- 26 Ocak 2012
- 2.427
- 51
- 113
ya kızımmmmm sen bana kafayı yedircen sonunda nerde 1,99 5 tl ler ya bende bakıyorum hergün rutin görrevlerimden birisi yani artık bebek mağazalarına bakmak her Alalh ın günü bana niye denk gelmiyo bunlar ya alla alla bak öyle uygun fiyat gördüğün an bana msj atıyon siteyi yoksa delleniyorum artıkınaynen canım bir ümit.dünde biberonları abim aldı diğerlerini de annem ben yine para harcamadım allah razı olsun şimdiye kadar 50 lirayı geçmemiştir benim aldıklarım halbuki yavaş yavaş herşeyi tamamlandı diyebilirim tek eksiğimiz bakım ürünleri kaldı.önümüzdeki haftada bir arkadaşın toptan bebek kıyafetleri satan bir tanıdığı varmış arkadaş annem ben oraya gitcez kafamıza göre alcaz bişiler.şimdi arkadaşım aradı pamidora gitmiş nasılsa bişy alcam olanı almayım ne eksiği var dedi bende bornozu söyledim artık oda çıktı aradan:)))ama şu mobilya konusu içimi sıkıyo yaa aynı düşüncedeyim seninle bir ümit işyeri destek çıkar mı diyorum.bana kalırsa bilgecim mobilya için 7.ayı bekle nasıl söylesem ki...dile getirmek istemiyorum ama bana kalırsa aldıklarımız çekyat altlarında baza içleinde falan duradursun derim.hem belki şimdi daha erken diye kaynın ses çıkarmıyordur gün yaklaşınca coşar belki.evet bende direkt imalat yerinden alma taraftarıyım ama nakit sıkıntısı olur mu bilemiyorum.bizdede hem eşim hem ben kesinlikle denizci istiyoruz ben cicişlerini bile hep öle alıyorum:)))ayyy evet yaa o kadarkonuşuyoruz ama hep ilkmiş gibi bende kaptırıyorum senle konuşurken.hello baby evet fiyatları yüksek ama indirime girdimide o ürünler ucuz oluyo.ben hergün 1-hello baby 2-joker 3-pamidor 4-e bebek sitelerini turluyorum şu e bebeği yeni doğan kıyafetleri indirime girsin diye dört gözle bekliyorum çıtçıklılar bile 1.99 muş hep bitmiş.zıbın takımları 5 liraymış baktın mı hiç(
ya bebek odasını alayım biran önce diye çok sabırsızlanıyroum ya zaten 5. ayın içindeyiz fuar başlıcak bitcek etcek derken 1 ay geçcek zaten özel mobilya olayına girersek 7 ayı geçer bile mobilyanın gelmesi Rabbim sağ salim evlatlarımıza kauşmayı aldıklarımızı kullandırmyı nasip etsin işin o kısmını hiç düşünmek aklıma getirmek istemiyorum zaten panik anne adayıyım kafayı yerim yani
ya bizde çok fazla geziyorum bebek mağazalarını özellikle hafta sonlarımız artık bebe giyim mobilya hep buralardayız ama ben çok kararsız bi insan alıcam sonra başkasını görcem alcam fuzili şeylerle doldurcam evihuyumu biliyorum çünkü ondan temkinli davranoyorum yavaş yavaş almaya ve annemi babamada aldırmatya çalışıyorum ya bakalım
ayyy canım ya bizde yicez tekmeleri çok yakında rahat ol (diyene bak) benimde eltim hamile aramızda 3 hafta var o benden geride ve Allah tan benden çooook uzakta ve aynı dili konuşmuyoruz yoksa beni deli ederdi yok benimki şöle yok benim ki böle diye cinstir biraz kendileri çünkü valla ayrıntılıyı eşime de sordum ben 25 şubatta gidelim diyo dr da ne derse desin artık napayım şehir dışına çıkcaktım derim hiç olmadıvalla kafamı karıştırdınız kızlar bende tekrar hastaneyi aradım 19+4 detaylı ult için normalmi diye 18-24 haftaları arası bakıyoruz, dr ne dediyse lütfen uygulayın dedi bide hasta danışmanı. ateşcim bu arada bende hissetmedim o bağırsak hareketleridir denen şeyi bile hissetmedim bugun tetanoz aşısı için gittiğimde hemşire kalbini dinlerken bi ses geldi tekme atıyo şu anda dedi ama bende his yok, inşallah hissetmeye başlarız bu aralar eltim benden iki hafta daha geç hamileliği bugun beni aradı çok fena tekmeliyo benimki diye ağladı telefonda çok imrendim darısı başımıza.
enammm konu isim konusu mu...eyvah eyvah bizim için en sıkıntılısı...artık sonumuzu çok merak ediyorum bu konuda:)))
ama size fikir olsun biz toprak isminde karar kılmıştık
tık yanlız....
tık tık tık eşini dinle sen inat etme biliyosun çok çok beğendiğim ve kesinlikle oğluşuma koymak istediğim bi isim ama sen kocişini dinle ortak karar alın tmm biz taşıyoruz eziyetini biz çekiyoruz ama bil ki eşlerimiz olmasa bu oğluşlarda bizlerle olmucaktı bu tür konularda ortak karar alınmalı benim fikrim