2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam kızlar nasılsınız bakalım?uzun zamandır facede takılınca buralara yazmaz olmuştum bebişler nasıllar?

canım bi sakin ol herşeye stres olursan geçmez bu hamilelik.şimdi benim doktorum 20-22.haftalar arası yaptır dedi.ben o gün doktora gittiğimde 17+4 idim sekreterine 17 haftalık olarak not düşürdü yani onlarbizim gibi hesaplamıyo,benim doktor 10 marta randevu verdi doopler için.seninle günlerimiz aynı olduğuna göre:)))hem ne kadar büyük olursa organları o kadar net görülecek.erken yapılırsa şu gelişimi eksik denecek halbuki haftasına göre normal olacak.sen martın başı gibi git iştersen ama öncesinde gitme derim devlet hastanesi 22.haftanın içinde yapıyo mesela.doktorun haklı yani acele etme.hem senle ben zaaten 4 boyutluda gördük bebişleri herşeyleri incelendi o cihazda çok şükürki iyiydi oragan gelişimi.oğluşunu görmek istiyosan da sizin oradaki tıp merkezine bi uğra gör rahatla canım doopler için bekle yani.

o ağrılar bendede oluyor ani ve keskin ağrılar sanırım rahim kasları ani olarak geriliyor.pastörize konusunda açıkçası bende günlük paztörize taraftarıyım istersen bundan sonra öyle yap özellikle marka tercihim ise mova.onun tazeliği daha farklı oluyor hem hemde içerik değerleri daha yüksek.

onlara kan günde 25-30 litre kadar devirdayim oluyor bide onlar bizim 7 kat içimizde çok iyi yerde muhafaza oluyolar canım içini ferah tut.oğluşun iyidir annesi belki oda seni özlemiştir anne görüşelim hadi diye seni pimpiriklendiriyordur:)))

3 lü sonuçlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum eminimki temiz çıkacak ve sanada moral olacak:)))

Beslenme konusunda bişi diyemiycem ama kilo alımı hamile kaldığınkiloyla da alakalı diye biliyorum...tüm hamilelik boyunca 9-12 kilo diyolar ama ablam 20 kilo aldıki doktoru normal dedi..başka bi arkadaşı bir ay 1 kilo fazla aldı diye doktoru diyete başlattı..yani doktora ve senin durumuna göre beslenme kilo alımı değişiyo :)ben de soracaklarımı unutuyodum hep,artık telefonuma kaydediyorum ve ultrasona geçmeden soruyorum doktora ki aklımdan çıkmasın :)

hoşgeldin canım ya sabahtan beri dediğin gibi piypirikliğim üstümde 10 mart geç olmuıyormu ya ben 25 şubatta gidemezsem zaten 3 4 marttan öcne gidemem ama 10 martta geç gibi geldi bana şu üçlü sonucunu bi öğrensem bugün inş. temiz çıkar birkaç kişiden riskli sonuç görünce korkmaya başladım bende açıkcası bide ptesi günü saplık ocağına gideyim diyorum aşımı olayım kalp atışlarını bi dinleyelim belki rahatlarım o zmn birkaç günlükte olsa kafamı karıştırdın şimdi 25 şubatta gitme diyosun napsam acaba tıp merkezine mi bi gidipte görsem önümüzdeki hafta
kafam biraz dağıldı gibi ama daha sakinim bir iki saat usattım ayaklarımı oğluşumu sevdim sevdim tekmeler atsın diye biraz bişeyler oldu gibi ama anlayamıyorum işte sanki içerden bişey dokunuyo ve anında bırakıyo anlık bişey oluyo inş oğluştur
bu arafa k kp gitti falan diye dün anlattım ya sana kaynımın hediye olayını sabahta eşimi aradım sölendim 3 gündür hiç aramamışlar eşimi normalde günde 2 3 kez ararlar bende eşime aramıcaksın aralarsa da o olaydan bahsetmiceksin diye sölendim durdum sonra da kendime kızdım tamda sevgililer gününde adamcaz sabahın köründe daha aradı aklı bende burda

bende seninle aynı fikirdeyim o yüzden ilk defa bu sevgililer gününde eşime hedye almadım:))

ay aynen ya bende eşime hediye almadım ve ilk defa özel bir günü atlıyorum galiba oğluşum herşeyin önüne geçti belki akşam alırım ya alayım ama beee günah adamcaz yollarda bizim için debeleniyo oda ben hediyemi haftalar öncesinde alınca şimdi başka hediye de beklemiyorum ama alsada güzel olurdu yani

Kizlar randevum vrdi geldim ama cinsiyetini daha ogrenemedim offff acmadi bacaklarini pzrtside 3lu testin sonucunu ogrencm insallah ya ben ne zaman ogrencm cinsiyetini alisveris yapmak istiyorm artik

Bende bebegimin kac gr oldugunu bilmiyorum unuttum bende sormayi ben 3 3.5 kiki aldim daha doktira sorsaydin normal mi diye ben her onume geleni yemiyorum fazla kilo almamak icin

Kızlar arkadaşımla konuştum şimdi doktordan çıktı,sormuş doktoruna yatma olayını..şimdiden kendini kasmana gerek yok,6. Aydan sonra sol tarafa yatmak daha iyi olur demiş...o yüzden bir süre daha rahat olabiliriz :):)

