Amaan ben sevgililer gununu hakikaten sevmiyorum kizzilerde de istemem dogum gunu evlilik yildonumu hatirlasin yeter
Bende 26 si gidicem.bir ay olacak.ilac kullaniyorum o zaten mahvetti beni.gunler de gecmiyo cok tedirginim.insallah yukardadir bebeklerimiz.
valla dediğin gibi zaten bi beklentim yok hiç inanmıyorum yapıcak olmsına ama yinede bi ümit diyorum işte amca yani sonuçta zaten bu güne kadar bi hayrını görmedik dünde konuştuk ya işte bebişler için istiyoruz herşeyi yapalım yapabildiğimizce iyisi olsun en kıymetlilerimiz onlar bizim bizler kendimizden geçtik artık onları düşünmekten hello baby bana çok cazip gelmiyo nedense işte arada böle indirimleri takip etmek lazım sanırım eşim mobilyacı ya bir kaç bebe mağazalarını gezdik biz eşimin arkadaşı olan onlarda hep hello baby e ürün veriyolar mesela onlarda 1500 ise hello baby de 1750 2000 mobilya orda daha pahalı olduğunu o şekilde öğrenmiş olduk bizde aynı marka aynı ürün kendi satış yerlerinden aldın mı daha uygun anlıcan ya ben ilk istiyorum mobilyasını alayım odasına kurayım sonra ufak tefeklerine geceyim ama bakalım nasıl yapıcaz bilmiyorum bide babam özel yapım mobiyacıları araştırıyor bu ara modeli odasına göre biz tasarlıcaz bakalım o şekilde fiyatlar nasıl olucak hep özel ben modeli çizmek istiyorum çok farklı bişey olsun istiyorum diyodum denizci odası da yapabilirim benim eşimin asıl mesleği gemi kaptanlığı okudu denizci aslında bende denizi çok seviyorum ona dayanarak öyle bişeyde yapabilirz bakalımhaoşbulduk canım rahatlamış olmana sevindim.yok yaa geç olmuyor balım çünkü o zaman tam 22.haftada oluyoruz tam vakti zaten facede kızlar hep 23.haftalara aldılar randevularını.tepecikde de hep 22+ larda çağırıyolar.o haftada birçok organın gelişimini tamamladığı hafta oluyor ne var ne yok daha kolay saptanıyo 22.haftada.sen yine doktorun verdiği günde gidersin öncesinde gidersen çok erken diye tarih verdiği haftaya atar doktor benim ikilide öyle oldu ya.
inşallah sözlerinde dururda kaynın bizi şaşırtır çünkü bizleri en çok zorlayacak olan 1.mobilyası 2.doğum masrafı olacak.amaan eşini kırmasaydın onlar için zaten almayacaklarını tahmin ediyodun bu sebeple aramaya yüzleride yoktur yasık adamcağız düşünmüş aramış seni üzme kocişini:))) valla dün hello babye gittim ya ornın üst katı sırf bebek mobilyası üzerineymiş yeni gördüm bende annemlerle baktık bi takım cazip geldi sadece büyüyen beşik+3 kapaklı gardrop 1400 liraydı.avent ürünleride 125 cc lik ikili natural serisinden aldım onlarda 2 kalite ayrılıo ya 33 lira verdim ama nete özel %25 indirimmiş.mağazasında % 20 idi.yani netteki fiyatları daha cazipti.bir tanede nubby nin suluğunu aldım 0+ serisi 260 cc lik % 50 indirirmdeydi 10 liraya aldım onun fiyatı çok iyiydi.sonra nuk kauçuk emzikler 2.5 liaydı biliyosun yeni doğan bebişler silikon emzik tutmuyo kauçuk kolay tutuyo ama 2 nosunu aldım çünkü indirim onda vardı:))))birde gidersen girişte en sağda dipte 0-12 ay arası eşofman takımlarında % 50 indirim vardı bi tanede ondan aldım.bu ürünlerin fiyatları çok iyiydi diğer herşey yine diğer mağazalara nazaran uygun değildi.
