2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ya kızımmmmm sen bana kafayı yedircen sonunda nerde 1,99 5 tl ler ya bende bakıyorum hergün rutin görrevlerimden birisi yani artık bebek mağazalarına bakmak her Alalh ın günü bana niye denk gelmiyo bunlar ya alla alla bak öyle uygun fiyat gördüğün an bana msj atıyon siteyi yoksa delleniyorum artıkın
ya bebek odasını alayım biran önce diye çok sabırsızlanıyroum ya zaten 5. ayın içindeyiz fuar başlıcak bitcek etcek derken 1 ay geçcek zaten özel mobilya olayına girersek 7 ayı geçer bile mobilyanın gelmesi Rabbim sağ salim evlatlarımıza kauşmayı aldıklarımızı kullandırmyı nasip etsin işin o kısmını hiç düşünmek aklıma getirmek istemiyorum zaten panik anne adayıyım kafayı yerim yani
ya bizde çok fazla geziyorum bebek mağazalarını özellikle hafta sonlarımız artık bebe giyim mobilya hep buralardayız ama ben çok kararsız bi insan alıcam sonra başkasını görcem alcam fuzili şeylerle doldurcam evihuyumu biliyorum çünkü ondan temkinli davranoyorum yavaş yavaş almaya ve annemi babamada aldırmatya çalışıyorum ya bakalım

ayyy canım ya bizde yicez tekmeleri çok yakında rahat ol (diyene bak) benimde eltim hamile aramızda 3 hafta var o benden geride ve Allah tan benden çooook uzakta ve aynı dili konuşmuyoruz yoksa beni deli ederdi yok benimki şöle yok benim ki böle diye cinstir biraz kendileri çünkü valla ayrıntılıyı eşime de sordum ben 25 şubatta gidelim diyo dr da ne derse desin artık napayım şehir dışına çıkcaktım derim hiç olmadı

enammm konu isim konusu mu...eyvah eyvah bizim için en sıkıntılısı...artık sonumuzu çok merak ediyorum bu konuda:)))

ama size fikir olsun biz toprak isminde karar kılmıştık
tık yanlız....

tık tık tık eşini dinle sen inat etme biliyosun çok çok beğendiğim ve kesinlikle oğluşuma koymak istediğim bi isim ama sen kocişini dinle ortak karar alın tmm biz taşıyoruz eziyetini biz çekiyoruz ama bil ki eşlerimiz olmasa bu oğluşlarda bizlerle olmucaktı bu tür konularda ortak karar alınmalı benim fikrim

erkek ismi ne kadar çok ya peki ben napıcam kızıma isim bulamıyorum, eşim aybike diye tutturdu eleştirincede kızıyo, onun yanına güzel bir isim bulmam lazım hadi yardım edin banada

valla canım aybike bence zaten yanına isim konacak bi isim değil, bizim tanıdık aybüke nur koydu ismini ama bence nur bile gereksiz uzun oldu.. eşin neden aybike diye tutturdu peki? bence dünya kadar güzel kız ismi var..

benim gideceğim hastane sgk ile 226 dedi, ama ark yaptırdı 80 liraya

nerde yaptırdı ki 80 liraya ? :26: deli oldum ya ben bu kapitalizme o kadar parayı yedirmek istemiyorum ya bu nedir? yavrumu daha detaylı görmek isterim ama para sorun değil bu insanlar ne vicdansız

nerde yaptırdı ki 80 liraya ? :26: deli oldum ya ben bu kapitalizme o kadar parayı yedirmek istemiyorum ya bu nedir? yavrumu daha detaylı görmek isterim ama para sorun değil bu insanlar ne vicdansız

ben haftabaşında yaptırdım biliyosun özel bir hastane 100 tl aldı ikinciyi 22. haftamda devlette çektiricem kısmetse tekrar para vermek gereksiz zaten Rabbime şükürler olsun ki pazartesi bakan dr hiçbir sorun yok dedi ama böbrekler falan oluşumunu tamamlasın 22. haftayı bekle dedi şuan silüet şeklinde görüyorum dedi bence acele etmeyin edıt : 18-19.haftalarda gidecekler için söyledim :)

valla canım aybike bence zaten yanına isim konacak bi isim değil, bizim tanıdık aybüke nur koydu ismini ama bence nur bile gereksiz uzun oldu.. eşin neden aybike diye tutturdu peki? bence dünya kadar güzel kız ismi var..

aman bi kere dedi öyle devam ediyo, yani iki isim gibi mesela dede adı yanınada her zaman kullanılacak ikinci adı gibi düşün, ben öyle çok modern isimleri sevmiyorum

aman bi kere dedi öyle devam ediyo, yani iki isim gibi mesela dede adı yanınada her zaman kullanılacak ikinci adı gibi düşün, ben öyle çok modern isimleri sevmiyorum