Kizlar randevum vrdi geldim ama cinsiyetini daha ogrenemedim offff acmadi bacaklarini pzrtside 3lu testin sonucunu ogrencm insallah ya ben ne zaman ogrencm cinsiyetini alisveris yapmak istiyorm artik

En kısa sürede öğrenirsin inşallah canım,bacaklarını açmayanlar genelde kız oluyor diyolar ama sadece söylenti :)

Ben yüz üstü yatmak istiyoruuum :-( daha simdiden sırt üstü de yatamiyorum. Ne olacak halimiz

İnsan nelere alışmıyo ki :) eylülden beri yüzüstü yatmaya hasretim,sırt üstü de yatamıyorum tüm gece bi sağbi sol :) alıştım artık :)
Aynen bi sağ bi sol.solada cok yatamiyorum sağ tarafim uyusuyo resmen.bugun karnimda bi agri var ya hic olmamisti.2 gündür dw istahim kapandi yaaa ne olcak yine mi kilo vericem yaaa

Aynen bi sağ bi sol.solada cok yatamiyorum sağ tarafim uyusuyo resmen.bugun karnimda bi agri var ya hic olmamisti.2 gündür dw istahim kapandi yaaa ne olcak yine mi kilo vericem yaaa

Ayni dertten muzdaribiz adet olcakmisim gibi hafif agri giriyo kisa suruyo istahimda kapandi bulantim var geniz akintin var gerci bulantiyi o yapiyo

Ayni dertten muzdaribiz adet olcakmisim gibi hafif agri giriyo kisa suruyo istahimda kapandi bulantim var geniz akintin var gerci bulantiyi o yapiyo
Yaa benimde aynen.biraz evi sildim.belime agri girdi kasigima uzandim simdi korkuyorum bebegim asagida..afedersin oksurunce balgam gelcek gibi oluyo o an midem kalkiyo.2 gündür sıfır iştah.

Yaa benimde aynen.biraz evi sildim.belime agri girdi kasigima uzandim simdi korkuyorum bebegim asagida..afedersin oksurunce balgam gelcek gibi oluyo o an midem kalkiyo.2 gündür sıfır iştah.

Aynen benimde oyle iki camasir serdim her yerim agridi ben 1 aydır doktorada gitmiyorum asagidami yukardami bilgim yok haftaya gidicem en iyisi ayaklari uzatıp yatmak dinlenelim biz

Aynen benimde oyle iki camasir serdim her yerim agridi ben 1 aydır doktorada gitmiyorum asagidami yukardami bilgim yok haftaya gidicem en iyisi ayaklari uzatıp yatmak dinlenelim biz
Bende 26 si gidicem.bir ay olacak.ilac kullaniyorum o zaten mahvetti beni.gunler de gecmiyo cok tedirginim.insallah yukardadir bebeklerimiz.

haoşbulduk canım rahatlamış olmana sevindim.yok yaa geç olmuyor balım çünkü o zaman tam 22.haftada oluyoruz tam vakti zaten facede kızlar hep 23.haftalara aldılar randevularını.tepecikde de hep 22+ larda çağırıyolar.o haftada birçok organın gelişimini tamamladığı hafta oluyor ne var ne yok daha kolay saptanıyo 22.haftada.sen yine doktorun verdiği günde gidersin öncesinde gidersen çok erken diye tarih verdiği haftaya atar doktor benim ikilide öyle oldu ya.
inşallah sözlerinde dururda kaynın bizi şaşırtır çünkü bizleri en çok zorlayacak olan 1.mobilyası 2.doğum masrafı olacak.amaan eşini kırmasaydın onlar için zaten almayacaklarını tahmin ediyodun bu sebeple aramaya yüzleride yoktur yasık adamcağız düşünmüş aramış seni üzme kocişini:))) valla dün hello babye gittim ya ornın üst katı sırf bebek mobilyası üzerineymiş yeni gördüm bende annemlerle baktık bi takım cazip geldi sadece büyüyen beşik+3 kapaklı gardrop 1400 liraydı.avent ürünleride 125 cc lik ikili natural serisinden aldım onlarda 2 kalite ayrılıo ya 33 lira verdim ama nete özel %25 indirimmiş.mağazasında % 20 idi.yani netteki fiyatları daha cazipti.bir tanede nubby nin suluğunu aldım 0+ serisi 260 cc lik % 50 indirirmdeydi 10 liraya aldım onun fiyatı çok iyiydi.sonra nuk kauçuk emzikler 2.5 liaydı biliyosun yeni doğan bebişler silikon emzik tutmuyo kauçuk kolay tutuyo ama 2 nosunu aldım çünkü indirim onda vardı:))))birde gidersen girişte en sağda dipte 0-12 ay arası eşofman takımlarında % 50 indirim vardı bi tanede ondan aldım.bu ürünlerin fiyatları çok iyiydi diğer herşey yine diğer mağazalara nazaran uygun değildi.

Herkese hayirli cumalar diliyorum oncelikle erkek anneleri ogullariniza isim dusunmeye basladiniz mi ben uras dusunuyorum ama sizin fikirlerinizide sormak istiyirum anlami saadet mutluluk demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…