Herkese hayirli cumalar diliyorum oncelikle erkek anneleri ogullariniza isim dusunmeye basladiniz mi ben uras dusunuyorum ama sizin fikirlerinizide sormak istiyirum anlami saadet mutluluk demek
kızlar eşim beni çok şaşırttı bu yıl umudum yoktu ben bişey planlamadığım için ondan da bir beklentim yoktu ama az önce aradı biz şimdi karı kocayız iye sevgili değiliz anlamına gelmiyo dimi diyo:)))
akşama hazırlan almaya gelcem dedi hönk diye kaldım.acaba benim sevgililer günüme mi özel yoksa minik sevgilimize mi özel bilemedim ama ne yalan söyleyim bu düşüncesi çok hoşuma gitti
kızlar eşim beni çok şaşırttı bu yıl umudum yoktu ben bişey planlamadığım için ondan da bir beklentim yoktu ama az önce aradı biz şimdi karı kocayız iye sevgili değiliz anlamına gelmiyo dimi diyo:)))
akşama hazırlan almaya gelcem dedi hönk diye kaldım.acaba benim sevgililer günüme mi özel yoksa minik sevgilimize mi özel bilemedim ama ne yalan söyleyim bu düşüncesi çok hoşuma gitti
Merhaba güzel anne adayları, ben kasım annelerindeydim ama orda kimse kalmamıs bütün arkadaşlarımız buraya gelmişbenide aranıza alırsanız çok sevinirim benim hemen bir sorum olacak 16 haftalık hamileyim daha önce bir düşügüm oldugu icin ilk üc ay vajinal jel kullandım. Son 1 aydır 10 günde bir neredeyse hep kanamam oluyor gecen hafta bir kanamam olmustu bugun tekrar kanamam oldu. Kanama miktarım öyle cok fazla degil bes on damla kadar geliyor ve hemen kesiliyor devam etmiyor belli bir süre gectikten sonra yine aynı oluyor. Doktor kesede bir kanama olmadigıni bebegin gayet iyi oldugunu ama bunun dusük riski oldugunu söylüyor. Ama bana düsük riski gibi gelmiyo öyle olsa azcık kanama olup hemen kesilirmi? Aranızda bu sorunu yaşayan varmı? Sürekli diken üstündeyiz eşimle yarın cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz ama böyle olunca cok moralimiz bozuluyor sevinemiyoruz bile sorumu cevaplarsanız cok sevinirim. Sevgiler...
Bu arada takviminize benide eklermisiniz?
Şehir ankara
Bebegımin doğacagi tarih 06.08.2014
Yaş 26 ilk bebek
Herkese hayirli cumalar diliyorum oncelikle erkek anneleri ogullariniza isim dusunmeye basladiniz mi ben uras dusunuyorum ama sizin fikirlerinizide sormak istiyirum anlami saadet mutluluk demek
valla dediğin gibi zaten bi beklentim yok hiç inanmıyorum yapıcak olmsına ama yinede bi ümit diyorum işte amca yani sonuçta zaten bu güne kadar bi hayrını görmedik dünde konuştuk ya işte bebişler için istiyoruz herşeyi yapalım yapabildiğimizce iyisi olsun en kıymetlilerimiz onlar bizim bizler kendimizden geçtik artık onları düşünmekten hello baby bana çok cazip gelmiyo nedense işte arada böle indirimleri takip etmek lazım sanırım eşim mobilyacı ya bir kaç bebe mağazalarını gezdik biz eşimin arkadaşı olan onlarda hep hello baby e ürün veriyolar mesela onlarda 1500 ise hello baby de 1750 2000 mobilya orda daha pahalı olduğunu o şekilde öğrenmiş olduk bizde aynı marka aynı ürün kendi satış yerlerinden aldın mı daha uygun anlıcan ya ben ilk istiyorum mobilyasını alayım odasına kurayım sonra ufak tefeklerine geceyim ama bakalım nasıl yapıcaz bilmiyorum bide babam özel yapım mobiyacıları araştırıyor bu ara modeli odasına göre biz tasarlıcaz bakalım o şekilde fiyatlar nasıl olucak hep özel ben modeli çizmek istiyorum çok farklı bişey olsun istiyorum diyodum denizci odası da yapabilirim benim eşimin asıl mesleği gemi kaptanlığı okudu denizci aslında bende denizi çok seviyorum ona dayanarak öyle bişeyde yapabilirz bakalım
