaba hahahaah

bende yalnızım bu konuda yalnız değilsin kocişler yok ama artık bebişler vaarr eve gidip uzandığında hissedersin belki daha 22.haftaya kadar yolu var az sabret canım

Kuzumm hic mikmik havamda degilim ben yaa yatis moduna gecmek istiyorumm simdik o kadar ugrasmisken orda hayal kirikligina ugramasin adamcagizim

amaan sende boşver canım sanki sırf onun içinmi gitmek istiyo git keyfine bak bi daha istesende başbaşa çoook zor gidersin bebiş olunca 1 saat yanlız kalamıcaksın değerlendir işte

bende yalnızım bu konuda yalnız değilsin kocişler yok ama artık bebişler vaarr eve gidip uzandığında hissedersin belki daha 22.haftaya kadar yolu var az sabret canım

ayyy valla inş bugün anneye süpriz tekme atar sevgililer günü hediyesi al sana tekme der oğluş bugünden tek isteğim o
senin eşin nerde kız bizimki seyahatte çok uğraştı burda olmak için bugün ama olmadı mecbur kaldı gitmeye sağlık olsun dedik napalım

amaann işler güçler biz uğraşmadık valla kalması için çünkü mecbur gitcekti inşallah al sana al sana der atar tepikleri canım sende mutlu olursun

Merhaba güzel anne adayları, ben kasım annelerindeydim ama orda kimse kalmamıs bütün arkadaşlarımız buraya gelmiş benide aranıza alırsanız çok sevinirim benim hemen bir sorum olacak 16 haftalık hamileyim daha önce bir düşügüm oldugu icin ilk üc ay vajinal jel kullandım. Son 1 aydır 10 günde bir neredeyse hep kanamam oluyor gecen hafta bir kanamam olmustu bugun tekrar kanamam oldu. Kanama miktarım öyle cok fazla degil bes on damla kadar geliyor ve hemen kesiliyor devam etmiyor belli bir süre gectikten sonra yine aynı oluyor. Doktor kesede bir kanama olmadigıni bebegin gayet iyi oldugunu ama bunun dusük riski oldugunu söylüyor. Ama bana düsük riski gibi gelmiyo öyle olsa azcık kanama olup hemen kesilirmi? Aranızda bu sorunu yaşayan varmı? Sürekli diken üstündeyiz eşimle yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz ama böyle olunca cok moralimiz bozuluyor sevinemiyoruz bile sorumu cevaplarsanız cok sevinirim. Sevgiler...

Bu arada takviminize benide eklermisiniz?

Şehir ankara
Bebegımin doğacagi tarih 06.08.2014
Yaş 26 ilk bebek

Son düzenleme:
hoşgeldinnn umarım bi sorun olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi yarın doktora gittiğinde de güzel haberler alırsın inşallah
Cumanız mübarek olsun
sağol canım hayırlı cumalar

evet kızlaar benim kilom normal ben zaten dert etmiyorum kiiiii istiyordum kilo almayı zaten ama bn kendimi bu kilolorda görmedim ve ona şaşırdım o yüzden böle oldum heheh tabiki bebişim sağlıklı olsun ..kalp atışınıda duydumya dünyalar benim oldu vallahi :119::119::119::119::119::119:

hoşgeldinnn umarım bi sorun olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi yarın doktora gittiğinde de güzel haberler alırsın inşallah

sağol canım hayırlı cumalar

Hoşbulduk canım iyi dileklerin için teşekkür ederim insallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız...

ayy ben sana inanmıyorum Allah seni naapmasın emi adama neler de demiş görücem ben seni bikac sene sonra adam yapmaz sonrada sen dersin hiçbişey yapmıyosun dersiin hııııı seni gidi seniiii neyse bari sen ona ufak bişey yapta gönlünü al sonra beraber oğluşunuza bişeyler alın

Amaan ben sevgililer gununu hakikaten sevmiyorum kizz ilerde de istemem dogum gunu evlilik yildonumu hatirlasin yeter

Kızlar nasil beslenmek gerekiyo, kilo cok olursa bebek zayıf olurmus, aman bebegim iyi beslensin diye herseyden yiyorum bebeğim kilo aliyomu bilmiyorum ama ben 4 ayda 10 kilo aldım normal mi? Dr a gittiğimde bebegimi gorunce sormayi unutuyorum heycandan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…