2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Amaan ben sevgililer gununu hakikaten sevmiyorum kizz ilerde de istemem dogum gunu evlilik yildonumu hatirlasin yeter

hehhehe bendensin cnm onceden severdim de simdi evliyiz ya olsada olur olmasada modundayım...ammmaaaaaa evlilik yıldönümü ve dogum günümü unutmasını istemem bari o zaman hatırlasın yoksaaaaa böyle döverim

valla dediğin gibi zaten bi beklentim yok hiç inanmıyorum yapıcak olmsına ama yinede bi ümit diyorum işte amca yani sonuçta zaten bu güne kadar bi hayrını görmedik dünde konuştuk ya işte bebişler için istiyoruz herşeyi yapalım yapabildiğimizce iyisi olsun en kıymetlilerimiz onlar bizim bizler kendimizden geçtik artık onları düşünmekten hello baby bana çok cazip gelmiyo nedense işte arada böle indirimleri takip etmek lazım sanırım eşim mobilyacı ya bir kaç bebe mağazalarını gezdik biz eşimin arkadaşı olan onlarda hep hello baby e ürün veriyolar mesela onlarda 1500 ise hello baby de 1750 2000 mobilya orda daha pahalı olduğunu o şekilde öğrenmiş olduk bizde aynı marka aynı ürün kendi satış yerlerinden aldın mı daha uygun anlıcan ya ben ilk istiyorum mobilyasını alayım odasına kurayım sonra ufak tefeklerine geceyim ama bakalım nasıl yapıcaz bilmiyorum bide babam özel yapım mobiyacıları araştırıyor bu ara modeli odasına göre biz tasarlıcaz bakalım o şekilde fiyatlar nasıl olucak hep özel ben modeli çizmek istiyorum çok farklı bişey olsun istiyorum diyodum denizci odası da yapabilirim benim eşimin asıl mesleği gemi kaptanlığı okudu denizci aslında bende denizi çok seviyorum ona dayanarak öyle bişeyde yapabilirz bakalım
ayyyyy esraaaa sanki bunları konuşmuyoruz normalde bide böyle yazıyom yaaa ama insan yazarkende sitres atıyo beaaa
saat 4 olsun biran önce üçlü sonucumu öğreneyim ya

kızlar eşim beni çok şaşırttı bu yıl umudum yoktu ben bişey planlamadığım için ondan da bir beklentim yoktu ama az önce aradı biz şimdi karı kocayız iye sevgili değiliz anlamına gelmiyo dimi diyo:)))
akşama hazırlan almaya gelcem dedi hönk diye kaldım.acaba benim sevgililer günüme mi özel yoksa minik sevgilimize mi özel bilemedim ama ne yalan söyleyim bu düşüncesi çok hoşuma gitti

Herkese hayirli cumalar diliyorum oncelikle erkek anneleri ogullariniza isim dusunmeye basladiniz mi ben uras dusunuyorum ama sizin fikirlerinizide sormak istiyirum anlami saadet mutluluk demek

sağol tatlım hayırlı cumalar size de
isim düşünmezmiyiz hiç bizim beğendiğimiz birkaç isim varsı zaten onların arasından seçim yapıcaz ki Rüzgar olucak büyük ihtimalle bi ara farklı isim arayışına girdim çıkamadık işin içinden bu sefer benim beğendiğimi eşim beğenmedi eşimin beğendiğini ben beğenmedim o yüzden de öncesinde de eşimle ortak beğendiğimiz isimler içinden seçmeye karar verdik
uras isim güzel değişik bir isim ama yanlış anlama lütfen fikrimi sorarsan sanki uras derken kulağa pek hoş gelmedi gibi benim fikrim sadece bu

oyyy ne güzel ne güzelll hadi bakalım analı oğullu hazırlanın akşam için ama senin için ama oğluş için düşünmüş ya önemli olan o inş gönlünüzce güzel bir akşam geçirirsiniz bu tür şeylere şu dönemde çok ihtiyacımız var çünküm

oy oy oy ne güzellll iyi eğlenceler

hoşgeldin canım bende 8-9 haftalar civarıydı sanıyorum lekelenme şeklinde kanamalarım oldu 15 gün kadar belkide daha fazla aralıklarla sürdü. tabi ben ilk kanamayı görünce bayılacaktım çünkü öncesinde iki düşüğüm olmuştu yani tuvalete gitmek benim için korku verici bi şey haline gelmişti. dr kesede bişey yok oda kendine yer edinmeye çalışıyor kanama kesenin dış tarafında dedi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 16 hafta olmuş Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme

Herkese hayirli cumalar diliyorum oncelikle erkek anneleri ogullariniza isim dusunmeye basladiniz mi ben uras dusunuyorum ama sizin fikirlerinizide sormak istiyirum anlami saadet mutluluk demek

