- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
neden öyle dedin kıızz yazııkk herşey önüne hazır gelcek hem ne güzel
Ayy yazık adama :) biz 14 kubatı kutluyoz yıllardır :) ne sevgilikte ne evlilikte sevgililer günü diye bi gün görmedim ben :) benim koca öyle sürpriz yapsa ohooo
sana da günaydın da bacım,toton açıkta kaldı herhelde,ince adamı niye hayal kırıklığına uğratıyon,nolcak hamileysen sanki bebiş doğunca bi ayağınız otel odalarında olacak,alemsin sen ya,hamileysen hastalıklı değilsin çok şükür,geri kalma bişeyden bence,bunun da tadı,zamanı başkaBende 3sezonluk dizi gordum uyandimm
Esimle ilk sevgililer gunumuz ben ona gecen hafta ben boyle gunlerden hoslanmiyorum bisey yapma demistim. O da naz yapiyorum sanmis. Haftasonu icin otel ayarlamis bizeherhalde balayi istedi cani. Bende ben hamileyim otelde napcaz ki dedimm odeme yapmadiysan iptal et, ben o parayla oglusuma biseyler alirim dedim hevesi kursaginda kaldi yaziiiikkk
al işte bak senin dr tam zamanı diyo benim ki ne diyo tutarsız zaten hem 20-22 arası git diyo hem o gün 20 bitiyo bi sonraki gün 21 giriyoz tam ortası işte ne istiyo daha anlamadım kafası başka şeydemiydi acaba anlamadı heralde o an diyorum artık gitcem ya 25 de bişey derse de 20. hafta bitiyo bugün dicem dediğinize göre hesapladım geldim dicem inş 4 de üçlü sonuçlarımızı da alırız inş iyi çıkar da kendimi de toparlarım
aynen ya çok keyifçi bizimkiler herkez nasıl hissetmeye başladı tekmeleri bizde tık yok o kadar dinliyorum karnımı elim sürekli karnımda yok yani benmi anlamıyorum acaba diyorum artık valla dr da istediğini desin sinir etmesin beni iyi iyi diyom doktoruma ama çokta sinir ederse yol yakınken bırakırım aynı hastanede başka dr geçerim ben çocuk rahatsız olurmu diye değilde kan gitmez diyolar ya sıkı bişey giyersen ondan korktum Allah korusun kan akışı falan yavaşlamışmıdır bi zarar vermişmidir dedim aam yok iyidir benim paşam ya inş
sakin ol canım panik atağın harekete geçmesine izin verme bişeycik olmaz hem daha öncede konuştuk Allah korusun bişey olsa belirtileri olur zaten
sana da günaydın da bacım,toton açıkta kaldı herhelde,ince adamı niye hayal kırıklığına uğratıyon,nolcak hamileysen sanki bebiş doğunca bi ayağınız otel odalarında olacak,alemsin sen ya,hamileysen hastalıklı değilsin çok şükür,geri kalma bişeyden bence,bunun da tadı,zamanı başka
aman iyi,yat evdeKuzumm hic mikmik havamda degilim ben yaa yatis moduna gecmek istiyorummsimdik o kadar ugrasmisken orda hayal kirikligina ugramasin adamcagizim
Bende 3sezonluk dizi gordum uyandimm
Esimle ilk sevgililer gunumuz ben ona gecen hafta ben boyle gunlerden hoslanmiyorum bisey yapma demistim. O da naz yapiyorum sanmis. Haftasonu icin otel ayarlamis bizeherhalde balayi istedi cani. Bende ben hamileyim otelde napcaz ki dedimm odeme yapmadiysan iptal et, ben o parayla oglusuma biseyler alirim dedim hevesi kursaginda kaldi yaziiiikkk
ay valla sakin olmaya çalışıyorum ya başarırım inş herkeze bi gıcığım bugün bi görseniz halimi kocamda yok yanımda akşam şöle çıkalım dolaşım hava alalım dua ediyorum oğluşum bi tekme atsana annemmm ben varım beraber kutlucaz sevgililer günümüzü baş başa dese diye
Kuzumm hic mikmik havamda degilim ben yaa yatis moduna gecmek istiyorummsimdik o kadar ugrasmisken orda hayal kirikligina ugramasin adamcagizim