ayyyyy esraaaa sanki bunları konuşmuyoruz normalde bide böyle yazıyom yaaa ama insan yazarkende sitres atıyo beaaa
saat 4 olsun biran önce üçlü sonucumu öğreneyim ya
oyyy ne güzel ne güzelll hadi bakalım analı oğullu hazırlanın akşam için ama senin için ama oğluş için düşünmüş ya önemli olan o inş gönlünüzce güzel bir akşam geçirirsiniz bu tür şeylere şu dönemde çok ihtiyacımız var çünküm
oy oy oy ne güzellll iyi eğlenceler
al işte bak senin dr tam zamanı diyo benim ki ne diyo tutarsız zaten hem 20-22 arası git diyo hem o gün 20 bitiyo bi sonraki gün 21 giriyoz tam ortası işte ne istiyo daha anlamadım kafası başka şeydemiydi acaba anlamadı heralde o an diyorum artık gitcem ya 25 de bişey derse de 20. hafta bitiyo bugün dicem dediğinize göre hesapladım geldim dicem inş 4 de üçlü sonuçlarımızı da alırız inş iyi çıkar da kendimi de toparlarım
aynen ya çok keyifçi bizimkiler herkez nasıl hissetmeye başladı tekmeleri bizde tık yok o kadar dinliyorum karnımı elim sürekli karnımda yok yani benmi anlamıyorum acaba diyorum artık valla dr da istediğini desin sinir etmesin beni iyi iyi diyom doktoruma ama çokta sinir ederse yol yakınken bırakırım aynı hastanede başka dr geçerim ben çocuk rahatsız olurmu diye değilde kan gitmez diyolar ya sıkı bişey giyersen ondan korktum Allah korusun kan akışı falan yavaşlamışmıdır bi zarar vermişmidir dedim aam yok iyidir benim paşam ya inş
Ben de oğlumu nasip olursa temmuz ayı içerisinde alıcam inşallah Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..sorcağım şey biraz saçma gelebilir size ama kendimi bu düşünceden alamıyorum..Siz de bebek dünyaya gelmeden son haftalara gelmeden onun için küçükte olsa bir şey almaya korkuyo musunuz ??[/QUO
saçma değil tabiki, Allah korusun yavrularımızıda bizide ama 7. ayında çantan hazır olursa iyi olur bazıları erkenci davranabiliyor, inşaallah tam zamanında hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza
valla kafamı karıştırdınız kızlar bende tekrar hastaneyi aradım 19+4 detaylı ult için normalmi diye 18-24 haftaları arası bakıyoruz, dr ne dediyse lütfen uygulayın dedi bide hasta danışmanı. ateşcim bu arada bende hissetmedim o bağırsak hareketleridir denen şeyi bile hissetmedim bugun tetanoz aşısı için gittiğimde hemşire kalbini dinlerken bi ses geldi tekme atıyo şu anda dedi ama bende his yok, inşallah hissetmeye başlarız bu aralar eltim benden iki hafta daha geç hamileliği bugun beni aradı çok fena tekmeliyo benimki diye ağladı telefonda çok imrendim darısı başımıza.
enammm konu isim konusu mu...eyvah eyvah bizim için en sıkıntılısı...artık sonumuzu çok merak ediyorum bu konuda:)))
ama size fikir olsun biz toprak isminde karar kılmıştık
tık yanlız....
Kızlar ya detaylı ultrason için eşim; bizim gittiğimiz hastaneyi arayıp sordu, 220 tl ymişduyunca şaşırdım, çünkü normalde randevuları vs. öyle pahalı bi hastane değil, sizin gittiğiniz yerlerde ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?