2 isim sevmiyorum 3 arkadaşız ,2sinin 2şer oğlu var birde beim etti 5 ama sanki evde 9 çocuk var bide her iki ismide kullanıyolar yaşlılar gibi çocukların ismi birbirine karışıyo oğluma 2 isim koymadım,bu kuzumunsa cinsiyetibile belli oladığı için henüz düşünmedim :44:

sen istanbuldamısın? ark kurtköyde emsey hospitalde yaptırdı, ama perinatoloji konusunda uzman bi dr çeksin tekrar tekrar baktırmaktansa tek seferde bakılsın diyorum ben

ben de 20+2 de gitcem zaten ya, ama direk gidip devlette mi yaptırsam bilmiyorum, sıra mı almak lazım nagi sen bilirsin arada ddevlete de gidiyosun ya.. :44:

tam da ikinci isim için sana alternatif isim yazcaktım ki modern isim sevmem demişsin, ama kısa ve öz olan aybike isminin yanına yakışır onlarda biraz elit duruyor sanırım, mesela sana seçenek olsun diye yazayım ; Sima, Alya, Erva, Rana, Ece, Mina ben bu isimleri kızım olursa ikinci isim olarak düşünüyorum; hepsinin de anlamları güzel.

canım benim gittiğim hastane 32 muayene + 52 tl alıyomuş ama benim dr başka dışarda özel bi radyolog önerdi oda peşin olursa 150 yaparız dedi yine + 32 kendi dr gidicem muayene ücreti ödicem arada 100 tl fark oluyo karar veremiyorum bende hastaneyemi gideyim dışardaki özele mi yani gerek varmıdır acaba bebişler için en iyisi olsun diyoruz bu konuda da çok fazla maddi açıdan kullanılıyoruz bence sen ne önerirsin bana şimdi bu durumda

zaten bugün iyice kararsız kaldım ben ne zaman gidicem konusunda esra da geç git diyo şimdi sende öyle diyosun dr da 20-22 arası git demişti bende 20 de gitmeyi düşünüyodum bakalım haftaya kesin karar verip randevu almam lazım artık nagiş yukarda yazdığıma ne diyosun senin fikrin ne olurdu hastaneye mi gitmeliyim sence özele dışarıya mı yaptırmalıyım akıl verin bana karar vermedim ben napıcma

benim yegenleriminde hep ikişer ismi var hep babalarının anne baba isimleri, seslenirken anneler tek isim babalar ise iki ismi birden kullanıyo, ben ikisini birden söylemem yazık çocuğa hangibirini ezberlesin :)

Pesinede bi mikmik tam olsun:))

Tek isim en güzeli bencede, bu bebeğine de mi tek isim koycaksınız? biz ne yazık ki sevgili eşimle bi türlü ortak bi nokta bulamadık. onun beğendiğine ben hayır diyorum, o benimkileri sevmiyor, onun için iki isim olcak mecburen, ama korkarım bu defa da ilk benim dediğim isim başa konsun kavgası çıkacak bu böyle 9 ay uzar gider

sen istanbuldamısın? ark kurtköyde emsey hospitalde yaptırdı, ama perinatoloji konusunda uzman bi dr çeksin tekrar tekrar baktırmaktansa tek seferde bakılsın diyorum ben

yok ya istanbulda değilim, bende bi kere bakılsın adam gibi bakılsın istiyorum ama bu kadar parayı da gözlerine mi sokcaklar anlamadım

ece uyumlumu oldu sanki ne zaten anlam olarak eski sayılır, evet düşünülebilir aybike ece :)

Ateşşş 32 muayene + 52 den kastın ne kuzum? ben yanlış anladım sanırım, şimdi gittiğin hastane net ne kadara geliyor? dışardaki ne kadar?

evet cnm önceden git muayene ol ve o sırada ayrıntılı için de sıra almak istediğini söyle

kızzzz ranayı ben çok istiyorum kızım olursa ama oğluşum beğenmedi o ne anne rannnnnn ne demekmiş dedi

haha şimdi okul çağına harfleri ses duyumlarıyla öğretiyolar ya değişik geldi tabi yavrucağa

Ateşşş 32 muayene + 52 den kastın ne kuzum? ben yanlış anladım sanırım, şimdi gittiğin hastane net ne kadara geliyor? dışardaki ne kadar?

canım hastanede yatırcak olursam eğer 82 tl dışarda ki özele yaptırcak olursam da 182 tl ye geliyo dışardakinin makinası en iyisiymiş ve uzmanmış bu konuda iyi olan sayılı radyologlardanmış dr muz öle söledi ama gerek varmıdır yokmudur bilemedim 100 tl fark var arada tmm aman aman bişey değil ama gerek yoksada niye vereyim diyorum

kısmetse tek isim olsun isterim ama kızım olacaksa eşimin tepkisini isim isteğinimerak etmiyor değilim annemin adı olsun dermi bilmem :18: öyle olursa mutlaka 2.isim eklerim ve onu kullanırım

oğlumda eşimle hem fikirdik önce ben önerdim oda baktı daha güzel bişey bulamadım senin dediğin olsun dedi o zamanda kv fikir sunmuştu kp üzerinden eşimde biz kararımızı verdik diyip herkesi susturmuştu ama şuan bilemiyorum sanki yaşı ilerledikçe anacımı oluyo sevdiceğim nedir erkek olursa oğluma önerdikleri ismi zıkretti geçen gün beni görmeliydin bir kükredim ilkine olmadı bunamı olacak diye çok fenayım çok

ben 20 sine aldım randevuyu 19+4 de gelince yazayım bakalım ne dicek daha oluşmamış vs derse parasını kendi dr umdan isticem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…