bende yalnızım bu konuda yalnız değilsinkocişler yok ama artık bebişler vaarr eve gidip uzandığında hissedersin belki daha 22.haftaya kadar yolu var az sabret canım
ayyy valla inş bugün anneye süpriz tekme atar sevgililer günü hediyesi al sana tekme der oğluş bugünden tek isteğim o
senin eşin nerde kız bizimki seyahatte çok uğraştı burda olmak için bugün ama olmadı mecbur kaldı gitmeye sağlık olsun dedik napalım
hoşgeldinnn umarım bi sorun olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi yarın doktora gittiğinde de güzel haberler alırsın inşallahMerhaba güzel anne adayları, ben kasım annelerindeydim ama orda kimse kalmamıs bütün arkadaşlarımız buraya gelmişbenide aranıza alırsanız çok sevinirim benim hemen bir sorum olacak 16 haftalık hamileyim daha önce bir düşügüm oldugu icin ilk üc ay vajinal jel kullandım. Son 1 aydır 10 günde bir neredeyse hep kanamam oluyor gecen hafta bir kanamam olmustu bugun tekrar kanamam oldu. Kanama miktarım öyle cok fazla degil bes on damla kadar geliyor ve hemen kesiliyor devam etmiyor belli bir süre gectikten sonra yine aynı oluyor. Doktor kesede bir kanama olmadigıni bebegin gayet iyi oldugunu ama bunun dusük riski oldugunu söylüyor. Ama bana düsük riski gibi gelmiyo öyle olsa azcık kanama olup hemen kesilirmi? Aranızda bu sorunu yaşayan varmı? Sürekli diken üstündeyiz eşimle yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz ama böyle olunca cok moralimiz bozuluyor sevinemiyoruz bile sorumu cevaplarsanız cok sevinirim. Sevgiler...
Bu arada takviminize benide eklermisiniz?
Şehir ankara
Bebegımin doğacagi tarih 06.08.2014
Yaş 26 ilk bebek
sağol canım hayırlı cumalarCumanız mübarek olsun
tatlım çok şükür tehlikeli dönemde değilsin,sadece yediklerin dokunabilir e bu hepimizin başına gelebilir ki,eşim geçen akşam şalgam içiyodu canım istedi,yarım bardak içtim,sancılanıp uyumuşum,biz de alışana dek zaman geçecek,endişelenme,biraz da pimpirikliyiz tatlım,yani g.doğudayım ya köylerde yaşayanlerı görsen,bi bulgur,bi tavuk,hep belli şeyler,kimse bizim kadar pimpirikli değildir,ne vitaminsiz kalma endişesi var,ne yedi,ğim dokunur mu,ohhh rahat
canım kilon fazla değil ki,ben 58 de hamile kaldım,sen anca ulaşmışsıınnn
kız sende benim gibi 72,5la hamile kalsaydın sende giymiştin hamile pantolonuşaka bir yana bu gebeliğim oğluşuma bakarak çok çok nazlı geçiyo Allah sonumuzu hayretsin aminnn
Ateş haftanın son günü bunaldın iyice bide oğlunu özledin ondan böylesin azıcık çık temiz hava al,birazda dua et ferahla
haftasonu bereketi bu olsa gerek öyle çok evrağım var ki hadi ben kaçar
Zayıf hamileler önce kendi vücutları için kilo alıyor diyolar..ablam 50 kiloyla hamile kalıp 70 le doğuma girmişti,doktoru 1 yıl kilo vermiceksin demişti ona..yani aldığımız kilolar bedenimizle kendimizle ilgili :) bebişin sağlıklı olsun önemli olan o :)
hoşgeldinnn umarım bi sorun olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi yarın doktora gittiğinde de güzel haberler alırsın inşallah
sağol canım hayırlı cumalar
Bende 3sezonluk dizi gordum uyandimm
ayy ben sana inanmıyorum Allah seni naapmasın emi adama neler de demiş görücem ben seni bikac sene sonra adam yapmaz sonrada sen dersin hiçbişey yapmıyosun dersiinhııııı seni gidi seniiii neyse bari sen ona ufak bişey yapta gönlünü al sonra beraber oğluşunuza bişeyler alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?