Uras güzelmiş bizim ismimiz Mehmet Kuzey olacak :)
bu ara aras Rüzgar ve çınar isimlerini duyuyorum çok.
bide ali , can ve deniz :)

aynen canım bir ümit.dünde biberonları abim aldı diğerlerini de annem ben yine para harcamadım allah razı olsun şimdiye kadar 50 lirayı geçmemiştir benim aldıklarım halbuki yavaş yavaş herşeyi tamamlandı diyebilirim tek eksiğimiz bakım ürünleri kaldı.önümüzdeki haftada bir arkadaşın toptan bebek kıyafetleri satan bir tanıdığı varmış arkadaş annem ben oraya gitcez kafamıza göre alcaz bişiler.şimdi arkadaşım aradı pamidora gitmiş nasılsa bişy alcam olanı almayım ne eksiği var dedi bende bornozu söyledim artık oda çıktı aradan:)))ama şu mobilya konusu içimi sıkıyo yaa aynı düşüncedeyim seninle bir ümit işyeri destek çıkar mı diyorum.bana kalırsa bilgecim mobilya için 7.ayı bekle nasıl söylesem ki...dile getirmek istemiyorum ama bana kalırsa aldıklarımız çekyat altlarında baza içleinde falan duradursun derim.hem belki şimdi daha erken diye kaynın ses çıkarmıyordur gün yaklaşınca coşar belki.evet bende direkt imalat yerinden alma taraftarıyım ama nakit sıkıntısı olur mu bilemiyorum.bizdede hem eşim hem ben kesinlikle denizci istiyoruz ben cicişlerini bile hep öle alıyorum:)))ayyy evet yaa o kadarkonuşuyoruz ama hep ilkmiş gibi bende kaptırıyorum senle konuşurken.hello baby evet fiyatları yüksek ama indirime girdimide o ürünler ucuz oluyo.ben hergün 1-hello baby 2-joker 3-pamidor 4-e bebek sitelerini turluyorum şu e bebeği yeni doğan kıyafetleri indirime girsin diye dört gözle bekliyorum çıtçıklılar bile 1.99 muş hep bitmiş.zıbın takımları 5 liraymış baktın mı hiç (

evet canım benim,cidden ihtiyacımız var birde eşimle dışarıya çıkmayalı resmen aylar oldu çünkü o kadar yoğun çalışıyor ki gece gündüz bana hiç zaman ayıramıyor düşünsene en son başbaşa dışarıya çıktığımız günün üzerinde tammm 3 ay geçti.

oy oy oy ne güzellll iyi eğlenceler

ayyy sağol canımmmmm

Ben de oğlumu nasip olursa temmuz ayı içerisinde alıcam inşallah Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..sorcağım şey biraz saçma gelebilir size ama kendimi bu düşünceden alamıyorum..Siz de bebek dünyaya gelmeden son haftalara gelmeden onun için küçükte olsa bir şey almaya korkuyo musunuz ??

valla kafamı karıştırdınız kızlar bende tekrar hastaneyi aradım 19+4 detaylı ult için normalmi diye 18-24 haftaları arası bakıyoruz, dr ne dediyse lütfen uygulayın dedi bide hasta danışmanı. ateşcim bu arada bende hissetmedim o bağırsak hareketleridir denen şeyi bile hissetmedim bugun tetanoz aşısı için gittiğimde hemşire kalbini dinlerken bi ses geldi tekme atıyo şu anda dedi ama bende his yok, inşallah hissetmeye başlarız bu aralar eltim benden iki hafta daha geç hamileliği bugun beni aradı çok fena tekmeliyo benimki diye ağladı telefonda çok imrendim darısı başımıza.

enammm konu isim konusu mu...eyvah eyvah bizim için en sıkıntılısı...artık sonumuzu çok merak ediyorum bu konuda:)))

ama size fikir olsun biz toprak isminde karar kılmıştık
tık yanlız....

Konunuza dalmış gibi oldum kusura bakmayın detaylı ultrasonu görünce ben de söyleyim dedim benim doktorum 20 ve 22. haftalar arasında yaptırabilirsin dedi..bir de ben de anlamıyorum hissetmiyorum diye üzülüyordum ama meğer benim gaz dolaşımı sandığım şey onun minik hareketleriymiş..göz seyremesi gibi oluyo aynı gerçekten..belki oluyodur ama siz anlayamamışsınızdır..:)

Kızlar ya detaylı ultrason için eşim; bizim gittiğimiz hastaneyi arayıp sordu, 220 tl ymiş duyunca şaşırdım, çünkü normalde randevuları vs. öyle pahalı bi hastane değil, sizin gittiğiniz yerlerde ne kadar?

enammm konu isim konusu mu...eyvah eyvah bizim için en sıkıntılısı...artık sonumuzu çok merak ediyorum bu konuda:)))

ama size fikir olsun biz toprak isminde karar kılmıştık
tık yanlız....

erkek ismi ne kadar çok ya peki ben napıcam kızıma isim bulamıyorum, eşim aybike diye tutturdu eleştirincede kızıyo, onun yanına güzel bir isim bulmam lazım hadi yardım edin banada

herkese selam kızlar. hepinizin sevgililer günü kutlu olsun. minik bebişlerinize birer öpücük benden

benim gideceğim hastane sgk ile 226 dedi, ama ark yaptırdı 80 liraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…